Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕΣ???ΕΛΑ....ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑ !!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!!! :-) ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΥΒΛΙΖΕΙ,ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!ΚΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΕΝΤΩΘΕΙ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

neraidoula και Άντζυ, τί καλά! Χάρηκα με τα νέα σας! Μια χαρά μεγαλώνουν τα μωράκια σας!

Εμείς πήγαμε σ/μ το απόγευμα και μετά ήμουν μέσα στην καλή χαρά! Ρίξαμε και κάτι χορούς με το μπέμπη! Ώσπου είδα Λαζόπουλο, άκουσα μια δυσάρεστη είδηση και έκλαιγα για πόση ώρα... Τελικά συνήλθα, αλλά σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας; (Νίκο Ευαγγελάτο!)

Επιτέλους κρέμασα και τις πολύπαθες κουρτίνες στο παιδικό και χάρηκα που τελείωσε κι αυτό!

Τώρα το βράδυ νιώθω κάτι φρικτές σουβλιές στον τράχηλο... Δεν έχω καταλάβει από τί προκαλούνται, από τις κινήσεις του μωρού ή από κάτι άλλο;

Άννη, εσένα πώς πηγαίνουν; Τίς νιώθεις ακόμη;

Πάντως για το σεντόνι ακόμη δεν κατάλαβα... Με ρούχα δεν τους κηδεύουν; Και τί το ειδικό έχει; Δεν είναι ένα απλό σεντόνι; Εγώ συνεχίζω ακάθεκτη να ρωτάω! Άννη, όσο για το λόγο που το αγόρασε... Είσαι πολύ αθώα! Ευσεβείς πόθοι της πεθεράς! ;):tongue:

Βάσω, καληνύχτααα!

τι δυσάρεστη είδηση ακουσες?τι εννοεις με τον Ευαγγελατο?

αυτες τις σουβλιες συνεχιζω να τις εχω στον τραχηλο...το ειχα πει στον γιατρο αλλα δεν μου ειπε κατι....εγω νομιζω οτι ειναι το μωρο..εχει ποση ωρα τωρα που δεν σταματαει αυτο το ρυθμικο χτυπο!!!!

καλε παμε καλα???να της παρει σαβανο δωρο?ειναι τρελη?εγω θα την τυλιγα με αυτο κ θα την κλωτσουσα ωξω απο το σπιτι!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσάκια πέρασα για καληνύχτα γιατί είμαι πτώμα και αυριο υποτίθεται οτι εχουμε εργάτες (για να δουμε!). Συγχαρητηρια για τα μπεμπάκια σας! Υπέροχα ακουγονται. Αννα, εμένα δεν μου φαινεται μεγάλο το δικό σου. Εντελως φυσιολογικο μου ακουγεται.

Ονειρα γλυκα σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσάκια μου, αφήστε τις δυσάρεστες ειδήσεις!

Άννη, είναι μια ατάκα του Μιτσηκώστα... Λέγανε όλα τα στραβά και τα ανάποδα και στο τέλος αυτή την ατάκα... Πολύ γέλασα με την αντίδραση σου για το δώρο της πεθεράς! :P

Το ρυθμικό για λόγυγγας ακούγεται...εκτός κι αν είναι σκούντημα με ρυθμό... Γιατί κι από αυτό έχω και αναρωτιέμαι τί να είναι σαν να με σκουντά και να λέει: "μαμάααα... μαμάααα... Δεν ακούς;"! ;) Θα το ρωτήσω κι αυτό!

Όσο για το πώς θα πάμε την Πέμπτη, ο Στέλιος λέει πως όταν έχουν απεργία τα ΜΜΜ τα ταξί δουλεύουν κανονικά... Ισχύει αυτό; :confused: Κάτι θα ακούσουμε ως τότε... Η Θάλεια τί θα κάνει; Δεν κατάλαβα ακριβώς. Θα έρθει αν δεν έχουν τα ταξί απεργία και έχει καλό καιρό;

Θάλειααα, τί εννοείς, βρε κορίτσι;

Άντζυ, χεράκια ε? Τα σκατούλια...! Κι εκεί μας βάζουν χέρι?! :D

Μαράκι, καληνύχτα, καλή ξεκούραση και καλό κουράγιο για αύριο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Κοριτσάκια μου, αφήστε τις δυσάρεστες ειδήσεις!

Άννη, είναι μια ατάκα του Μιτσηκώστα... Λέγανε όλα τα στραβά και τα ανάποδα και στο τέλος αυτή την ατάκα... Πολύ γέλασα με την αντίδραση σου για το δώρο της πεθεράς! :P

Το ρυθμικό για λόγυγγας ακούγεται...εκτός κι αν είναι σκούντημα με ρυθμό... Γιατί κι από αυτό έχω και αναρωτιέμαι τί να είναι σαν να με σκουντά και να λέει: "μαμάααα... μαμάααα... Δεν ακούς;"! ;) Θα το ρωτήσω κι αυτό!

Όσο για το πώς θα πάμε την Πέμπτη, ο Στέλιος λέει πως όταν έχουν απεργία τα ΜΜΜ τα ταξί δουλεύουν κανονικά... Ισχύει αυτό; :confused: Κάτι θα ακούσουμε ως τότε... Η Θάλεια τί θα κάνει; Δεν κατάλαβα ακριβώς. Θα έρθει αν δεν έχουν τα ταξί απεργία και έχει καλό καιρό;

Θάλειααα, τί εννοείς, βρε κορίτσι;

Άντζυ, χεράκια ε? Τα σκατούλια...! Κι εκεί μας βάζουν χέρι?! :D

Μαράκι, καληνύχτα, καλή ξεκούραση και καλό κουράγιο για αύριο!

αυριο που θα παρω ταξι για να φυγω απο Ιπποκρατειο θα ρωτησω αν απεργουν..Η Θαλεια απο οτι καταλαβα ειπε οτι αν εχει απεργιες κ πορειες δεν θα ρθει...ξερω εγω..μπερδευτηκα τωρα!

μακαρι να χει ταξι!γιατι εχουμε κ τον γιατρο!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Αντζυ μου πωπω... ολόκληρος κορίτσαρος έγινε!!! Αντε τώρα σταμάτα να αγχώνεσαι!

neraidoula μου και εσένα ο κύριος μια χαρά έγινε!!!

Μπράβο και στα υπόλοιπα κορίτσια που είδαν τα μπεμπάκια τους!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας για την φίλη μου... Δεν της είπα τίποτα. Θα μιλήσει με τον γιατρό της και θα δούμε! Σήμερα γεννάει μια άλλη φίλη μου και αν είναι καλά (θα κάνει καισαρική) θα πάω το απόγευμα να τη δω.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :-) ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ..ΗΣΥΧΑΣΑ ΛΙΓΟ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΤΗΣ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα και από εμένα κοιλίτσες!

Άντζυ, Βάσω, Στράτα και Άννα συγχαρητήρια για τα μωράκια σας που μεγαλώνουν και ετοιμάζονται για τη μεγάλη έξοδο!

Άντζυ καλέ πόσους θα ταίσουμε σήμερα? Ποικιλία πάντως δεν μπορώ να πώ, δεν ξέρω τι να διαλέξω...

Βάλια καλημέρα και σε έσενα, με το καλό να γεννήσει η φιλενάδα σου.

Ιωάννα εγώ μάλλον δεν θα έρθω αύριο λόγω απεργίας και γιατί από οτι άκουσα θα έχει και πορείες μάλλον.Εσεις έχετε και γιατρό οπότε θα κατέβετε έτσι και αλλιώς, εγώ λέω να την γλιτώσω την ταλαιπωρία.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα !

Ευχαριστούμε για το πρωινό! Πιο πλούσιο δε γίνεται!

Εγώ σήμερα έκανα κάτι πατέντες με τα μαξιλάρια και κάπως καλύτερα κοιμήθηκα. Τα σουτ όμως στην κοιλιά μου τα τρώω βροχή. Μεγάλος παικτής!!!

Η Βικυ ακόμα δεν μπήκε;

X4pTp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!

Μου λείψατε άτιμα κορίτσια, αλλά χτες πήρε άδειο ο καλός μου και με αποσυντόνισε. Στο τέλος πήγαμε και μία επίσκεψη σε φιλαράκια το βράδυ στο καπάκι από τον γιατρό και τα ψώνια και γυρίσαμε πολύυυυ αργά για να μπω μέσα.

Στο γιατρό πήγαμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα του συζύγου (σαν παιδάκια κάνουν με τους γιατρούς...).

Εγώ σήμερα το πρωί πήγα στην μικροβιολόγο να δώσω τα ούρα για καλλιέργεια |(γιατί αμα τα έδινα στο ΙΚΑ θα έκανε 2 βδομάδες η καλλιέργεια...) και μετά ήρθα στην γειτονιά σου Δήμητρα να πάρω τις απαντήσεις από τις εξετάσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Πήγα και στο ΚΕΠ τώρα το πρωί πάλι για τις αιτήσεις και δεν έχουν σύστημα οι μ@λ@κες και πρέπει να πάω στο δημοτολόγιο , αλλά μέχρι τις 11 γιατί μετά έχουν πάλι στάση εργασίας στον Δήμο (κουράστηκαν τα ρεμάλια). Έκανα όμως 2 εξουσιοδοτήσεις στον σύζυγο να εισπράξει από το ΙΚΑ και να γράψει την μπουμπού στην οικογενειακή μας μερίδα. Για τον ΟΑΕΔ θα ρωτήσω τί χρειάζεται και θα στείλω την μάμα μου γιατί αμα του πω να πάει και εκεί θα πηδηχτεί από το παράθυρο.....

Αντζουλίνα μου υπέροχα τα νέα από τον γιατρό σου , μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!

Να σας διαβάσω λίγο και επανέρχομαι...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...