Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα μανούλες....Κικήηηηηηηη μου τηλ.στείλε στην Αγγελικούλα να μάθουμε τα ευχάριστα όταν έρθει το μπεμπάκι...άντε σιγά σιγά να οργανωθούμε;)Βάσω μεγειά το στεγνωτήριο...θα εξυπηρετήσει πολύ:D....αύριο θα έχουμε το πρώτο μωράκι και πολύ χαίρομαι:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D

Ναι ναι!!!

Άντζυ σε σένα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικυ τι θα παρεις απο το φαρμακειο?????????????

εγω θελω ενα κουτι stedon!XAXAXA!!:lol::lol:

Βαω μου με γεια το στεγνωτηριο!!!νομιζω καλη τιμη το πηρες!ποτε θα στο φερουν?????αλλα ρε συ!τωρα που εβαλες ολα τα πλυντηρια τωρα το πηρες?:tongue:

και εγω στα +11 ημουν την προηγουμενη Πεμπτη...τωρα δεν ξερω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Που είσαι Νικόλ? Πώς πάνε τα πονάκια?

ακόμα δεν γεννάω αλλά κατά διαστήματα έχω πονάκια:rolleyes:και τη νοιώθω χαμηλά τη μικρή μου.....άντε να ρθεί η Δευτέρα να φάω το χεράκι(δεν παίζει ρόλο αν είναι δεξί ή αριστερό ε;:mrgreen:)κάνω και χιούμορ τρομάρα μου:?

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω ένα ελαφρύ πονοκέφαλο και όλη μέρα σκέφτομαι πως θα το κάνω μπανάκι, πως θα τα καθαρίζω, πως θα το θηλάζω. Και τα λέω στον άντρα μου που ευτυχώς έχει ρεπό και τα συζητάμε και ξανά, και ξανά. Νομίζω ότι έκφραση άγχους είναι και ανυπομονησίας.

Ασχετο, για το φάσκιωμα ποια η γνώμη σας; Οχι το φάσκιωμα που κάνανε οι παλίες με 30 μετρα φασκιά και ήταν σαν μούμια το παιδι, Αλλά με το τύλιγμα στο σεντονάκι ώστε να μην κουννάει τα χεράκια στον ύπνο. Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα...αλλά εσείς έχετε άποψη, ακούσει κάτι;

X4pTp3.png

ΤΟΥΚΙ ΣΤΕΙΛΤΟ ΑΝ ΘΕΣ ΜΕ ΠΜ Ή ΣΤΟ FACEBOOK!

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΟΣΩΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛ .

ΑΝΝΥ ΘΕΣ/ΚΗ

ΑΝΔΡΙΑΝΝΗ

ΒΑΛΙΑ

ΒΙΚΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ

ΜΑΡΑΚΙ

ΝΙΚΟΛ

ΣΤΡΑΤΑ

ΤΑΝΙΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ!

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? Εγώ πήγα για εξετάσεις το πρωι στο Ιασω και σε λίγο θα πάω να τις πάρω!!!

Άντζυ ελπίζω η Ανδριαννη να μην είμαι εγώ :-D:-D:-D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω ένα ελαφρύ πονοκέφαλο και όλη μέρα σκέφτομαι πως θα το κάνω μπανάκι, πως θα τα καθαρίζω, πως θα το θηλάζω. Και τα λέω στον άντρα μου που ευτυχώς έχει ρεπό και τα συζητάμε και ξανά, και ξανά. Νομίζω ότι έκφραση άγχους είναι και ανυπομονησίας.

Ασχετο, για το φάσκιωμα ποια η γνώμη σας; Οχι το φάσκιωμα που κάνανε οι παλίες με 30 μετρα φασκιά και ήταν σαν μούμια το παιδι, Αλλά με το τύλιγμα στο σεντονάκι ώστε να μην κουννάει τα χεράκια στον ύπνο. Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα...αλλά εσείς έχετε άποψη, ακούσει κάτι;

Δήμητρα ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....κάποτε το έκαναν αυτό...η παιδίατρος που βλέπει το ανιψάκι μου 4 μηνών λέει οτι δεν πρέπει να το κάνουμε......δεν ξέρω αν έχετε ακούσει κάτι άλλο:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Παλιά το έκαναν! Τώρα δεν το έχω δει σε κανένα μωράκι!

Στα δικά μας νομίζω θα είναι πιο δύσκολο γιατί θα κάνει και ζέστη

Βικυ τι θα παρεις απο το φαρμακειο?????????????

εγω θελω ενα κουτι stedon!XAXAXA!!:lol::lol:

Βαω μου με γεια το στεγνωτηριο!!!νομιζω καλη τιμη το πηρες!ποτε θα στο φερουν?????αλλα ρε συ!τωρα που εβαλες ολα τα πλυντηρια τωρα το πηρες?:tongue:

και εγω στα +11 ημουν την προηγουμενη Πεμπτη...τωρα δεν ξερω!

Κοριτσάρα μου!!!! Άραξες σήμερα τελικά? Άντε και θα δούμε και οι 2 αύριο τα μπεμπάκια μας!!!

Εγώ για κιλά δεν μιλάω πλέον. Και στεγνωτήριο δεν παίρνω γιατί πρώτον δεν έχω χώρο να το βάλω δεύτερον είμαι τσιγκούνα και τρίτον είμαι στον τελευταίο όροφο και όλα στεγνώνουν υπέροχα προς το παρόν....

Από το φαρμακείο θέλω Φυσιολογικό ορό, γάζες αποστειρωμένες, μία κρεμούλα frezyderm ελαφριά για το δερματάκι της μικρή μου, μία διομισάρα σύριγγα, μία bepanthol κρέμα, και ένα γαλάκτωμα του κορρέ για εμένα.

GaiGp3.png

Κοριτσάρα μου!!!! Άραξες σήμερα τελικά? Άντε και θα δούμε και οι 2 αύριο τα μπεμπάκια μας!!!

Εγώ για κιλά δεν μιλάω πλέον. Και στεγνωτήριο δεν παίρνω γιατί πρώτον δεν έχω χώρο να το βάλω δεύτερον είμαι τσιγκούνα και τρίτον είμαι στον τελευταίο όροφο και όλα στεγνώνουν υπέροχα προς το παρόν....

Από το φαρμακείο θέλω Φυσιολογικό ορό, γάζες αποστειρωμένες, μία κρεμούλα frezyderm ελαφριά για το δερματάκι της μικρή μου, μία διομισάρα σύριγγα, μία bepanthol κρέμα, και ένα γαλάκτωμα του κορρέ για εμένα.

τις γάζες τι τις θές;την κρέμα για τη μικρή στην πρότεινε γιατρός;τη σύριγγα πάλι γιατί;ανάκριση κανονική έτσι....σόρρυ έχω άπορίες:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

ακόμα δεν γεννάω αλλά κατά διαστήματα έχω πονάκια:rolleyes:και τη νοιώθω χαμηλά τη μικρή μου.....άντε να ρθεί η Δευτέρα να φάω το χεράκι(δεν παίζει ρόλο αν είναι δεξί ή αριστερό ε;:mrgreen:)κάνω και χιούμορ τρομάρα μου:?

Εγώ έφαγα δεξί και ήταν οκ, τώρα ελπίζω το αριστερό να μην έχει και πολλές διαφορές...

Εσύ την νιώθεις χαμηλά, η δικιά μου κάνει ορειβασία και ανεβαίνει κάθε μέρα ποιό πολύ, θα είναι το πρώτο παιδί που θα βγεί με καισαρική από τον οισοφάγο....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...