Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

όλα θα πάνε καλά μανουλίτσα.....και με το καλό να κρατήσεις την κοράκλα σου αγκαλίτσα την Παρασκευή:tongue::tongue:έβγαλα ένα συμπέρασμα σήμερα...η μπέμπα δεν κουνιέται με τα γλυκά αλλά με τα αλμυρά:rolleyes::rolleyes:οτι να 'ναι......μάλλον θα την πέσω....ελπίζω αύριο η ψυχολογία μου να είναι καλύτερη,όπως και σε όλες!!!!καλό βράδυ κοιλίτσες μου:tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα και από μενα....έφτιαξα πίτσα και έφαγα μέχρι σκασμού:P.....Βίκυ έχεις πονάκια χαμηλά;εσύ Irev;μήπως βιάζεται ή δικιά μου να βγεί;;;;;;;;ή είναι φυσιολογικό;

Καλή χώνευση χρυσή μου...

Πονάκια δεν έχω δυστυχώς τίποτα. Τραβήγματα μόνο γιατί τεντώνεται.

Τί πονάκια είναι αυτά που σ'έπιασαν?

GaiGp3.png

Στις 06:30 το πρωί μπαίνω. Είναι κι αυτό που λέει κι η Ιrev,ξέρουμε τι μας περιμένει και έιναι κάπως κι αυτό.

Όλες οι περιπτώσεις έχουν τις ιδιαιτερότητές τους..... Κοίτα να ευχαριστηθείς το αποτέλεσμα και μην δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες......

Η υπέροχη μπέμπα που θα πάρεις στα χέρια σου θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα....

GaiGp3.png

όλα θα πάνε καλά μανουλίτσα.....και με το καλό να κρατήσεις την κοράκλα σου αγκαλίτσα την Παρασκευή:tongue::tongue:έβγαλα ένα συμπέρασμα σήμερα...η μπέμπα δεν κουνιέται με τα γλυκά αλλά με τα αλμυρά:rolleyes::rolleyes:οτι να 'ναι......μάλλον θα την πέσω....ελπίζω αύριο η ψυχολογία μου να είναι καλύτερη,όπως και σε όλες!!!!καλό βράδυ κοιλίτσες μου:tongue:

Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση Νικόλ!!!!

Και αύριο γερή-δυνατή ε?

Φιλάκια!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα μανουλιτσες!!!!Μαιρη μου με το καλο αν δεν ξαναμπεις!!!!!!

εφαγα ,εσκασα, βλεπω csi , και λεω να την πεσω κ εγω σιγα σιγα...

Βικυ...δεν παμε για υπνο?εξαφανιστηκαν ολες παλι!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανούλες. MARIONG με το καλό την Παρασκευη! Θα σε σκεφτόμαστε κοριτσάκι.

Βικάκι, δεν ξέρω αν είδες το μήνυμα. Κανονικά λέει για αυριο ο Βασίλης. Αν θες σε παίρνουμε εμείς. Let me know.

Οι υπόλοιπες μανουλίτσες μην αγχώνεστε και κλαίτε. Όλα θα πάνε τέλεια και σύντομα θα έχουμε όλες μας τα μωράκια μας αγκαλιά. Αυτή τη στιγμή δεν περιμένουμε όλες 9 μήνες τώρα? Τώρα που πλησιάζει πρέπει να χαιρόμαστε όχι να αγχωνόμαστε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

MARIONG ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ...ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!!

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ MSN ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ :-( ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ.ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ Κ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ:-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες. MARIONG με το καλό την Παρασκευη! Θα σε σκεφτόμαστε κοριτσάκι.

Βικάκι, δεν ξέρω αν είδες το μήνυμα. Κανονικά λέει για αυριο ο Βασίλης. Αν θες σε παίρνουμε εμείς. Let me know.

Οι υπόλοιπες μανουλίτσες μην αγχώνεστε και κλαίτε. Όλα θα πάνε τέλεια και σύντομα θα έχουμε όλες μας τα μωράκια μας αγκαλιά. Αυτή τη στιγμή δεν περιμένουμε όλες 9 μήνες τώρα? Τώρα που πλησιάζει πρέπει να χαιρόμαστε όχι να αγχωνόμαστε.

Το έλαβα... εσύ παιδί μου είσαι ποιό γρήγορη και απ' την σκιά σου!!!!

Θα τα πούμε το πρωί να ανεβούμε μαζί!

Thank u!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Πάλι την κάνατε όλες ε?

Αντζυ-Αννυ κάντε με add στο msn επιτέλους δουλεύει....

Φιλάκια και όνειρα γλυκά και από εμένα κορίτσια!!

στειλε μου την διευθυνση σου με πμ να σε κανω αδδ!χαχαχ!:tongue:

σας αφηνω κ εγω!

Καληνυχταααα!!

ματσ μουτσσσ:P

pSC1p2.png

Το έλαβα... εσύ παιδί μου είσαι ποιό γρήγορη και απ' την σκιά σου!!!!

Θα τα πούμε το πρωί να ανεβούμε μαζί!

Thank u!!!!!!!!!

χαχαχα Βικυ!δες τι λεει το τικερακι σου!!!:lol::lol:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...