Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωάννα μου, εγώ έκανα μεταγραφή από το καφέ Μαρτίου γιατί οι περισσότερες μανούλες εκεί γέννησαν και τώρα συζητούν για θηλασμό:D

Πάντως αφού η Mariong γεννάει αύριο, κατά 99% δεν θα είμαι η πρώτη που θα γεννήσει!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να πω βρε κοριτσια!μπορει να ναι κ αυτο που λεει η Ιωαννα μπορει κ αυτο που λεει η Ιρεβ!

Joanna τελεια κ τα δικα σου νεα!

Νεραιδουλα..εμενα μου ψιλοαρεσει....σε καρεκλα βεβαια πλεον...αν με δωροδωκησεις με κανενα παγωτακι ερχομαι:tongue:

Ιωαννα ..τα επιθεματα με τι υφασμα τα εκανες?κ τα κανες 3πλα??

κ μιας που λεγατε για τα απλυτα του μωρου προχθες κ εγω ετσι σκεφτομαι να το κανω...να παρω υφασμα κ να παω στην γιαγια να το ραψω...

Ps.ενα φαι εκανα κ μια σαλατα,ξεσκονισα κ λιγο και η μεση ειναι στα γονατα!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ιωάννα μου, εγώ έκανα μεταγραφή από το καφέ Μαρτίου γιατί οι περισσότερες μανούλες εκεί γέννησαν και τώρα συζητούν για θηλασμό:D

Πάντως αφού η Mariong γεννάει αύριο, κατά 99% δεν θα είμαι η πρώτη που θα γεννήσει!

τωρα απο οτι θυμαμαι..ειναι η Mariong,η Ιrev κ εσυ πρωτες!!!:tongue:μετα παει νομιζω η Νικολ και η Βικυ:tongue:

pSC1p2.png

Γεια σας κορίτσια.

Εχω πολυ καιρο να μπω αλλα διαβαζω συχνα τα νεα σας.Προσπαθω οσο γινεται να μην καθομαι στον υπολογιστη γιατι κολλαω και μετα δεν μπορω ουτε να σηκωθω απο την καρεκλα.

Διαβαζω οτι πολλες ειστε ηδη στο μηνα σας.Με το καλο κορίτσια μια μια να παιρνουμε σειρα.

Τα δικα μου νεα ειναι οτι ο μπεμπης μας ειναι 2200 πολυ ζωηρος και εχει ηδη παρει θεση.Την αλλη εβδομαδα παω για doppler να τσεκαρουμε καλυτερα το μπεμπη λογω ζαχαρου.

Κορίτσια να ρωτησω αν εχει ψωνησει καποια απο εσας απο bibomarket ή απο ebaby και αν ειναι ευχαριστημενη αν ηρθαν στην ωρα τους σε σωστη συσκευασια κτλ γιατι ειδα το καροτσακι που θα παρουμε 100 ευρω λιγοτερο το εχω κλεισει εδω αλλα αν ειναι να γλυτωσω τοσα το ακυρωνω. Απαντηστε μου οποια ξερει please.

ΦΙΛΙΑ

Καλως την! Εχω αγοράσει το καθισματάκι αυτοκινήτου απο το Bimbomarket και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Αλλά δεν είμαι η μόνη. Κι αλλες κοπέλες απότ ο φόρουμ έχουν και απ'οσοσ θυμάμαι όλα ήταν καλά.

Το ebaby νομίζω ότι έχει πάααααρα πολλά μεταφορικά!

X4pTp3.png

ΕΧΩ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥΡΝΟ-ΠΟΥΡΝΟ...MARIONG ME TO ΚΑΛΟ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!

Διαφημίσεις

Θάλεια μπράβο για το μωράκι σου, καλά έκανες και πήγες στη γιατρό!

Αννυ και γω τα ίδια χάλια,ξεσκόνισμα, σκούπα και φαγητό και είμαι άστα να πάνε.

Σήμερα το βράδυ έχει έξοδο για φαγάκι με γυναικοπαρέα και πολυ το χαίρομαι!!! Πιθανόν θα είναι η τελευταία πριν τη γέννα έτσι μόνο τις φίλες μου και το περιμένω πως και πως....:tongue::tongue::tongue: οπότε για μεσημέρι θα τσιμπήσω κάτι ελαφρύ ώστε το βράδυ να φάμε λίγο παραπάνω!

Καλά η μικρή μου σήμερα κάνει πάρτυ!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γέννησαν όλες?! Καλά έκανες, μωρέ και ήρθες! Μη μας αφήσεις όταν γεννήσεις όμως!

...απλώς ίιιιισως δεχτούμε να το παίζεις σε διπλό ταμπλό! :tongue:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

τι να πω βρε κοριτσια!μπορει να ναι κ αυτο που λεει η Ιωαννα μπορει κ αυτο που λεει η Ιρεβ!

Νεραιδουλα..εμενα μου ψιλοαρεσει....σε καρεκλα βεβαια πλεον...αν με δωροδωκησεις με κανενα παγωτακι ερχομαι:tongue:

κ μιας που λεγατε για τα απλυτα του μωρου προχθες κ εγω ετσι σκεφτομαι να το κανω...να παρω υφασμα κ να παω στην γιαγια να το ραψω...

Ps.ενα φαι εκανα κ μια σαλατα,ξεσκονισα κ λιγο και η μεση ειναι στα γονατα!!!!!!

Oκ!!!!!Ελα εσυ και θα σου εχω οσο παγωτο θες!!!!Χιχι!!!!

Πεταγομαι μεχρι τον Κοτσοβωλο να ριξω μια ματια σε στεγνωτηρια και

ερχομαι..................Φιλακια προς το παρον.......

Επιθέματα αγόρασα ένα ζευγάρι των 3 σετ επειδή μου ήρθε... και έδωσα στη μαμά μου ένα άσπρο φανελάκι του Στέλιου και μου έκανε κάποια με 4 στρώσεις και κάποια με 5. Δεν μου τα έδωσε ακόμη και έχω δει μόνο αυτά με 4 στρώσεις που μου φάνηκαν λεπτά. Για μέσα στο σπίτι μια χαρά είναι, για έξω θα δούμε αν θα βολέψουν...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γέννησαν όλες?! Καλά έκανες, μωρέ και ήρθες! Μη μας αφήσεις όταν γεννήσεις όμως!

...απλώς ίιιιισως δεχτούμε να το παίζεις σε διπλό ταμπλό! :tongue:

Βασικά γέννησαν αυτές που κυρίως συμμετείχαν στο καφέ. Ο Απρίλης πάντως έχει πολύ περισσότερες μανούλες! Εντάξει θα είμαι διπλοθεσίτισσα μετά την γέννα:tongue::tongue:

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

JOANNA30 ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΗΣ CHICCO ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΧΕ ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΔΩ,ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ- ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!! ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΩ ΑΠΟ ΚΕΙ!!! :-)

ΧΡΙΣΤΙΝΙΩ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗ,ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ!Ε,ΠΑΙΡΝΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ!!

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΣΗ,ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΓΕΝΙΚΩΣ....ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΓΡΙΟΥΛΕΣ!!

ΜΑRIONG ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!

ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΜΕΤΑ!ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΣΠΙΤΙ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Σας αφήνω κι εγώ κορίτσια, να τελειώσω με την δουλειά και να πάω σπιτάκι σιγά σιγά. Ίσως μπω αργότερα αν και απ' ότι είδα αυτό το καφέ ζωντανεύει ιδιαίτερα τις μεταμεσονύκτιες ώρες:tongue::tongue:

mWsZp3.png

JOANNA30 ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΗΣ CHICCO ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΧΕ ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΔΩ,ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ- ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!! ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΩ ΑΠΟ ΚΕΙ!!! :-)

ΧΡΙΣΤΙΝΙΩ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗ,ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ!Ε,ΠΑΙΡΝΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ!!

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΣΗ,ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΓΕΝΙΚΩΣ....ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΓΡΙΟΥΛΕΣ!!

ΜΑRIONG ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!

ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΜΕΤΑ!ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΣΠΙΤΙ!

χαχαχ!εχω πεθανει στα γελια με τον σκυλο!!!!

οποτε καλα εκανε ο δικος μου κ με ρωτουσε αν σπασουν τα νερα πως θα περπατησω για την κλινικη??θα περπατας λεει κ αυτα θα τρεχουν???ε καποια στιγμη λεω θα σταματησουν!!!χαχαχα

pSC1p2.png

να μαι και εγώ..κοιμήθηκα μόνο μισή ώρα:(είχα πονάκια χαμηλά....μάλλον βρήκε την έξοδο η μπέμπα και σπρώχνει να την ανοίξει:rolleyes::rolleyes:Αγγελικούλα πρέπει να βρούμε τη λίστα μας και να αρχίσουμε να σημειώνουμε από αύριο τα γεννητούρια:D....καθώς και να σβήσουμε τις χαμένες της παρέας:(......δοκίμασα τον αποστειρωτή:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

ΜΗΤΕΡΑ:

:tongue: touki - 06/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes:alikys - 07/04/2010 (αγορακι)

:tongue:Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue:Marakious -10/04/2010(κοριτσακι)

:rolleyes:neraidoula-20/04/2010 (αγορακι)

:tongue:angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)ΓΑΙΑ

:tongue:maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

:rolleyes:andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes:mary73 - 07/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes:valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)

:tongue:βασ32 - 17/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes:Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes:island - 25/04/2010 (αγοράκι)

ΛΗΤΩ:

:rolleyes:tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes:vatraxaki- 13/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes:Joanna30 - 27/04/2010 (αγοράκι)

ΕΛΕΝΑ:

:tongue:angel_ - 31/03/10 (κοριτσάκι)

:tongue:irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue:nikole - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue:anna_22 - 26/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes:sfkr - 01/05/2010 (αγοράκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

:rolleyes:dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes:ELISAVET-08/04/2010(αγορακι)

:tongue:taniabell -11/04/2010(κοριτσακι)Αγ.Δημητριος Ξανθη

:rolleyes:Iwanna-13/04/2010(αγορακι)Βιοκλινικη Γαληνος

:tongue:atlantis-17/04/2010(κοριτσακι)Ολυμπιον Πατρας

:tongue:annie-24/04/2010(κοριτσακι)Γενεσσις Θεσσαλονικη

:tongue:thalia81-27/04/2010(κοριτσακι)

:rolleyes:Tania 84 25/04/2010(αγορακι)Ιπποκρατειο Θεσσαλονικη

:rolleyes:despoina82 12/04/2010(αγορακι)Ελευθω Καβαλα

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...