Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια

σχετικά με την "προίκα" δεν βρήκα και κάτι που να θεωρώ περιττό...

Απλά λόγω διαφορετικής εποχής (όπως θα καταλάβατε) αναφερει κάποια σορτσάκια κλπ... που είναι ανεπικαιρα για εμάς, τον Απρίλη... Λογικά θα έχετε σαραντίσει μέχρι να τα χρειαστείτε.

Γενικά να σας πω ότι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να πάρετε πάνες...γιατί όντως τις στρώνουμε πανοτύ!!! Είναι πλυμένες με το απορρυπαντικό που θέλουμε εμείς, σιδερωμένες κι έτσι σε όποιο σπίτι κι αν βρεθούμε...μπορούμε πχ να τη στρώσουμε σε κάποιο κρεβάτι για να κοιμηθεί το μωρό... Εγώ σε όποιον ήθελε να το παρει αγκαλια του έδινα και μια πάνα για να ην έρχεται το προσωπάκι του για παραδειγμα σε επαφη με την μπλούζα του καθενός. Επίσης του τις έβαζα ακόμα και στο καρότσι κι έτσι το διατηρούσα και περισσότερο καιρό καθαρό.

Η αδερφή μου δουλεύει σε λευκά είδη και της είπα και μου έκοψαν κ έραψαν αρκετές...

Να προσέχετε στα φανελάκια και φορμάκια, όσο υπέροχα και αν σας φαίνονται, να μην έχουν κουμπάκια, γιακαδάκια κλπ... Μόνο σε κάποια που θα του τα φορέσετε 1-2 ωρίτσες για μια επίσκεψη ας πούμε...γιατί είναι επικίνδυνα. Εγώ σε μερικά που μου άρεσαν πολύ, καθόμουν και ξήλωνα τα κουμπάκια και τα έραβα πάνω στο φορμάκι κατευθείαν.

Κάτι που δεν είδα να αναφέρεται είναι υποσέντονο! Είναι λευκό σεντονάκι (με λάστιχο κατά προτίμηση) για την κούνια, το οποίο είναι αδιαβροχο. Ετσι κάθε φορά που θα βρέχεται το μωράκι σας, δεν θα βρέχει το στρώμα! Και τώρα που τον έβαλα σε κρεβάτι του πήρα και για το κρεβάτι (μονό)...

Όσον αφορά το μπάνιο του... ότι κι αν αγοράσετε...θα είναι ρίσκο. Τον καθένα τον βολεύει και άλλο. Εμείς αλλάξαμε μπαταρία στο νιπτηρα γιατί ήταν χαμηλή και τον κάναμε εκεί. Βέβαια τον πρώτο μηνα χρειάζονταν δυο (ένας κρατούσε κι ένας έπλενε) αλλά νομίζω πως ακόμα είναι τόσο σαν ζυμαράκι το μωρό...που ότι κι αν πάρεις, θα θες βοήθεια. Μετά τον κρατούσα μόνη μου άνετα... Μετά τους 5-6 μήνες που θα μπορεί και θα κάνει κι όλας να κάθεται καθιστό, υπάρχουν κι άλλες λύσεις.

Και οπωδσήποτε φυσικούς ορούς για τη μυτούλα!!!!

Αυτά για την ώρα...

φιλιά

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Irev πολυ με ανησυχησες με αυτο που ειπες για το Μητερα. Θυμασαι πως λεγοταν ο γιατρος που σου εκανε τους υπερηχους;

Ευχαριστουμε κ για τις τοσο χρησιμες πληροφοριες για την λιστα! Πολυ χαρηκα κ με τα νεα σου. Αδικα σ'ανησυχησανε οι χαμενοι! Ελπιζω ολα καλα για ολες απο δω κ περα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες,

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω τόσα που έχετε γράψει τόσες μέρες!!!!

Πολλές μανούλες έμαθαν το φύλλο να πώ συγχαρητήρια!!!!!!!!!

Irev μου χάρηκα πάαααρα πολύ με τα νέα σου , μπράβο και πάλι! Ασχέτως αν σε έσκασαν πρώτα... (είναι απαράδεκτοι μερικοί γιατροί ρε γμτ.....).

Αϋπνία κλασικά και εγώ, με άσχημα όνειρα (νεύρα κρόσια βραδιάτικα)....

Κατά τ' άλλα τα γίδια και γίδια, φουσκώνω, βαριέμαι στο γραφείο, με χαλάει και η καρέκλα και εμένα και την μπουμπού που δυσανασχετεί και χτυπιέται και τις 8 ώρες που είμαι στο γραφείο, και διάθεση στο πάτωμα.

Πάω να διαβάσω όλες τις προηγούμενες σελίδες σας και επανέρχομαι....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες, χάρηκα πολύ που όλες είχαμε καλά αποτελέσματα. Irev μου πολύ καλά έκανες και επανέλαβες την εξέταση και εννοείτε ότι είμαι μαζί σου για τον γιατρό του Μητέρα το παν είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη αν δεννννν άστο καλύτερα άλλαξε το....!!!Ιωαννίτσα χάρηκα πολύ και για τα δικά σου αποτελέσματα.... Περιμένω τώρα να κάνω και γω καμπύλη ζαχάρου στην 24 εβδ. Σήμερα είμαι 22 εβδ. και 1 ημέρα. Επίσης απο Δευτέρα θα πάω στο Ικα για να γράψω αντιβίωση γιατί στην καλλιέργεια κολπικού υγρού μου βγήκε πάλι αιμολυτικός στρεπτόκκοκος β. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ αλλά να προσέχω πολύ τις τουαλέτες κλπ. Είχα ξανακάνει την εξέταση πριν 1 μισή μήνα και αφού το είχε δει πήρα amoxil αλλα μάλλον δεν υποχώρησε...:-( τώρα θα πάρω augmentin ή κάπως έτσι νομίζω λέγετε, που είναι πιο ενισχυμένη...θα δούμε έχει ο θεός!!!Μανούλες μου έυχουμε και στις υπόλοιπες που περιμένουν αποτελέσματα καλή επιτυχία και για αυτές που δεν έχουν πάει ακόμα επίσης τα καλύτερα νέα:-P:-P:-P. αααα εχθές πήγαμε και στο excellent στην Ν. Ιωνία να ρίξουμε μια ματιά για την κούνια, αλλαξιέρα, καροτσάκι κλπ του μπέμπη μας, καλές τιμές μα ςφάνηκαν αλλά θα πάμε και αλλού για μια έρευνα τιμών...αυτά φιλάκια πολλά και καλή σας μέρα....Αυριο έχω πάλι άδεια αναρωτική γιατί στο γραφείο έρχονατι κρυομένοι...και απο ότι άκουσα θα κάνει και κρύο...αφου μπόρεσε και μου την έγραψε ο γιατρός μου γιατί να μην την πάρω να ξεκουραστω και λίγο ε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερούδια!!! Σήμερα ξύπνησα με ένα απίστευτο φούσκωμα στο στομάχι. Ηπια πολύ γάλα χθες, μάλλον γιάυτό. Αλλά με ενοχλεί.

Τελοσπάντων, λεπτομέρειες. Σήμερα μπήκα στον 6ο! Αλλαξε και το τικεράκι μου.

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

dim_ angel πολύ ωραίο το πατουσάκι!!!!!

Ευτυχώς σήμερα δεν έχει μαγείρεμα!! Θα πάμε στην ονειρούπολη στην Δράμα να μπούμε για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών!!!

Να έχετε όλες μια πάρα πολύ όμορφη Κυριακή:tongue::tongue::tongue:

irev σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες

iwanna thanks για το link

φιλάκια σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...

dim_ angel πολύ ωραίο το πατουσάκι!κ εμενα τοσο ειναι περιπου!

κ εγω ηθελα να παω στην ονειρουπολη..αλλα ο αντρουλης κλασικα δουλευει!!!:(:(

να κανω μια χαζη ερωτηση???:tongue::tongue::confused::confused:

μαλλον θα το εχετε σκεφτει κ αλλες μανουλες εδω κ ας μας απαντησουν αυτες που τα περασαν....

οταν ερθει εκεινη η ωρα...η ωρα που τα ζουζουνια θελουν να βγουν...παμε στο μαιευτηριο..και τι λεμε???γεια σας γενναμε!θελουμε ενα δικλινο κτλ?????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα κι απο μενα.

Σημερα κανουμε γενικη καθαριοτητα και μου'χει βγει η μεση. Ποσο πιο ευκολα κουραζομαστε τωρα ειναι φοβερο! Ελπιζω να τελειωσουμε με την καθαριοτητα μηπως προλαβουμε και στολισουμε. Μειναμε τελευταιοι! Ηθελα βεβαια να κανω τη β επιπεδου και μετα αλλα αφου μεταφερθηκε το ραντεβου μου για Τεταρτη θα πρεπει να στολισουμε πια. Περασε ο καιρος.

Annie νομιζω οτι μεσω του γιατρου μας που τοτε θα μας βλεπει μια φορα την εβδομαδα ωστε να μπορει να υπολογισει περιπου το ποτε γενναμε, θα κανονισουμε και το δωματιο. Πολυ συχνα οι γιατροι σου κλεινουν ραντεβου συγκεκριμενη μερα να πας αν δεν σ'εχουν πιασει ηδη οι πονοι. Αν σε πιασουν πιο πριν, πας στο νοσοκομειο και λες γενναω, ο γιατρος μου ειναι ο ταδε και θελω ταδε δωματιο. Αν υπαρχει διαθεσιμο σου δινουν αλλιως σε αναβαθμιζουν και πληρωνεις λιγο παραπανω. Ολα αυτα τα λεω απο φιλες μου. Αν καποια που εχει γεννησει εχει να μας πει τη δικη της εμπειρια θα ηταν καλυτερο.

Irev, σε παρακαλω, πες μου το ονομα του γιατρου που σου'κανε την β επιπ. στο Μητερα. Αν δεν θες δημοσια τοτε με μηνυμα please! Θα παω την Τεταρτη και θελω να ειμαι προετοιμασμενη. Σ'ευχαριστω πολυ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μανουλίτσες φουσκοκοιλίτσες καλησπέρα!!! Εύχομαι να περνάτε όλες ένα όμορφο και χουχουλιάρικο Σ/Κ λόγω και του κρύου!!! Εγώ σήμερα ξύπνησα κατα τις 8.00.... Κάθε μέρα ξυπνάω το πρωί με βουλωμένη μύτη και κάθε μέρα το φτέρνισμα δεν σταματάει... Λέτε να είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης;;; Αχ, έφτιαξε και η γλυκιά μου μανούλα μελομακάρονα και κουραμπιέδες και τα έχω τσακίσει...

Την Παρασκευή θα πάω για υπέρηχο και σκέφτομαι τι ερωτήσεις θέλω να κάνω στο γιατρό... Κοριτσια έχει ρωτήσει καμία τα οικονομικά της γέννας ή νομίζεται ότι είναι νωρίς ακόμα;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εγώ δεν έχω ρωτήσει κάτι σχετικό ακόμα. Την επόμενη επίσκεψη την έχω 8 Γενάρη. Μπορεί τότε να ρωτήσω κάτι.

Για πείτε τι κάνατε σήμερα; Εμείς πήγαμε για ψαράκι και είχε και ζωντανή μουσική. Ωραία ήταν.

Τώρα έχω φάει απίστευτο κόλλημα με μωρουδιακά. Και συγκεκριμένα με ρουχαλάκια, υφασμάτινες πάνες κλπ. Τι ωραία που είναι!!!!

X4pTp3.png

Εμείς φάγαμε σήμερα στην μανούλα μου μπριζολίτσες και κοτοπουλάκι στα κάρβουνα με πατατούλες τηγανιτές!!!

Εμένα μου έδωσε η κουμπάρα μου ρουχαλάκια από το δικό της παιδί και χτες τα ξεχώριζα ανα μήνα... Είναι τέλεια και τόσο μικρά!!! Εχω πάθει πλάκα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...