Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα μαγειρεύουν ριγκατόνι αλά κρεμ με μανιτάρια......:mrgreen::mrgreen:

Όταν χωνέψω την μπουγάτσα που έφαγα και τσιμπησω λίγο σταφιδόψωμο... είναι και το παγωτάκι στην κατάψυξη και φωνάζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

εμένα μου είπε να μην πάρω άλλα κιλά-νωρίς το θυμήθηκε- και βοσκάω τις τελευταίες μέρες.....ααααααχ ωραίο το ριγκατόνι με την κρεμούλα γάλακτος και τα μανιταράκια.....θέλω και εγώωωωωωωωωω.....

Grya.jpgGryap3.png

α οκ!!!αντέχει τότε;)

ε δε θα σκάσω κιόλας για το καρδιογράφημα....εκτός και αν μου πεί να το κάνω μέχρι τότε....πότε πας πάλι γιατρό Βίκυ;

Κατά 99% την Παρασκευή πάω πάλι. Βαρέθηκα το ψαχούλεμα....

Ρε κορίτσια θα γεννήσουμε και μετά θα μας λείψουν τα μικροβιολογικά και τα νοσοκομεία.... Σαν τα ζόμπι θα ψάχνουμε αφορμή για εξετάσεις...

GaiGp3.png

Καλημέρα κουκλίτσες και απο εμένα!!

Απο το πρωί τρέχω να θεωρήσω βιβλιάρια, να πάρω αποτελέσματα, σουπερ μαρκετ και επιτέλους τελείωσα!

Ο αιματοκριτης ανέβηκε αλλά σίδηρος και φεριτίνη εξακολουθούν να πέφτουν.

Βάσω, αντζυ, στράτα και Αννα μπράβο για τα μωράκια σας, μεγάλωσαν πολύ!!!

Καλημέρα Τάνια!!!!!!

Και εσύ στο τρέξιμο ε? Αντε υπομονή και τελειώνουν τα βάσανά μας

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

εμένα μου είπε να μην πάρω άλλα κιλά-νωρίς το θυμήθηκε- και βοσκάω τις τελευταίες μέρες.....ααααααχ ωραίο το ριγκατόνι με την κρεμούλα γάλακτος και τα μανιταράκια.....θέλω και εγώωωωωωωωωω.....

Άσε Νικόλ μου και έχω πρόβλημα τεράστιο.

Δεν μπορώ να φάω παραπάνω από 2 μπουκιές. Μετά ΟΛΑ παίρνουν τον δρόμο της εξόδου πάλι.... κοιμάμαι καθιστή γιατί φοβάμαι μην πνιγώ. Μιλάμε για τρελά μικρές ποσότητες, αφού πεινάω και δεν τρώω άλλη πιρουνιά. Αυτό είναι χούι πρόσφατο, τριήμερο θα έλεγα....

GaiGp3.png

η άλλη Άννυ γιατί δεν κοιμήθηκε;εγώ το έχω πάρει απόφαση....ανά 2ωρο για κατούρημα...τρέλα!!!!

Δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά ρε γαμώτο στο πλάι.. Υπομονή αναγκαστικά!!! Βαλια μου είσαι αστερι!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Εμένα δεν έχουν γουνίτσα οπότε κάνουν.

Μην ξεχάσεις να πάρεις και τις σαγιονάρες σου μαζί σου για το ντούζ. (τις σαγιονάρες τις απλές, όχι εκείνες με τον ντάκο και το παράξενο δαχτυλίδι στο δάχτυλο, γιατί ικανή σε έχω εσένα....)

ναι πηρα σαγιοναρες για ντουζ Βικυ!!!!αυτη που περιγραφεις ειναι η Αντζυ!!!!οχι εγω!!!χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να φάω παραπάνω από 2 μπουκιές. Μετά ΟΛΑ παίρνουν τον δρόμο της εξόδου πάλι.... κοιμάμαι καθιστή γιατί φοβάμαι μην πνιγώ. Μιλάμε για τρελά μικρές ποσότητες, αφού πεινάω και δεν τρώω άλλη πιρουνιά. Αυτό είναι χούι πρόσφατο, τριήμερο θα έλεγα....

κ εγω ετσι!3 πηρουνιες κ τελος!μετα απο μια ωρα ξαναπειναω βεβαια!

pSC1p2.png

γιατί καλέ;ρώτησες το γιατρό;και εγώ για Παρασκευή ήμουν αλλά λόγο απεργιών το μετέφερα -μόνη μου- για Δευτέρα.....το χέρι δεν νομίζω να το αποφύγω και εγώ.....άλλες αίματος θα κάνουμε άραγε;Άννυ υπομονή....κοντεύουμε...πότε πας γιατρό εσύ;

Grya.jpgGryap3.png

ναι πηρα σαγιοναρες για ντουζ Βικυ!!!!αυτη που περιγραφεις ειναι η Αντζυ!!!!οχι εγω!!!χαχαχα

Όχι χρυσό μου, το θέμα με το υπόδημα το έχεις και εσύ μην τα ρίχνεις όλα στην Αντζούλα... Εκτός και αν χάζεψα εντελώς (πράγμα που παίζει πιθανότατα....) και δεν θυμάμαι τί έχω ακούσει...........

GaiGp3.png

γιατί καλέ;ρώτησες το γιατρό;και εγώ για Παρασκευή ήμουν αλλά λόγο απεργιών το μετέφερα -μόνη μου- για Δευτέρα.....το χέρι δεν νομίζω να το αποφύγω και εγώ.....άλλες αίματος θα κάνουμε άραγε;Άννυ υπομονή....κοντεύουμε...πότε πας γιατρό εσύ;

ποια Αννυ?εγω?εγω αυριο

pSC1p2.png

εγώ πάλι τρώω και αςκοντεύω να σκάσω με αποτέλεσμα μετά να υποφέρω!!!

τι να κάνουμε?

την Παρασκευή πάω στο γιατρό και είναι η πρώτη φορά που φοβάμαι να ανέβω στην ζυγαριά αφου μέσα σε 10 μέρες θα εχω πάρει τουλάχιστον 2 κιλά:evil:

χτες πήγα τελικά στον καρδιολόγο, όλα καλά μου είπε απλώς πρέπει λεει να πίνω περισσότερο νερό!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...