Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

'Αντε, παίρνουμε σιγά-σιγά σειρά! Μπράβο Irev! Σε 2 βδομαδούλες θα έχεις το κοριτσάκι σου! Με το καλό!

Άντζυ, την είδα κι εγώ την ιστορία της Μστροκώστα και πάλι είπα "ο Θεός βοηθός"... Τπτ δεν περνά από το χέρι μας, όσο κι αν έχουμε την αίσθηση πως έχουμε τον έλεγχο... Κάτι τέτοια μου το υπενθυμίζουν...

Η Μαστροκώστα έμαθε πως έχει καρκίνο στο στήθος στην κλινική που γέννησε την κόρη της, εντελώς τυχαία. Έκανε θεραπείες και όλα τα γνωστά και τώρα δημοσιοποιήθηκε το θέμα για να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες ως προς τον προληπτικό έλεγχο.

Και αλλάζω εντελώς κλίμα... (Σαν τις ειδήσεις ένα πράγμα!) Τα μαλλιά της Καραβάτου, δεν είναι πολύ ωραία χτενισμένα; Αύριο που θα παώ για κούρεμα, έτσι θέλω να μου τα χτενίσει μετά!

Άντζυ, εσύ που την είδες σίγουρα τί λες;

Για το στρωματάκι του μωρού σίγουρα θέλει κάτι, ειδικά αν έχει κοκοφοίνικα που αν βραχεί λένε οτι εκλύει επικίνδυνες ουσίες... Από εκεί που αγοράσατε το στρώμα ρωτήστε, συνήθως πουλάνε υποστρώματα που ναι μεν είναι αδιάβροχα αλλά παράλληλα αφήνουν και το στρώμα να αναπνέει. Εμείς πήραμε ένα πακέτο των δύο από τη media, που κοστίζει 60?.

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΤΣΙ ΚΥΜΑΤΙΣΤΟΜΠΟΥΚΛΑΡΙΣΤΑ,ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑ! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΤΣΙ ΚΥΜΑΤΙΣΤΟΜΠΟΥΚΛΑΡΙΣΤΑ,ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑ! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ???

Πουθενάααα! :(

Εντάξει, θα πάμε για καφέ με την Άννη, αλλά δεν χτενίζομαι γι' αυτό! (Άννη, δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς! :tongue:)

Είπα να δοκιμάσω κάτι, μια που θα γίνω νονά με το που θα σαραντίσω... Εχω και τα δικά μας βαφτίσια το καλοκαίρι και το γάμο του κουνιάδου αμέσως μετά... Να ξέρω τί θα κάνω σε κάθε περίπτωση!

Ε, είναι και κάτι ανεβαστικό... Είμαι που είμαι σαν το γιουβαρλάκι ας είμαι ένα γιουβαρλάκι με ωραίο μαλλί! (Μαλλιά, γιουβαρλάκια... αηδία ακούγεται ο συνδιασμός! :rolleyes:) Ευκαιρία τώρα να κρατήσει και λίγο παραπάνω ,μια και δεν λαδώνουν τόσο, για να θέλουν λούσιμο μέρα παρά μέρα...

Χαίρομαι που σ' αρέσει! :D

Πάω να σιδερώσω η ακαμάτρα! :?

Πουθενάααα! :(

Εντάξει, θα πάμε για καφέ με την Άννη, αλλά δεν χτενίζομαι γι' αυτό! (Άννη, δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς! :tongue:)

Είπα να δοκιμάσω κάτι, μια που θα γίνω νονά με το που θα σαραντίσω... Εχω και τα δικά μας βαφτίσια το καλοκαίρι και το γάμο του κουνιάδου αμέσως μετά... Να ξέρω τί θα κάνω σε κάθε περίπτωση!

Ε, είναι και κάτι ανεβαστικό... Είμαι που είμαι σαν το γιουβαρλάκι ας είμαι ένα γιουβαρλάκι με ωραίο μαλλί! (Μαλλιά, γιουβαρλάκια... αηδία ακούγεται ο συνδιασμός! :rolleyes:) Ευκαιρία τώρα να κρατήσει και λίγο παραπάνω ,μια και δεν λαδώνουν τόσο, για να θέλουν λούσιμο μέρα παρά μέρα...

Χαίρομαι που σ' αρέσει! :D

Πάω να σιδερώσω η ακαμάτρα! :?

ε οχι!δεν το δεχομαι αυτο!δεν θα κανεις μαλλι για μενα??????κ το λες κιολας????χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

να μπεις το βραδυ να σου πω για τα ταξι τελικα....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου τελεια τα μαλλια!

θα πας πριν η μετα το σεμιναριο????

Τώρα, το είδα!

Έχω ραντεβού στη 13:00.

Ωραία, 2 στα 2 αφού σ' αρέσει και εσένα! Την έβγαλα και φωτό γιατί σιγά μην μπορούσα να το εξηγήσω αυτό!

ε οχι!δεν το δεχομαι αυτο!δεν θα κανεις μαλλι για μενα??????κ το λες κιολας????χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

να μπεις το βραδυ να σου πω για τα ταξι τελικα....

Αχ, δεν έπρεπε να το πω... Το ήξερα πως θα σε πειράξει!!! :tongue:

Τί ώρα έχεις το σεμινάριο; Τελευταίο ε? Θα δείτε και ταινιούλα!

Αχ, δεν έπρεπε να το πω... Το ήξερα πως θα σε πειράξει!!! :tongue:

Τί ώρα έχεις το σεμινάριο; Τελευταίο ε? Θα δείτε και ταινιούλα!

ναι τελευταιο.7:30 εχω..οποτε κατα της 10 θα 'μαι πισω...

pSC1p2.png

στο μεγκα ο μαμαλάκης είναι Ναύπλιο:D....είπα να κοιμηθώ αλλά τζίφος....Ireeeeeeeeev με άγχωσες......πωπω...γεννάμε!μεγάλωσε το μωρακι σου ε;μπράβο βρε...και εγώ σήμερα ήταν να πάω στη γιατρό αλλά από βδομάδα:cool:δεν πειράζει φαντάζομαι!!!!αχ.....ήρθε η ώρα!!!στην πρίζα είμαι....

Grya.jpgGryap3.png

στο μεγκα ο μαμαλάκης είναι Ναύπλιο:D....είπα να κοιμηθώ αλλά τζίφος....Ireeeeeeeeev με άγχωσες......πωπω...γεννάμε!μεγάλωσε το μωρακι σου ε;μπράβο βρε...και εγώ σήμερα ήταν να πάω στη γιατρό αλλά από βδομάδα:cool:δεν πειράζει φαντάζομαι!!!!αχ.....ήρθε η ώρα!!!στην πρίζα είμαι....

χαλαραααααααα:tongue:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Καλά, μου φαίνεται απίστευτο ότι θα έχουμε τα πρώτα γεννητούρια τόσο σύντομα. Και ακολουθούν πολλές! Άντε, με το καλό όλες! Εγώ είμαι από τις τελευταίες και ακόμα δεν έχω συνηδητοποιήσει τι συμβαίνει. Ελπίζω μόνο να μην βιαστεί η μικρούλα μου γιατί τίποτα δεν είναι έτοιμο ακόμα. Σήμερα πάντως προχωρήσαμε αρκετά με τον χώρο που φτιάχνουμε. Επιτέλους αρχίζω και πιστεύω οτι ίσως προλάβουμε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ελπίζω να μου περάσει...ήμουν πολύ χύμα!!!!δεν ξέρω τι με έπιασε!!!!!ουφ...ουφ...ουφ.....

πωπω ρε συ τι μαγειρευει το ατομο!θελω να φαω αυτες τις πατατες!!!!!

pSC1p2.png

Στη φάση που βρισκόμαστε το να μας πιάνει πανικός δεν βοηθάει... και εγώ αγχώνομαι και πολύ μάλιστα... Με πιάνει άγχος, φόβος, πανικός... δεν μπορώ να αναπνεύσω ένα πράγμα... αλλά βρε κορίτσια τι να κάνουμε... Εδώ που φτάσαμε να προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να γεννήσουμε υγιέστατα μωράκια!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

θα φάω σοκολάτα να ηρεμήσω....δεν μου έχει συμβεί πάλι να αγχωθώ έτσι....ουουουουουφ.....Άννυ και εγώ τις θέλω τις πατάτες.....το βράδυ έχει πίτσα......(άσχετο)έχει ανέβει Παλαμήδι καμία ;έχει υπέροχη θέα....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...