Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια! Σημερα θα ξεκινησω παλι το θεμα του υπνου. Πως τα πατε βρε κοριτσια? Εγω καθε βραδυ ξυπναω για να παω στο μπανιο τουλαχιστον 2 φορες και συνηθως την 2η φορα δεν μπορω να ξανακοιμηθω για κανα 3ωρο (πχ 3:00-6:00). Εν τω μεταξυ κοιμομαστε καθε βραδυ μετα τις 12:30-1:00, και ξυπναω στανταρ απο μονη μου κατα τις 8:30 το αργοτερο. Δηλ. συνολικα να κοιμαμαι 4-5 ωρες το πολυ. Εσεις πως τα πατε με αυτο το θεμα? Ωρες ωρες λεω πως ετοιμαζεται το σωμα μου να συνηθισει τον πρωτο καιρο με το μωρο που δεν θα κοιμαμαι καθολου, ομως θα ψωφησω μεχρι τοτε αν συνεχισω ετσι!

Α, και καλο μας ΣΚ βρε κοριτσια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα !

maraki2108 κι εγώ σηκώνομαι 2-3 φορές κάθε βράδυ. Κι βλέπω αρκετούς εφιάλτες. Οταν βλέπω εφιάλτη δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά. Απλά δεν είναι κάθε βράδυ. Ειναι 2 φορές τη βδομάδα περίπου.

X4pTp3.png

Kαλημερα μανουλες!εγω ειχα τετοια προβληματα υπνου οταν πηγαινα στην δουλεια κ ειχα αγχος τρελο!

τωρα ναι μεν ξυπναω για τουαλετα 2-3 φορες αλλα κοιμαμαι σαν βοδι!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερούδια!!!

Θα συμφωνήσω με την Anni! Κι εγώ σαν το βόδι πια, αφού ταλαιπωρήθηκα μερικές ημέρες! Ξυπνάω νωρίς το πρωί για τουαλέτα ή δεν ξυπνάω καθόλου για τουαλέτα... Μέσα στη νύχτα μπορεί να ξυπνήσω για να αλλάξω θέση επειδή πονάει η κοιλιά μου, αλλά μετά ξανακοιμάμαι άμεσα! Έχω πάντως μαξιλάρι θηλασμου αγκαλιά και ανάμεσα στα γόνατα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Να δω ποτε θα το καταφερω αυτο το "σαν βοδι"! Δεν ξερω, ειναι λες και ολα ερχονται στο μυαλο μου την ωρα που θελω να κοιμηθω. Παντα το ειχα αυτο το προβλημα αλλα τωρα τελευταια εχει παραγινει το κακο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Να δω ποτε θα το καταφερω αυτο το "σαν βοδι"! Δεν ξερω, ειναι λες και ολα ερχονται στο μυαλο μου την ωρα που θελω να κοιμηθω. Παντα το ειχα αυτο το προβλημα αλλα τωρα τελευταια εχει παραγινει το κακο.

Εγώ διαβάζω στο κρεβάτι κάτι και όσο νωρίς και να είναι με παίρνει ο ύπνος. Γιατί κι εγώ ακριβώς το ίδιο, με το που θα ξαπλώσω μου έρχονται όλα! Το μυαλό μου δεν σταματά, εκτός κι αν το απασχολήσω με κάτι άλλο!

Ιωαννα, σωστη η συμβουλη σου. Το προβλημα το δικο μου ομως ειναι οτι το παθαινω οταν ξυπναω στη μεση της νυχτας, που δεν μπορω να διαβασω γιατι θα ξυπνησω τον καημενο τον αντρουλη μου. Οποτε απλως περιμενω κανα 2ωρο-3ωρο να με ξαναπαρει ο υπνος. Δραμα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα κοριτσια:)

Τα χρονια μου πολλα σε οσους/ες γιορταζουν

Μια χαρα και εμεις με την Β'επιπεδου.Ολες οι μετρησεις ειναι μια χαρα.

Η μικρη μου ειναι 495 γραμμ και μια κουκλα :))

Αυτο με την τουαλετα ειναι μαρτυριο,εμενα δυστυχως δεν με πιανει μετα ο υπνος και γυρναω στο κρεββατι ολο το βραδυ.

k30rm7.png

Γεια σας μανουλιτσες

καλε, μονο χτες δεν μπηκα κι εχω να σας γραψω ενα κατεβατο..........λοιπον, ξεκινάω!...

irev μου σοβαρα μιλας?γυρησες απο διακοπες κ σε απελυσε?και τι του ειπες?:

''χα, στην εσκασα!ειμαι εγκυος !!δεν μπορεις παλι να με κανεις τιποτα για 2 χρονια!''

???:tongue::tongue:

γιατι εγω ετσι του ειπα..θα με φας στην μαπα λεω για 2 ακομη χρονια θες δεν θες!:wink:

Εμενα δεν ειχε καν το θαρρος να μου το πει ο ιδιος!!! Ουτε η υποτιθεμενη προϊσταμενη...Έλειπαν και οι 2 και απλα ειχε αφησει χαρτια+εφτα στη λογιστρια, η οποια κοπελα επαθε πλακα οταν της ειπα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!

Kαλημέρα!!!

...

Γι' αυτό που έγραφα τις προάλλες, την άδεια του συζύγου όταν γεννήσετε, έχει σκεφτεί καμιά;

Είμαι απο τις τυχερες, γιατι ο αντρας μου δεν εχει αφεντικο (παιρνουν υπεργολαβιες με τον αδερφο του) κι ετσι στο Στελιο εκατσε και τη βδομαδα που ημουν στο μαιευτηριο κ την επόμενη... Βεβαια εμεις εχουμε το αρνητικο οτι δεν ειναι μισθωτος---δεν πληρωθηκε γι αυτες τις 2 βδομαδες... Οπότε και πάλι όταν με το καλό έρθει η μπέμπα, ανάλογα σε τι κατάσταση θα είναι η τσέπη μας...θα μείνει μαζι μας

Island, καλή επιτυχια με τη β'επιπεδου. Σίγουρα όλα θα πάνε καλά.

Εμάς δε μας έχουν πει τίποτα ακόμα για τα βλαστοκύτταρα και δε το έχουμε ψάξει καθόλου.

Ελάχιστα που είδα σε ένα site έλεγε ότι κάνουν καλύτερα για κάποιον συγγενή γιατί τα ίδια τα κύτταρα αν όντως υπάρχει κάποια σημαντική αρρώστια μπορεί πάλι να την αναπαράγουν. Οπότε έλεγε είναι πιο κατάλληλα όταν είναι από υγιή οργανισμό να χρησιμοποιηθούν σε αδερφάκι κλπ.

Αλλά όπως είπα δε το έχω ψάξει σχεδόν καθόλου και δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό που διάβασα είναι και έγκυρο.

Μάλλον την επόμενη φορά θα το συζητήσω με τη γιατρό να δω τη γνώμη της.

Εγω που την ειχα ρωτησει στο γιο μου (αν εχει κι εταιρια να προτεινει ως αξιοπιστη), μου ειχε πει πως ολες πανω κατω τα ιδια ειναι...Μετα απο ψαξιμο μηνων στο internet και γνωστους αιματολογους απο δημοσια νοσοκομεια, κατεληξα οτι μας δουλευουν! Εχεις δικιο 99% ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ...Και το χειροτερο ειναι πως 9 στις 10 φορές δεν καταφερνουν καν να παρουν σωστο κι επαρκες δειγμα. Κατεληξα τοτε αν τα δωσω στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ...Κι ομως δεν εφτασε το δειγμα!!! (ειμασταν 4 κοπελες και μονο απο 1 τα καταφεραν να το παρουν κ να ειναι οκ) Ετσι λοιπον αναρωτιεμαι, στην ιδιωτικη εταιρια υπαρχει περιπτωση να σου πουν δεν ηταν οκ το δειγμα? Γιατι λενε πως αν συμβει αυτο, δινεις μονο το κοστος περισυλλογης (γυρω στα 300ευρω) και μετα τιποτα φυσικα, αφου δεν θα φυλλαξουν κατι. Οποτε αποκλειω, να σου πουν την αληθεια.

Και τωρα για τη δημοσια τραπεζα θα της πω να προσπαθησει.

QuW0p3.png

Εμένα τις καθημερινές με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ κατα τις 10-11 και μετα ξυπνάω κατα τις 2-3 και ξανακοιμάμαι κατά τις 6, μια ώρα δηλαδή πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι!!

Αλλά χθές με πήρε ο ύπνος κατα τις 1 και κοιμήθηκα αρκετά καλά μέχρι τις 9:30 με κανα δυο διαλλείματα για τουαλέτα.

Δε ξέρω αν παίζει ρόλο ότι χθες πήγα γυμναστήριο ενώ τις καθημερινές δεν προλαβαίνω. Γενικά όταν πηγαίνω γυμναστήριο μετά νοιώθω πολύ καλύτερα.

Διαφημίσεις

Λοιπον και τωρα τα δικα μου νεα...

εκανα χτες στο ΙΑΣΩ ξανα το β'-------και ειδε κι εκεινη υπερηχογενεια στο εντερακι ΗΠΙΑ ομως.

Και τα πηρα στο κρανιο γιατι ενω κ στο Μητερα με ρωτησε ο άλλος αν ειχα καθολου αιμα, μηπως ειχε καταπιει το μωρο (θα ηταν και το λιγοτερο ανησυχιτικο) μετα εγραψε πλακουντας φυσιολογικος!!!

Κορίτσια ο πλακούντας έχει ΛΙΜΝΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ που ο αλλος δεν τις ειδε!!! Μου τις έδειξε η γυναίκα και τις τύπωσε κι όλας. Το συμπέρασμα είναι πως 99% εκεί οφείλεται το υπερηχογενές εντεράκι (καλά, δεν σου λέει ποτέ και 100%)

Συγχαρητηρια tatti & Marakious και καλή συνέχεια

Καλή επιτυχια island, sfkr, και σε σενα maraki…….να πω κατι ή θα σε «κακοκαρδίσω»... Δεν ξαναπατάω στο Μητέρα!

Εκεί είχα κάνει και την αυχενική στο γιο μου και μου έλεγε ότι "κάτι έβλεπε στον εγκέφαλο"... γιατρός τώρα----------και η δικιά μου γιατρός τότε γελούσε!..

Λοιπόν, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η διάγνωση ήταν ελλειπής, και δεν ξαναπατάω!

Dim_angel κι εμενα ετσι χαλαρος μου το ʽπαιζε και κανονίζαμε τις δουλειες...κι οταν γυρισα, άλλος άνθρωπος! Ασʼ τα. Κατέληξα πως δεν αναγνωρίζουν τίποτα τελικά!!!

Και δυστυχως έχω κι εγώ τα συμπτώματα του ΕΦΙΑΛΤΗ. ....ειχα και χτες το βραδυ συγκεκριμένα...

Βας32 με το καλο κ σενα το κοριτσακι σου...εετσι, γιατι ειμαστε μεινοτητα (χιχι) Άκου τη γιατρό σου και πίστεψέ το πως δεν είναι τίποτα, γιατί αν αρχίσεις σαν εμένα την τρελλή τα κλάματα κλπ...

QuW0p3.png

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Κρυο σήμερα ε? Εδώ τουλάχιστον έχει πολυ, το απολαμβάνω όμως,μέρα για τεμπελιά χιχι και μιας και ετοιμασα το φαγακι μας για σήμερα απο δω και πέρα δεν κάνω τίποτα:tongue:

tatti και marakious συνχαρητήρια, καλή συνέχεια!!!

καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα κορίτσια που εχουν β επιπέδου!!άντε να τελειώνουμε όλες σιγά σιγά.

Με τον ύπνο έχω πρόβλημα μόνο αν ξυπνήσω για τουαλέτα, δεν κοιμάμαι με τίποτα μετά.Άλλά τελευταία κοιμάμαι κατα τις 10 το βράδυ στον καναπέ, μετακομίζω κατά τις δώδεκα στο κρεβάτι και αν δεν σηκωθώ για τουαλέτα, ξυπνάω στις 7.

Κάποιες μανούλες εχουν πολύ καιρό να μπουν, ελπίζω να είναι καλά!!!!

irev σαν παλιά μανούλα, επείδη τώρα άρχισα να ετοιμάζω τη λίστα με τα απαραίτητα για μωρό, μήπως μπορείς να μας βοηθήσεις γιατί σίγουρα κα΄τι θα ξεχασω:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα μανουλες και καλο Σ/Κ!!!:P:p

Απο την Πεμπτη που εκανα τη β επιπεδου περπαταω και γελαω.Θα με βλεπουν στο δρομο και θα με περνανε για χαζη:tongue::tongue:

Μπραβο βρε taniabell να μας πει η Irev που ειναι ηδη μανουλα μερικα πραγματα γιατι εμεις ειμαστε πρωταρες, να παρουμε μια ιδεα:D

Μπράβο irev ολά καλά τελικά.

Υποτίθεται ρε γμτ ότι στο Μητέρα ιδιωτική κλινική είναι δε θα έχει άσχετους. Τι να πω, καλά που την επανέλαβες και ξέρετε να προσέχετε με τον πλακούντα.

Συγχαρητήρια και σε εσάς tatti και marakioys και καλή επιτυχία οι υπόλοιπες κοπέλλες.

Εμένα η κολλητή μου μου έδωσε μια λίστα που έχει ο κωνσταντινίδης. Αλλά φυσικά επειδή είναι μαγαζί και θέλει να πουλήσει είναι υπερβολικά φουσκωμένη με πράγματα που μάλλον στο τέλος θα τα χρησιμοποιήσουμε μια φορά και αν. Αλλά ενδεικτικά καλή είναι να ξέρουμε πάνω κάτω. Δε την έχω μαζί μου όμως για να την αντέγραφα και εδώ.

Irev, τί να πω?! :evil: Να κάνεις από εδώ και πέρα ό,τι θεωρείς καλύτερο για το μωρό σου και για εσένα και να μην ξαναπάς αφού δεν τους εμπιστεύεσαι... Μια μύνηση για ψυχική οδύνη μια χαρά θα τους ερχόταν. Επειτέλους, γιατροί είναι!!! :mad:

Έχω απορία όμως για το συγκεντρωμένο αίμα... Από τί προκαλείται; Από αποκόλληση που έγινε παλαιότερα και σιγά σιγά συγκολήθηκε; Προφανώς δεν σου δημιουργεί κάποιο άλλο πρόβλημα απ' ότι κατάλαβα... Πάλι καλά!

Πάντως, μετά τη λαχτάρα, όλα καλά τελικά!

Taniabell, κι εγώ μέσα στην εβδομάδα έκανα τη λίστα και με βοήθησε το parents! Έχει θέμα εδώ! ---->http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19786

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...