Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατί καλέ;ρώτησες το γιατρό;και εγώ για Παρασκευή ήμουν αλλά λόγο απεργιών το μετέφερα -μόνη μου- για Δευτέρα.....το χέρι δεν νομίζω να το αποφύγω και εγώ.....άλλες αίματος θα κάνουμε άραγε;Άννυ υπομονή....κοντεύουμε...πότε πας γιατρό εσύ;

Αμα πω στον γιατρό ότι δεν μπορώ να φάω θα πει "Επιτέλους" και θα τα πάρω εις την κράνα....Αμα έβλεπες την κοιλιά μου θα καταλάβαινες γιατί. Αυτό το παιδί αψηφά τον νόμο της βαρύτητας και όσο μεγαλώνει ανεβαίνει προς τα πάνω η κοιλιά αντί να κατεβαίνει σιγά σιγά....

Την Δευτέρα θα πάω πάλι στο Έλενα να πάρω τον αριθμό πρωτοκόλλου από τις μαίες (για να βεβαιώσει ότι παρακολούθησε το σεμινάριο) και να μπει μέσα το έτερον ήμισυ στην αίθουσα τοκετών.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι χρυσό μου, το θέμα με το υπόδημα το έχεις και εσύ μην τα ρίχνεις όλα στην Αντζούλα... Εκτός και αν χάζεψα εντελώς (πράγμα που παίζει πιθανότατα....) και δεν θυμάμαι τί έχω ακούσει...........

ε ενταξει κ εγω ειπα οτι μου λειπουν τα παπουτσακια μου αλλα οχι κ ετσι!

χαχαχαχαχα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εγώ πάλι τρώω και αςκοντεύω να σκάσω με αποτέλεσμα μετά να υποφέρω!!!

τι να κάνουμε?

την Παρασκευή πάω στο γιατρό και είναι η πρώτη φορά που φοβάμαι να ανέβω στην ζυγαριά αφου μέσα σε 10 μέρες θα εχω πάρει τουλάχιστον 2 κιλά:evil:

χτες πήγα τελικά στον καρδιολόγο, όλα καλά μου είπε απλώς πρέπει λεει να πίνω περισσότερο νερό!

νερο?τι σχεση εχει με την καρδια?παιζει ρολο?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

γιατί καλέ;ρώτησες το γιατρό;και εγώ για Παρασκευή ήμουν αλλά λόγο απεργιών το μετέφερα -μόνη μου- για Δευτέρα.....το χέρι δεν νομίζω να το αποφύγω και εγώ.....άλλες αίματος θα κάνουμε άραγε;Άννυ υπομονή....κοντεύουμε...πότε πας γιατρό εσύ;

Για να μην μπερδευόμαστε εμένα θα με λέτε Ανδριάνα :) Την Παρασκεύη θα πάω στον γιατρό! Εχω πολύ αγωνία... Μπορεί να είναι και ο τελευταίος υπέρηχος!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

οπότε αύριο θα έχουμε νέα από την Κλειώ μας:tongue::tongue::tongue:...η άλλη Άννυ πότε πάει;βρε Βίκυ έχεις πάει στην αίθουσα τοκετού;πολύ χύμα είμαι νομίζω....έτσι μου ρθε τώρα!α Δευτέρα από τις 8 παρά στο Έλενα θα είμαι....να αγχωθώ τώρα;έρχεται η ώρα βρε...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

οπότε αύριο θα έχουμε νέα από την Κλειώ μας:tongue::tongue::tongue:...η άλλη Άννυ πότε πάει;βρε Βίκυ έχεις πάει στην αίθουσα τοκετού;πολύ χύμα είμαι νομίζω....έτσι μου ρθε τώρα!α Δευτέρα από τις 8 παρά στο Έλενα θα είμαι....να αγχωθώ τώρα;έρχεται η ώρα βρε...

Δεν έχω πάει στην αίθουσα τοκετών, εσύ πήγες?

Στο Έλενα μόνη σου θα πας ή θα είναι και ο σύζυγος μαζί την Δευτερα?

GaiGp3.png

Δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά ρε γαμώτο στο πλάι.. Υπομονή αναγκαστικά!!! Βαλια μου είσαι αστερι!!!!

Το πήρες το μήνυμα; Εμένα ακόμα δεν μου έχει έρθει η αναφορά :mad::mad:

Ασε... εγώ γενικά νιώθω μια δυσφορία... Μάλλον ο μπεμπούλης μου είναι ακόμα ψηλά :?:?:?

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Το πήρες το μήνυμα; Εμένα ακόμα δεν μου έχει έρθει η αναφορά :mad::mad:

Ασε... εγώ γενικά νιώθω μια δυσφορία... Μάλλον ο μπεμπούλης μου είναι ακόμα ψηλά :?:?:?

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ :-D:-D:-D Το πήρα το μήνυμα!!! Πολύ δυσφορία φιλενάδα :confused::confused::confused: Πότε έχεις πάλι ραντεβού? Εγώ την Παρασκευη οπότε θα ενημερώσω :mrgreen:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

δεν έχω πάει...επιτρέπεται;με το Χρήστο θα ανέβω....

Δεν νομίζω να επιτρέπεται, γιατί μας είπαν ότι μετά την εισαγωγή μας μας συνοδεύει ο τραυματιοφορέας στην συγκεκριμένη αίθουσα.....

Έλεγα να κανονίζαμε καφεδάκι την Δευτέρα το πρωί προς Ν.Σμύρνη που θα είμαστε και εμείς για γυμναστική το μεσημεράκι.

GaiGp3.png

Δεν νομίζω να επιτρέπεται, γιατί μας είπαν ότι μετά την εισαγωγή μας μας συνοδεύει ο τραυματιοφορέας στην συγκεκριμένη αίθουσα.....

Έλεγα να κανονίζαμε καφεδάκι την Δευτέρα το πρωί προς Ν.Σμύρνη που θα είμαστε και εμείς για γυμναστική το μεσημεράκι.

κατά τι ώρα λές;εμάς καλές 11 μας βλέπω να τελειώνουμε από Έλενα...

Grya.jpgGryap3.png

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ :-D:-D:-D Το πήρα το μήνυμα!!! Πολύ δυσφορία φιλενάδα :confused::confused::confused: Πότε έχεις πάλι ραντεβού? Εγώ την Παρασκευη οπότε θα ενημερώσω :mrgreen:

Ασε ρε γαμώτο... την άλλη Παρασκευή έχω ραντεβού και θα βάλει και χεράκι να δει πως είμαι... Εχω τρελό άγχος γιατί μου είπε ότι Πέμπτη και Παρασκευή (αύριο και μεθαύριο δηλαδή) θα λείπει σε συνέδριο... και όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι μην συμβεί τίποτα... :(:(:(

Καλά... η δυσφορία δεν παλεύεται...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...