Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ έφαγα δεξί και ήταν οκ, τώρα ελπίζω το αριστερό να μην έχει και πολλές διαφορές...

Εσύ την νιώθεις χαμηλά, η δικιά μου κάνει ορειβασία και ανεβαίνει κάθε μέρα ποιό πολύ, θα είναι το πρώτο παιδί που θα βγεί με καισαρική από τον οισοφάγο....

χαχαχαχαχα.....δεν τη νοιώθεις χαμηλά καθόλου;και η δική μου κλοτσάει ψηλά αλλά το κεφάλι το χώνει πρός τα κάτω......δεξί δηλαδή να ζητήσω ε;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παλιά το έκαναν! Τώρα δεν το έχω δει σε κανένα μωράκι!

Στα δικά μας νομίζω θα είναι πιο δύσκολο γιατί θα κάνει και ζέστη

Εγω ξερω το αντιθετο...μας το ειπαν κ οι μαιες στα μαθηματα..το μωρο πρεπει να το φασκιωνουμε(οχι να σκασει)χαλαρα με την πανα... ετσι νοιωθει ασφαλεια οπως ειναι στην κοιλια της μανας του!

επισης ηρεμει πιο ευκολα κ αν το κοιμησετε κ ετσι δεν τιναζει χερια ποδια κ δεν τρομαζει!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγώ έφαγα δεξί και ήταν οκ, τώρα ελπίζω το αριστερό να μην έχει και πολλές διαφορές...

Εσύ την νιώθεις χαμηλά, η δικιά μου κάνει ορειβασία και ανεβαίνει κάθε μέρα ποιό πολύ, θα είναι το πρώτο παιδί που θα βγεί με καισαρική από τον οισοφάγο....

κ εγω δεξι εφαγα!!!!

την συριγγα τι την θες καλε??????

pSC1p2.png

Βικυ τι θα παρεις απο το φαρμακειο?????????????

εγω θελω ενα κουτι stedon!XAXAXA!!:lol::lol:

Βαω μου με γεια το στεγνωτηριο!!!νομιζω καλη τιμη το πηρες!ποτε θα στο φερουν?????αλλα ρε συ!τωρα που εβαλες ολα τα πλυντηρια τωρα το πηρες?:tongue:

και εγω στα +11 ημουν την προηγουμενη Πεμπτη...τωρα δεν ξερω!

Τhanks μανουλα!!!!!!!Και εγω αυτο σκεφτηκα!Τα επλυνα ολα τωρα:tongue::tongue:

Μαλλον φταιει το ξανθο μαλλι!!!!!!!!Το Σαββατο θα το εχω.......

Τοτε θα ξεκινησω τον 2ο γυρο πλυντηριων.....:cry::cry:

Διαφημίσεις

Εγω ξερω το αντιθετο...μας το ειπαν κ οι μαιες στα μαθηματα..το μωρο πρεπει να το φασκιωνουμε(οχι να σκασει)χαλαρα με την πανα... ετσι νοιωθει ασφαλεια οπως ειναι στην κοιλια της μανας του!

επισης ηρεμει πιο ευκολα κ αν το κοιμησετε κ ετσι δεν τιναζει χερια ποδια κ δεν τρομαζει!

επισης οτι βιβλια εγκυμοσυνης εχω διαβασει λεει οτι ειναι καλο το φασκιωμα!

pSC1p2.png

Φουσκώνω η δόλια μάνα...... :cool::cool::cool:

Μου αρέσει όμως και λέω να κάτσω έτσι μέχρι το καλοκαίρι....να κάνω μπαμ στις παραλίες....

χαχαχαχα

Λες? Πλάκα θα έχει!

Μπικίνι και κοιλάρα!!!!!

Κι εμένα χαμηλά είναι ο μπέμπης (έτσι νομίζω δηλαδή)

Περπατάω και πονάω ανάμεσα στα πόδια!

Εγώ έχω ένα ελαφρύ πονοκέφαλο και όλη μέρα σκέφτομαι πως θα το κάνω μπανάκι, πως θα τα καθαρίζω, πως θα το θηλάζω. Και τα λέω στον άντρα μου που ευτυχώς έχει ρεπό και τα συζητάμε και ξανά, και ξανά. Νομίζω ότι έκφραση άγχους είναι και ανυπομονησίας.

Ασχετο, για το φάσκιωμα ποια η γνώμη σας; Οχι το φάσκιωμα που κάνανε οι παλίες με 30 μετρα φασκιά και ήταν σαν μούμια το παιδι, Αλλά με το τύλιγμα στο σεντονάκι ώστε να μην κουννάει τα χεράκια στον ύπνο. Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα...αλλά εσείς έχετε άποψη, ακούσει κάτι;

Δήμητρά μου καλησπέρα καταρχήν.....

Ξέρεις πώς το λένε αυτό που έχεις πάθει?

Σεμιναριακό Overdose....

Ότι σου έρχεται στο μυαλό από πληροφορία σημείωνέ το, και ότι σου μείνει απορία επίσης πέστην και στον άντρα σου και μετά στην μαία. Εγώ τρώω σκαλωμα με συγκεκριμένο πράγμα αλλά το έχω μάθει στον άντρα μου και είμαι καλυμένη...

Το χαλαρό φάσκιωμα είναι καλό και για το μωράκι και διευκολύνει και εσένα για τον θηλασμό. Θα σας το δείξει η Μαρία η Δάγλα και θα σας πεί και τα υπέρ του..

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...