Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα μανούλες!

Άντε άυριο θα έχουμε τα πρώτα γεννητούρια. Με το καλό Mariong ελπίζω να σου έφυγε το πολύ άγχος σήμερα και να είσαι καλύτερα.

Άννυ και εμένα μόλις με πήραν τηλ από τα mothercare οπότε με βγάλαν και από το δίλλημα. Καλά για τις εξετάσεις δεν πρέπει να δίνεις τα πρώτα πρωινά ούρα? Ωραία συζήτηση πρωι-πρωι?

Καλημέρα Βάλια. Τάνια και Βίκυ. Καλέ την προυγούμεμνη βδομάδα γιόρταζα. Μήοως το είδες στην τηλεόραση, οι εκπομπες είναι όλες σε επανάληψη.

Καλημερα!!!!δεν χρειαζεται τοσο να ειναι τα πρωινα..για να μην αγχωνομαι λεει...γιατι εχουμε κ ειδικο τροπο που τα μαζευουμε!!!σου λεω ειναι πολυ ψειρας ο γιατρος!!!χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Αντζούλα !!!!

Θα κεράσεις και εδώ ένα πιροσκάκι? Με πατατούλα έχει??? γιαμι.....

κ εγω αυτο ζητησα!με πατατα!αχ θα παρω τηλ την γιαγια να κανει !!!!!!κακουργες!!!!!

pSC1p2.png

Καλημέρα και από εμένα μανούλες!

Καλημέρα Βάλια. Τάνια και Βίκυ. Καλέ την προυγούμεμνη βδομάδα γιόρταζα. Μήοως το είδες στην τηλεόραση, οι εκπομπες είναι όλες σε επανάληψη.

Βρε βρε την εορτάζουσα.... ασε τα σάπια και κέρνα γλυκό....

Εδώ το εορτολόγιο λέει :

Γιορτάζουν (γνωστές γιορτές)σήμερα

Πεμ 11 Μαρ 10

Θαλλός, Θαλλής, Θαλής, Θάλλεια, Θάλεια, Θάλλω, Σωφρόνιος, Σωφρόνης, Σωφρονία, Σωφρόνη, Σαβίνα, Ζαμπίνα, Ζαμπία, Θεοδώρα, Δώρα, Ντόρα, Θοδώρα, Δωρούλα

Να μην πώ χρόνια πολλά?? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(Εμπλέκεται το γλυκό κέρασμα βλέπεις, να μην επιμείνω λιγάκι????

GaiGp3.png

Βρε κορίτσια νομίζω οτι δεν καταλαβαίνω από χθες το βράδυ την μπέμπα και πολύ, μόνο κανά δυο-τρια χτυπήματα πολύ απαλά. Έχω ψιλοφρικάρει. Τώρα μόλις έφαγα και περιμένω μπας και ενθουσιαστεί αλλά τπτ ακόμα... Μήπως να πάρω τηλ την γιατρό?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

να τον στειλω να παρει και κανα δυο με πατατα να σας φερουμε???????? ασυμφορες ειμαστε!!!τοσο φαι πια...!χαχα!η Νικολιτσα δεν ξυπνησε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βρε κορίτσια νομίζω οτι δεν καταλαβαίνω από χθες το βράδυ την μπέμπα και πολύ, μόνο κανά δυο-τρια χτυπήματα πολύ απαλά. Έχω ψιλοφρικάρει. Τώρα μόλις έφαγα και περιμένω μπας και ενθουσιαστεί αλλά τπτ ακόμα... Μήπως να πάρω τηλ την γιατρό?

wait!μην αγχωνεσαι!απο χθες οταν λες απο τι ωρα???

κ μενα χθες ηταν πολυ συηχη ολη μερα κ το βραδυ που γυρησα σπιτι μολις εφαγα κ ξαπλωσα με γ@μ..σε!!!!

σημερα κουτρουβαλαει απο την ωρα που σηκωθηκα!

pSC1p2.png

Θαλεια μου ετσι θα ναι τωρα,μια ετσι ,μια αλλιως!εμενα προχτες εκανε ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΛΕ...και χτες ισα που κουνηθηκε 3-4 φορες..θα βαριοταν η τεμπελα!φυσιολογικο ειναι μην ανησυχεις,ξαπλωσε κι εσυ λιγο στον καναπε κ μιλα της μπας και συγκινηθει!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αν την αισθάνεσαι έστω και απαλά δεν θα ανυσυχούσα.... αν εσύ όμως κρίνεις ότι είναι παράξενο, τότε πάρτον τηλ να σου φύγει και το άγχος...

Πάντως λένε ότι όσο πλησιάζει η ώρα τόσο λιγότερο κινητικό γίνεται ελλείψει χώρου..

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Και κατόπιν του επιτυχημένου μου αστείου, να πώ και κάτι πολύ ευχάριστο...

Κοιμήθηκα από τις 12 παρά μέχρι τις 9.30 με μόνο 2 μονόλεπτα διαλλειματάκια για πιπιρουμ. Νιώθω σούπερ, το για πόσο δεν είναι σίγουρο αλλά είμαι καλύτερα από χτες που σερνόμουνα.

GaiGp3.png

Από εχθές το βράδυ κατά τις 7 και, έχει να κάνει αισθητή εμφάνιση. Θα περιμένω λίγο ακόμα θα κάνω και ένα μπάνια να χαλαρώσω και μετά αν δεν εμφανιστεί θα πάρω τηλ την γιοτρό.

Βίκυ μάλλον δίκιο έχεις γιατί εγώ είμαι Ευθαλία. Προσπαθώ και πόση ώρα να βάλω φώτο για κέρασμα αλλά δεν τα καταφέρνω.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...