Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι ακόμα;;;

Μπιμπερό πήρατε πλαστικά ή γυάλινα;;;

εγω πηρα κ τα 2 Ελισσαβετ μου!κ μου ειπαν οτι αποστειρωνονται κ τα πλαστικα...λετε να μου ειπαν μ@λ@κιες?????ξερει καμια μανουλα να μας πει???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Κι εγώ κοιμήθηκα από τη μία μέχρι τις 10:00!!!

Μια χαρά! Και απ'ό,τι διαβάζω μια χαρά είστε κι εσείς!

Θάλεια χαλάρωσε στον καναπέ και πάρε μερικές κοιλιακές αναπνοές. Λογικά μετά από λίγο θα το ακούσεις το μωράκι σου. Αλλά πάρε και το γιατρό να σου φύγει το άγχος.

Καλημέρα Δήμητρα!!!

Το ρίξαμε στον ύπνο όλες... καλό είναι ξεκουραζόμαστε λιγάκι επιτέλους...

Την μεταφορά ενημέρωσης την έκανες?:cool::cool:

GaiGp3.png

να τον στειλω να παρει και κανα δυο με πατατα να σας φερουμε???????? ασυμφορες ειμαστε!!!τοσο φαι πια...!χαχα!η Νικολιτσα δεν ξυπνησε?

κάνα-δύο μόνο??:confused::confused: τόσες είμαστε εδώ, ποιά θα πρωτοδοκιμάσει?

GaiGp3.png

Σλουρπ... Τώρα το είδα το γλυκό! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΛΕΙΑ!!!

Έφαγες γλυκό και ξάπλωσες και δεν την έχεις νιώσει καθόλου; Κάνε το μπάνιο σου και πάρε τη γιατρό για να μην αγχώνεσαι! Εμένα με το που βρέχω την κοιλιά αντιδράει οπότε είναι κι αυτός ένας καλός τρόπος να την ξεκουνήσεις!

Ελισάβετ, μέρες είχαμε να μάθουμε νέα σου! Χαίρομαι που είσαι καλά! Κι εμένα μου συμβαίνει αυτό, πλέον δεν είναι κλωτσιές τόσο, όσο ολόκληρες κινήσεις και είναι πολύ φυσιολογικό!

Αααχχ, τώρα σκέφτηκα πως για σήμερα "έφαγα" ήδη 2 άκυρα, ελπίζω να μην τριτώσει το κακό από τη γιατρό... Δεν θα το αντέξω...!

μπααα...δεν νομιζω να μας ακυρωσουν οι γιατροι!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημέρα και πάλι, ξάπλωσα για λίγο και με πήρε πάλι ο ύπνος!

Πολύ κόσμο βλέπω σήμερα! φτου φτου μη μας ματιάσω!!!

Κανονίστε τώρα που μπήκα εγώ να βγείτε όλες:tongue:

κορίτσια ήρθε η Τάνια, να την κάνουμε σιγά-σιγά??

GaiGp3.png

Καλημέρα Δήμητρα!!!

Το ρίξαμε στον ύπνο όλες... καλό είναι ξεκουραζόμαστε λιγάκι επιτέλους...

Την μεταφορά ενημέρωσης την έκανες?:cool::cool:

Την έκανα!! Και μου έλεγε ο γλυκός μου ανησυχείς μήπως δε σε περιποιούμαι σαν λεχώνα; Τότε θα σε έχω ακόμα περισσότερο στα όπα όπα! :P

Τώρα πρέπει να πάω να ετοιμαστώ γιατί σε 15 λεπτά έχω το τελευταίο μάθημα στο ΙΚΑ. Θα το κάνουμε κανονικά!

X4pTp3.png

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι ακόμα;;;

Μπιμπερό πήρατε πλαστικά ή γυάλινα;;;

Λένε πως τα γυάλινα είναι πιο υγειινά για να δώσεις συμπλήρωμα αλλά για μητρικό γάλα δεν είναι είναι κι ό,τι καλυτερο γιατί καταστρέφουν κάποιες πολύτιμες ουσίες του...

Οπότε ήρα ένα πλαστικό της Avent, BPA free, δλδ δεν έχει τις ουσίες που είναι επικίνδυνες στις υψηλές θερμοκρασίες της αποστείρωσης συνεπώς δεν έχει τα μειονεκτήματα του πλαστικού. Ελπίζω πάντως να μην χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω! ;)mammy's boobs for ever!!! ;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!thalia μου τελικά γιορτάζεις;πάντως το γλυκό μούρλια....χρόνια πολλά γι αυτό και μόνο.....Εδώ έχει ωραίο καιρό αλλά είμαι σαν ζόμπι...ξύπνησα στις 5:30 κοιμήθηκα στις 8:00 και ξύπνησα τώρα...χάλια!!!θα φτιάξω καφεδάκι....Βάλια μου δεν θα γίνει τίποτα 2 μέρες...και εγώ είχα πονάκια αλλά μάλλον φυσιολογικά είναι!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!

Τί κάνετε μπαμπουσκίτσες; Σήμερα που μπήκα σχετικά νωρίς δε βλέπω μπουφέδες και πρωινά! Απεργία έχουμε? :tongue:

Καλημέρα Ιωάννα !!!!

Και καφέ κεράσαμε και πιροσκί φάγαμε (ανευ φωτό..) και γλυκάκι έβγαλε η εορτάζουσα....

Τόσο καιρό σας λέω για την αναισθησία μου στον ύπνο αλλά δεν ξέρω αν την έχετε αντιληφθεί σε όλο της το μεγαλείο! Σήμερα το πρωί ξύπνησα και ήμουν σχεδόν μπρούμητα... Είχα πλακώσει την κοιλιά από το πλάι και απορώ πως βολευόμουν. Μετά αγχώθηκα για το μπέμπη, μήπως τον πλάκωσα με κάποιο τρόπο και όσο δεν κουνιόταν

(πόσα να αντέξει κι αυτό από την τρελή τη μάνα του?!)

Έλα μου ντε....:tongue::tongue::tongue:

με έζωναν τα φίδια... Τελικά μετά από λίγο τον έπιασε λόξυγγας και ηρέμησα!

Πάντως λένε πως και μπρούμυτα να γυρίσουμε δεν παθαίνει τπτ το μωράκι, ίσως να ζορίζεται λιγάκι....

Θάλεια, ξύπνησε ή ακόμα η δική σου;

............

GaiGp3.png

Την έκανα!! Και μου έλεγε ο γλυκός μου ανησυχείς μήπως δε σε περιποιούμαι σαν λεχώνα; Τότε θα σε έχω ακόμα περισσότερο στα όπα όπα! :P

Τώρα πρέπει να πάω να ετοιμαστώ γιατί σε 15 λεπτά έχω το τελευταίο μάθημα στο ΙΚΑ. Θα το κάνουμε κανονικά!

Τι καλό που ήταν αυτό που σου είπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

GaiGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΕΙΧΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ style ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΤΗΣ CHICCO!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...