Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τάνια καλώς ήρθες και πάλι και με το καλό να έρθεις και Θεσ/νίκη. Για τα μαθήματα στο Ιπποκράτειο δεν προλαβαίνεις γιατί είναι 8 2ωρα μαθήματα και είναι σχεδόν εβδομαδιαία εμείς να φανταστείς ξεκινήσαμε από τον Ιανουάριο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τάνια καλώς ήρθες και πάλι και με το καλό να έρθεις και Θεσ/νίκη. Για τα μαθήματα στο Ιπποκράτειο δεν προλαβαίνεις γιατί είναι 8 2ωρα μαθήματα και είναι σχεδόν εβδομαδιαία εμείς να φανταστείς ξεκινήσαμε από τον Ιανουάριο.

Άλλωστε και στο τέλος αυτά που θα κάνω με τη φίλη μου πάλι αργά θα είναι, αλλά τέλος πάντων θα έχω μια ιδέα....

Οι ανάσες δεν είναι και τπτ ιδιαίτερα δύσκολο, 3 αναπνοές είναι και αφού θα κάνεις και ιδιαίτερα μια χαρά θα προλάβεις να τα μάθεις.

οκ λοιπόν, εσύ ξέρεις καλύτερα αφού τα κάνεις. Εσείς κάνετε και άλλες ασκήσεις ε;;

οκ λοιπόν, εσύ ξέρεις καλύτερα αφού τα κάνεις. Εσείς κάνετε και άλλες ασκήσεις ε;;

Μας δείξαν και κάποιες άλλες ασκήσεις αλλά αν δεν έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να λέει να κάνεις τις ασκήσεις..... Εγώ τουλάχιστον μόνη μου βαρέθηκα σπίτι να κάτσω και να της κάνω.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες φουσκοτουλες !!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Πως ειστε?

Πως πανε οι κοιλιες σας ?

Εχς γινει σαν καρπουζι ...κι εχουμε ακομα καιρο....αλλα μου αρεσει ομως (πολυ κλοτσιδον ριχνει εκει μεσα)

Να σας πω τα νεα μου κι εγω που εχω να μπω πολυ καιρο ( δεν προκειτε να διαβασω ολες ολες ολες τις σελιδες που εχετε γραψει αρα σημενει πως θα ειμαι εκτος θεματος μεχρι να καταλαβω τι γινετε)....

Καναμε ντοπλερ στις 5/3/10 κι ζυγιζουμε 1809 κιλακια ( ειμαστε χονδρουλες) για τον 9 μηνα μαλλον το μωρα μας θα ειναι 4500 κιλακια (φουσκοτοοοοοοοο) \

αχ

αχ

αχ

αχ

ΚΙ αν ειναι ετσι θα παω καισαρικη αμεσως.

Εν τω μεταξυ μπορει να γεννησω κι ποιο νωρις απο οτι μας ειπε ενας γιατρος.Λογο πιεσης που εχω κι πινω φαρμακα , αν γεννησω με φυσιολογικο μπορει να παθω κατι οπως εγκεφαλικο πανω στην γεννα.Ετσι μς ειπε ενας γιατρος απο το ΩΝΑΣΕΙΟ.Θα δουμε την παρασκευη που θα παμε ΕΛΕΝΑ να δουμε τι θα μας πουνε κι εκει ο γιατρος που θα με ξεγεννησει ( αν δεν εχει καμια απεργεια)

Κι που λετε.....ετοιμαζομαστε για το μωρακι να ερθει στο σπιτακι μας εχουμε παρει πολλα πολλα ρουχαλακια κι κρεβατακι κι καλαθουνα κι πολλα πολλα ακομα....Ολα ειναι ετοιμα για να ερθει το μωρο μας.

Μας δωσανε κι αλλο ενα κρεβατι κι ετσι το ενα θα μεινει στους γονεις μου κι το αλλο θα ειναι σε εμας.

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Εκανα κι τριπλεξ καρδιας του μωρου (λογο πιεσης) κι ειναι μια χαρα ολα...Βεβαια πληρωσαμε 125 ευροπουλα αλλα μας ειπανε πως μπορουμε να τα παρουμε απο το ΙΚΑ πισω ( οχι ολα αλλα καποιο ποσο)

Κι σημερα σαν καλη μανουλα κι εγω σηκωθηκα νωρις το πρωι κι πηγα στο ΙΚΑ κι που λετε εφυγα απο εκει κι δεν πηρα τιποτα....

Παω στο ΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ που λετε για να μαθω που πρεπει να παω για να παρω τα λεφτα....κι αρχιζουμε εδω...

(διαλογος με υπαλλυλο)

-Εχει κοπελα στον αριθμο 5 πηγενε κι ρωτα εκει

-Δεν εχει καμια κοπελα εκει κι δεν μπορω να περιμενω

-Πηγενετε εκει κι θα ερθει

- Δεν μπορω να περιμενω εχω πιεση κι μπορει να πεσω κατω

- δεν μπορω να σας κανω κατι.Πηγενετε στην σειρα

(παω στην προισταμενη που ειναι εκει κι καθετε στο γραφειο,απολαμβανει τον καφε της κι μιλαει στο τηλ κι γελλαει)

-Καλημερα μηπως μπορειτε να μου πειτε που να παω με αυτο το χαρτι? ( ειμαι ακομα καλη,δεν εβριζα)

- Βγειτε κοπελα μου απο εδω κι πηγενετε στον αριθμο 5 θα σας πει η κοπελα εκει

- Δεν ειναι κανενας εκει.Δεν μπορω να στεκομαι τοσες ωρες ορθια θα πεσω κατω.Εχω πιεση δεν το καταλαβενετε?αν πεσω κατω εσεις θα με βοηθησετε? ( τα ειχα παρει)

- Δεν μπορω να κανω κατι βγειτε εξω,ολοι περιμενουν εδω.

( παω εξω κι με εχει πιασει υστερια κι κλαμα μαζι...απο τα νευρα μου με τους παλιομαλακες εκει μεσα)

Περιμενω 5 λεπτα κι δυσκολευομαι να αναπνεσυσω κι εχω ανευασει κι πιεση ( το ενοιωθα,πεταγετε η ....απο μεσα κι λεει σε μια κοπελα μολις τελειωσεις θελω να εξυπερετησεις μια κοπελα ,εμενα δηλαδη)

Ερχετε κι αρχιζουμε παλι...

Μου περνει το χαρτι κι λεει

-Το νουμερακι σας που ειναι?

-δν εχω νουμερακι,ειμαι εγκυος

-ολοι ειναι με νουμερακια εδω

-τι λες τωρα?θα κατσω να περιμενω εγω τοσες ωρες για μια ερωτηση?

(ενω εγω χτυπιεμε κι κλαιω,ερχετε παππουλης κι μου δινει το νουμερακι του για να περασω χωρις σειρα,δεν το δεχομαι)

-Παρτε νουμερακι ( συνεχιζςει αυτη)

- Της λεω δωσε μου το χαρτι κι βαλτα εκει που ξερεις κι εφυγα......

ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ?

ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΑΠΛΛΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ? ΟΥΤΕ 25 ΔΝ ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙ ΓΛΩΣΣΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ

RVysp3.png

uF2hp3.png

Εκανα κι τριπλεξ καρδιας του μωρου (λογο πιεσης) κι ειναι μια χαρα ολα...Βεβαια πληρωσαμε 125 ευροπουλα αλλα μας ειπανε πως μπορουμε να τα παρουμε απο το ΙΚΑ πισω ( οχι ολα αλλα καποιο ποσο)

Κι σημερα σαν καλη μανουλα κι εγω σηκωθηκα νωρις το πρωι κι πηγα στο ΙΚΑ κι που λετε εφυγα απο εκει κι δεν πηρα τιποτα....

Παω στο ΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ που λετε για να μαθω που πρεπει να παω για να παρω τα λεφτα....κι αρχιζουμε εδω...

(διαλογος με υπαλλυλο)

-Εχει κοπελα στον αριθμο 5 πηγενε κι ρωτα εκει

-Δεν εχει καμια κοπελα εκει κι δεν μπορω να περιμενω

-Πηγενετε εκει κι θα ερθει

- Δεν μπορω να περιμενω εχω πιεση κι μπορει να πεσω κατω

- δεν μπορω να σας κανω κατι.Πηγενετε στην σειρα

(παω στην προισταμενη που ειναι εκει κι καθετε στο γραφειο,απολαμβανει τον καφε της κι μιλαει στο τηλ κι γελλαει)

-Καλημερα μηπως μπορειτε να μου πειτε που να παω με αυτο το χαρτι? ( ειμαι ακομα καλη,δεν εβριζα)

- Βγειτε κοπελα μου απο εδω κι πηγενετε στον αριθμο 5 θα σας πει η κοπελα εκει

- Δεν ειναι κανενας εκει.Δεν μπορω να στεκομαι τοσες ωρες ορθια θα πεσω κατω.Εχω πιεση δεν το καταλαβενετε?αν πεσω κατω εσεις θα με βοηθησετε? ( τα ειχα παρει)

- Δεν μπορω να κανω κατι βγειτε εξω,ολοι περιμενουν εδω.

( παω εξω κι με εχει πιασει υστερια κι κλαμα μαζι...απο τα νευρα μου με τους παλιομαλακες εκει μεσα)

Περιμενω 5 λεπτα κι δυσκολευομαι να αναπνεσυσω κι εχω ανευασει κι πιεση ( το ενοιωθα,πεταγετε η ....απο μεσα κι λεει σε μια κοπελα μολις τελειωσεις θελω να εξυπερετησεις μια κοπελα ,εμενα δηλαδη)

Ερχετε κι αρχιζουμε παλι...

Μου περνει το χαρτι κι λεει

-Το νουμερακι σας που ειναι?

-δν εχω νουμερακι,ειμαι εγκυος

-ολοι ειναι με νουμερακια εδω

-τι λες τωρα?θα κατσω να περιμενω εγω τοσες ωρες για μια ερωτηση?

(ενω εγω χτυπιεμε κι κλαιω,ερχετε παππουλης κι μου δινει το νουμερακι του για να περασω χωρις σειρα,δεν το δεχομαι)

-Παρτε νουμερακι ( συνεχιζςει αυτη)

- Της λεω δωσε μου το χαρτι κι βαλτα εκει που ξερεις κι εφυγα......

ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ?

ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΑΠΛΛΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ? ΟΥΤΕ 25 ΔΝ ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙ ΓΛΩΣΣΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ :evil::evil::evil::evil:

ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ.

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΡΑΤΙΘΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΪΔΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΕΣ

κορίτσια ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα μπεμπάκια σας.Έχω να μπω 4-5 μέρες γιατί προσπαθώ ν αποτοξινώνομαι απο τν πολύωρη ακτινοβολία κ επιπλέον τελευταία ήμουνα κ είμαι πολύ αγχομένη κ έτσι καλύτερα να μην διΒΆΖΩ ΤΊΠΟΤΑ γιατί είμαι γενικά σε υπερένταση κ καθόλου καλά ψυχολογικά.Την Παρασκευή πλήρωσα κοντα 40 ε!!!!!!σε ταξί λόγω της απεργίας αλλά δεν θα ακύρωνα με τ΄ποτα το ντόπλερ.Τελικά όλα είναι πάρα πολυ καλά το αίμα, η θέση κ κατάσταση του πλακούντα μόνο που μόλοις άκουσα οτι το βάρος του παιδιού ειναι 2965γρ!!!!!!!!!ζαλίστηκα κ μόλις τέλειωσε το ντόπλερ λιποθύμησα γιατί σκέφτηκα πως θα γίνει το μωρό 4 κιλά κ πως θα το γεννήσω!!!!!!Τελικά οι μαίες μου είπαν πως πάντα υπάρχει μια απόκλιση στο βάρος στους υπερήχους μέχρι 400-500γρ κ οτι θα ναι 3600-38οο οταν γεννηθεί.Επίσης μου παν πως μπορεί να γεννήσω 10 μέρες νωρίτερα τη Μ.βδομάδα.θα μου πουν με σιγουριά οταν μπω στον 9ο που θα μ εξετάζουν 2 φορες τη βδομάδα.Επίσης μου παν πως φαίνεται οτι το μωρό είναι μεγάλο κ οτι έχω ανοιχτή λεκάνη.κ να μην φοβάμαι.Μου έκαναν μια ώρα κουβέντα για ψυχική στήριξη,να καθησυχάσουν όλους τους φόβους μου με όλα στον τοκετό.

Συνεχίζω με εξετάσεις κ βγαίνουν πολύ καλές κ η γλυκοζηλιωμένη αιμοσφαιρίνη που μου έκαναν βγήκε καλή,συνεχίζω με νηστειοθεραπευτή που μου είπε οτι είναι τέλειο το μωρό κ οτι αφωνιώ χωρίς λόγο.έτσι προσπαθώ να ηρεμώ.Την βαλίτσα ακόμη δεν ετοίμασα,βγήκα το Σάββατο με μια φίλη,πήγα σε ζευγάρι φίλους που μου έδωσαν κ πολά ρούχα για τον μπέμπη,ήπια χθες καφέ με μια φίλη αλλά ο γιατρός είπε να ξεκουράζομαι πολύ κ το μεσημέρι.Αυτα κορίτσάκια.Ελπίζω κ εύχομαι όλα καλά.Κγω δεν ετοίμασα ακόμη βαλίτσα, προσεχώς.Καληνύχτα κ καλή επιτυχία στο ντόπλερ σε όσες δεν έχουν κάνει στο μητέρα κόστιζε τελικά 110ε.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Βρε καλώς την Αννούλα. Καιρό είχες να μπεις! Δεν πρέπει να συγχίζεσαι.

Μπράβο για την κοπελάρα σου! Μεγαλούτσικη!

Πόση πίεση έχειςσε ηρεμία;

Αν δεν πινω χαπακι εχω 17-18...αν πινω εχω 11-12 με 6-7 της καρδιας.Αν συγχιζομαι μην ρωτατε καλυτερα...Αν ειμαι ηρεμη 11 με 12 :)

RVysp3.png

uF2hp3.png

Καλησπερα μανουλες...δυστυχως δεν ειδα να εχουμε ακομα νεα απο τους σημερινους υπερηχους...

Τάνια καλώς μας ξανάρθες και με το καλό!

Βρε κοριτσια το σαβανο-σεντονο ειναι το σεντονι που σκεπαζουν (σαβανωνουν) τους νεκρους!!!...πωπωπω μακαβρια νυχτιατικα...

Νικόλ μου απ'ό,τι άκουσα σήμερα δεν επιτρέπουν να μπει ο άντρας στο Ελενα αν δεν έχει παρακολουθήσει αυτά τα δύο μαθήματα στο Ελενα.

Πάντως Βικούλα πες μας τη μάθατε. Χρήσιμο θα'ναι και για μας.

Ισχυει αυτο. Πρωτα απο ολα πρεπει να εχεις ρωτησει το γιατρο σου "αν γουσταρει" να αφησει το συζυγο... Κι επειτα δεν τους αρκει παραδειγμα χαρτι οτι κανατε μαθηματα στο ΙΚΑ αλλα αποκλειστικα στο Ελενα.

Άννα οτι και να πω ειναι λιγο. Υποχρεωμενα ηταν τα ζωα να σε εξυπηρετησουν! Ομολογω πως δεν μου εχει συμβει ποτε. Ισα ισα με το που το ελεγα (ακομα κι οταν δεν φαινοταν) με εξυπηρετουσαν παντου.

Ααα, ξεχασα να σας πω οτι το "δασος" εξαφανιστηκε επιτελους... Αν και οταν τελειωσα με επιασαν πονοι δυνατοι, απο τα σκυψιματα... Τωρα περιμενω να κοιμηθει ο γιοκας μου, να περιποιηθει ο αντρουλης μου "το υπολοιπο" που δεν εχω προσβαση....ολες καταλαβαινετε γιατι νομιζω...χιχιχι

Με επιασε κι ενα ακομη αγχος για αυριο... Τωρα που εγω παω για standard καισαρικη, παλι θα μου κανει εξεταση με το χερι????????!!!!!!!!!! ΔΕ ΘΕΕΕΕΛΩ!!!!!!!!!!! ουα ουα ουα

QuW0p3.png

κορίτσια ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα μπεμπάκια σας.Έχω να μπω 4-5 μέρες γιατί προσπαθώ ν αποτοξινώνομαι απο τν πολύωρη ακτινοβολία κ επιπλέον τελευταία ήμουνα κ είμαι πολύ αγχομένη κ έτσι καλύτερα να μην διΒΆΖΩ ΤΊΠΟΤΑ γιατί είμαι γενικά σε υπερένταση κ καθόλου καλά ψυχολογικά.Την Παρασκευή πλήρωσα κοντα 40 ε!!!!!!σε ταξί λόγω της απεργίας αλλά δεν θα ακύρωνα με τ΄ποτα το ντόπλερ.Τελικά όλα είναι πάρα πολυ καλά το αίμα, η θέση κ κατάσταση του πλακούντα μόνο που μόλοις άκουσα οτι το βάρος του παιδιού ειναι 2965γρ!!!!!!!!!ζαλίστηκα κ μόλις τέλειωσε το ντόπλερ λιποθύμησα γιατί σκέφτηκα πως θα γίνει το μωρό 4 κιλά κ πως θα το γεννήσω!!!!!!Τελικά οι μαίες μου είπαν πως πάντα υπάρχει μια απόκλιση στο βάρος στους υπερήχους μέχρι 400-500γρ κ οτι θα ναι 3600-38οο οταν γεννηθεί.Επίσης μου παν πως μπορεί να γεννήσω 10 μέρες νωρίτερα τη Μ.βδομάδα.θα μου πουν με σιγουριά οταν μπω στον 9ο που θα μ εξετάζουν 2 φορες τη βδομάδα.Επίσης μου παν πως φαίνεται οτι το μωρό είναι μεγάλο κ οτι έχω ανοιχτή λεκάνη.κ να μην φοβάμαι.Μου έκαναν μια ώρα κουβέντα για ψυχική στήριξη,να καθησυχάσουν όλους τους φόβους μου με όλα στον τοκετό.

Συνεχίζω με εξετάσεις κ βγαίνουν πολύ καλές κ η γλυκοζηλιωμένη αιμοσφαιρίνη που μου έκαναν βγήκε καλή,συνεχίζω με νηστειοθεραπευτή που μου είπε οτι είναι τέλειο το μωρό κ οτι αφωνιώ χωρίς λόγο.έτσι προσπαθώ να ηρεμώ.Την βαλίτσα ακόμη δεν ετοίμασα,βγήκα το Σάββατο με μια φίλη,πήγα σε ζευγάρι φίλους που μου έδωσαν κ πολά ρούχα για τον μπέμπη,ήπια χθες καφέ με μια φίλη αλλά ο γιατρός είπε να ξεκουράζομαι πολύ κ το μεσημέρι.Αυτα κορίτσάκια.Ελπίζω κ εύχομαι όλα καλά.Κγω δεν ετοίμασα ακόμη βαλίτσα, προσεχώς.Καληνύχτα κ καλή επιτυχία στο ντόπλερ σε όσες δεν έχουν κάνει στο μητέρα κόστιζε τελικά 110ε.

Φουσκοτο ειναι ρο δικο σου :P

με κατι μαγουλακια πω πω πω ολες οι γιαγιαδες θα θελουνε να την πειραξουνε.....απα πα πα πα μονο που το σκεφτομαι :?

Μια χαρα ειναι.Να λες δοξα το θεο που ειναι υγιες το μωρακι σου κι ολα θα πανε καλα.

Δεν θα μας αφησουνε ετσι οι γιατροι :mrgreen: εμενα θα ειναι 4500 ειναι το 95% απο οσο ξερουμε απο την Β-Επιπεδου που καναμε κι ακομα εκει ειναι.Δες της εξετασεις σου κι δες ποσα κιλα γραφει οτι θα ειναι το μπεμπε στον 9 μηνα...εκει θα δεις

RVysp3.png

uF2hp3.png

Απο αλλου περιμεναμε τα νεα και απο αλλου μας ηρθαν

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Ευχομαι να πανε ολα καλα ως το τελος... Αν ερθει λιγο νωριτερα ο μπεμπης που σου ειπαν, σε συμφερει βρε κουτο...δε θα ειναι και τοσο πολυ μεγαλος

Μην ανησυχεις! Θα τα καταφερεις

QuW0p3.png

Ελενα θα γεννησεις Ιρεβ ?

Ηθελα να ρωτησω κοπελες που εχουν κανει μαθηματα ανωδινου τοκετου αν μπορω να παω στο ΕΛΕΝΑ να παρακολουθησω με τον ανδρα μου μαζι οταν ερθει γιατι μονη μου δεν παω τοσο μακρια εκτοσ οτι φοβαμε να μενω μονη μου, τοσο μακρια κι τοσες ωρες.

Ξερει καμια κοπελα να με βοηθησει σχετικα με τα μαθηματα στο ΕΛΕΝΑ?

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...