Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ,πολυ με στεναχωρησατε με τις στυλιστικες σας παρεμβασεις!καλα μπορει να κυκλοφορω σαν τσιτσιολινα χωρις σουτιεν,αφου το βυζι μου ετσι κι αλλιως μικρο ειναι,θα το παιζω ανετη!κι ο Κωστας θα με χωρισει οπου να ναι!χο χο!

μου ρχεται αναγουλα με το πισροσκι γαμωτο που φαγα με μανιαααα....

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕΣ?????????????????

Βρε τρελομάνα... το ίδιο τικεράκι έχουμε απλά δεν λέει το ίδιο γιατί είμαστε σε διαφορετική εβδομάδα.... κάνε υπομονή και θα σύντομα θα λέει τα ίδια και το δικό σου..;);)

GaiGp3.png

ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕΣ?????????????????

Πρέπει να πας και να επιλέξεις το χιουμοριστικό κειμενάκι για να σου βγάζει τα αντίστοιχα με της Βίκυς! Αν θέλεις δώσε μου στοιχεία με πμ να στο φτιάξω!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ουφ,πολυ με στεναχωρησατε με τις στυλιστικες σας παρεμβασεις!καλα μπορει να κυκλοφορω σαν τσιτσιολινα χωρις σουτιεν,αφου το βυζι μου ετσι κι αλλιως μικρο ειναι,θα το παιζω ανετη!κι ο Κωστας θα με χωρισει οπου να ναι!χο χο!

μου ρχεται αναγουλα με το πισροσκι γαμωτο που φαγα με μανιαααα....

Άντε πιές καμία κοκα κόλα να έρθεις στα ίσα σου... μάλλον σου έπεσε βαρύ για πρωινό το πιροσκί...

Πάω να ετοιμαστώ να φύγω.

Θα τα πούμε το μεσημέρι κοιλούμπες!!!!

ΒΥΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να πας και να επιλέξεις το χιουμοριστικό κειμενάκι για να σου βγάζει τα αντίστοιχα με της Βίκυς! Αν θέλεις δώσε μου στοιχεία με πμ να στο φτιάξω!

:confused::confused::confused:

ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ???????

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ?

ΧΑ

ΧΟ

ΧΟ

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα! Δε σας ξεχνάω και διαβάζω όλα τα νέα! Πωπω αγχώθηκα που μια απο εμάς αύριο θα γεννάει! Και η irev μέχρι τις 26... Πωπω!!!!

Κατα τα άλλα διαβάζω πως αρκετές έχετε ετοιμάσει βαλιτσούλα, εγώ τώρα την προωθώ. Επίσης, την Παύρασκευή πάω στο Μητέρα για το NST, αντε να δούμε τι είναι και αυτό. Η μπεμπούλα μου μετρίασε την ανάπτυξή της και τη Δευτέρα ζύγιζε 2760 με απόκλιση +-300 γρμ. Ο γιατρός τη βρήκε φυσιολογική και φυσικά με το σύνηθες σχόλιο ότι έχει μεγάλη κοιλιτσα.:?

Έχω ακούσει τόσες πολλές φορές ότι είναι μεγάλο το μωρό μου και ότι θα είναι χοντρούλικο που προχθές είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα ένα μωρό με κανονική φατσούλα και με ένα σώμα μες τα ψωμάκια, την κοιλιά να κρέμεται και κυτταρίτιδα! :cry::oops:

Αυτά κοριτσάκια μου, εύχομαι να είστε όλες καλά και να δεχόμαστε σιγά σιγά και τα νέα μωράκια μας! Εννοείται ότι μετά θα γίνεται πάλι χαμός στο φόρουμ καθώς θα ανταλλάσουμε νέες εμπειρίες και θα έχουμε εκατοντάδες απορίες!

Mariong με το καλό εύχομαι! Ένα ακόμα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!

Φιλιά σε όλες!:P

που είσαι κοριτσάκι?? ολά καλά ε?? το μπεμπέκι αφού είναι καλά ξεχνα τα κιλά, καλύτερα λένε να είναι λίγο πιο μεγάλο παρά να είναι μικρό και να αγχώνεσαι για την ανάπτυξη και το βάρος του μετά....σε φιλώ γλυκά!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΙΚΗ!!!ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ! ΚΑΛΕ Η ΑΝΔΡΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

Είναι και η ώρα περίεργη!

Άλλες δουλειά και άλλες για μαμ :D

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ :-(

Kαλέ τώρα το είδα πως θέλεις πιο εξελιγμένο! Σου έβαλα αυτό που είχες αλλά με τα αστείο κειμενάκι αλλά δεν είναι τπτ να το ξαναλλάξουμε! Επειδή δεν ξέρω τί ακριβώς εννοείς με την εξέλιξη, βρες από κάποια άλλη ένα να σου αρέσει και πες μου! Δεν υπάρχει πρόβλημα, μπαμπουσκίτσα!

Βίκυ, τι Abs λες?!? Μην δίνεις ιδέες και ψαχνόμαστε σε αυτοκινητιστικά site για ticker! :tongue:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...