Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσούδια!!! Τι κάνετε?? Εγώ βλέπω Μυστικά της Εδεμ και μετα θα πάω για περπάτημα!!! Το παλεύω μπας και μας έρθει νωρίτερα ο άντρακλας!!! Εφτιαξα κι εγώ βαλίτσα αλλά δεν την εχω τελειώσει!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

επέστρεψα....πήρα άλλο ένα νυχτικό-δε μου αρέσει-αλλά δε βρήκα κάτι άλλο:(:confused::confused:......ετοιμάζεται βαλίτσες ε;άντε καιρός είναι....αγχώθηκα τώρα:rolleyes::rolleyes:πωπω δεν την παλεύω!!!ουφ!Βίκυ τι κάνετε στο μάθημα που ήρθε και ο άντρας σου;πως το κανόνισες;αν και ο Χρήστος δεν θέλει να μπεί ούτε για πλάκα:(

Grya.jpgGryap3.png

Πήρα μόλις το γιατρό μου τηλέφωνο να τον ρωτήσω για την υπερκινητικότητα του μπομπιράκου μου και η απάντησή του ήταν να μην ανησυχώ καθόλου. Να ανησυχούσα μόνο για το αντίθετο και ότι απλά θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του το ζουζούνι μου!

Με ρώτησε πότε με είδε, πότε θα με ξαναδεί κι ότι όλα οκ. :)

Μου έφυγε ένα βάρος!

X4pTp3.png

επέστρεψα....πήρα άλλο ένα νυχτικό-δε μου αρέσει-αλλά δε βρήκα κάτι άλλο:(:confused::confused:......ετοιμάζεται βαλίτσες ε;άντε καιρός είναι....αγχώθηκα τώρα:rolleyes::rolleyes:πωπω δεν την παλεύω!!!ουφ!Βίκυ τι κάνετε στο μάθημα που ήρθε και ο άντρας σου;πως το κανόνισες;αν και ο Χρήστος δεν θέλει να μπεί ούτε για πλάκα:(

Νικόλ μου απ'ό,τι άκουσα σήμερα δεν επιτρέπουν να μπει ο άντρας στο Ελενα αν δεν έχει παρακολουθήσει αυτά τα δύο μαθήματα στο Ελενα.

Πάντως Βικούλα πες μας τη μάθατε. Χρήσιμο θα'ναι και για μας.

X4pTp3.png

Πήρα μόλις το γιατρό μου τηλέφωνο να τον ρωτήσω για την υπερκινητικότητα του μπομπιράκου μου και η απάντησή του ήταν να μην ανησυχώ καθόλου. Να ανησυχούσα μόνο για το αντίθετο και ότι απλά θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του το ζουζούνι μου!

Με ρώτησε πότε με είδε, πότε θα με ξαναδεί κι ότι όλα οκ. :)

Μου έφυγε ένα βάρος!

Μπράβο Δημητρούλα μου!

Έτσι είναι και ο δικός μου αυτές τις μέρες!!!

Διαφημίσεις

κανε κ εσυ καμια βαλιτσα ....αιντεεεε!!!!!την Βικυ ελεγες:o

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Δημητρούλα είδες που στο είπα για την υπερκινητικότητα....μπράβο στο μπέμπη μας:Pπότε πας πάλι;καλά και να τα παρακολουθήσει ο Χρήστος δεν μπαίνει αλλά ενημερωτικά...Άννυ την έχω φτιάξει τη βαλίτσα αλλά προσθέτο πράγματα....οτι να 'ναι!!!

Grya.jpgGryap3.png

καλησπέρα κορίτσια! Γεια σου Δημητρούλα! Καλά δεν είναι στη Φαιναρέτη? εμένα μου έχει φανεί πολύ ενδιαφερουσα κατάσυαση και λύνεις ΄πάρα πολλές απορίες.

αντε να δούμε πότε θα αρχισω κι εγω με τη βαλίτσα μου. ακόμα να την ετοιμάσω...

valia Η χοριακή μετα την 4 εβδομάδα αυξάνεται με τρελή προοδο. η φίλη είναι 6 εβδομάδα τώρα οπότε είναι λίγο χαμηλή. μια επαναληψη θα λύσει κάθε απορία πάντως!

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Δημητρούλα είδες που στο είπα για την υπερκινητικότητα....μπράβο στο μπέμπη μας:Pπότε πας πάλι;καλά και να τα παρακολουθήσει ο Χρήστος δεν μπαίνει αλλά ενημερωτικά...Άννυ την έχω φτιάξει τη βαλίτσα αλλά προσθέτο πράγματα....οτι να 'ναι!!!

Ναι ναι! Απλά με εντυπωσιάζει το πόσο πολύ και δυνατά κλωτσάει και ήθελα να 'μαι σίγουρη. Τι στο καλό τους χρυσοπληρώνουμε στο κάτω κάτω.

Τώρα ραντεβού έχω τη Μεγάλη Τετάρτη 31/03, εκτός απροόπτου ;).

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Mary73!

Και μένα μ'αρέσει στη Φαιναρέτη. Απλά, κατανοητά, παραστατικά! Πολύ χαίρομαι που το Μαράκι και η Βίκυ μου το μάθανε και με βοήθησαν να πάω! Ευχαριστώωωωωω κορίτσια!!!

Η ΠΗΤ μου είναι 16/04. Προφανώς είσαι μια βδομάδα "μεγαλύτερη". Το τικεράκι μου είναι οκ νομίζω.

X4pTp3.png

Άννυ εγώ όχι απλά δεν έκανα βαλίτσα, αλλά πρέπει να πάω να πάρω κσι βσλίτσα, όπως επίσης ένα ρομπάκι, ακόμα ένα σετ πιτζάμες και παντόφλες. Άσε που δεν έχω πλύνει τπτ ακόμα. Δεν αγχώνομαι βέβαια, νομίζω οτι έχουμε ακόμα καιρό.

Πολύ καλή η ιδέα της Μαίρης, κάντο σιδερότυπο, θα είναι τέλειο!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...