Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί έγινε; Όλες πήγατε νωρίς για ύπνο;

Mariong, με το καλό!!!! Πωπω, νέα! Άσε τα διαδικαστικά, μην τα σκέφτεσαι καν! Έρχεται το μωράκι σου! Αυτό να σκέφτεσαι! Και από βάρος πάρα πολύ καλά είναι, μην ανησυχείς για τπτ!

Τις καλύτερες ευχές μου! Να πάνε όλα όπως τα φαντάζεσαι και τα επιθυμείς και πάνω απ' όλα με υγεία!

Άννυ, αν μπεις αύριο το πρωί πες μου για τα ταξί. Θα έχουν απεργίαα τελικά;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Κοιμηθηκατε φουσκοκοιλιτσες?

Κι εγω ετοιμαζομαι σιγα σιγα

Στις 06:30 το πρωί μπαίνω. Είναι κι αυτό που λέει κι η Ιrev,ξέρουμε τι μας περιμένει και έιναι κάπως κι αυτό.

Σε καταλαβαινω απολυτα! Επισης, αυτο που λες για το Στεφανακο σου.........κι εγω συνεχεια σκεφτομαι πως θα αφησω το Στελλακο μου 4 ολοκληρες νυχτες!!!!!!!!!5 ολοκληρε μερες!!!!!!

Μια φορα τολμησαμε το Νοεμβριο να τον αφησουμε 2 νυχτες που πηγαμε αυπλιο για ταξιδι επετειου (εεε 10ετια ηταν αυτη...) και ακομα να το ξεπερασω... Ααααααχ!!!!!!!!!!

Τι να κανουμε κοριτσακι...γι αυτο ειμαστε εδω. Πρεπει η μια να παιρνει κουραγιο απο την αλλη

Ονειρα γλυκα μανουλες!

QuW0p3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Εύχομαι σήμερα να είμαστε καλύτερα όλες!!!!!

Μαιρούλα με το καλό κόύκλα μου, όλα θα πάνε καλά και η σκέψη μας θα είναι σίγουρα μαζί σου αύριο.

Ιρέβ άντε 2 βδομαδούλες μείνανε και θα χεις την κορούλα σου αγκαλιά!!!:tongue:

Φτάνουν τα πρώτα μωράκια!!!!!!

Και εγώ σήμερα μπαίνω στο μήνα μου σύμφωνα με το γιατρό μου, σεδόν τελείωσα και τη βαλιτσά χτες για να είμαστε σε ετοιμότητα!

Αύριο πάω επιτέλους στο γιατρό, αντε την πεθύμησα τη ζουζούνα μου!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανούλες!!! Καλημέρα Τάνια μου!!! Μπήκες κι εσύ στον 9ο!!! Με το καλό!

MARIONG μου με το καλό κοπέλα μου να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το υγιέστατο κοριτσάκι σου!!! Μην κλαις όμως άλλο κοπέλα μου! Από εδώ και πέρα θα κλαίς ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑ!!! Είναι δύσκολο να αποχωριστείς για 4-5 μέρες τον Στέφανό σου αλλά σκέψου ότι θα γυρίσεις σπίτι και θα έχεις και τα δυο σου μωράκια!!! Οι σκέψεις μας θα είναι κοντά σου την Παρασκευή και θα περιμένουμε τα νέα σου!!! Ολα να πάνε καλά!!!

Πάντως ψιλοπονάκια έχω κι εγώ και ειδικά σήμερα και αύριο ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ γιατί ο γιατρός μου θα λείπει σε συνέδριο... Ααααα θα βάλω κι εγώ τα κλάματα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα μανουλες κ απο μενα!ξυπνησα κ θυμηθηκα οτι πρεπει να κανω γενικη ουρων γιατι θα παω στον γιατρο το απογευμα...

ετρεχα οποτε να παρω ουροσυλεκτες κ τωρα περιμενω ποτε θα μου ρθει!!!!

Ιωαννουλα μου ρωτησα χθες ενα ταξιτζη κ ειπε οτι δεν θα εχουν απεργια...τωρα που θα βγω εξω θα δω κιολας!

Τανια μου...9οςςςςςςςςςς!!!!:tongue::tongue:

Βαλιτσα μου μην αγχωνεσαι τιποτα δεν γινει σε 2 μερες!;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Και εγώ σήμερα μπαίνω στο μήνα μου σύμφωνα με το γιατρό μου, σεδόν τελείωσα και τη βαλιτσά χτες για να είμαστε σε ετοιμότητα!

Αύριο πάω επιτέλους στο γιατρό, αντε την πεθύμησα τη ζουζούνα μου!!!

Καλημέρα Τάνια!!

Καλώς μπήκες στον 9ο ..... στον μήνα που περίμενες τόσο καιρό!!!!

Αύριο θα δεις και το μπεμπόνι σου.......!!!!

Πάντως ψιλοπονάκια έχω κι εγώ και ειδικά σήμερα και αύριο ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ γιατί ο γιατρός μου θα λείπει σε συνέδριο... Ααααα θα βάλω κι εγώ τα κλάματα...

Καλώς την Βάλια μας.... τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί βρε κουτό, τί αγχώνεσαι?

Kαλημερα μανουλες κ απο μενα!ξυπνησα κ θυμηθηκα οτι πρεπει να κανω γενικη ουρων γιατι θα παω στον γιατρο το απογευμα...

ετρεχα οποτε να παρω ουροσυλεκτες κ τωρα περιμενω ποτε θα μου ρθει!!!!

Ιωαννουλα μου ρωτησα χθες ενα ταξιτζη κ ειπε οτι δεν θα εχουν απεργια...τωρα που θα βγω εξω θα δω κιολας!

Τανια μου...9οςςςςςςςςςς!!!!:tongue::tongue:

Βαλιτσα μου μην αγχωνεσαι τιποτα δεν γινει σε 2 μερες!;)

Αλόοοοοοοοοοο!!!!

Και εγώ 2 μέρες ξεχνούσα να πάρω ουροσυλλέκτη.. τελικά την έκανα εχτές την καλλιέργεια.....θα με κράξει ο γιατρός τώρα γιατί θα αργήσει να βγει το αποτέλεσμα...

Με το καλό να δεις το μωράκι σου απόψε!!!!

GaiGp3.png

καλημερα μανουλομανουλινια με τα ομορφα μωρουλινια!!!!!!!!!!!!! χαλια παλι ο καιρος αλλα δεν πτοουμαστε! Βικακι μουρλια ο καφες σου,ευχαριστουμε!μου φερε ο αντρουλης μου πιροσκι με μπεικον και τυρι κι εφαγα τωρα με το γαλα μου :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα και από εμένα μανούλες!

Άντε άυριο θα έχουμε τα πρώτα γεννητούρια. Με το καλό Mariong ελπίζω να σου έφυγε το πολύ άγχος σήμερα και να είσαι καλύτερα.

Άννυ και εμένα μόλις με πήραν τηλ από τα mothercare οπότε με βγάλαν και από το δίλλημα. Καλά για τις εξετάσεις δεν πρέπει να δίνεις τα πρώτα πρωινά ούρα? Ωραία συζήτηση πρωι-πρωι?

Καλημέρα Βάλια. Τάνια και Βίκυ. Καλέ την προυγούμεμνη βδομάδα γιόρταζα. Μήοως το είδες στην τηλεόραση, οι εκπομπες είναι όλες σε επανάληψη.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλημερα μανουλομανουλινια με τα ομορφα μωρουλινια!!!!!!!!!!!!! χαλια παλι ο καιρος αλλα δεν πτοουμαστε! Βικακι μουρλια ο καφες σου,ευχαριστουμε!μου φερε ο αντρουλης μου πιροσκι με μπεικον και τυρι κι εφαγα τωρα με το γαλα μου :-)

Καλημέρα Αντζούλα !!!!

Θα κεράσεις και εδώ ένα πιροσκάκι? Με πατατούλα έχει??? γιαμι.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...