Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η Αννη βρε πάει να πάρει... και μάλλον εννοεί δοσομετρητή που μπαίνει η σκόνη γάλατος!!!

α σορρυ!νομιζα εσυ!το χω χασει!απο την πεινα θα ειναι.....χαχαχα...

πρεπει να παρουμε κ τετοιο ε?????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αααχ... με έφτιαξες τώρα...!

Εκτός από τον καναπέ και το κρεβάτι θα έχω να σκέφτομαι και για το σ/μ, το φούρνο και το μανάβη! Τέλεια!

Εντάξει, κάποια πατέντα θα σκεφτώ και γι΄αυτά... :rolleyes:

:!::D Αν κυκλοφορώ με σκύλο και κατηγορήσω αυτόν???!!! :!::rolleyes:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα με εκανες και γελασα βρε Ιωαννα!!!!Να σαι καλα!!!!

Ναι βρε κοριτσαρες..ολα καλα αυτα...αλλα τι να μας κλ@σει ενα σελτεδακι????

Σωστο και αυτο!!!!!!!!!!!Μηπως να παρω μια ξαπλωστρα θαλασσης να κοιμαμαι

στο μπαλκονι???:confused::confused::confused:

α σορρυ!νομιζα εσυ!το χω χασει!απο την πεινα θα ειναι.....χαχαχα...

πρεπει να παρουμε κ τετοιο ε?????

Εγώ έχω πάρει δοσομετρητή για όταν θα βγαίνουμε βόλτα με το μωρό και δεν θα ξέρω τι ώρα θα επιστρέψουμε, όπως έχω πάρει και θερμός για να βάζω ζεστό νεράκι!!!;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑ!γελαω μονη μου!η αληθεια ειναι πως δεν τα χω σκεφτει ολα αυτα!αλλα υπαρχουν κατι ναυλον που τα βαζουν στους παππουδες για να βαλεις στο κρεβατι...τωρα για τον καναπε με προβληματιζεις!:confused:

αλλα κ αυτο με το ναυλον ρε συ δεν θα κανει χρατσ χρουτσ???αντισεξουαλ τελειως!!!:tongue::tongue:

α τωρα ειδα διαφιμηση..υποσεντονα sani fresh ετσι τα ειπε!για ακρατειες λεει...

αυτο εγω ομως το σκεφτομουν για το κρεβατι του μωρου!μηπως πρεπει να βαλουμε κατι τετοιο....:confused:

Άννη, εδώ έχουμε σοβαρά προβλήματα...! Το αντισέξουαλ χράτς χρούτς του αδιάβροχού του παππού θα μας πειράξει?

Και μια πικρή παρατήρηση...: Για να υπάρχει "αντισέξουαλ" θα πρέπει αρχικά να υπάρχει "σέξουαλ"... Οπότε εμάς δε μας αφορά!

-Καλά, δεν το συζητώ καν να κάνει και θόρυβο!!! Φτάνει όλο το υπόλοιπο!-

Θα δώ πάντως τί θα κάνω...

Αν σκεφτείτε κάτι:

1. Που δεν είναι ντοπιαστικό

2. Δεν κάνει "χρατς-χρούτς"

3. Δεν θυμίζει παππού

4. Είναι αποτελεσματικό

σας παρακαλώ να με ενημερώσετε!

Ο δοσομετρητής ούτε κι εγώ ξέρω τί είναι... Στο γάλα παέι και το δικό μου μυαλό!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Άννη, εδώ έχουμε σοβαρά προβλήματα...! Το αντισέξουαλ χράτς χρούτς του αδιάβροχού του παππού θα μας πειράξει?

Και μια πικρή παρατήρηση...: Για να υπάρχει "αντισέξουαλ" θα πρέπει αρχικά να υπάρχει "σέξουαλ"... Οπότε εμάς δε μας αφορά!

-Καλά, δεν το συζητώ καν να κάνει και θόρυβο!!! Φτάνει όλο το υπόλοιπο!-

Θα δώ πάντως τί θα κάνω...

Αν σκεφτείτε κάτι:

1. Που δεν είναι ντοπιαστικό

2. Δεν κάνει "χρατς-χρούτς"

3. Δεν θυμίζει παππού

4. Είναι αποτελεσματικό

σας παρακαλώ να με ενημερώσετε!

Ο δοσομετρητής ούτε κι εγώ ξέρω τί είναι... Στο γάλα παέι και το δικό μου μυαλό!

ψαξε στο σουπερ αυτο το sani fresh που ειδα τωρα διαφημιση!λες κ μας ακουγαν!θα ψαξω κ εγω!τωρα ομως για τον καναπε...δεν ξερω...

pSC1p2.png

Γεια σας μανουλιτσες

Αντζουλα & Βασουλα μπράβο για τα μωράκια σας!!!

Και μενα η μπουμπου κοντευει τα 2600. Ειπαμε να κανουμε την καισαρικη στις 26/3 (εγω ζητησα Πεπτη ή Παρασκευη) ανευ απροοπτου για να την αφησουμε να παρει κι αλλο βαρος. Βεβαια την επομενη Τεταρτη ξανα υπερηχο κ NST

τι δυσάρεστη είδηση ακουσες?τι εννοεις με τον Ευαγγελατο?

αυτες τις σουβλιες συνεχιζω να τις εχω στον τραχηλο...το ειχα πει στον γιατρο αλλα δεν μου ειπε κατι....εγω νομιζω οτι ειναι το μωρο..εχει ποση ωρα τωρα που δεν σταματαει αυτο το ρυθμικο χτυπο!!!!

καλε παμε καλα???να της παρει σαβανο δωρο?ειναι τρελη?εγω θα την τυλιγα με αυτο κ θα την κλωτσουσα ωξω απο το σπιτι!!!!

Κι εγω ακριβως την ιδια αντιδραση ειχα περι σαβανου...χαχαχα

Πάντως στο Έλενα βλέπεις κάτι ζευγάρια αλλόκοτα , όπου οι γυναίκες δεν μιλάνε, οι άντρες μόνο έχουν άποψη και μάλιστα αρπάζονται με τις μαίες πχ εχτές λέει ένας ήθελε να είναι με την γυναίκα του όταν θα της κάνανε τα προκαταρκτικά σέρβις και λέει η μαία εκεί δεν γίνεται να είσαστε μέσα γιατί είναι μικρός ο χώρος κλπ και δεν χρειάζεται συμπαράσταση η γυναίκα σας στο ξύρισμα και τον υποκλισμό και ο τύπος τα πήρε στο κρανίο... η δε γυναίκα του το απόλυτο ντεκόρ , ούπτε μιλούσε ούτε τίποτα...

κάτι περιπτώσεις...

Κατι τετοιοι περιεργοι υπαρχουν γι αυτο και οπως σας ειπα χτες "αν γουσταρει" ο γιατρος αφηνει το συζυγο να παρευρισκεται...Βασικα "κοβουν" φατσες...

εγώ πάλι τρώω και αςκοντεύω να σκάσω με αποτέλεσμα μετά να υποφέρω!!!

τι να κάνουμε?

την Παρασκευή πάω στο γιατρό και είναι η πρώτη φορά που φοβάμαι να ανέβω στην ζυγαριά αφου μέσα σε 10 μέρες θα εχω πάρει τουλάχιστον 2 κιλά:evil:

χτες πήγα τελικά στον καρδιολόγο, όλα καλά μου είπε απλώς πρέπει λεει να πίνω περισσότερο νερό!

Αυτο για το νερο κ την καρδια πρωτη φορα το ακουω κι εγω... Οσο για τα κιλα ευτυχως η μετακομιση και οι τοσες δουλειες μου εκαναν ενα καλο...πηρα μονο ενα κιλο τον τελευταιο εναμιση μηνα...ειμαι συνολο 11!

ΧΑΧΑΧΑ!γελαω μονη μου!η αληθεια ειναι πως δεν τα χω σκεφτει ολα αυτα!αλλα υπαρχουν κατι ναυλον που τα βαζουν στους παππουδες για να βαλεις στο κρεβατι...τωρα για τον καναπε με προβληματιζεις!:confused:

αλλα κ αυτο με το ναυλον ρε συ δεν θα κανει χρατσ χρουτσ???αντισεξουαλ τελειως!!!:tongue::tongue:

α τωρα ειδα διαφιμηση..υποσεντονα sani fresh ετσι τα ειπε!για ακρατειες λεει...

αυτο εγω ομως το σκεφτομουν για το κρεβατι του μωρου!μηπως πρεπει να βαλουμε κατι τετοιο....:confused:

Κοριτσια εννοειται για την κουνια να παρετε υποστρωμα!!! (αν δεν το εχετε κανει ηδη) Δεν φανταζεστε ποσες φορες θα φυγουν τα τσισακια απο το pampers...επιης μερικα μωρακια βγαζουν και γουλιτσες... Εγω στο Στελιο εβαλα και τωρα στο μονο κρεβατι τετοιο υποσεντονο...αχρειαστο να 'ναι

QuW0p3.png

ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΑ .....

ΤΙ ΤΡΩΤΕ ΣΗΜΕΡΑ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Πάω να φάω και επανέρχομαι!!! Γίγαντες και φετούλα!!!

Καλή σας όρεξη!!!

Irev μου δηλαδή σε 2 εβδομάδες γεννάς;;; Mε το καλό κοπέλα μου!!! Και η μικρή σου είναι μια χαρά κιλά!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΑ .....

ΤΙ ΤΡΩΤΕ ΣΗΜΕΡΑ???

Ποια ιστορια καλε? Πες κ σε εμας...

Πάω να φάω και επανέρχομαι!!! Γίγαντες και φετούλα!!!

Καλή σας όρεξη!!!

Irev μου δηλαδή σε 2 εβδομάδες γεννάς;;; Mε το καλό κοπέλα μου!!! Και η μικρή σου είναι μια χαρά κιλά!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναιιιιι Σε 2 βδοαδες...αλλα ειπαμε...ανευ απροοπτου...αν δεν βιαστει δηλαδη η μικρη!

QuW0p3.png

ωωωω!!!Ιρεβ!!!!2 βδομαδουλες!!!yeah!!!!!!!

τελικα θα ψαξω αυτα τα sani fresh υποσεντονα.κ για την κουνια κ για μενα!χαχαχα!!!

εσυ απο το σουπερ τα παιρνεις αυτα????

pSC1p2.png

Η Αννη βρε πάει να πάρει... και μάλλον εννοεί δοσομετρητή που μπαίνει η σκόνη γάλατος!!!

Πόσα ξέρεις!!! Ναι βρε είναι για να έχεις μετρημένη τη δόση για το γάλα (σε σκόνη) ώστε να μην χρειάζεται να κουβαλάς όλο το κουτι με το γαλά όταν πηγαίνεις κάπου ή το βράδυ με τη τσίμπλα στο μάτι! Οπως καταλάβατε ακόμα δεν βγήκε ο γιόκας μου κι εγώ σκέφτομαι βόλτες! Στα Jumbo είχε 2 ευρώ και στα Λητώ 10! ΕΛΕΟΣ!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ωωωω!!!Ιρεβ!!!!2 βδομαδουλες!!!yeah!!!!!!!

τελικα θα ψαξω αυτα τα sani fresh υποσεντονα.κ για την κουνια κ για μενα!χαχαχα!!!

εσυ απο το σουπερ τα παιρνεις αυτα????

Εγω παντως δεν πηρα μιας χρησης...αν αυτο εννοειτε

Πηρα απο μαγαζι με λευκα ειδη. Το πλενειςκανονικα στο πλυντηριο

QuW0p3.png

Πόσα ξέρεις!!! Ναι βρε είναι για να έχεις μετρημένη τη δόση για το γάλα (σε σκόνη) ώστε να μην χρειάζεται να κουβαλάς όλο το κουτι με το γαλά όταν πηγαίνεις κάπου ή το βράδυ με τη τσίμπλα στο μάτι! Οπως καταλάβατε ακόμα δεν βγήκε ο γιόκας μου κι εγώ σκέφτομαι βόλτες! Στα Jumbo είχε 2 ευρώ και στα Λητώ 10! ΕΛΕΟΣ!!!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ !καλα που το ειπατε..θα παω κ εγω να παρω...

εν το μεταξυ ολο λεω οτι θελω να μαθω πως δουλευει ο αποστηρωτης κ ολο βαριεμαι να το διαβασω!!!!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...