Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ρε τι εχετε παθει????για να συνελθουμε!!!!(τα λεω για να τα ακουω)

Μαιρη!!!τι επαθες?

Νικολιτσα μου κ εμεις παραγγειλαμε να φαμε απο εξω πιτογυρα τωρα!εχω τρελη πεινα!

εσενα γιατι λες οτι βιαζεται να βγει???

Αντζυυυ!!!ουου!ανοιξε καλε κανα μσν!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Είμαι όλη μέρα στις μαύρες μου. Είχα προαίσθημα από το πρωί,ότι έρχεται η ώρα μου, μου το είχε πει άλλωστε κι ο γιατρός προχθές. Από τις 4 το μεσημέρι είμαι στο Μητερα για επαναληπτικο NST καρδιοτοκογραφημα.Μετά έδωσε εντολή και μπήκα κι έκανα όλες τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου. Μετά έφυγα γύρω στις 19:30 από το Μητέρα και πήγα στο ιατρείο του να με δει για να μου πει μήπως μπω να γεννήσω αύριο. Εκεί με έπιασε το παράπονο και ξέσπασα.Εκλαιγα σε όλη την διαδρομή μέχρι να φτάσουμε, δεν ήθελα να γεννήσω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να κάνω κάποια πράγματα σήμερα και κυρίως γιατί δεν πρόλαβα να δω πολύ ώρα το παιδάκι μου, τον Στεφανακο μου! τον άφησα στη μάνα μου κι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα Σήμερα, αν έμπαινα αύριο δεν θα τον έβλεπα καθόλου.Γυρίσαμε γύρω στις 22:00 και τελικά θα γεννήσω την Παρασκευή 12/3. 36 εβδομ. Ακριβώς, 3150 κιλά η μπέμπα σήμερα, με γηρασμενο πλακουντα και ελάχιστα νερά. Άρα θα είμαι η πρώτη κορίτσια!

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Είμαι όλη μέρα στις μαύρες μου. Είχα προαίσθημα από το πρωί,ότι έρχεται η ώρα μου, μου το είχε πει άλλωστε κι ο γιατρός προχθές. Από τις 4 το μεσημέρι είμαι στο Μητερα για επαναληπτικο NST καρδιοτοκογραφημα.Μετά έδωσε εντολή και μπήκα κι έκανα όλες τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου. Μετά έφυγα γύρω στις 19:30 από το Μητέρα και πήγα στο ιατρείο του να με δει για να μου πει μήπως μπω να γεννήσω αύριο. Εκεί με έπιασε το παράπονο και ξέσπασα.Εκλαιγα σε όλη την διαδρομή μέχρι να φτάσουμε, δεν ήθελα να γεννήσω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να κάνω κάποια πράγματα σήμερα και κυρίως γιατί δεν πρόλαβα να δω πολύ ώρα το παιδάκι μου, τον Στεφανακο μου! τον άφησα στη μάνα μου κι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα Σήμερα, αν έμπαινα αύριο δεν θα τον έβλεπα καθόλου.Γυρίσαμε γύρω στις 22:00 και τελικά θα γεννήσω την Παρασκευή 12/3. 36 εβδομ. Ακριβώς, 3150 κιλά η μπέμπα σήμερα, με γηρασμενο πλακουντα και ελάχιστα νερά. Άρα θα είμαι η πρώτη κορίτσια!

έλα βρε μανούλα μου.....όλα θα πάνε καλά...και κιλάκια έχει πάρει η μικρή σου και όλα καλά....μην στεναχωριέσαι....

Άννυ όλο σπρώχνει από την προηγούμενη βδομάδα που έκανα το nst η μικρή και έχω και συσπάσεις...έχει κατέβει και η κοιλιά!!!!!ξέρω και εγώ τι να πω....έχω αγχωθεί....

Grya.jpgGryap3.png

καλη μου μανουλιτσα μην στεναχωριεσαι!!!!πολυ μανικι ολο αυτο που περασες σημερα!αλλα σκεψου οτι θα κρατας ακομη ενα μωρακι την Παρασκευη στα χερια σου!!!Τωρα θα δεις τον Στεφανακο σου κ μετα θα τα κρατας κ τα 2 αγκαλια!!!!!!!:D:D:D

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Τώρα θα ηρεμήσω, θα κοιμηθώ, αν μ αφήσει και το μωρό γιατί κλωτσάει αλλύπητα, αλλά είμαι κουρέλι.

Πέρα από αυτό χάρηκα πολύ-απ όσα πρόλαβα και διάβασα το πρωί-με τις μανουλες που είδατε χθες τα μωρακια σας και είναι όλα καλά! Μπράβο σας κορίτσια όλα θα πάνε μια χαρά.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

έλα βρε μανούλα μου.....όλα θα πάνε καλά...και κιλάκια έχει πάρει η μικρή σου και όλα καλά....μην στεναχωριέσαι....

Άννυ όλο σπρώχνει από την προηγούμενη βδομάδα που έκανα το nst η μικρή και έχω και συσπάσεις...έχει κατέβει και η κοιλιά!!!!!ξέρω και εγώ τι να πω....έχω αγχωθεί....

νομιζω οτι ειναι λογικο να χεις τωρα συσπασεις!μην αγχωνεσαι μονο...δεν βγαινει κατι με αυτο...

κ μενα σημερα δεν πολυκουνιεται οπως τις αλλες μερες αλλα οποτε κουνιεται παλι με χτυπαει στον τραχηλο κ με τσακιζει!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...