Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!ΙΩΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΕΡΓΕΙ!!!!

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!

Πλάκα κάνεις????????

Χέστον τον τρελό..... Πιάσε καναπέ και μην κουνήσεις ρούπι σήμερα, κάνε και εσύ απεργία...

GaiGp3.png

καλέ αύριο θα έχουμε το πρώτο μας μωράκι:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:....γιούπιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!έρχεται η ώρααααααααααα..........

Καλημέρα ζόμπι-Νικολίτσα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είδες που περνάει ο καιρός? Τέλειωσες με την βαλίτσα????

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

εγω πηρα κ τα 2 Ελισσαβετ μου!κ μου ειπαν οτι αποστειρωνονται κ τα πλαστικα...λετε να μου ειπαν μ@λ@κιες?????ξερει καμια μανουλα να μας πει???

Αποστειρώνονται κανονικά, απλώς έχει ακουστεί πως απελευθερώνονται στις υψηλές θερμοκρασίες της αποστείρωσης οι επιβλαβείς ουσίες ΒΡΑ. Δεν ξέρω όμως σε τί θερμοκρασίες... Τί μάρκα πήρες; Η avent και η Dr Brown's βγάζουν σειρά ΒΡΑ free απ΄όσο ξέρω.

Να σου πω όμως... Τί σε νοιάζει; Εσύ δε θα θηλάσεις;!; ;):cool::D Μη σε απασχολεί! Κράτα τα τα ώρα ανάγκης όταν θα εχει μεγαλώσει και δε θα χρειάζεται αποστείρωση!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Την έχω τρελάνει την μπέμπα σήμερα....

Την Ξεκίνησα με Κιάμο, μετά της έβαλα σταβέντο και ματίς , παπαρίζου, inxs Και τώρα Queen, I want to break free... και κλωτσάει δεξια αριστερά......

χεχεχεχεχχε

GaiGp3.png

H XΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ :-( ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ...ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!!ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΕ ΦΩΤΟ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΝΑΙ!!!

ΑΧ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!! ΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ-ΘΑ ΠΕΙ Η ΑΜΟΙΡΗ Η ΜΑΙΡΗ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΡΕΛΛΩΝ!-

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα ζόμπι-Νικολίτσα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τέλειωσες με την βαλίτσα????

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακόμα......πρέπει να βάλω κάποια πράγματα ακόμα μέσα.....πωπω!Βίκυ 20 σου έμειναν ε;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Θα εχουμε μωρακι αυριο; ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Αντε να αρχισουμε σιγα σιγα γιατι περοσσοτερο παππους νιωθω παρα 28 χρονων! Πρωι εξεταση ουρων και πιεσης για προεκλαμψια! Προγευμα και 1 κουπα χαπια και ξανα το βραδυ!!! 44 μερες μενουν θα περασουν αααααααααααα!!!

Το ξερω δεν παω καλα! Οταν κοιμαμαι δεν εχω προβλημα συνηθως ξυπναω για πιπι αλλα κοιμαμαι σαν βοδι! Πολλες φορες νιωθω τις κλωτσιες του μπεμπη στον υπνο μου συνηθως οταν αλλαζω πλευρο! Αλλα καποιες μερες κλοτσαει πιο λιγο αλλες δινει ρεσιταλ! Καλα ειναι να το λεμε στον γιατρο για να μας καθυσηχαζει.

Εδω δεν εχει ποτε απεργιες! Αλλος πλανητης... Πολυ βαρεμαρα μαλλον:):):)

opGup3.png

gKjZp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!ΙΩΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΕΡΓΕΙ!!!!

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!

Αμάν... :( :( :(

Τί να πω η γρουσούζα;! Το γκαντέμιασα... Άντε, λίγη υπομονή ως αύριο... Τί να κάνουμε? Συνδικαλισμός! Πάλι καλά που την είδες τη μπέμπα πριν 2 εβδομάδς!

Μου είχε συμβεί πριν 2 μήνες λόγω τοκετού να ακυρώσει ραντεβού, αλλά τότε δεν με είχε πειράξει γιατί είχα ξεπεράσει το πολύ άγχος της αρχής και δε με είχε πιάσει η αγωνία του τελευταίου μήνα ακόμη... Αλλά τώρα αν μου πει κανένα τέτοιο θα φάω μεγάλη ήττα... :(

Άντζυ, να σου πω... με βόλεψε λίγο που δεν μπορούν, γιατί ακυρώθηκε το σεμινάριο που θα πηγαίναμε και θα βολόδερνα στο κέντρο ή θα έκανα διπλά δρομολόγια! Οπότε καλύτερα! Δεν πειράζει από βδομάδα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακόμα......πρέπει να βάλω κάποια πράγματα ακόμα μέσα.....πωπω!Βίκυ 20 σου έμειναν ε;

Σήκω τεμπέλα φιλενάδααααααααααααα

Και ναι, εμένα 20 , ΕΣΕΝΑ 23 ................ ΜΑΖΕΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αντε κοριτσάρα πάμε γερά!!!!

Να σου πώ, θα μετακομίσεις Αθήνα τις τελευταίες μέρες?

GaiGp3.png

H XΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ :-( ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ...ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!!ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΕ ΦΩΤΟ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΝΑΙ!!!

ΑΧ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!! ΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ-ΘΑ ΠΕΙ Η ΑΜΟΙΡΗ Η ΜΑΙΡΗ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΡΕΛΛΩΝ!-

Κύκλωμα τρελών?

Που έμπλεξε δλδ η κοπέλα? Να μας πει να μην την πατήσουμε και εμείς με αυτές τις τρελές...

GaiGp3.png

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ Η ΨΩΝΑΡΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΙ ΕΧΩ ΣΥΓΧΥΣΤΕΙ??

ΑΝ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ,ΕΤΣΙ.. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ(ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΜΑΣ) ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ????????????????????????

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΙΑΞ...:-( ,ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΠΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΑΛΛΑ ΨΙΛΑ,ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΤΣΑΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...