Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντζυ σου έστειλα το κινητό μου. Επίσης στη λίστα σημείωσε οτι θα γεννήσω στη Βιοικλινική (Γαληνός), αφού μάλλον καταλήξαμε επιτέλους.

ααα δεν θα γενησουμε παρεα??????:cry::cry::cry:

παω να κανω κανα μπανιο (Αντζυ κ εσυ)κ ερχομαι!:P;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ΟΚ ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΑ!! ΘΑ ΣΕ ΑΛΛΑΞΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΕΤΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΗΤΕΡΑ!ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ...ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανούλες.

Mariong με το καλό! Έφτασε σχεδόν η μεγάλη ώρα! Ανυπομονούμε να ακούσουμε νέα και να δούμε φωτό, όποτε καταφέρεις και ξαναμπείς.

Μου πήρε πάνω από μισή ώρα να σας διαβάσω από χθες που έχω να μπω.

Όταν διάβασα για το φάσκιωμα μου θυμίσατε το όνειρο που είδα χθες το βράδυ. Είδα μια γνωστή μου (στην Αμερική) που έκανε τρίδυμα. Είδα ότι μου έδινε ένα να κρατήσω (ήταν φασκιωμένο) και φοβόμουν. Μόνο αυτή τη σκηνή θυμάμαι.

Σήμερα λείπαμε όλη μέρα, γυρίσαμε κατά τις 6:30 και τώρα πάμε στην κουμπάρα μου για φαγητό. Σας χαιρετώ και ίσως ξαναπεράσω για καληνύχτα.

Α, Αντζούλα, κι εγώ 11 κιλά έχω πάρει! Νομίζω συμβαδίζουμε στο βάρος (αν δεν κάνω λάθος είχαμε ξεκινήσει 55 και οι δυο ε?). Τελικά αποφάσισες αν θα γεννήσεις στο Γαια ή στο Μητέρα? Οι απόψεις διιστανται γενικώς...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

ωωχχ κοτσομπολα??

εγω παω το πρωι και μου λεει ''τι θες?ουροσυλεκτη??''

χαχα!!!ουτε καλημερα δεν ειπε!μας πηραν χαμπαρι λεω...κ εγω πηρα 5 για να μην πηγαινω συνεχεια!χαχαχα

Επέστρεψα....

Είναι η άτιμη αμα θέλει να μάθει....

Πάντως γέλασα , μπαίνω και κάθομαι και χαζέυω τα προϊόντα του κορρέ για γαλάκτωμα μέχρι να εξυπηρετήσει την προηγούμενη πάω στον πάγκο και τί μου λέει?

-Καλώς την!!! Γέννησες ε?

-Ναι της λέω, και αυτό εδώ (της δείχνω την κοιλιά) το κράτησα για αξεσουάρ...

GaiGp3.png

Τι γινεται βρε κοριτσια? Πολυ μπλα μπλα απο το μεσημερι που εχω να μπω... Στα γρηγορα σας διαβασα και να κανω την πρωτη μου παρατηρηση αρχηγε!!!!!!!!! Βαλε με στη λιστα καλε για 26/3!!!

να μαι και εγώ..κοιμήθηκα μόνο μισή ώρα:(είχα πονάκια χαμηλά....μάλλον βρήκε την έξοδο η μπέμπα και σπρώχνει να την ανοίξει:rolleyes::rolleyes:Αγγελικούλα πρέπει να βρούμε τη λίστα μας και να αρχίσουμε να σημειώνουμε από αύριο τα γεννητούρια:D....καθώς και να σβήσουμε τις χαμένες της παρέας:(......δοκίμασα τον αποστειρωτή:tongue::tongue:

Ακριβως το ιδιο νιωθω. Λεω στο Βασιλη...η κορη μας μαλλον ψαχνει να βρει το φως...Α πα πα πα

Άννη, κι εγώ έχω σκάσει στο γέλιο με το σκύλο! :P :p :P

Άντζυ μου, θα του το προτείνω... Κι ελπίζω να δεχτεί, γιατί δεν μου έχει αφήσει και πολλά περιθώρια και όσο κι αν στίψει το μυαλό μου, δεν έχω βρει καλύτερη λύση!

Καλα...πως σου 'ρθε παιδι μου? Γελαω και ρωταει ο αντρουλης μου...αντε να του εξηγησεις...χαχαχα

Eπεστρεψα μανουλες!!!!Παραγγειλα και το στεγνωτηριο και μου εφυγε κι

αυτο το αγχος...Και το πηρα 249 ευρω......δεν ειναι πολυ καλα??????..Αγγελικουλα ουτε εμεις εχουμε χωρο αλλα θα το βαλω σε μια γωνια στο μπαλκονι μας που ευτυχως ειναι μεγαλουτσικο!!!Αααα νομιζω οτι

εχεις και το δικο μου τηλεφωνο.....εγω το εχω το δικο σου.

Μεγεια μεγεια!!! Καλε, νομιζα οτι στειευόσουν το πρωι... Θα 'ναι τρελλη εξυπηρετηση παντως.

Με το τηλεφωνο μου ενταξει αρχηγε? Το εχουν η Νικολ κ η Βικυ. Να στο στειλω κ σενα?

QuW0p3.png

Επέστρεψα....

Είναι η άτιμη αμα θέλει να μάθει....

Πάντως γέλασα , μπαίνω και κάθομαι και χαζέυω τα προϊόντα του κορρέ για γαλάκτωμα μέχρι να εξυπηρετήσει την προηγούμενη πάω στον πάγκο και τί μου λέει?

-Καλώς την!!! Γέννησες ε?

-Ναι της λέω, και αυτό εδώ (της δείχνω την κοιλιά) το κράτησα για αξεσουάρ...

Α καλά!! Η κυριούλα είναι ο,τι να'ναι! Και μ'άρεσε που σου είπα χθες ότι μου φαίνεται να μεγάλωσε κι αλλο η κοιλιά σου!

Τρύπησετο καλοριφέρ!!;; Κουράγιο. Ελπίζω να μην έκανε ζημιά σε πάτωμα & χαλιά!

X4pTp3.png

Τρυπησε καλοριφερ????σκατα!:(

κ εγω πηγα να μπω για μπανιο κ δεν υπαρχει πιεση στο νερο γενικα στην περιοχη!!!!!!:twisted:

και το νερο απεργια κανει!

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...