Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια! Εμείς μέχρι τώρα παλεύαμε με το πλυντήριο. Αντί για τη 1:00 που θα'ρχοντουσαν ήρθαν τελικά στις 5:00 κι εμείς περιμέναμε χωρίς να κοιμηθούμε καθόλου το μεσημέρι. Εν τω μεταξυ το τοποθέτησαν αλλά φυσικά, επειδή είναι πολύ "άρπα κόλλα" όπως οι περισσότεροι του επαγγέλματος, το βάλαν σαν τα μουτρα τους και μέχρι πριν λίγο διορθώναμε τις βλακείες τους. Είναι κι ο δικός μου τελειομανής αλλά η αλήθεια είναι ότι αν δεν γίνει σωστά απ'την αρχή δεν πρόκειται να ξαναασχοληθεί κανείς. Πάντως τα καταφεραμε και τώρα βάλαμε να δούμε πως πλένει.

Bubbles καλώς μας ήλθες και με το καλό το μωράκι σου κι εσύ.

Χριστινάκι επιτέλους αποφάσισες να σταματήσεις δουλεια!

Αντζούλα με το καλό να δεις την μπουμπού σου απόψε.

Δήμητρα, χαίρομαι που όλα είναι οκ γιατί κι εμένα, όπως σου είπα, είναι πολύ υπερκινητική.

Βικάκι, ευχαριστώ για την πληροφορία για το Έλενα. Καλύτερα γιατί σκεφτόμασταν ότι θα γίνεται χαμός με την απεργία από αυτοκίνητα στο κέντρο.

Κική μου, κι εγώ δεν έχω ετοιμάσει βαλίτσα. Ούτε καν έχω βρει ποιά βαλίτσα θα πάρω μαζί, οπότε δεν είσαι η μόνη.

Βάλια, ελπίζω να πάνε όλα καλά με την φίλη σου. Κι εμένα χαμηλή μου ακούγεται αλλά εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι. Πρέπει να μιλήσει με τον γιατρό της.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μαράκι μεγειά το πλυντήριο, τέρμα το πλύσιμο στο χέρι! Τελικά με τα μαστόρέματα δεν σας πάει πολύ καλά, όλο σε ταλέντα μαστόρια πέφτετε.

Άντζυ άντε με το καλό να πας να δεις την μικρή σου και μην ξεχάσεις τις ερωτήσεις, περιμένουμε νέα σου.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

ουφ βρε Μαρακι καλα λεει η Θαλεια..ολο σε ταλεντα πεφτετε!ευτυχως τελειωσατε με αυτο ομως!

Καλη η ιδεα σας κοριτσια για σιδεροτυπο!!!λεω να το κανω...

Θαλεια πολυ εχω προβληματιστει με τις κωλοαπεργιες τους!!!

κ τωρα που το θυμηθηκα...εκανες επιστολη για το Ιπποκρατειο για τα μαθηματα?

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

MARY73 Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΩΣ ΤΙΣ 11 Ή ΚΑΙ 12.ΕΓΩ ΠΑΩ ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ 2 ΩΡΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΧΕΙΣ,ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ,ΚΑΠΟΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ! ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΩΡΑ,ΦΕΥΓΩ!ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εγώ παντως δεν με βλέπω για το σεμινάριο της Πέμπτης.

Την επιστολή δεν την έγραψα ακόμα αν και ο Γιάννης είπε οτι θα την γράψει αυτός, αλλά δεν το βλέπω. Μέσα στις επόμενες μέρες πρέπει να κάτσω να την γράψω, ευτυχώς έχω μία γνωστή που δουλεύει εκεί και θα την πάει.

rdESp2.png

Εγώ παντως δεν με βλέπω για το σεμινάριο της Πέμπτης.

Την επιστολή δεν την έγραψα ακόμα αν και ο Γιάννης είπε οτι θα την γράψει αυτός, αλλά δεν το βλέπω. Μέσα στις επόμενες μέρες πρέπει να κάτσω να την γράψω, ευτυχώς έχω μία γνωστή που δουλεύει εκεί και θα την πάει.

εγω δεν ξερω τι να γραψω...σε ποιον πρεπει να απευθυνεται???κ πρεπει να την παραδοσουμε στις μαιες?

Για την Πεμπτη δεν μπορεις λογω απεργιων η βαριεσαι??αν εχει καλο καιρο θα ναι ωραια...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Η επιστολή πρέπει να απευθύνεται στη δίοικηση του νοσοκομείου και να λέμε αν είμαστε ευχαριστημένοι από τα μαθήματα και αν έχουμε προτάσεις να κάνουμε. Εμάς μας είπαν οτι πρέπει να την παραδώσουμε εκεί στις μαιες.

Για την Πέμπτη δεν θα κατέβω λόγω απεργίας, αν δεν έχει θα έρθω και αν έχει και καλό καιρό.... καφεδάκιιιιιιιι!

Δήμητρα απο οτι κατάλαβες είναι ευχριστήρια επιστολή για τα μαθήματα ψυχοπροφυλαξης στο Ιπποκράτειο, γιατί τα μαθήματα γίνονται από εθελόντριες μαίες.

rdESp2.png

Αααα μάλιστα! Εθελόντριες; Δηλαδή δεν κάνουν τα μαθήματα εντός ωραρίου; Κι αν είναι εκτός ωραρίου δεν πληρώνονται υπερωρίες/επίδομα....;

Όχι τα κάνουν εκτός ωραρίου αν και νομίζω οτι παίρνουν κάποια ρεπό αλλά τπτ άλλο, οπότε με την επιστολή στη δοίκηση του νοσοκομείου μπορεί να συγκινηθούν και να κάνουν κάτι πιο οργανωμένο.

rdESp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!! Να'μαι....

Πολύ πιθανόν να μη με θυμάστε κιόλας.....:D

Είχα και εγώ τα προβλήματά μου με τον υπολογιστή μου και χάθηκα για κάνα μήνα!

Άννη σου έστειλα μήνυμα στο facebook....

Είστε κάλά γενικά;; Ακούω για μαθήματα στο Ιπποκράτειο. Εγώ θα είμαι Θεσ/νίκη από τις 05/03 και μάλλον θα μου κάνει κάποια μαθήματα αναπνοής μία φίλη μου μαία γιατί δε με βλέπω να προλαβαίνω και πολλά, άσε που και πάλι αργά θα είναι, αλλά....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...