Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κατά τι ώρα λές;εμάς καλές 11 μας βλέπω να τελειώνουμε από Έλενα...

Κατά τις 1 το μεσημεράκι που και εμείς τελειώνουμε την γυμναστικουλα μας... ( αν ακόμα μπορώ να κάνω....:mrgreen::mrgreen:). Καλά, πρόταση κάνω δεν έχω ρωτήσει και καμία άλλη μανούλα από εδώ....... Αν δεν έχει τίποτα διαδηλώσεις πορείες κλπ (χλωμό) και στο κέντρο όπως την άλλη φορά θα γινόταν...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μπαμπουσκίτσες!

Τί κάνετε; Όλα καλά;

Εγώ έφαγα τη βρώμη μου και έσκασα αλλά όταν είδα το μπουφέ με τα πρωινά, γύρισε το μάτι μου! Κάπου θα έβρισκα λίγο χώρο για ΟΛΟ το μπουφέ! ;):tongue:;)

Μα γιατί δυσφορείτε; Αααα... υπερβολικές σας βρίσκω! Όλο παράπονα! Επειδή έχετε ένα 5κιλο (τουλάχιστον) όγκο στην κοιλιά που σας κλωτσάει όπου βρει? Εεεε, σιγά μωρέ... :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Εσείς κυρίες μου που είστε στον 9ο το έχετε συνειδητοποιήσει πως αύριο μπορεί να μην είστε πλέον με κοιλιά αλλά με το μωρό σας αγκαλιά;! (Έκανα και ρίμα η άτιμη!!) Απίστευτο είναι...

Ήθελα να ρωτήσω... Τώρα που μπαίνουμε στο μήνα μας, δεν φοβάστε μήπως σπάσουν τα νέρά στο κρεβάτι ή στον καναπέ ας πούμε; Αν γίνει αυτό μετά τί κάνουμε; Τα πετάμε; Το δικό μας στρώμα έχει υποτίθεται από πάνω αδιάβροχο υπόστρωμα αλλά πόσο να κρατήσει κι αυτό; Και λένε πως αν σπασουν και είσαι ξαπλωμένη, γίνεται πλυμμήρα επειδή το κεφάλι του μωρού δεν βουλώνει την έξοδο σαν τάπα όπως όταν είσαι όρθια... Για τον καναπέ δεν το συζητώ... Ένα άμοιρο ριχτάρι που θα γίνει λούτσα με τη μία! Σκέφτηκα μήπως έστρωνα ένα μεγάλο σελτεδάκι του μπέμπη στο κρεβάτι και μια πατέντα που κρατάει ένα μικρό σελτεδάκι πάνω στη φόρμα στη θέση του ποπού για όταν κάθομαι στον καναπέ! Εντάξει αστειεύομαι για την πατέντα! :tongue: :tongue: :tongue:

Το σελτεδάκι στο κρεβάτι το βρίσκετε υπερβολικό; Σκέφτομαι και στη βαλίτσα να βάλω ένα, για το αυτοκίνητο όταν θα πηγαίνουμε στην κλινική...

Εσας σας πέρασε από το μυαλό ή μόνο εγώ είμαι η psycho της παρέας? :confused::rolleyes::oops:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα μπαμπουσκίτσες!

Τί κάνετε; Όλα καλά;

Εγώ έφαγα τη βρώμη μου και έσκασα αλλά όταν είδα το μπουφέ με τα πρωινά, γύρισε το μάτι μου! Κάπου θα έβρισκα λίγο χώρο για ΟΛΟ το μπουφέ! ;):tongue:;)

Μα γιατί δυσφορείτε; Αααα... υπερβολικές σας βρίσκω! Όλο παράπονα! Επειδή έχετε ένα 5κιλο (τουλάχιστον) όγκο στην κοιλιά που σας κλωτσάει όπου βρει? Εεεε, σιγά μωρέ... :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Εσείς κυρίες μου που είστε στον 9ο το έχετε συνειδητοποιήσει πως αύριο μπορεί να μην είστε πλέον με κοιλιά αλλά με το μωρό σας αγκαλιά;! (Έκανα και ρίμα η άτιμη!!) Απίστευτο είναι...

Ήθελα να ρωτήσω... Τώρα που μπαίνουμε στο μήνα μας, δεν φοβάστε μήπως σπάσουν τα νέρά στο κρεβάτι ή στον καναπέ ας πούμε; Αν γίνει αυτό μετά τί κάνουμε; Τα πετάμε; Το δικό μας στρώμα έχει υποτίθεται από πάνω αδιάβροχο υπόστρωμα αλλά πόσο να κρατήσει κι αυτό; Και λένε πως αν σπασουν και είσαι ξαπλωμένη, γίνεται πλυμμήρα επειδή το κεφάλι του μωρού δεν βουλώνει την έξοδο σαν τάπα όπως όταν είσαι όρθια... Για τον καναπέ δεν το συζητώ... Ένα άμοιρο ριχτάρι που θα γίνει λούτσα με τη μία! Σκέφτηκα μήπως έστρωνα ένα μεγάλο σελτεδάκι του μπέμπη στο κρεβάτι και μια πατέντα που κρατάει ένα μικρό σελτεδάκι πάνω στη φόρμα στη θέση του ποπού για όταν κάθομαι στον καναπέ! Εντάξει αστειεύομαι για την πατέντα! :tongue: :tongue: :tongue:

Το σελτεδάκι στο κρεβάτι το βρίσκετε υπερβολικό; Σκέφτομαι και στη βαλίτσα να βάλω ένα, για το αυτοκίνητο όταν θα πηγαίνουμε στην κλινική...

Εσας σας πέρασε από το μυαλό ή μόνο εγώ είμαι η psycho της παρέας? :confused::rolleyes::oops:

Καλημέρα!!

Μου 'φτιαξες το κέφι Ιωάννα μου... Πολύ ορθός ο συλλογισμός σου, αλλά για να ξέρεις το χειρότερο είναι να είσαι σε κανένα σούπερ μάρκετ και να σου σπάσουν τα νερά και να αρχίσουν να τρέχουν...:tongue::tongue::-D:-D

Το φαντάζεσαι?

Όσο για το αμάξι, όποιος άτυχος μας πάει, θα πρέπει να μας το θυμίσει να βάλουμε ένα πάμπερς πριν ξεκινήσουμε...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μπαμπουσκίτσες!

Τί κάνετε; Όλα καλά;

ΧΑΧΑΧΑ!γελαω μονη μου!η αληθεια ειναι πως δεν τα χω σκεφτει ολα αυτα!αλλα υπαρχουν κατι ναυλον που τα βαζουν στους παππουδες για να βαλεις στο κρεβατι...τωρα για τον καναπε με προβληματιζεις!:confused:

αλλα κ αυτο με το ναυλον ρε συ δεν θα κανει χρατσ χρουτσ???αντισεξουαλ τελειως!!!:tongue::tongue:

α τωρα ειδα διαφιμηση..υποσεντονα sani fresh ετσι τα ειπε!για ακρατειες λεει...

αυτο εγω ομως το σκεφτομουν για το κρεβατι του μωρου!μηπως πρεπει να βαλουμε κατι τετοιο....:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα γλυκουλες μανουλες!!!!Τι μου κανετε?

Ιωαννα μου λες και εισαι μεσα στο μυαλο μου!!

Το σκεφτομουνα αυτες τις μερες και λεω να βαλω καποιο σελτεδακι

στο κρεββατι μου αλλα το κακο ειναι οτι πολλες φορες το βραδυ με παιρνει

ο υπνος στον καναπε οποτε κατι πρεπει να βαλω κι εκει!!Αλλα τι?Δηλαδη καθε φορα που παω να ξαπλωσω καπου να εχω το σελταδακι μου και να το στρωνω????Κατι τετοιο θα κανω.......Και θα λεω τα εβαλα για τον μπεμπη......χιχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Πωπω βρε κορίτσια, τι σκέφτεστε? Καλά, εκείνη την ώρα μόνο αυτό δεν θα μας νοιάξει. Πάντως συνήθως μας πιάνουν οι πόνοι πρώτα και αργότερα σπάνε τα νερά νομίζω. Εμένα τουλάχιστον, καμμιά από τις γνωστές μου δεν τους έσπασαν τα νερά πρώτα. Τους το έκαναν στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω κιόλας. Είναι τι θα σου τύχει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα γλυκουλες μανουλες!!!!Τι μου κανετε?

Ιωαννα μου λες και εισαι μεσα στο μυαλο μου!!

Το σκεφτομουνα αυτες τις μερες και λεω να βαλω καποιο σελτεδακι

στο κρεββατι μου αλλα το κακο ειναι οτι πολλες φορες το βραδυ με παιρνει

ο υπνος στον καναπε οποτε κατι πρεπει να βαλω κι εκει!!Αλλα τι?Δηλαδη καθε φορα που παω να ξαπλωσω καπου να εχω το σελταδακι μου και να το στρωνω????Κατι τετοιο θα κανω.......Και θα λεω τα εβαλα για τον μπεμπη......χιχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι βρε κοριτσαρες..ολα καλα αυτα...αλλα τι να μας κλ@σει ενα σελτεδακι????

pSC1p2.png

Καλημέρα!!

Μου 'φτιαξες το κέφι Ιωάννα μου... Πολύ ορθός ο συλλογισμός σου, αλλά για να ξέρεις το χειρότερο είναι να είσαι σε κανένα σούπερ μάρκετ και να σου σπάσουν τα νερά και να αρχίσουν να τρέχουν...:tongue::tongue::-D:-D

Το φαντάζεσαι?

Όσο για το αμάξι, όποιος άτυχος μας πάει, θα πρέπει να μας το θυμίσει να βάλουμε ένα πάμπερς πριν ξεκινήσουμε...

Αααχ... με έφτιαξες τώρα...!

Εκτός από τον καναπέ και το κρεβάτι θα έχω να σκέφτομαι και για το σ/μ, το φούρνο και το μανάβη! Τέλεια!

Εντάξει, κάποια πατέντα θα σκεφτώ και γι΄αυτά... :rolleyes:

:!::D Αν κυκλοφορώ με σκύλο και κατηγορήσω αυτόν???!!! :!::rolleyes:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Πωπω βρε κορίτσια, τι σκέφτεστε? Καλά, εκείνη την ώρα μόνο αυτό δεν θα μας νοιάξει. Πάντως συνήθως μας πιάνουν οι πόνοι πρώτα και αργότερα σπάνε τα νερά νομίζω. Εμένα τουλάχιστον, καμμιά από τις γνωστές μου δεν τους έσπασαν τα νερά πρώτα. Τους το έκαναν στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω κιόλας. Είναι τι θα σου τύχει.

οποτε αν μας πιασουν οι πονοι δεν θα καθομαστε σε καναπεδες κ κρεβατια..μονο σε καρεκλες κ στα πλακακια η μαρμαρα!

χαχαχα!!!

γελαω με τα χαλια μας!!!!

pSC1p2.png

θα μου πει κανεις τι δοσομετρητη παει να παρει η Βαλια?????για ποιο πραγμα???για γαλα?

Η Αννη βρε πάει να πάρει... και μάλλον εννοεί δοσομετρητή που μπαίνει η σκόνη γάλατος!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...