Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εχω μπερδευτει με τον αφαλο!εχω παρει κ εγω γαζες, κ εχω ακουσει να τον καθαριζουμε με καθαρο οινοπνευμα..κ απορω αν θα τσουζει...επισης εχω ακουσει οτι δεν κανει να πεσει νερο κ προχθες οι μαιες μας ειπαν οτι δεν πειραζει αρκει να τον στεγνωσουμε καλα μετα!!!!πολυ μπερδεμα!

Νικολ μου η πιεση μου ειναι οτι να ναι!μια 125 μια 130 παω και 133 κ η μικρη ως το 8.τωρα πηρα τα αποτελεσματα απο τα ουρα κ ειναι οκ!

για τον αφαλό ξέρω οτι πονάνε τα μπεμπίνια αλλά τι να κάνεις;όσο για το νερό λένε δεν κάνει να πέσει στον αφαλό:rolleyes:αν πέσει πως το στεγνώνεις δηλαδή;με σεσουάρ;:rolleyes::rolleyes::cool:

και η δική μου πίεση οτι να ναι...αν και έχει φτάσει και 9 η μεγάλη:rolleyes:μέχρι 12 πάει!η μικρή στο 6 παίζει

Grya.jpgGryap3.png

Μπράβο οργάνωση Βικάκι!

Εγώ ούτε νυχτικά δεν έχω πάρει! Με τα μπεϊμπι ντολ θα με πάνε! :tongue:

Ουάου!!!!!!!!!!

Μην σκάς!!! Θα κάνεις και εντύπωση!!!!:tongue::tongue:

Έχεις ακόμα ένα μικρό περιθώριο πριν αρχίσουμε να σε πρήζουμε...

GaiGp3.png

τα ματακια μπορεις να τα κανεις κ με βαμβακι..αν ειναι βρεγμενο δεν εχει προβλημα..

ρε συ..οι φυσιολογικοι οροι δεν χωρανε??πρεπει να το βαζουμε με συριγγα???

δηλαδη κ αυτο που ρουφαει τις μυξουλες δεν χωραει????

εγώ δεν έχω πάρει τίποτα τέτοιο.....ελπίζω να μην χρειαστεί,καλοκαιριάζει!μ@λ@κιες κάνω;

Grya.jpgGryap3.png

εγω εχω μπερδευτει με τον αφαλο!εχω παρει κ εγω γαζες, κ εχω ακουσει να τον καθαριζουμε με καθαρο οινοπνευμα..κ απορω αν θα τσουζει...επισης εχω ακουσει οτι δεν κανει να πεσει νερο κ προχθες οι μαιες μας ειπαν οτι δεν πειραζει αρκει να τον στεγνωσουμε καλα μετα!!!!πολυ μπερδεμα!

Νικολ μου η πιεση μου ειναι οτι να ναι!μια 125 μια 130 παω και 133 κ η μικρη ως το 8.τωρα πηρα τα αποτελεσματα απο τα ουρα κ ειναι οκ!

Το οινόπνευμα το χύνουμε πάνω στον αφαλό και οι γάζες-βαμβάκι απλά το μαζεύουν να μην πάει στο πιπί τους...

Το νεράκι όντως αμα σου πέσουν σταγονίτσες δεν χάθηκε και ο κόσμος, όλοι το λένε...

Α!!!! Το οινόπνευμα δεν τα τσούζει καθόλου να το ξέρεις και να μην το λυπάσαι, για καλό θα το βάζουμε!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

για τον αφαλό ξέρω οτι πονάνε τα μπεμπίνια αλλά τι να κάνεις;όσο για το νερό λένε δεν κάνει να πέσει στον αφαλό:rolleyes:αν πέσει πως το στεγνώνεις δηλαδή;με σεσουάρ;:rolleyes::rolleyes::cool:

και η δική μου πίεση οτι να ναι...αν και έχει φτάσει και 9 η μεγάλη:rolleyes:μέχρι 12 πάει!η μικρή στο 6 παίζει

αυτο κοριτσι μου δεν ειναι πιεση!!!!!Απιεση ειναι (Α στερητικο)εξυπναδες παλι λεω ο μ@λ@ξ!!!!

παρε ρε τετοιο για την μυτη..αν βουλωσει πως θα φυσιξει το μωρο?????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Το οινόπνευμα το χύνουμε πάνω στον αφαλό και οι γάζες-βαμβάκι απλά το μαζεύουν να μην πάει στο πιπί τους...

Το νεράκι όντως αμα σου πέσουν σταγονίτσες δεν χάθηκε και ο κόσμος, όλοι το λένε...

Α!!!! Το οινόπνευμα δεν τα τσούζει καθόλου να το ξέρεις και να μην το λυπάσαι, για καλό θα το βάζουμε!!!!

αμα δεν τσουζει μπανιο ολη μερα με οινοπνευμα!!!!!χαχαχαχα

pSC1p2.png

αυτο κοριτσι μου δεν ειναι πιεση!!!!!Απιεση ειναι (Α στερητικο)εξυπναδες παλι λεω ο μ@λ@ξ!!!!

παρε ρε τετοιο για την μυτη..αν βουλωσει πως θα φυσιξει το μωρο?????

ναι είναι και αυτό......πρέπει να κάνω έφοδο πάλι νομίζω:rolleyes:στη γιατρό να τα πείς που μου είπε να μην τρώω η κακιά:(:confused:

Grya.jpgGryap3.png

τα ματακια μπορεις να τα κανεις κ με βαμβακι..αν ειναι βρεγμενο δεν εχει προβλημα..

ρε συ..οι φυσιολογικοι οροι δεν χωρανε??πρεπει να το βαζουμε με συριγγα???

δηλαδη κ αυτο που ρουφαει τις μυξουλες δεν χωραει????

Η σύριγγα θα χρησιμοποιηθεί χωρίς την βελόνα της φυσικά!!!! Είναι πολύ ποιό πρακτική και λεπτή από τα υπόλοιπα. Γεμίζεις μία με φυσ.ορό και τσουπ τσουπ το βάζεις από μισό στα ρουθουνάκια. Φυσιολογικό ορό παίρνεις μία μεγάλη μπουκαλίτσα και ξεμπερδεύεις (είναι και ποιό οικονομική)...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

βρε Δήμητρα μου το μωράκι που πάει και έρχεται στο τικεράκι σου δεν ζαλίστηκε;:rolleyes:και αυτό το πουλί ύποπτο μου φαίνεται που το έχει βουτήξει:rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!υποπτο πουλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω πεθανει!!!!!

pSC1p2.png

Ουάου!!!!!!!!!!

Μην σκάς!!! Θα κάνεις και εντύπωση!!!!:tongue::tongue:

Έχεις ακόμα ένα μικρό περιθώριο πριν αρχίσουμε να σε πρήζουμε...

Έτσι νομίζω κι εγώ! Έχω ακόμη μέρες!

Η μάνα μου τις προάλλες είδε στον ύπνο της ότι γέννησα και μου λέει "δεν κάνεις καμιά βαλίτσα μην γίνει τίποτα και τρέχουμε?"

Κι εγώ της απαντάω ότι αν με πιάσουν οι πόνοι το πρόβλημα δεν θα είναι η βαλίτσα αλλά το πώς θα με πάνε Αθήνα για τη γέννα!!!!

Η σύριγγα θα χρησιμοποιηθεί χωρίς την βελόνα της φυσικά!!!! Είναι πολύ ποιό πρακτική και λεπτή από τα υπόλοιπα. Γεμίζεις μία με φυσ.ορό και τσουπ τσουπ το βάζεις από μισό στα ρουθουνάκια. Φυσιολογικό ορό παίρνεις μία μεγάλη μπουκαλίτσα και ξεμπερδεύεις (είναι και ποιό οικονομική)...

καλα το καταλαβα αυτο για την βελονα....

κ υπαρχει φυσιολογικος ορος σε μεγαλο μπουκαλι??εγω νομιζα εχει μονο αυτα τα μικρα σε δοσεις που ειναι....

ε μηπως να πηγαινες μην κλεισει το φαρμακειο?????

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...