Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενα θα γεννησεις Ιρεβ ?

Ηθελα να ρωτησω κοπελες που εχουν κανει μαθηματα ανωδινου τοκετου αν μπορω να παω στο ΕΛΕΝΑ να παρακολουθησω με τον ανδρα μου μαζι οταν ερθει γιατι μονη μου δεν παω τοσο μακρια εκτοσ οτι φοβαμε να μενω μονη μου, τοσο μακρια κι τοσες ωρες.

Ξερει καμια κοπελα να με βοηθησει σχετικα με τα μαθηματα στο ΕΛΕΝΑ?

Εγω παντως που τα ειχα κανει στο Στελιο ηταν προγραμματισμενα πολυυυυυυυ καιρο πριν... Νομιζω η Βικυ εχει τηλεφωνα που τα κανει τωρα, γιατι εμενα ειναι 2 χρονια...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παντως που τα ειχα κανει στο Στελιο ηταν προγραμματισμενα πολυυυυυυυ καιρο πριν... Νομιζω η Βικυ εχει τηλεφωνα που τα κανει τωρα, γιατι εμενα ειναι 2 χρονια...

Ο ανρδας μου ερχετε την Μ.Εβδομαδα απο το εξωτερικο κι θα ηθελα να πηγενω μαζι του να τα παρακολουθουμε.ΒΙΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ που εισαι?

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

καλώς τη strata και την Άννα....μπράβο για τα μπεμπάκια σας..όλα καλά...οι άλλες μανούλες δεν ήρθαν ακόμα ε;:rolleyes:μπήκα για καλυνύχτα...η μπέμπα μου κάνει τα δικά της και δεν ξέρω αν καταφέρω να κοιμηθώ τελικά.τα λέμε το πρωί...καληνύχτα σε όλες

Grya.jpgGryap3.png

καλώς τη strata και την Άννα....μπράβο για τα μπεμπάκια σας..όλα καλά...οι άλλες μανούλες δεν ήρθαν ακόμα ε;:rolleyes:μπήκα για καλυνύχτα...η μπέμπα μου κάνει τα δικά της και δεν ξέρω αν καταφέρω να κοιμηθώ τελικά.τα λέμε το πρωί...καληνύχτα σε όλες

ονειρα γλυκα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!!!Αργησα αλλα γυρισα!

Ο μικρουλης μας ειναι 2360γρ με το κεφαλακι κατω.Υπολογιζει οτι θα γεννηθει περιπου 3000.Την μουριτσα του

δεν μπορεσαμε να την δουμε καθαρα γιατι ειχε τον λωρο μπροστα.Μου ειπε

οτι θα βγει ψηλο το αντρακι μου(σαν τον μπαμπα του)!

Ολα τελεια νερα, πλακουντας κτλ........Θα ξαναπαμε σε 2 εβδομαδες οπου μπαινω και στον 9ο να μου κανει NST και να μου πει και λεπτομερειες για

απο εδω και περα!Απ οτι μου ειπε υπολογιζει επειδη λεει ειναι το

πρωτο μου παιδακι οτι μαλλον θα αργησω να γεννησω και οτι μπορει να παρω και οοολο τον 9ο και μου εκατσε καπως:confused::confused::confused:και μου ειπε οτι δεν θα ¨πιεσουμε ¨ τιποτα και θα γινουν ολα οπως πρεπει και να μην βιαζομαι!!!

Ελα ομως που εγω βιαζομαι!!!!Μου ειπε και οτι το Πασχα θα ειναι εδω οποτε να μην αγχονομαι για αυτο.

Και οτι την επομενη φορα θα με κοιταξει και απο κατω!!!ΧΕΡΑΚΙ δηλαδη!!!

Γαμωτο!!!!Αυτα θυμαμαι!!!Ειμαι και λιγο κομματια και δεν πολυλειτουργει το

μυαλο μου........:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η Αγγελικουλα δεν γυρισε ακομα να υποθεσω ε???

ατλαντίς σου στειλα πμ κοριτσάκι.Ο μπέμπης πηγαινοέρχεται κ λέω κ γω να την κάνω για ύπνο σιγά σιγά.Καληνύχτα κορίτσια κ όλα καλά για όλες μας.Τι κανονίσατε για τα τηλ;

ntesehjufpgrhgvn.png

ΓΥΡΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΝΤΥΘΩ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ,ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ 2 ΤΟΣΤΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΩ...ΑΡΓΗΣΑ!!! ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΝΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

ΑΝΝΥ ΑΝ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΑΠΟΧΗ!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 2 ΚΙΛΑΚΙΑ!!!!!ΔΥΟ ΚΙΛΑΑΑΑΑ !!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Ή ΛΙΓΟ ???

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΕΛΕΙΟ!! ΧΑ ΧΑ!

ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΝΑΙ 5 ΤΡΙΧΕΣ Ή ΠΟΛΛΑ ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ!

Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ,ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ 2 (Ε,ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ!) ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ Κ ΘΑ ΝΑΙ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ!

ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ,ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!Α...ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Κ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μπραβο angie!!!!Τελεια η μπεμπα και νομιζω οτι μια χαρα ειναι τα 2 κιλακια!!!Αν δεν ηταν θα στο ελεγε ο γιατρος!!!!!!!!!

Τι ωραια!!!!Αντε αντε μια χαρα τα ζουζουνακια!!!!!!

Μπράβο Στράτα και Αντζυ.

Νικ΄λ μου και ο δικός μου με έχει ταράξει. στην κλωτσιά Ελπίζω και οι 2 να καταφέρουμε να κοιμηθούμε.

Βικυ μας ξέχασες; Που είσαι να μας πεις τα νέα;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

να μαι κ εγω..ειχε ο Κωστας το λαπι τοπι!

Αντζουλα μου τελεια τα νεα για την μπουμπου σας!!!

Νεραιδουλα μου κ εσυ μια χαρα!!!Μπραβο πολυ χαιρομαι για ολες!!!!

Η Βικυ ακομη?????????????????σημερα εχει παρει μια μεγαλη ΑΠΟΥΣΙΑ!!!κ ας μπηκε για λιγο!

Ιρεβ μου..καταλαβα τι ειναι αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω για ποιο λογο της το πηρε αυτο το σεντονι ας το πουμε...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μπράβο Στράτα και Αντζυ.

Νικ΄λ μου και ο δικός μου με έχει ταράξει. στην κλωτσιά Ελπίζω και οι 2 να καταφέρουμε να κοιμηθούμε.

Βικυ μας ξέχασες; Που είσαι να μας πεις τα νέα;

κ μενα δεν σταματαει..κ με το που ξαπλωνω κλωτσαει πανω στο διαφραγμα!!!!ουφ!μαυρη νυχτα με βλεπω να κανω παλι!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

neraidoula και Άντζυ, τί καλά! Χάρηκα με τα νέα σας! Μια χαρά μεγαλώνουν τα μωράκια σας!

Εμείς πήγαμε σ/μ το απόγευμα και μετά ήμουν μέσα στην καλή χαρά! Ρίξαμε και κάτι χορούς με το μπέμπη! Ώσπου είδα Λαζόπουλο, άκουσα μια δυσάρεστη είδηση και έκλαιγα για πόση ώρα... Τελικά συνήλθα, αλλά σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας; (Νίκο Ευαγγελάτο!)

Επιτέλους κρέμασα και τις πολύπαθες κουρτίνες στο παιδικό και χάρηκα που τελείωσε κι αυτό!

Τώρα το βράδυ νιώθω κάτι φρικτές σουβλιές στον τράχηλο... Δεν έχω καταλάβει από τί προκαλούνται, από τις κινήσεις του μωρού ή από κάτι άλλο;

Άννη, εσένα πώς πηγαίνουν; Τίς νιώθεις ακόμη;

Πάντως για το σεντόνι ακόμη δεν κατάλαβα... Με ρούχα δεν τους κηδεύουν; Και τί το ειδικό έχει; Δεν είναι ένα απλό σεντόνι; Εγώ συνεχίζω ακάθεκτη να ρωτάω! Άννη, όσο για το λόγο που το αγόρασε... Είσαι πολύ αθώα! Ευσεβείς πόθοι της πεθεράς! ;):tongue:

Βάσω, καληνύχτααα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...