Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια. Σημερα ελαβα ενα λαδακι για ραγαδες της weleda που ειχα παραγγειλει απο μια κοπελα απο το φορουμ. Ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω βγαλει ραγαδες και ελπιζω με την κρεμα αυτη να μην βγαλω. Υποτιθεται πως ειναι πολυ καλη αλλα την προτιμησα γιατι ειναι βιολογικη χωρις καθολου χημικα. Προσπαθουμε εδω και λιγο καιρο με τον αντρα μου να χρησιμοποιουμε οσο γινεται τετοια προϊοντα και να τρωμε οσο το δυνατο βιολογικα. Ειναι βεβαια αρκετα πιο τσιμπημενα αλλα γευστικα και ποιοτικα ειναι καλυτερα (ελπιζω).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα εγκυούλες!

Pik κι εγώ την ιδια κρέμα βάζω! Την έβαζε και η αδερφή μου και ούτε μία ραγάδα! Την συνιστούν μου είπε όλοι οι πλαστικοί!:-P

Εγώ ευτυχώς από κιλά παραμένω στο +3. Ξερετε τι έχω παρατηρήσει ότι όταν τρώω δεν χορταίνω. Καθόμαστε δηλαδή το μεσήμερι κι αν δεν ντρεπόμουνα θα την καθάριζα την κατσαρόλα. Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτή η ντροπή και κρατιέμαι ;)

να σας ρωτήσω κοριτσάκια μου... η κρεμούλα από το φαρμακείο .....?ή από hondos κλπ κλπ????

Η κανονική τιμή της ειναι 35 ευρώ τα 200ml. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει ήδη 3.5 σωληνάρια. Την αγόρασα όμως από εάν φαρμακείο στην Πάτρα που έχει και eshop με έκπτωση 20% δηλ. στα 29ευρώ, πολύ σημαντική έκπτωση. Ειναι το Pharmach4u.gr Μαλιστα με αγορές πάνω από 50 ευρώ αν θυμάμαι καλά δεν χρεώνουν μεταφορικά οπότε συμφέρει. Το ένα σωληνάριο μου κρατάει γύρω στις 2.5 εβδομάδες, βάζω 'γενναία΄ ποσότητα. Στις οδηγίες λέει μάλιστα ότι συνίσταται για εγκυμοσύνη. Εμένα όπως είπα μου την συνέστησε η δερματολόγος μου, η οποία μάλιστα είναι ενάντια σε οποιαδηποτε φαρμακευτικά σκευάσματα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε την θεωρώ εγγυημένη την άποψή της.

Πάντως αφού απορροφηθεί καλά το δέρμα είναι τελείως βελούδινο, κάτι που δέν έχω νιώσει ούτε με την καλύτερη και ακριβότερη ενυδατική κρέμα.

Ελπίζω να βοήθησα :)

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλησπέρα μανούλες, όλες παρούσες?

Joanna30 , στα κιλά βλέπω να πηγαίνουμε κόντρα, και εγώ +9,5 κάπου και να φανταστείς ότι κρατιέμαι με νύχια και με δόντια....και ρε γμτ δεν τρώω σαβούρες, και ξεκίνησα και διατροφή πριν 3 εβδομάδες και το μόνο που κατάφερα είναι να πάρω μισό κιλό μόνο σε αυτό το διάστημα.

Πάντως η κοιλίτσα μεγαλώνει, είναι βέβαια με τις ώρες της, άλλοτε είναι πολύ άλλοτε λιγότερο... εξαρτάται από την στάση της μπουμπούς η οποία παρεμπιπτόντως εξακολουθεί να είναι με το κεφάλι κάτω, αλλά μάλλον είναι ποιό βολεμένη από την προηγούμενη εβδομάδα γιατί δεν με τσακίζει.

Κρεμούλα για τις ραγάδες έχω από την αρχή, την βάζω όποτε θυμηθώ πραγματικά, αλλά από τα πολλά πάχυνε-αδυνάτισε που έχω τόσα χρόνια το δέρμα μου ότι ήταν να ανοίξει άνοιξε , αρα λίγα μπορεί να προσφέρει η κρέμα...

dim μου ωραίο πατουσάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλό piκ!!μέχρι να φτάσει το βίντεο στο τέλος τα΄παιξα!είπα μείον μία!

taniabell διάβασα καλά?δουλεύεις σε παιδικοοοοοο?μπράβο σου κοπέλα μου,δεν έχω τίποτα άλλο να σου πώ..επειδή ξέρω τι εστί βερίκοκο,μπράβο σου,άξια και καλή δύναμη!!!!και καλή γιορτή να έχετε,είναι από τις στιγμές που αξίζει τον κόπο!

joanna 30 καλή δύναμη και σε σένα,να προσέχεις,να μην πλησιάζεις πολύ/ακουμπάς τους άλλους ,να πλένεις όσο πιο πολύ μπορείς τα χέρια σου/αντισηπτικό με οινόπνευμα,πολλές πορτοκαλάδες/λεμόνι,να τρώς/κοιμάσαι καλά και να κάνεις πλύσεις στη μύτη με φυσιολογικό ορό.και ο Θεός βοηθός για όλες μας!

Χριστίνα Τ δεν είναι τίποτα η augmentin,πήρα κι εγω στην 10η εβδομάδα για μικρόβιο στην κολπική καλλιέργεια&πέρασε.τρώγε όμως γιαουρτάκι,ξέρεις για τους μύκητες..

valia 81 κι εγώ εδώ και καιρό ξυπνάω με βουλωμένη μύτη,διάβασα όμως οτι συμβαίνει.

είναι καμία άλλη που φοβάται να βάλει κρέμα για τις ραγάδες στην κοιλιά ή βάζετε όλες?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας κορίτσια

Είχα ένα σ/κ που διαπίστωσα για πολλοστή φορά τη γαϊδουριά του κόσμου!!!

Το Σάββατο πήγαμε στον κουνιάδο μου, όπου είε γεννέθλια κ γιορτή ο ανηψιός μας (να το χαιρόμαστε το πουλάκι μου)-----αλλά ήταν εκεί η νονά του, η οποία όταν τη ρώτησα που είναι τα παιδιά (7χρονών+7μηνων) μου απάντησε πως αναρρώνουν γιατί ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΤΗΝ Η1Ν1 !!!!!!!!

Απορώ ακόμα με τον εαυτό μου πως κρατήθηκα και δεν άρχισα να τους σκυλοβρίζω εκεί μεσα και να σηκωθώ να φύγω επι τοπου. Αυτή βέβαια κατάλαβε πως στράβωσα (αφού της την είπα), φύγανε στο 10λεπτο... Το είπα στον άντρα μου που τα πήρε κι αυτός (αλλά ως συνήθως μούγγα) κ μετά από 20 λεπτά την κάναμε κι εμείς.

Ε Λ Ε Ο Σ !!! Αν αυτοί είναι ζώα και δεν φοβούνται για το γιο τους (2 χρονων παιδακι) Δεν σκέφτηκαν πως θα έπρεπε να μας ενημερώσουν (εγώ έγκυος κ ο Στέλιος ενάμισι έτους) ???!!! Και στην τελική αν είμασταν κι εμείς ηλίθιοι, ας πηγαίναμε (που αποκλείεται βέβαια) Αλλά θα ήταν δική μας απόφαση.

Το αποκορύφωμα είναι πως σήμερα μάθαμε ότι το ανηψάκι μας από χτες το πρωί έχει 38-39 πυρετό!!! Κι ευχομαι βέβαια να μην είναι ο ιός και πληρώσει το παιδάκι τις μ@κίες των γονιών του!! Θα το πήγαιναν το απόγευμα στο γιατρό... Τόση ανευθυνότητα πια!!!

πειναωωωω!:cool::cool::shock::shock::shock::shock:

σημερα κοριτσια οταν ενοιωσα το ζουζουνι μου παρατηρησα την κοιλια μου κ εκει που ενοιωθα μικρες κλωτσιες, σε εκεινο το σημειο κουνιοταν κ η κοιλια!!!!το εχει παρατηρησει καμια??Εχει πολυ γελιο!!!!

Εμένα δεν μετακινείται ακόμα...ίσως επειδή είναι κι αρκετή λόγω βάρους...

Το θυμάμαι όμως στο γοι μου, τους τελευταίους μήνες κι έχει πολύ γέλιο!

Κορίτσια έπαθα εγκεφαλικό σήμερα.....Είαι στα +8 κιλά και ήμουν ήδη αρκετά παραπάνω.... Δεν τρώω υπερβολικά, σε σχέση με πριν αλλά τρώω ότι να 'ναι ρε γμτ. Αφού ξέρω ότι είμαι επιρρεπης στο βάρος, θα 'πρεπε όπως στο γιο μου, να τρέφομαι με βραστά κ ψητά... Αλλά όλο λέω...κι όλο τρώω ότι βρω... Μετά να δω πως θα τα χάσω...έτσι που πάω...

Sorry για το κατεβατό κορίτσια...αλλά όπως καταλάβατε, τα έχω πάρει άγρια!

QuW0p3.png

Γεια σας κορίτσια

Το Σάββατο πήγαμε στον κουνιάδο μου, όπου είε γεννέθλια κ γιορτή ο ανηψιός μας (να το χαιρόμαστε το πουλάκι μου)-----αλλά ήταν εκεί η νονά του, η οποία όταν τη ρώτησα που είναι τα παιδιά (7χρονών+7μηνων) μου απάντησε πως αναρρώνουν γιατί ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΤΗΝ Η1Ν1 !!!!!!!!

Απορώ ακόμα με τον εαυτό μου πως κρατήθηκα και δεν άρχισα να τους σκυλοβρίζω εκεί μεσα και να σηκωθώ να φύγω επι τοπου. Αυτή βέβαια κατάλαβε πως στράβωσα (αφού της την είπα), φύγανε στο 10λεπτο... Το είπα στον άντρα μου που τα πήρε κι αυτός (αλλά ως συνήθως μούγγα) κ μετά από 20 λεπτά την κάναμε κι εμείς.

Ε Λ Ε Ο Σ !!! Αν αυτοί είναι ζώα και δεν φοβούνται για το γιο τους (2 χρονων παιδακι) Δεν σκέφτηκαν πως θα έπρεπε να μας ενημερώσουν (εγώ έγκυος κ ο Στέλιος ενάμισι έτους) ???!!! Και στην τελική αν είμασταν κι εμείς ηλίθιοι, ας πηγαίναμε (που αποκλείεται βέβαια) Αλλά θα ήταν δική μας απόφαση.

Το αποκορύφωμα είναι πως σήμερα μάθαμε ότι το ανηψάκι μας από χτες το πρωί έχει 38-39 πυρετό!!! Κι ευχομαι βέβαια να μην είναι ο ιός και πληρώσει το παιδάκι τις μ@κίες των γονιών του!! Θα το πήγαιναν το απόγευμα στο γιατρό... Τόση ανευθυνότητα πια!!!

Εμένα δεν μετακινείται ακόμα...ίσως επειδή είναι κι αρκετή λόγω βάρους...

Το θυμάμαι όμως στο γοι μου, τους τελευταίους μήνες κι έχει πολύ γέλιο!

Κορίτσια έπαθα εγκεφαλικό σήμερα.....Είαι στα +8 κιλά και ήμουν ήδη αρκετά παραπάνω.... Δεν τρώω υπερβολικά, σε σχέση με πριν αλλά τρώω ότι να 'ναι ρε γμτ. Αφού ξέρω ότι είμαι επιρρεπης στο βάρος, θα 'πρεπε όπως στο γιο μου, να τρέφομαι με βραστά κ ψητά... Αλλά όλο λέω...κι όλο τρώω ότι βρω... Μετά να δω πως θα τα χάσω...έτσι που πάω...

Sorry για το κατεβατό κορίτσια...αλλά όπως καταλάβατε, τα έχω πάρει άγρια!

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ρε πουσ..η μου με αυτη την ανευθυνοτητα του κοσμου!!!!!καλα εκανες κτην καντιλιασες!!!να δουμε τωρα τι εχει το παιδακι!!!κ εσυ να εισαι με το αγχος μην τυχον νοιωσεις αδιαθεσια!!!ΕΛΕΟΣ δεν εχω τι αλλο να πω!!!!!!!

εγω απο κιλα 30/11 που ζυγιστικα ημουν +5,5!!τωρα μπορει να χω παρει αλλα ποσα αλλα δεν φαινονται ...κοιλια ειναι κ λιγο κωλος..σαν κλασικη ελληνιδα!!:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας κορίτσια

Και με το δίκιο σου.Καλά είναι απίστευτη η αναισθησία του κόσμου!!!!!!!!!

Κι εγώ το βράδυ πιάνομαι αρκετά και έχω και καούρες.

Εγώ βάζω baby oil και προς το παρόν δεν έχω κάνει ραγάδες, αλλά είναι μάλλον νωρίς ακόμη.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Μα τι άνθρωποι υπάρχουν;;;;; ΕΛΕΟΣ.... Irev μου μην ανησυχείς... Δεν θα γίνει τίποτα...

Κοριτσια και εγώ +7 με 8 κιλά είμαι και έχουμε και 3 μήνες μπροστά μας... Να δω πόσα ακόμα θα πάρω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

πω πω τί διαβάζω.....

εγώ που ήμουν ψιλοκρυωμένη την προηγούμενη εβδομάδα (μόνο μύτη έτρεχε...) έριξα εμπάργκο σε όλους και την βγάλαμε μόνοι μας το σ/κ με την οικογένεια μακρυά από τους φίλους μας που έχουν παιδάκια.

Από την μία λέω να μην είμαι πολύ τρελαμένη και γίνω αποστειρωμένη ως τον γνωστό καθηγητή βυζαντινολογίας Κατακουζινό, από την άλλη όμως σκέφτομαι τί ωραία που ήταν πριν 1 μήνα που αρρώστησα και καθόμουν στο κρεβάτι χωρίς να μπορώ να πάρω τίποτα και ψηνόμουν ένα σ/κ. Ξέρω και εγώ ρε γμτ, μάλλον πρέπει να αποφεύγουμε τις συνεστιάσεις και να βρισκόμαστε σε κλειστούς χώρους μόνο με άτομα που δεν έχουν επιβαρυμένο ...ιστορικό....

Τώρα για όσες δουλεύουμε , μάλλον θα πρέπει να κάνουμε και καμία προσευχή....

GaiGp3.png

irev έχεις απόλυτο δίκιο για την αναισθησία που δέρνει τον κόσμο!μην ανησυχείς όμως,να δεις που θα πάνε όλα καλά!εμένα το Σάββατο γιόρταζε η μαμά μου και δεν πήγα στη γιορτή της γιατί η αδερφή μου δουλεύει με παιδιά που έχουν κλείσει κατά καιρούς τα σχολεία τους και που πάνε άρρωστα στο φριοντιστήριο.πήγα για 10 ' να της αφήσω ένα γλυκό που της έφτιαξα με μάσκα και έφυγα....μου κόστισε,αλλά το μωράκι πάνω απ'όλα!κάποιοι με λένε υπερβολική γιατί έχω ψιλοκλειστεί στο σπίτι,αλλά είδα τη συμπεριφορά αυτή που περιγράφεις από κοντινά μου πρόσωπα και φρίκαρα,δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν&προσέχω όσο μπορώ.δε με νοιάζει τι θα σκεφτεί ο καθένας,αρκεί να είμαι,όχι,να νιώθω τουλάχιστον ασφαλής(γιατί δεν ξέρεις από που μπορεί να σου έρθει...)

καλό βράδυ κοριτσάκια

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπερα εγκυουλες και καλη εβδομαδα!!!!

Irev μου εχεις απολυτο δικιο!!!Και μονο που διαβασα το μηνυμα σου μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με τους αμυαλους!!!!:mad::x:x:x

Αχ βρε κοριτσακια τι το θελατε το θεμα με τα κιλα??????

Πριν 2 εβδομαδες ημουνα +5 και τωρα ειμαι +8 και επαθα σοκ!!!!Ολο λεω θα προσεχω τι τρωω και εχω λιωσει στα γλυκα!!!Αλλα απο σημερα ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!Ουφ θα σκασω απο την στεναχωρια μου!:-(

Λενε κι οτι τα κιλα της εγκυμοσυνης δεν χανονται ευκολα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...