Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάω να ξαπλώσω λιγο... Ελπίζω να μη με πάρει ο ύπνος γιατι δεν θα κοιμάμαι το βράδυ! Εγώ έχω ανέβει πολλάκις στο Παλαμήδι και είναι πανέμορφα, όπως πανεμορφο είναι και το Ναύπλιο...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα μετα απο 4-5 μέρες που ειχα να μπώ.

Μία δεν ειχα ιντερνετ μία με έιχαν πιάσει τα τρελά μου άγχη και ολιμερις εκλαιγα και διαφορα άλλα περιεργα. Ετσι δεν έχω ενημερωθει για τα νέα σας .προλαβα να δω μονο οτι η ιρεβ περιμενει σε 2 εβδομάδες.

Ιρεβ Με το καλο με το καλο!!! (Πάντως ιρεβ πρεπει να εχεις το λίγότερο άγχος απο όλες μας :θα μπεις το πρωι θα κάνεις το χειρουργίο σου και σε 2-3 ωρες θα εισαι στο δωματιάκι σου!!! Μια χαρα πρεπει να ειναι και έτσι !-υποθέτω τωρα δεξερω:confused::confused::confused:)

Τώρα σχετικά καλά ειμαι . Τα τελευταια μου νεα νομίζω σας τα ειχα πει : Την προγουμενη εβδομάδα 34 εβδ που ειχα παει στο γιατρο η μπέμπα ηταν 1860 γραμ. μονο. Αυριο Θα ανέβουμε Αθηνα όλη μέρα σχεδόν για να κάνω στο Ιασω μια εξεταση για να ελεγχθει -και να απορριφθει ελπίζω- η περιπτωση ελλιπους ανάπτηξης που λέγεται Βιοφυσικο προφίλ. Επίσις εχω κάτι εξετάσεις για την πηξη του αιματος που κάνω και θα δω και την αιματολόγο μου για να μου δώσει τελευταιες οδηγίες τοκετου κ ο Θεός βοηθός απο κει κ πέρα Την άλλη Πέμπτη μαπινω και εγώ στο μήνα μου!!!

:-D

Αντζελ περιμένεις και εσύ ???? ποια τα τελευταια σου νεα?? συγνωμη αλλά εχω μεινει πίσω :tongue:

πειτε μου κάτι να μάθω:o:o

θα φάω σοκολάτα να ηρεμήσω....δεν μου έχει συμβεί πάλι να αγχωθώ έτσι....ουουουουουφ.....Άννυ και εγώ τις θέλω τις πατάτες.....το βράδυ έχει πίτσα......(άσχετο)έχει ανέβει Παλαμήδι καμία ;έχει υπέροχη θέα....

εγω δεν εχω ερθει ποτε κατα εκει!και θελω πολυ!ηταν να ρθουμε το καλοκαιρι touring με τις μηχανες, αλλα δεν τα καταφεραμε γιατι κοπηκε η μια αδεια του Κωστα κ ετσι καθισαμε στα αυγα μας!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Στη φάση που βρισκόμαστε το να μας πιάνει πανικός δεν βοηθάει... και εγώ αγχώνομαι και πολύ μάλιστα... Με πιάνει άγχος, φόβος, πανικός... δεν μπορώ να αναπνεύσω ένα πράγμα... αλλά βρε κορίτσια τι να κάνουμε... Εδώ που φτάσαμε να προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να γεννήσουμε υγιέστατα μωράκια!!!

Ετσι ειναι βρε Βάλια μου να προσευχηθούμε και λίγο

Σε κάποια το ειχα γραψει οτι Οι Αγιοι Ιωακειμ και Αγιά Αννα ειναι προστάτες για τι εγκυμοσνούσες και για αποφυγή δυστοκίας.

Επίσης και η Παναγίτσα που έγινε και αυτη μανούλα και ξερει πρωτη. Εκει το ριχνω εγώ για να βοηθηθώ αλλιώς απο μονοι μας τελειως δεν την παλευουμε!!!!!!!!!!!!!!!

θα φάω σοκολάτα να ηρεμήσω....δεν μου έχει συμβεί πάλι να αγχωθώ έτσι....ουουουουουφ.....Άννυ και εγώ τις θέλω τις πατάτες.....το βράδυ έχει πίτσα......(άσχετο)έχει ανέβει Παλαμήδι καμία ;έχει υπέροχη θέα....

Ειναι τέλεια όντως νικόλ. Και εκει αλλά και στο Ξενία επάνω . Όπου και να πας στο Ναυπλιο τελεια ειναι . Ειμαστε τυχερες που τα έχουμε κοντά αυτά και ηρεμόυμε νατα βλέπουμε!!!!

όσο για την μπριζα έχω γινει μονιμα συδεδεμένη με αυτη!!!!!!!!!!!!! Τι να κάνουμε πλησιαζει και ο καιρός Δεν το πιστευω ποσο γρηγορα πέρασε, Πάντως αν και δυσκολα μερικές φορες --ειδικα τωρα -σε γενικές γραμμές ωραια περάσαμε στην εγκυμοσυνη όλοι σε προσέχουν κτλ.

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Διαφημίσεις

εγω δεν εχω ερθει ποτε κατα εκει!και θελω πολυ!ηταν να ρθουμε το καλοκαιρι touring με τις μηχανες, αλλα δεν τα καταφεραμε γιατι κοπηκε η μια αδεια του Κωστα κ ετσι καθισαμε στα αυγα μας!

λοιπόν το καλοκαίρι να έρθετε με τη μπουμπού σας.....θα σας ξεναγήσουμε...έχετε πολλά να δείτε!:Dπολύ θα χαρώ αλήθεια...

Καλά αποτελέσματα Βάσω μου..αύριο έχουν όλα απεργία όμως....bad day...:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

λοιπόν το καλοκαίρι να έρθετε με τη μπουμπού σας.....θα σας ξεναγήσουμε...έχετε πολλά να δείτε!:Dπολύ θα χαρώ αλήθεια...

Καλά αποτελέσματα Βάσω μου..αύριο έχουν όλα απεργία όμως....bad day...:rolleyes:

το καλοκαιρι????αυτο?????λες να παμε διακοπες?????:confused::rolleyes::rolleyes:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

το καλοκαιρι????αυτο?????λες να παμε διακοπες?????:confused::rolleyes::rolleyes:

επειδή έχω ενημερωθεί ,αν έχεις μωρό και πας σε κάποιον που έχει και αυτός μωρό δεν κουβαλάς όλη την προίκα αφού την έχει ο άλλος...οπότε.....να ρθείτε να μοιραστούμε τα πράγματα της δικιάς μας:tongue:.....λέω τώρα....να ανταλλάξουμε κινητά και αν το αποφασίσετε να τα πούμε!!!!ούτε εγώ έχω έρθει Θεσσαλονίκη...:(είχαμε έρθει ως την Κατερίνη και δεν μου έκανε τη χάρη ο Χρήστος για τα μέρη σου:(ακόμα του το κοπανάω!!!

Grya.jpgGryap3.png

όντως όλα εχουν απεργία αλλα πιστευω να μην εχουμε προβλημα εμεις δεν θα κινηθουμε καθολου κεντρο-- απο Αττικη οδο θα μπουμε Κιφισιας οπου εκει ειναι όλες μας οι δουλειθα δειξει

Διαφημίσεις

ΙΡΕΒ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!! ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ?? ΑΝΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ!!!! :-)

ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΩ!ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΦ ΟΥΦ Ε???ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΡΘΩ ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΙΤΑΛΙΚΟ!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΙΡΕΒ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!! ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ?? ΑΝΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ!!!! :-)

ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΩ!ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΦ ΟΥΦ Ε???ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΡΘΩ ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΙΤΑΛΙΚΟ!!!!!!

Σιγουρα στο δευτερο παιδι όλες θα ειμαστε πιο χαλαρες τοσα πραγματα που δεν ειχαμε ιδεα μεχρι τωρα και άλλα τοσα που θα δουμε και θα μάθουμε εε...... αρκει!!!! πάς με άλλο αερανα γεννησεις -ειδικά αν κανεις καισαρική που δεν συμετέχεις εκεινη την ώρα--- και μετα στο σπιτι επισης έχεις άλλο αερα--δεν τρομοκρατεισαι με τα πάντα ετσι πιστευω

hello κούκλες!!

Ξεκουράστηκα λιγάκι αλλά δεν το φχαριστήθηκα...

Δεν σας είπα το πρωί... Χτες το βράδυ έβλεπα συνέχεια όνειρα ότι γεννούσα . Λέει είχαν έρθει τα πρώτα πονάκια, ήμουν σπίτι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, βράδυ, και σκεφτόμουν ότι δεν πρόλαβα να σιδερώσω κάτι τελευταίες πετσετούλες που μας έφεραν και έπλυνα προχτές και δεν έχω φτιάξει τα μαλιά μου, και βαριόμουν να σηκωθώ από το κρεβάτι να ετοιμαστώ για το μαιευτήριο. Πλήρη γαϊδουριά.

Irev με το καλό κοριτσάρα μου, άντε να ανταμωθούμε μέσα.....αμα μπεις 26 και δεν αργήσει να κατέβει το δικό μου καρπούζι ίσως κάνουμε βόλτες στους διαδρόμους μαζί.

GaiGp3.png

Σιγουρα στο δευτερο παιδι όλες θα ειμαστε πιο χαλαρες τοσα πραγματα που δεν ειχαμε ιδεα μεχρι τωρα και άλλα τοσα που θα δουμε και θα μάθουμε εε...... αρκει!!!! πάς με άλλο αερανα γεννησεις -ειδικά αν κανεις καισαρική που δεν συμετέχεις εκεινη την ώρα--- και μετα στο σπιτι επισης έχεις άλλο αερα--δεν τρομοκρατεισαι με τα πάντα ετσι πιστευω

και στο 3ο θα είμαστε σούπερ άνετες....:tongue::tongue::tongue:

καλώς την Βασούλα!!! Τί κάνεις μανούλα και σε χάσαμε?

GaiGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα μετα απο 4-5 μέρες που ειχα να μπώ.

Μία δεν ειχα ιντερνετ μία με έιχαν πιάσει τα τρελά μου άγχη και ολιμερις εκλαιγα και διαφορα άλλα περιεργα. Ετσι δεν έχω ενημερωθει για τα νέα σας .προλαβα να δω μονο οτι η ιρεβ περιμενει σε 2 εβδομάδες.

Ιρεβ Με το καλο με το καλο!!! (Πάντως ιρεβ πρεπει να εχεις το λίγότερο άγχος απο όλες μας :θα μπεις το πρωι θα κάνεις το χειρουργίο σου και σε 2-3 ωρες θα εισαι στο δωματιάκι σου!!! Μια χαρα πρεπει να ειναι και έτσι !-υποθέτω τωρα δεξερω:confused::confused::confused:)

Τώρα σχετικά καλά ειμαι . Τα τελευταια μου νεα νομίζω σας τα ειχα πει : Την προγουμενη εβδομάδα 34 εβδ που ειχα παει στο γιατρο η μπέμπα ηταν 1860 γραμ. μονο. Αυριο Θα ανέβουμε Αθηνα όλη μέρα σχεδόν για να κάνω στο Ιασω μια εξεταση για να ελεγχθει -και να απορριφθει ελπίζω- η περιπτωση ελλιπους ανάπτηξης που λέγεται Βιοφυσικο προφίλ. Επίσις εχω κάτι εξετάσεις για την πηξη του αιματος που κάνω και θα δω και την αιματολόγο μου για να μου δώσει τελευταιες οδηγίες τοκετου κ ο Θεός βοηθός απο κει κ πέρα Την άλλη Πέμπτη μαπινω και εγώ στο μήνα μου!!!

:-D

Αντζελ περιμένεις και εσύ ???? ποια τα τελευταια σου νεα?? συγνωμη αλλά εχω μεινει πίσω :tongue:

πειτε μου κάτι να μάθω:o:o

Εγώ τελικά Βάσω περιμένω όποτε να 'ναι, η μπέμπα είναι ψηλά, καλή όμως σε βάρος κλπ. Αρα ο Θεός βοηθός ...

Την επόμενη Πέμπτη που μπαίνεις στον μήνα σου ξεκίνα λοιπόν να ετοιμάζεις βαλίτσα και εσύ έτσι?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...