Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ το πρωί πήγα για μάθημα και σήμερα μάθαμε για τους πόνους του τοκετού. Ενδιαφέρον είχε! Γνώρισα και τη Mary73!

Πριν λίγο γύρισα από το κομμωτήριο αφού επιτέλους πήγα και κουρεύτηκα! Καλά είναι :)

Προσπάθησα να βγω φωτογραφία, αλλά είμαι μόνη μου και δεν φαίνονται ακόμα και μπροστά στον καθρέφτη.

Αργότερα λέω να πάρω το γιατρό μου ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσω για την υπερκινητικότητα του μπεμπάκου μου που με έχει ταράξει.

Νικόλ πιτζαμούλες πήρα κι εγώ από το Carrefour οπως και νομίζω και η Αντζυ. Αννυ χαλαρά. Ολες έτσι είμαστε. Αλλες θυμώνουν έυκολα, άλλες κλαίνε εύκολα, άλλες τα κάνουν και τα 2. Κουβερτούλα πήρα μια βαμβακερή για το μαιευτηριο καθώς και ένα σετ σεντονάκια.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και συμπληρώνω με όσα ξέχασα.

Καλωσήρθες Bubbles.

Valia εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη φίλη σου. Ουτε εγώ έχω ιδέα απο τη β' χοριακή αφού δεν την έκανα ποτέ την εξέταση. Από το τεστ του φαρμακείου πήγα κατευθείαν στον υπέρηχο.

Καλώς και το Βικάκι. Τι γιατρούς; Θα δεις το μπεμπάκι σου κιόλας ή κάτι άλλο. Μη μας ξεχάσεις να μπεις να μας πεις.

Ιωάννα ευχαριστούμε για τη λίστα των ερωτήσεων. Πολύ χρήσιμη!

X4pTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ το πρωί πήγα για μάθημα και σήμερα μάθαμε για τους πόνους του τοκετού. Ενδιαφέρον είχε! Γνώρισα και τη Mary73!

Πριν λίγο γύρισα από το κομμωτήριο αφού επιτέλους πήγα και κουρεύτηκα! Καλά είναι :)

Προσπάθησα να βγω φωτογραφία, αλλά είμαι μόνη μου και δεν φαίνονται ακόμα και μπροστά στον καθρέφτη.

Αργότερα λέω να πάρω το γιατρό μου ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσω για την υπερκινητικότητα του μπεμπάκου μου που με έχει ταράξει.

Νικόλ πιτζαμούλες πήρα κι εγώ από το Carrefour οπως και νομίζω και η Αντζυ. Αννυ χαλαρά. Ολες έτσι είμαστε. Αλλες θυμώνουν έυκολα, άλλες κλαίνε εύκολα, άλλες τα κάνουν και τα 2. Κουβερτούλα πήρα μια βαμβακερή για το μαιευτηριο καθώς και ένα σετ σεντονάκια.

Με γεια το μαλλάκι! Βγάλε καμιά καλή να το δούμε ντε!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ιωαννα μου με πηραν κ μενα για το σεμιναριο να μου πουν οτι μεταφερθηκε για Πεμπτη..δεν μου ειπε κατι για απεργιες αλλα αν ειναι προγραμματισμενες παιζει να μην εχει κ ταξι!τι θα κανουμε?????εχουμε κ γιατρο μετα!θα πρεπει να κατεβω με το αμαξι,κ που να το παρκαρω?κ δεν θελω να οδηγαω αλλο!

θα δουμε....

ανοιξα την βαλιτσα,εβαλα μεσα ενα σετ πετσετες,σερβιετες,μαντηλακια,νεσεσερ με καλλυντικα(σαμπουαν κτλ),επιθεματα στηθους,μια νυχτικια (η αλλη θελει πλυσιμο) κ σχεδον γεμισε η βαλιτσα!!!!!κ εχω να βαλω παντοφλες ,μια νυχτικια ακομη κ καμια πυτζαμα,ρουχα για να φυγω, και του μωρου τα ρουχα!που θα μπουνε???????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα μανούλες!

Πήραν και εμένα τηλ από τα mothercare δεν μου είπαν για απεργία, αλλά νομίζω οτι την Πέμπτη έχει γενική απεργία. Δεν ξέρω μήπως έχει και τπτ πορείες. Αν παίζει κατι τέτοιο, εγώ δεν με βλεπω να έρχομαι.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Kαλησπέρα μανούλες!

Πήραν και εμένα τηλ από τα mothercare δεν μου είπαν για απεργία, αλλά νομίζω οτι την Πέμπτη έχει γενική απεργία. Δεν ξέρω μήπως έχει και τπτ πορείες. Αν παίζει κατι τέτοιο, εγώ δεν με βλεπω να έρχομαι.

ωωω λες να χει κ πορειες????

δεν ειναι μονο το σεμιναριο..εμεις εχουμε κ στον γιατρο ραντεβου το απογευμα!!!!

εσυ καλε κανεις βαλιτσα?

pSC1p2.png

Άντζυ, το αποθήκευσα!

Προσπαθώ να γράψω και τον άντρα μου στη Libero αλλά δεν τα καταφέρνω... Τί κάνω λάθος; Γκρρρρ...

νομιζω οτι εχει φαει κολλημα!ειχα κανει κ εγω εγραφη πριν μηνες!δεν μου ρθε τιποτα!!!!!:evil:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι κοριτσάκι! Έκανες βαλίτσα???? Μπράβο!

Εγώ όταν μπω στον 9ο :P

δεν τελειωσα...εχω ακομη κ αλλα να βαλω κ να δω που θα τα βαλω!:tongue:

τι κανεις εσυ?πως εισαι?

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...