Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω τον ρωτησα κοριτσια,στην ψυχρα.για να ξερω του λεω να κανονισω τα εξοδα μας....:wink:

επισης εστειλα μαιλ κ στο γενεσσις κ με πηραν τηλ κ μου ειπαν τις τιμες.βεβαια θα παω κ απο εκει μια βολτα να δω πως ειναι τα δωματα κ να ξαναδω τον τιμοκαταλογο γιατι ολο αλλαζει...

εγω να δειτε τι κολλημα εχω φαει με τα μωρουδιακα!!!

εχω σκυλοβαρεθει σημερα!!!ο συζηγος δουλευει, στην μαμα βαριεμαι να παω,εχει κρυο, και ολο θελω να τρωω!!!!!:lol::lol::-P:-P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

πειναωωωω!:cool::cool::shock::shock::shock::shock:

σημερα κοριτσια οταν ενοιωσα το ζουζουνι μου παρατηρησα την κοιλια μου κ εκει που ενοιωθα μικρες κλωτσιες, σε εκεινο το σημειο κουνιοταν κ η κοιλια!!!!το εχει παρατηρησει καμια??Εχει πολυ γελιο!!!!

pSC1p2.png

Καλησπέρα κορίτσια, ειχα πολυ καιρό να διαβάσω νεα σας.Κουραζομαι πάρα πολυ στη δουλεια και δεν εχω τοσο χρονο στο τελος της μερας για η/υ με πιανει νυστα.

Χαιρομαι πολυ που τα μωρακια μας φαινονται ολα καλα στο β επιπεδου και αυτα που μας ανησυχησαν λιγο ειναι κι αυτα καλα.Αντε με το καλο και οι υπολοιπες.Εγω ειμαι την αλλη Δευτέρα.

Οσο για τα θεματα που εχουν τεθει κι εγω εχω ενα θεμα με την τουαλετα, σηκωνομαι 2-3 φορες τη νυχτα πολλες φορες μετα δεν μπορω να κοιμηθω.

Για τις τιμες εγω ρωτησα και στα δυο τελευταια ραντεβου.Για τα βλαστοκυταρα που ρωτησα μου ειπε οτι αν εχω τα λεφτα και θελω ας τα κρατησω γιατι η επιστημη προχωραει και τωρα μπορουν να φτιαξουν απο τα βλαστοκυταρα πολλα απο τα ανθρωπινα οργανα αλλα δεν μπορει να βοηθησει το ιδιο το ατομο σε περιπτωση λευχαιμιας μακρια απο μας.

Ο μπεμπακος μου αρχισε κι εμενα να κλωτσαει ειναι τελειο,στις δυνατες πεταει κι εμενα η κοιλια μου,αλλα λογο ορθοστασιας και κουρασης ειναι λιγες οι φορες που τον νοιωθω.

Και το κρισιμο θεμα η γριπη.Δεν ξερω τι να κανω.Ο γιατρος μου ειναι υπερ του εμβολιασμου και ο αντρας μου με εχει φαει να παμε να το κανουμε.Εχω εχω μουλαρωσει και δεν θελω.Η αληθεια οτι δουλευω σε καταστημα και καθημερινα βλεπω πολυ κοσμο που δεν ξερεις τι μπορει να σερνει ο καθενας πανω του,αλλα δεν φοβαμαι οτι θα κολησω.

Οσο για τα απαραιτητα για το μπεμπη λεω να ξεκινησω με τις εκπτωσεις να τα μαζευω.Τοτε θα παω και για κουνιες καροτσια κτλ κι ας μην εχουν ολα εκπτωση.

Και κατι αλλο.Ποσα κιλα εχετε παρει; Μεσα σε ενα μηνα πηρα αλλα 3 κιλα. Εχω φτασει τα 11 και εχω μια τεραστια κoιλια.Δεν μπορω να πω οτι τρωω τρελα αλλα δεν χαριζομαι και στις σοκολατες τις ωρες της λιγουρας.

Καλο βραδυ κοριτσια.

Επεξεργάστηκαν by Joanna30

dtMvp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Καλη εβδομαδα με καλα αποτελεσματα να'χουμε.

Ιωαννα με το καλο κ τα δικα σου. Εγω παω την Τεταρτη κ εχω ηδη αγχωθει. Εβλεπα παλι κατι κουλα ονειρα σχετικα με την εξεταση. Για το εμβολιο σε καταλαβαινω που δεν θελεις να το κανεις. Με ολα αυτα που διαβαζουμε ουτε εγω θα το κανω. Βεβαια με τη δουλεια αυτη εισαι αρκετα εκτεθιμενη κ πρεπει να προσεχεις ιδιαιτερα. Ελπιζω ολα να πανε καλα κ καμμια μας να μην κολλησει.

Κι εγω εχω ηδη ρωτησει τη γιατρο μου για το κοστος της γεννας. Ειναι πολυ σημαντικο να ξερουμε που παταμε αφου αλλοι χρεωνουν οσο το δωματιο ενω αλλοι εχουν ταριφα. Εγω απο την αρχη την ρωτησα.

Οσο για τα κιλα, μεσασε 2-3 βδομαδες εχω παρει σχεδον 3! Ευτυχως που λογω εμετων στην αρχη δεν επαιρνα κι ετσι ειμαι μονο 3 πανω συνολικα. Ομως παιδια συνεχεια πειναω! Δεν μπορω να το ελεγξω! Οσο κ να τρωω πειναω συνεχως κ αναγκαζομαι συνεχεια να μασουλαω κατι, που συνηθως ειναι γλυκο. Ελπιζω να σταματησω να τα παιρνω μ'αυτους τους ρυθμους γιατι ποιος ξερει που θα φτασω!

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κορίτσια!

Το Σαββάτο στολίσαμε το δέντρο μας, ειναι πανέμορφο. Δεν ειναι έλατο αλλά πεύκο. Κι εκτός από ομορφο, πανύψηλο και 'χοντρό' δεν μαδάει ;)

Οσο για πείνα, εγώ δεν πεινάω, τρώω όπως έτρωγα πάντα, αλλά κιλά παίρνω κανονικά :D Είμαι ολη μια κοιλιά, τα πόδια, χέρια κτλ έχουν μείνει σχεδόν όπως πριν. Σκέφτομαι κάποιες φορές τα μετά την γέννα αναφορικά με τα κιλά και λέω: Α, εγώ τον Αύγουστο θα το φοράω το μπικίνι μου!

Κρέμες για ραγάδες βάζετε; Εγώ βάζω από την 15η εβδομάδα μια πολύ καλή κρέμα την SYNCHROELAST της εταιρίας SYNCHROLINE που μου την συνέστησε η δερματολόγος μου.

Φιλάκια σε όλες και να έχουμε μια καλή εβδομάδα και καλές β επιπέδου για τα υπόλοιπα κορίτσια!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλημέρα κι από μένα.Χάθηκα λιγάκι γιατί ήμουν στη μαμά μου και εκεί δεν έχω υπολογιστή.

Μια χαρά είμαστε, ο μπέμπης μου είναι πολύ ζωηρούλης και κάθε βράδυ 4-5 έχουμε πάρτι με καούρες και κλοτσιές!!!!!!!

Κατά τα άλλα όλα καλά.

Με το καλό σε όλα τα κορίτσια η β' επιπέδου.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τί κάνετε;

Χθες εμείς κάναμε ένα ταξιδάκι 1 ώρας για να πάμε στους γονείς μου. Στο δρόμο έφαγα κάτι κλωτσιες... Κορίτσια, ανησύχησα... Δυνατές, και κατευθείαν στον τράχηλο, σφού πόνεσα και είπα "πάει, αυτός θα βγει τώρα..." Στο βιβλίο που έχω λέει ότι είναι φυσιολογικό αλλά εκείνη την ώρα κατατρόμαξα! Σας συμβαίνει; Και όποτε πάμε κάπου με το αμάξι, κλωτσάει... Του αρέσει η αίσθηση ή υποφέρει από τους κραδασμούς;

Annie, η ονειρούπολη τί είναι; Μάλλον κάτι έχασα...

dim_angel, το πατουσάκι γλύκα! ;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα Κορίτσια!

Το Σαββάτο στολίσαμε το δέντρο μας, ειναι πανέμορφο. Δεν ειναι έλατο αλλά πεύκο. Κι εκτός από ομορφο, πανύψηλο και 'χοντρό' δεν μαδάει ;)

Οσο για πείνα, εγώ δεν πεινάω, τρώω όπως έτρωγα πάντα, αλλά κιλά παίρνω κανονικά :D Είμαι ολη μια κοιλιά, τα πόδια, χέρια κτλ έχουν μείνει σχεδόν όπως πριν. Σκέφτομαι κάποιες φορές τα μετά την γέννα αναφορικά με τα κιλά και λέω: Α, εγώ τον Αύγουστο θα το φοράω το μπικίνι μου!

Κρέμες για ραγάδες βάζετε; Εγώ βάζω από την 15η εβδομάδα μια πολύ καλή κρέμα την SYNCHROELAST της εταιρίας SYNCHROLINE που μου την συνέστησε η δερματολόγος μου.

Φιλάκια σε όλες και να έχουμε μια καλή εβδομάδα και καλές β επιπέδου για τα υπόλοιπα κορίτσια!

Καλημέρα εγκυούλες!

Pik κι εγώ την ιδια κρέμα βάζω! Την έβαζε και η αδερφή μου και ούτε μία ραγάδα! Την συνιστούν μου είπε όλοι οι πλαστικοί!:-P

Εγώ ευτυχώς από κιλά παραμένω στο +3. Ξερετε τι έχω παρατηρήσει ότι όταν τρώω δεν χορταίνω. Καθόμαστε δηλαδή το μεσήμερι κι αν δεν ντρεπόμουνα θα την καθάριζα την κατσαρόλα. Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτή η ντροπή και κρατιέμαι ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερούλες!

Καλή εβδομάδα!!!Και μεις στολήσαμε δεντράκι... αχ πολύ ομορφούλι είναι πήραμε και φάρμα ficher-price για να την έχουμε και του χρόνου που θα μπουσουλάει ο μπεμπούκος μας και θα θέλει να μασουλάει τα κουκλάκια....:D

χχιχιχιι... ναι κάλα ξέρω τί σκέφτεστε πως έχω ξεφήγει καλά-καλά...:tongue:

αλλά τί να κάνουμε χαζομαμάδες θα γίνουμε έτσι δεν είναι?

κατα τ΄άλλα όλα μια χαρά...

ο γιατρός μου μου είπε να κάνω το εμβόλιο... κάλα οκ αντιστέκομαι δεν θα πάω... θα κλειστώ σπίτι μου μέχρι να γεννήσω....:!::!::wink::!::wink::!:

να σας ρωτήσω κοριτσάκια μου... η κρεμούλα από το φαρμακείο .....?ή από hondos κλπ κλπ????

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μενα κ καλη βδομαδα! αντε κ μετα ειναι τα χριστουγεννα! μετραω κι εγω τι μερες σαν τα παιδακια στη διαφημιση των jumbo:p αχ βρε κοριτσια το βραδυ κοιμαμαι χαλια! παω τουαλετα 1-2 φορες αλλα ξυπναω συνεχεια γιατι πιανομαι κ πονανε τα ποδια μου στους μηρους οποτε πρεπει να αλλαξω πλευρο. απο κιλα δεν εχω παρει πολλα,γυρω στα 4-4,5 αλλα η κοιλια μου ειναι πολυ φουσκωτη κ το μεσημερι μετα το φαγητο νοιωθω οτι θα σκασω ακομα κ αν εχω φαει πολυ λιγο.ουφ! την Πεμπτη θα παμε στο γιατρο να δουμε τον μπεμπουλη κ μετα λεμε να παμε μια βολτα στα jumbo να δουμε κ τι εχει για διακοσμηση δωματιου? εσεις ποτε λετε να αρχισετε να το ετοιμαζετε?

Ιωαννα μην ανησυχεις για τους κραδασμους στο αυτοκινητο. ειχα ρωτησει το γιατρο μου κ μου ειπε πως το μωρο δεν εχει προβλημα γιατι ειναι σαν ενας φελλος μεσα σε ενα μπαλονι με νερο. αν ταρακουνησεις το μπαλονι ο φελλος δεν θα παθει τιποτα! το μονο που μας ειπε να προσεχουμε ειναι η μεγαλες ταχυτητες γιατι τοτε η μαμα φοβαται κ μπορει να κανει συσπασεις η μητρα.

φιλακια πολλα σε ολες!

a%3E

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

γεια σας κοριτσάκια, καλή βδομάδα να έχουμε με ευχάριστα μόνο νέα.

Απο κιλά ευτυχώς πάω μια χαρά πήρα μόνο 3, βέβαια έχω και το ζύγισμα την Πέμπτη που θα πάω στο γιατρό(ζυγίζομαι μόνο τότε), αλλά δεν έχω νοιώσει ότι πήρα. Η αλήθεια έιναι πωςπριν έίνω έγκυος ήμουν πολύ λιχούδα, τώρα τίποτα!!Πρίν ζήλευα όταν έβλέπα να τρώει κάποιος τώρα ούτε που με νοιάζει, δεν το περίμενα αυτό απο εμένα χιχι:tongue::tongue::tongue:.

Iwanna η ονειρούπολη είναι μια γιορτή που γίνεται στην Δράμα, έχουν μετετρέψει ένα πάρκο σε χωριό του Αι - Βασίλη και έχει πολλές δραστηριότητες, αξίζει μια βόλτα!!

Σήμερα δυστυχώς έχω και πολύ δουλειά για το σπίτι, αύριο έχουμε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στον παιδικό και έχω να ετοιμάσω κάτι τελευταία πραγματάκια:(

Φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα Κορίτσια!

Kοριτσια...η κρεμα απο φαρμακειο ειναι???κ τιμουλα αν γνωριζετε Pls!!!:lol::lol:

pSC1p2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τί κάνετε;

Χθες εμείς κάναμε ένα ταξιδάκι 1 ώρας για να πάμε στους γονείς μου. Στο δρόμο έφαγα κάτι κλωτσιες... Κορίτσια, ανησύχησα... Δυνατές, και κατευθείαν στον τράχηλο, σφού πόνεσα και είπα "πάει, αυτός θα βγει τώρα..." Στο βιβλίο που έχω λέει ότι είναι φυσιολογικό αλλά εκείνη την ώρα κατατρόμαξα! Σας συμβαίνει; Και όποτε πάμε κάπου με το αμάξι, κλωτσάει... Του αρέσει η αίσθηση ή υποφέρει από τους κραδασμούς;

Annie, η ονειρούπολη τί είναι; Μάλλον κάτι έχασα...

dim_angel, το πατουσάκι γλύκα! ;)

Η Ονειροπουλη ειναι στην Δραμα κ ειναι το χωριο του Αη Βασιλη!!!:lol::lol::P:pπηγε η taniabel νομιζω...(σαν μωρα κανουμε...,εχουμε ξεχαζωθει τελειως!!!):lol::lol:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...