Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!

Μου λείψατε άτιμα κορίτσια, αλλά χτες πήρε άδειο ο καλός μου και με αποσυντόνισε. Στο τέλος πήγαμε και μία επίσκεψη σε φιλαράκια το βράδυ στο καπάκι από τον γιατρό και τα ψώνια και γυρίσαμε πολύυυυ αργά για να μπω μέσα.

Στο γιατρό πήγαμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα του συζύγου (σαν παιδάκια κάνουν με τους γιατρούς...).

Εγώ σήμερα το πρωί πήγα στην μικροβιολόγο να δώσω τα ούρα για καλλιέργεια |(γιατί αμα τα έδινα στο ΙΚΑ θα έκανε 2 βδομάδες η καλλιέργεια...) και μετά ήρθα στην γειτονιά σου Δήμητρα να πάρω τις απαντήσεις από τις εξετάσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Πήγα και στο ΚΕΠ τώρα το πρωί πάλι για τις αιτήσεις και δεν έχουν σύστημα οι μ@λ@κες και πρέπει να πάω στο δημοτολόγιο , αλλά μέχρι τις 11 γιατί μετά έχουν πάλι στάση εργασίας στον Δήμο (κουράστηκαν τα ρεμάλια). Έκανα όμως 2 εξουσιοδοτήσεις στον σύζυγο να εισπράξει από το ΙΚΑ και να γράψει την μπουμπού στην οικογενειακή μας μερίδα. Για τον ΟΑΕΔ θα ρωτήσω τί χρειάζεται και θα στείλω την μάμα μου γιατί αμα του πω να πάει και εκεί θα πηδηχτεί από το παράθυρο.....

Αντζουλίνα μου υπέροχα τα νέα από τον γιατρό σου , μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!

Να σας διαβάσω λίγο και επανέρχομαι...

Καλώς την! Την επόμενη φορά που θα'ρθεις από τη γειτονιά μου πάρε ένα τηλέφωνο μήπως και βρεθούμε αν έχουμε χρόνο. Εγω θα πάω στις 11 στο Κέντρο Μάνας και παιδιού για το 2ο μάθημα. Ασκήσεις θα μας δείξει. Και άυριο είναι το τελευταίο, λοχεία και θηλασμός νομίζω.

Και σίγουρα θα τα πούμε από κοντά το απόγευμα. Μάλλον θα έρθει και ο άντρας μου! :)

X4pTp3.png

Νικόλ μου απ'ό,τι άκουσα σήμερα δεν επιτρέπουν να μπει ο άντρας στο Ελενα αν δεν έχει παρακολουθήσει αυτά τα δύο μαθήματα στο Ελενα.

Πάντως Βικούλα πες μας τη μάθατε. Χρήσιμο θα'ναι και για μας.

Τί μάθαμε...

Είδαμε το βίντεο του national geographic για την γέννα (αυτό που είχε δείξει ο σκάϊ) και μετά μας έδειξε το γεννητικό σύστημα της γυναίκας.

Στην δεύτερη ώρα μίλησε για τον τρόπο που γίνεται η εισαγωγή στο Έλενα και τις όλες διαδικασίες (κλισματάκι-ξούρισμα-έλεγχος κλπ) τα χαρτιά που χρειαζόμαστε να έχουμε μαζί μας και τις συνθήκες που επικρατούν στις ωδίνες και στον τοκετό, τί θα αντιμετωπίσει εκεί ο σύζυγος , μας έδειξε εκείνες τις βλαμμένες φωτογραφίες από τοκετό στο Έλενα και τελειώσαμε. Μία κοπέλα λυποθύμισε, εγώ κόντεψα γιατί ο μπροστινός μου είχε αδειάσει όλο το μπουκάλι του άφτερ σέιβ πάνω του και μόλις με είδαν να χλωμιάζω μου άνοιξαν τα παράθυρα (ο τύπος το έπιασε το υποννοούμενο και πήγε κατά πέρα...).

GaiGp3.png

Καλώς την! Την επόμενη φορά που θα'ρθεις από τη γειτονιά μου πάρε ένα τηλέφωνο μήπως και βρεθούμε αν έχουμε χρόνο. Εγω θα πάω στις 11 στο Κέντρο Μάνας και παιδιού για το 2ο μάθημα. Ασκήσεις θα μας δείξει. Και άυριο είναι το τελευταίο, λοχεία και θηλασμός νομίζω.

Και σίγουρα θα τα πούμε από κοντά το απόγευμα. Μάλλον θα έρθει και ο άντρας μου! :)

Κοριτσάρα μου το σκέφτηκα αλλά λέω 8.10 ίσως και να με βρίσουν αμα πάρω τηλ....:tongue::tongue::D

Θα έρθει ο καλός σου ε? Εγώ στα 2 πρώτα μαθήματα σηκωτό τον έφερνα, γινόταν σφαγή στο σπίτι, στο αυτοκίνητο στην διαδρομή κλπ αλλά από το 3ο και μετά το κατάλαβε και ερχόταν οικειοθελώς..

GaiGp3.png

Πάντως στο Έλενα βλέπεις κάτι ζευγάρια αλλόκοτα , όπου οι γυναίκες δεν μιλάνε, οι άντρες μόνο έχουν άποψη και μάλιστα αρπάζονται με τις μαίες πχ εχτές λέει ένας ήθελε να είναι με την γυναίκα του όταν θα της κάνανε τα προκαταρκτικά σέρβις και λέει η μαία εκεί δεν γίνεται να είσαστε μέσα γιατί είναι μικρός ο χώρος κλπ και δεν χρειάζεται συμπαράσταση η γυναίκα σας στο ξύρισμα και τον υποκλισμό και ο τύπος τα πήρε στο κρανίο... η δε γυναίκα του το απόλυτο ντεκόρ , ούπτε μιλούσε ούτε τίποτα...

κάτι περιπτώσεις...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες....ο καιρός.....μην πω πρωι πρωι!:(Βάσω και Άντζυ συγχαρητήρια για τα μωρούλια σας....όλα καλά μπράβο..το πρωινό σου Αγγελικούλα όλα τα λεφτά...;)Βίκυ πες και τα χαρτιά που χρειάζονται για το έμπα και σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.....ο Χρήστος ούτε να ακούσει δε θέλει.....τι θάρρος!!!!!!Μαράκι θα τελειώσουν φέτος οι εργάτες;πως το βλέπουν....χαρά στην υπομονή σου....Irev περιμένουμε νέα απ τη μπεμπούλα ε!καλημέρα σε όλες.

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα!

Συγχαρητήρια σε όσες είδατε τα μωράκια σας για τα υπέροχα νέα!

Εγώ έχω ξανά γιατρό την Παρασκεύη, με βλέπει κάθε εβδομάδα από όταν μπήκα στον 9ο.

Επίσης η Παρασκεύη είναι η τελευταία μου μέρα στην δουλειά και μετά ξεκούραση..αν με αφήσει φυσικά η μικρή και δεν αποφασίσει να γεννηθεί Σάββατο πρωί, έτσι για σπάσιμο:tongue::tongue:

Επίσης δεν έχω φτιάξει ακόμη την βαλίτσα για να νιώθω ότι έχω κάτι να κάνω ακόμη και δεν περιμένω απλώς!

mWsZp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες....ο καιρός.....μην πω πρωι πρωι!:(Βάσω και Άντζυ συγχαρητήρια για τα μωρούλια σας....όλα καλά μπράβο..το πρωινό σου Αγγελικούλα όλα τα λεφτά...;)Βίκυ πες και τα χαρτιά που χρειάζονται για το έμπα και σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.....ο Χρήστος ούτε να ακούσει δε θέλει.....τι θάρρος!!!!!!Μαράκι θα τελειώσουν φέτος οι εργάτες;πως το βλέπουν....χαρά στην υπομονή σου....Irev περιμένουμε νέα απ τη μπεμπούλα ε!καλημέρα σε όλες.

Α, καλά και ο δικός μου μέχρι τις ωδίνες θα μπει για παρεούλα και αμα δώ τα σκούρα θα τον διώξω. Αρκετός στρες θα έχω, δεν θέλω να σκέφτομαι και αν ζορίζεται ο άλλος. Άσε που εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν πρέπει να είναι ο άντρας μέσα στην γέννα (στο τελευταίο στάδιο δλδ) γιατί υπάρχει περίπτωση να του γυρίσει το μάτι και να μην θέλει να σε ξαναδεί ... ούτε ζωγραφιστή (οπότε πάει και η ελπίδα να κάνεις κάτι από θεχ μόλις το παιδί πάει 4-5 χρονών...):D:D:mrgreen::mrgreen:

Για την εισαγωγή χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου:

1. Βιβλιάριο ασθενείας
  2. Και τις 2 ταυτότητες (για το διοικητικό)
  3. Ληξιαρχική πράξη γάμου εκδοθείσα το τελευταίο εξάμηνο.
  4. Πρόσφατες εξετάσεις (καρδιογράφημα, αίματος , ούρων) και οποιαδήποτε άλλη εξέταση που σχετίζεται με κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουμε, αλλεργίες σε φάρμακα κλπ.
  5. Ομάδα Αίματος (να γνωρίζουμε δλδ με σιγουριά, ας έχουμε μαζί μας ένα χαρτί από εξετάσεις που να το γράφει καλύτερα....)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

KΑΛΗΜΕΡΑ!Βικακυ την εφαγες την απουσια χθες!!!!

σημερα με τετοιο καιρο ολες κοιμουνται!!!!!

να σου πω...αν βγαλεις ακρη με τα χαρτια του ΟΑΕΔ σφυρα μας κ εμας!!!!

καλε...παντουφλες...χειμωνιατικες πηρετε για την κλινικη???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Α, καλά και ο δικός μου μέχρι τις ωδίνες θα μπει για παρεούλα και αμα δώ τα σκούρα θα τον διώξω. Αρκετός στρες θα έχω, δεν θέλω να σκέφτομαι και αν ζορίζεται ο άλλος. Άσε που εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν πρέπει να είναι ο άντρας μέσα στην γέννα (στο τελευταίο στάδιο δλδ) γιατί υπάρχει περίπτωση να του γυρίσει το μάτι και να μην θέλει να σε ξαναδεί ... ούτε ζωγραφιστή (οπότε πάει και η ελπίδα να κάνεις κάτι από θεχ μόλις το παιδί πάει 4-5 χρονών...):D:D:mrgreen::mrgreen:

Για την εισαγωγή χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου:

1. Βιβλιάριο ασθενείας
  2. Και τις 2 ταυτότητες (για το διοικητικό)
  3. Ληξιαρχική πράξη γάμου εκδοθείσα το τελευταίο εξάμηνο.
  4. Πρόσφατες εξετάσεις (καρδιογράφημα, αίματος , ούρων) και οποιαδήποτε άλλη εξέταση που σχετίζεται με κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουμε, αλλεργίες σε φάρμακα κλπ.
  5. Ομάδα Αίματος (να γνωρίζουμε δλδ με σιγουριά, ας έχουμε μαζί μας ένα χαρτί από εξετάσεις που να το γράφει καλύτερα....)

μόνο αυτά θέλουν;α καλά.....εγώ που δεν έχω κάνει καρδιογράφημα δηλαδή ;είμαι περίεργη να δώ τι θα μου πούν!!!!

όσο για τους άντρες μας.....ασε καλύτερα!!!ο δικός μου δεν αντέχει κιόλας...άσε μην τρέχουμε....για άλλο θέμα εκείνη την ημέρα!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...