Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και στο 3ο θα είμαστε σούπερ άνετες....:tongue::tongue::tongue:

καλώς την Βασούλα!!! Τί κάνεις μανούλα και σε χάσαμε?

Βίκυ και εσύ με το καλο!!!!!!!!!!! Υπ'ατμών λοιπόν!!

Καλό κουραγιο !!!!

Καλέ τι γαιδουριά στο όνειρο ?????να βαριέσαι να σηκωθεις???Μ'αλλον δειχνει οτι δεν έχεις καθόλου άγχος. Καλο αυτο !!!!!!!!!!!!

Εγώ χάθηκα λίγο γιατι ειχατις μάυρες μου--δεν ήμουν να μιλάω με άνθρωπο. Ειχα αγχωθει για τα πάντα :γιατη γεννα για το θηλασμό όλα τα άσχημα νομιζα οτι θα μου συμβούν :mad::mad:

Τελοσπάντων τωρα καλύτερα.. Αναρωτιέμαι τι λοχεια θα περάσω με τετοια κυκλοθυμία που με διακρινει. Ευχομαι μακρυά απ εσας τετοια να υπαρχει και καμιά ψυχραιμη να δινει θαρρος στις υπόλοιπες:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν τώρα!

Τί κάνεις; Εγώ χαζολογάω στο ίντερνετ...

Βίκυ, ωραίο το όνειρο! Χαλαρά! Πού να τρέχουμε τώρα...! ;)

Σορυ που άργησα να απαντήσω αλλά μιλαγα με την κουμπάρα μου στο τηλ. :P Το καλύτερο όνειρο το είδε ο άντρας μου χθες βράδυ! Είδε ότι το μώρο μας το έφεραν delivery χαχαχα!!!! Το καλύτερο θα ήταν! Ημασταν μου λεει αγκαλιά και το περιμεναμε στην πόρτα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Σορυ που άργησα να απαντήσω αλλά μιλαγα με την κουμπάρα μου στο τηλ. :P Το καλύτερο όνειρο το είδε ο άντρας μου χθες βράδυ! Είδε ότι το μώρο μας το έφεραν delivery χαχαχα!!!! Το καλύτερο θα ήταν! Ημασταν μου λεει αγκαλιά και το περιμεναμε στην πόρτα!!!

Όντως το καλύτερο!!! :P :p :P

Δε μας δίνετε κι εμάς το τηλέφωνο?!? ;)

Σας (σε) αφήνω! Σηκώθηκε ο άντρας μου από τον απογευματινό-βραδυνό του ύπνο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

ΒΛΕΠΩ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ..ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΤΩ ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ :-( ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ!

ΑΝΝΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Ο-Λ-Ε-Σ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ??ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΠΑΛΙ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσακια?

Περασα για ενα γρηγορο γεια γιατι ο αντρας μου εχει ακνει καταληψη στο pc...

Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα μετα απο 4-5 μέρες που ειχα να μπώ.

Μία δεν ειχα ιντερνετ μία με έιχαν πιάσει τα τρελά μου άγχη και ολιμερις εκλαιγα και διαφορα άλλα περιεργα. Ετσι δεν έχω ενημερωθει για τα νέα σας .προλαβα να δω μονο οτι η ιρεβ περιμενει σε 2 εβδομάδες.

Ιρεβ Με το καλο με το καλο!!! (Πάντως ιρεβ πρεπει να εχεις το λίγότερο άγχος απο όλες μας :θα μπεις το πρωι θα κάνεις το χειρουργίο σου και σε 2-3 ωρες θα εισαι στο δωματιάκι σου!!! Μια χαρα πρεπει να ειναι και έτσι !-υποθέτω τωρα δεξερω:confused::confused::confused:)

Τώρα σχετικά καλά ειμαι . Τα τελευταια μου νεα νομίζω σας τα ειχα πει : Την προγουμενη εβδομάδα 34 εβδ που ειχα παει στο γιατρο η μπέμπα ηταν 1860 γραμ. μονο. Αυριο Θα ανέβουμε Αθηνα όλη μέρα σχεδόν για να κάνω στο Ιασω μια εξεταση για να ελεγχθει -και να απορριφθει ελπίζω- η περιπτωση ελλιπους ανάπτηξης που λέγεται Βιοφυσικο προφίλ. Επίσις εχω κάτι εξετάσεις για την πηξη του αιματος που κάνω και θα δω και την αιματολόγο μου για να μου δώσει τελευταιες οδηγίες τοκετου κ ο Θεός βοηθός απο κει κ πέρα Την άλλη Πέμπτη μαπινω και εγώ στο μήνα μου!!!

:-D

Αντζελ περιμένεις και εσύ ???? ποια τα τελευταια σου νεα?? συγνωμη αλλά εχω μεινει πίσω :tongue:

πειτε μου κάτι να μάθω:o:o

Πιστεψε με επειδη ξερω 100% ακριβως τι με περιμενει, δεν εχω το αγχος του "αγνωστου" που εχετε εσεις αλλα καθε βραδυ ζω και ξαναζω οοοοοοολη τη διαδικασια που περασα τοτε με τη ναρκωση, τους καθετηρες και τα σχετικα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ...Νομιζω οτι θα σκασω...

hello κούκλες!!

Ξεκουράστηκα λιγάκι αλλά δεν το φχαριστήθηκα...

Δεν σας είπα το πρωί... Χτες το βράδυ έβλεπα συνέχεια όνειρα ότι γεννούσα . Λέει είχαν έρθει τα πρώτα πονάκια, ήμουν σπίτι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, βράδυ, και σκεφτόμουν ότι δεν πρόλαβα να σιδερώσω κάτι τελευταίες πετσετούλες που μας έφεραν και έπλυνα προχτές και δεν έχω φτιάξει τα μαλιά μου, και βαριόμουν να σηκωθώ από το κρεβάτι να ετοιμαστώ για το μαιευτήριο. Πλήρη γαϊδουριά.

Irev με το καλό κοριτσάρα μου, άντε να ανταμωθούμε μέσα.....αμα μπεις 26 και δεν αργήσει να κατέβει το δικό μου καρπούζι ίσως κάνουμε βόλτες στους διαδρόμους μαζί.

Μακαρι να ανταμωθουμε...αντε πες στη μπουμπου να κανονισει 24-27 του μηνα να μας ερθει να κανει παρεουλα στη δικια μου! χιχι

QuW0p3.png

Καλησπέρα μαθητριούλα........

Πώς πήγε το μάθημα????

καλα Βικυ μου ηταν το τελευταιο μας μαθημα ...για τον θηλασμο παλι ειπαμε....

μας δειξαν κ φωτογραφιες πως πρεπει να ειναι τα κακα του μωρου!!!:mrgreen::?

νομιζω οτι θα βαζουμε vix κατω απο την μυτη οπως στο csi!χαχα:lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...