Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Από εχθές το βράδυ κατά τις 7 και, έχει να κάνει αισθητή εμφάνιση. Θα περιμένω λίγο ακόμα θα κάνω και ένα μπάνια να χαλαρώσω και μετά αν δεν εμφανιστεί θα πάρω τηλ την γιοτρό.

Βίκυ μάλλον δίκιο έχεις γιατί εγώ είμαι Ευθαλία. Προσπαθώ και πόση ώρα να βάλω φώτο για κέρασμα αλλά δεν τα καταφέρνω.

τοτε κανε ενα τηλ την γιατρο να ξεαγχωθεις!αν κ νομιζω οτι παλι μπορει να κουνηθηκε κ να μην το καταλαβες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα.Κι εμένα ο μπέμπης μου είναι λιγότερο κινητικός αυτές τις μέρες.Πιο πολύ νιώθω τεντώματα παρά κινήσεις.Είναι λέτε φυσιολογικό;;;;

Αύριο έχω ραντεβού με τη γιατρό μου, εύχομαι να είναι όλα καλά.......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα κι από μένα.Κι εμένα ο μπέμπης μου είναι λιγότερο κινητικός αυτές τις μέρες.Πιο πολύ νιώθω τεντώματα παρά κινήσεις.Είναι λέτε φυσιολογικό;;;;

Αύριο έχω ραντεβού με τη γιατρό μου, εύχομαι να είναι όλα καλά.......

Καλημέρα Ελισάβετ!!!

Τεντώματα από συσπάσεις ή από το μωράκι που απλώνεται μπας και ξεμουδιάσει? Πάντως είναι κοντά το ραντεβού με τον γιατρό σου και θα σου απαντήσει!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

εγω σας εχω πει οτι μου χει δωσει ενα χαρτι με ενα πινακα...που σημειωνω τι ωρα ξυπναω κ τι ωρα ολοκληρωνει το μωρο 10 κινησεις...στο περιπου το κανω..πρεπει να χανω πολλες γιατι το πρωι ολο κατι κανω κ δεν καθομαι στον κωλο μου για να μετραω....

pSC1p2.png

ΘΑΛΕΙΑΑΑΑΑ!ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!

Εσύ πρώτα τις εξετάσεις και μετά το γλυκό, μην ανεβάσεις ζάχαρο!!!

Ελισάβετ σε έκανα και εσένα να ανησυχήσεις. Απλά επειδή σε μια γνωστή μου πριν κανά δυο χρόνια συνέβη κάτι δυσάρεστο το έχω συνέχεια στο μυαλό μου και αγχώνομαι με την παραμικρή απουσία της μπέμπας μου.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα! Κι εγώ κοιμήθηκα από τη μία μέχρι τις 10:00!!!

Μια χαρά! Και απ'ό,τι διαβάζω μια χαρά είστε κι εσείς!

Θάλεια χαλάρωσε στον καναπέ και πάρε μερικές κοιλιακές αναπνοές. Λογικά μετά από λίγο θα το ακούσεις το μωράκι σου. Αλλά πάρε και το γιατρό να σου φύγει το άγχος.

X4pTp3.png

Καλημέρααααα!

Τί κάνετε μπαμπουσκίτσες; Σήμερα που μπήκα σχετικά νωρίς δε βλέπω μπουφέδες και πρωινά! Απεργία έχουμε? :tongue:

Άννη, κι εμένα με πήραν για το σεμινάριο... :( Και μόλις με πήραν πως η κομμώτρια αρρώστησε οπότε άκυρο κι αυτό... Και σκέφτομαι μήπως να αφήναμε τον καφέ στο κέντρο για άλλη μέρα; Να κανονίσουμε να είμαστε και οι τρεις! Τί λες;

Βάλια, μην ανησυχείς! Πονάκια υπάρχουν συνήθως σε όλο τον 9ο, δεν νομίζω πως είναι ενδεικτικό πως γεννάς!

Μη μου αγχώνεστε για τέτοια! Ακόμη και με καισαρική, με ταλαιπωρία, σε λίγο άσχημη χρονική στιγμή, χωρίς να είμαστε εντελώς έτοιμες, ακόμη και με άλλο γιατρό...! σκεφτείτε πως ό,τι κι αν τύχει, θα έρθουν στον κόσμο τα μωράκια μας! Αυτό είναι το σημαντικό!!! :D

Τόσο καιρό σας λέω για την αναισθησία μου στον ύπνο αλλά δεν ξέρω αν την έχετε αντιληφθεί σε όλο της το μεγαλείο! Σήμερα το πρωί ξύπνησα και ήμουν σχεδόν μπρούμητα... Είχα πλακώσει την κοιλιά από το πλάι και απορώ πως βολευόμουν. Μετά αγχώθηκα για το μπέμπη, μήπως τον πλάκωσα με κάποιο τρόπο και όσο δεν κουνιόταν (πόσα να αντέξει κι αυτό από την τρελή τη μάνα του?!) με έζωναν τα φίδια... Τελικά μετά από λίγο τον έπιασε λόξυγγας και ηρέμησα!

Θάλεια, ξύπνησε ή ακόμα η δική σου;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα Ελισάβετ!!!

Τεντώματα από συσπάσεις ή από το μωράκι που απλώνεται μπας και ξεμουδιάσει? Πάντως είναι κοντά το ραντεβού με τον γιατρό σου και θα σου απαντήσει!!!!

Μπα τεντώματα από το μωρό είναι.Από συσπάσεις τίποτε ακόμη

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!

Τί κάνετε μπαμπουσκίτσες; Σήμερα που μπήκα σχετικά νωρίς δε βλέπω μπουφέδες και πρωινά! Απεργία έχουμε? :tongue:

Άννη, κι εμένα με πήραν για το σεμινάριο... :( Και μόλις με πήραν πως η κομμώτρια αρρώστησε οπότε άκυρο κι αυτό... Και σκέφτομαι μήπως να αφήναμε τον καφέ στο κέντρο για άλλη μέρα; Να κανονίσουμε να είμαστε και οι τρεις! Τί λες;

Βάλια, μην ανησυχείς! Πονάκια υπάρχουν συνήθως σε όλο τον 9ο, δεν νομίζω πως είναι ενδεικτικό πως γεννάς!

Μη μου αγχώνεστε για τέτοια! Ακόμη και με καισαρική, με ταλαιπωρία, σε λίγο άσχημη χρονική στιγμή, χωρίς να είμαστε εντελώς έτοιμες, ακόμη και με άλλο γιατρό...! σκεφτείτε πως ό,τι κι αν τύχει, θα έρθουν στον κόσμο τα μωράκια μας! Αυτό είναι το σημαντικό!!! :D

Τόσο καιρό σας λέω για την αναισθησία μου στον ύπνο αλλά δεν ξέρω αν την έχετε αντιληφθεί σε όλο της το μεγαλείο! Σήμερα το πρωί ξύπνησα και ήμουν σχεδόν μπρούμητα... Είχα πλακώσει την κοιλιά από το πλάι και απορώ πως βολευόμουν. Μετά αγχώθηκα για το μπέμπη, μήπως τον πλάκωσα με κάποιο τρόπο και όσο δεν κουνιόταν (πόσα να αντέξει κι αυτό από την τρελή τη μάνα του?!) με έζωναν τα φίδια... Τελικά μετά από λίγο τον έπιασε λόξυγγας και ηρέμησα!

Θάλεια, ξύπνησε ή ακόμα η δική σου;

ε ναι!τωρα παειιι ο καφες..κ ηθελα να παω κ H&m να παρω καμια πυτζαμα!!!!!

anyway..τωρα ειπε θα γινει 24 του μηνα???2 βδομαδες μετα???

αυτο με το σχεδον μπρουμητο το παθα κ εγω μια φορα που κοιμηθηκα σαν τουβλο!

pSC1p2.png

Σλουρπ... Τώρα το είδα το γλυκό! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΛΕΙΑ!!!

Έφαγες γλυκό και ξάπλωσες και δεν την έχεις νιώσει καθόλου; Κάνε το μπάνιο σου και πάρε τη γιατρό για να μην αγχώνεσαι! Εμένα με το που βρέχω την κοιλιά αντιδράει οπότε είναι κι αυτός ένας καλός τρόπος να την ξεκουνήσεις!

Ελισάβετ, μέρες είχαμε να μάθουμε νέα σου! Χαίρομαι που είσαι καλά! Κι εμένα μου συμβαίνει αυτό, πλέον δεν είναι κλωτσιές τόσο, όσο ολόκληρες κινήσεις και είναι πολύ φυσιολογικό!

Αααχχ, τώρα σκέφτηκα πως για σήμερα "έφαγα" ήδη 2 άκυρα, ελπίζω να μην τριτώσει το κακό από τη γιατρό... Δεν θα το αντέξω...!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...