Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

KΑΛΗΜΕΡΑ!Βικακυ την εφαγες την απουσια χθες!!!!

σημερα με τετοιο καιρο ολες κοιμουνται!!!!!

να σου πω...αν βγαλεις ακρη με τα χαρτια του ΟΑΕΔ σφυρα μας κ εμας!!!!

καλε...παντουφλες...χειμωνιατικες πηρετε για την κλινικη???

Εγώ που θα γεννησω τέλη Μάρτη χειμωνιάτικες πήρα...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μόνο αυτά θέλουν;α καλά.....εγώ που δεν έχω κάνει καρδιογράφημα δηλαδή ;είμαι περίεργη να δώ τι θα μου πούν!!!!

όσο για τους άντρες μας.....ασε καλύτερα!!!ο δικός μου δεν αντέχει κιόλας...άσε μην τρέχουμε....για άλλο θέμα εκείνη την ημέρα!!!!

ουτε εγω εχω κανει καρδιογραφημα....:cool:

εμενα ο αντρας μου χτυπιεται οτι θελει να ναι μεσα!κ μην τυχον κ τον διωξω!

αυτος με την δουλεια που κανει δεν μασαει σε τετοια....:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Βρε βρε βρε τα κορίτσια,ξύπνησαν....Καλημέρα στις αργοπωρημένες:tongue:Άννυ μου χειμωνιάτικες πήρα!το πέδιλο μετά το νοσοκομείο!:DΣήμερα δεν έχω όρεξη για τίποτα ,όχι οτι είχα εχθές αλλά λέμε τώρα...τι μαγειρεύουν σήμερα;η άλλη Άννυ γιατί δεν κοιμήθηκε;εγώ το έχω πάρει απόφαση....ανά 2ωρο για κατούρημα...τρέλα!!!!

Grya.jpgGryap3.png

ουτε εγω εχω κανει καρδιογραφημα....:cool:

εμενα ο αντρας μου χτυπιεται οτι θελει να ναι μεσα!κ μην τυχον κ τον διωξω!

αυτος με την δουλεια που κανει δεν μασαει σε τετοια....:?

τι δουλειά κάνει;το λέει η καρδούλα του μάλλον.....αν και εκείνη την ώρα λίγοι την παλεύουν!!!!αν σε βλέπει ο άλλος να πονάς το αντέχει;εκτός και αν σε έχει άχτι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:έχω ξεφυυυυυυγειιιιιιιιιιιιιιιι...ουουουοου

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Ανωτέρα βία χρυσή μου , τί να κάνω? αφού είπαμε οι άντρες είναι μωρά, από το χεράκι τους παίρνεις να πάνε στον γιατρό τους, να πάρουν παπουτσάκια................

Και εγώ ξανανύσταξα αλλά πλακώσαν τα τηλέφωνα...

Με τον ΟΑΕΔ θα ασχοληθώ όταν τελειώσω με τις απολαβές του ΙΚΑ

Είχα κάτι πετσετέ και σατέν από δώρα που μου είχαν κάνει στο ντουλάπι σε ροζουλί (σαν την μις Πίγκυ θα μοιάζω) από αυτές που είναι σαν παπουτσάκια, κλειστές από πίσω. Ας τις χρησιμοποιήσω επιτέλους...

........................

GaiGp3.png

τι δουλειά κάνει;το λέει η καρδούλα του μάλλον.....αν και εκείνη την ώρα λίγοι την παλεύουν!!!!αν σε βλέπει ο άλλος να πονάς το αντέχει;εκτός και αν σε έχει άχτι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:έχω ξεφυυυυυυγειιιιιιιιιιιιιιιι...ουουουοου

ανθρωποκτονιων

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μόνο αυτά θέλουν;α καλά.....εγώ που δεν έχω κάνει καρδιογράφημα δηλαδή ;είμαι περίεργη να δώ τι θα μου πούν!!!!

όσο για τους άντρες μας.....ασε καλύτερα!!!ο δικός μου δεν αντέχει κιόλας...άσε μην τρέχουμε....για άλλο θέμα εκείνη την ημέρα!!!!

Καρδιογράφημα δεν σου ζητάνε ντε και καλά να έχεις μαζί σου, αλλά ο γιατρός μου με έβαλε να κάνω ένα και μου είπε να το έχω οπωσδήποτε μαζί μου όταν με το καλό έρθει η ώρα γιατί αμα είναι βράδυ ή σαββατοκύριακο ποιός θα σου κάνει καρδιογράφημα μέσα στο Έλενα? Κανείς................

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Βρε βρε βρε τα κορίτσια,ξύπνησαν....Καλημέρα στις αργοπωρημένες:tongue:Άννυ μου χειμωνιάτικες πήρα!το πέδιλο μετά το νοσοκομείο!:DΣήμερα δεν έχω όρεξη για τίποτα ,όχι οτι είχα εχθές αλλά λέμε τώρα...τι μαγειρεύουν σήμερα;η άλλη Άννυ γιατί δεν κοιμήθηκε;εγώ το έχω πάρει απόφαση....ανά 2ωρο για κατούρημα...τρέλα!!!!

Σήμερα μαγειρεύουν ριγκατόνι αλά κρεμ με μανιτάρια......:mrgreen::mrgreen:

Όταν χωνέψω την μπουγάτσα που έφαγα και τσιμπησω λίγο σταφιδόψωμο... είναι και το παγωτάκι στην κατάψυξη και φωνάζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

GaiGp3.png

Καλημέρα κουκλίτσες και απο εμένα!!

Απο το πρωί τρέχω να θεωρήσω βιβλιάρια, να πάρω αποτελέσματα, σουπερ μαρκετ και επιτέλους τελείωσα!

Ο αιματοκριτης ανέβηκε αλλά σίδηρος και φεριτίνη εξακολουθούν να πέφτουν.

Βάσω, αντζυ, στράτα και Αννα μπράβο για τα μωράκια σας, μεγάλωσαν πολύ!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

κ εγω εχω κατι τετοια...κλειστα απο πισω...αλλα κ αυτα χειμωνιατικα ειναι...με γουνιτσα μεσα κ μαυρα....:rolleyes:

Εμένα δεν έχουν γουνίτσα οπότε κάνουν.

Μην ξεχάσεις να πάρεις και τις σαγιονάρες σου μαζί σου για το ντούζ. (τις σαγιονάρες τις απλές, όχι εκείνες με τον ντάκο και το παράξενο δαχτυλίδι στο δάχτυλο, γιατί ικανή σε έχω εσένα....)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...