Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα! Δε σας ξεχνάω και διαβάζω όλα τα νέα! Πωπω αγχώθηκα που μια απο εμάς αύριο θα γεννάει! Και η irev μέχρι τις 26... Πωπω!!!!

Κατα τα άλλα διαβάζω πως αρκετές έχετε ετοιμάσει βαλιτσούλα, εγώ τώρα την προωθώ. Επίσης, την Παύρασκευή πάω στο Μητέρα για το NST, αντε να δούμε τι είναι και αυτό. Η μπεμπούλα μου μετρίασε την ανάπτυξή της και τη Δευτέρα ζύγιζε 2760 με απόκλιση +-300 γρμ. Ο γιατρός τη βρήκε φυσιολογική και φυσικά με το σύνηθες σχόλιο ότι έχει μεγάλη κοιλιτσα.:?

Έχω ακούσει τόσες πολλές φορές ότι είναι μεγάλο το μωρό μου και ότι θα είναι χοντρούλικο που προχθές είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα ένα μωρό με κανονική φατσούλα και με ένα σώμα μες τα ψωμάκια, την κοιλιά να κρέμεται και κυτταρίτιδα! :cry::oops:

Αυτά κοριτσάκια μου, εύχομαι να είστε όλες καλά και να δεχόμαστε σιγά σιγά και τα νέα μωράκια μας! Εννοείται ότι μετά θα γίνεται πάλι χαμός στο φόρουμ καθώς θα ανταλλάσουμε νέες εμπειρίες και θα έχουμε εκατοντάδες απορίες!

Mariong με το καλό εύχομαι! Ένα ακόμα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!

Φιλιά σε όλες!:P

ΤΟΥΚΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ!!!!!ΔΕ ΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ??ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΛΕΤΟ,ΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ fitness!!χαχα! ποτε γεννας εσυ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!! ΥΕΑΗ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΙΚΥΣ....ΔΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!! ΥΕΑΗ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΙΚΥΣ....ΔΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!

Ναι, ωραία τις λέει όμως η άτιμη! :P

Χαίρομαι που σου αρέσει αλλά αν δεις και τπτ καλύτερο να μου πεις! 2 λεπτά υπόθεση είναι! :D;)

Πάω να παίξω με τη ραπτομηχανή τώρα! Αν καταφέρω κάτι αξιόλογο θα σας πω! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

οσες ψαχνετε γενικα το φορουμ εχετε βρει καποια ενδιαφροντα θεματα να μου προτεινετε να διαβασω κι εγω??? γιατι λιγο αλαλουμ τα ψαχνω και μπερδευομαι!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημερουδια σας μανουλιτσες

Σημερα ξυπνησαμε απο τα χαραματα (8μιση...) και χτες ως τις 3μιση δεν μπορουσα να κλεισω ματι απο τις κλωτσιες και απο την καουρα... Κανει πολληηηηη νυσατ τωρα...

Βρε κορίτσια νομίζω οτι δεν καταλαβαίνω από χθες το βράδυ την μπέμπα και πολύ, μόνο κανά δυο-τρια χτυπήματα πολύ απαλά. Έχω ψιλοφρικάρει. Τώρα μόλις έφαγα και περιμένω μπας και ενθουσιαστεί αλλά τπτ ακόμα... Μήπως να πάρω τηλ την γιατρό?

Τι εγινε? Ενθουσιαστηκε η μπεμπα ή ακόμα? Φαε σοκολατιτσα καλε και αραξε σε κανενα καναπε. Μην αγχωνεσαι... ακομα τουλαχιστον!

Την έχω τρελάνει την μπέμπα σήμερα....

Την Ξεκίνησα με Κιάμο, μετά της έβαλα σταβέντο και ματίς , παπαρίζου, inxs Και τώρα Queen, I want to break free... και κλωτσάει δεξια αριστερά......

χεχεχεχεχχε

Εμεις παντως που λογω του Στελιου ακουμε ολη μερα gummy bear, mazzo and the zoo και ολα τα σχετικα... δεν τη βλεπω να συγκινειται και πολυ...Μαλλον θα της βαλω καμια ζεϊμπεκιά!!!!!!! Θα πηρε απο τη μαμα της...

Βρε κοριτσια τη μπρουμυτα ακουω??? Θα πηδηχτω απο το παραθυρο! Εμενα ουτε στην λαρεκλα δεν μ' αφηνει να καθομαι η μπουμπου...ολο διαμαρτυρεται. Μονο προς τα πισω θελει να ειμαι

QuW0p3.png

Καλημέρα κι από εμένα, αν και καθυστερημένα αλλά είχαμε δουλιτσα στο γραφείο σήμερα! Άλλη μια μερούλα και μετά relax στο σπίτι!

Άπ ότι διάβασα χθες πρέπει να έπεσε πολύ κλάμα, βάλτε με κι εμένα στο club!

Mariong με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου!

Σήμερα αύριο αναμένεται και η γέννηση του βαφτιστικού μου! Η κουμπάρα μου πήγε το πρωί γιατρό και της είπε ότι έχει μικρή διαστολή και να περιμένει ανα πάσα στιγμή!

Άντε να παίρνουμε σειρά:P:p:p

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ εκ μέρους της Angie! Είναι το δεύτερο μωράκι της κι ελπίζω να έχει μια γέννα τόσο εύκολη όσο η πρώτη της, γέννησε τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβαν να της κάνουν την επισκληρίδιο την πρώτη φορά!

Ναι, ακόμα δουλεύω και ενώ από την μια χαίρομαι που θα αρχίσει η άδεια μου από την άλλη σκέφτομαι τι θα κάνω τόσες ώρες μόνη στο σπίτι (επειδή και ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες). Τουλάχιστον με την δουλειά περνάνε λίγο πιο γρήγορα οι μέρες, τώρα θα με φάει το άγχος και η αναμονή!

mWsZp3.png

Καλημερα μανουλες!!!!Πολυ κινηση βλεπω σημερα !!Φτου φτου!!!!

Εμας ηρθαν εχθες τα επιπλα του μπουμπουκου μου και εχω βαλει 7 πλυντηρια

απο εχθες το απογευμα!!!Εχω κρεμασει ρουχα μεχρι και στα καγκελα της κουνιας!!!Αφου σκεφτομαι να παω να παρω ενα στεγνωτηριο να το βαλω στο

μπαλκονι!Τοσο χαλια η κατασταση!!!Anyway........Οταν μπουν σε μια ταξη τα πραγματακια στο δωματιο θα βγαλω φωτο να τα δειτε!!!!

Nα΄μαι ξανά εδώ. Τελικά ουτε το μπάνιο την συγκίνησε την μπεμπα μου, οπότε πήρα τηλ την γιατρό η οποία μου είπε να πάω αμέσως στο ιατρείο να με δει. Ήρθε ο Γιάννης και πήγαμε, όλα καλά, την είδαμε την μπέμπα, ακούσαμε καρδούλα, κουνήθηκε και λίγο εκείνη την ώρα. Η γιατρός μου είπε οτι είχε γυρισμένα τα ποδαράκια και τα χεράκια της προς τα μέσα και γι΄αυτό μπορεί να μην την κατάλαβα. Τώρα που γυρίσαμε έδωσε και κανα δυο καλές κλωτσιές και επανήλθαμε στα κανονικά μας!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλά έκανες και πήρες την γιατρό σου και πήγες thalia Δεν υπάρχει λόγος για επιπλέον άγχη! Εμένα η μικρή είναι ασταμάτητη πάντως! Ειδικά το πρωϊ και το βράδυ πριν κοιμηθώ με ταράζει! Όπως μου είπε η γιατρός μάλλον ψάχνει να εντοπίσει την έξοδο:D

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...