Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??ΕΙΠΕ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ?ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ :-(Β Ι Κ Υ !!!ΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!

ναι ρε συ..που ειναι ???????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ξυπνήσαμε κι εμείς, κάναμε και τα μακαρονάκια μας και περιμένω ναρθει το αγοράκι μου να φάμε.

Μετά θα πάμε στον καρδιολόγο,έκλεισα ραντεβου τελικά για να μου φύγουν οι ιδεες που λέγαμε!

Αννυ μου δεν είμαστε για να πέφτει η ψυχολογία μας τώρα! Για να ανέβουμε! Ισως ήταν απο την χθεσινή σου βραδινή ταλαιπωρία!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Χριστίνα, καλή ξεκούραση! Χαίρομαι πολύ που θα ξεκουραστείς από βδομάδα!!! Μπράβο, μπράβο να έχεις δυνάμεις για το μπέμπη!

Βάσω, καλή ξεκούραση, να απολαύσεις το μπεμπάκι και να είναι όλα άψογα!

Άννη, μου τί έπαθες βρε πουλάκι μου;! Είναι κάτι σοβαρό ή από αυτά που μας πιάνουν τα χαζά; Αν είναι από τα χαζά μην ασχολείσαι καθόλου... Κι εμένα με έπιασε χθες μια βλακεία που δε στρώναν οι κουρτίνες (άκου, ηλίθιος λόγος!) και παραλίγο να βάλω τα κλάμματα και πήρα τηλ. τη μαμά μου να της τα πω και τελικά μου πέρασε η στενοχώρια και συγχύστηκα γιατί δεν καταλάβαινε το πρόβλημα και μου έλεγε άλλ' άντ' άλλων! Στο τέλος μου ανέβηκε η πίεση, ίδρωσα, ξεϊδρωσα, κλείσαμε και μετά από 10 λεπτά είχα ηρεμήσει από μόνη μου και ήμουν μια χαρά! Ελπίζω να είναι ορμονικό και να σου περάσει! Πάντως εδώ είμαστε αν θέλεις να πεις να ξεσκάσεις!

Irev, φτιάξε βρε καλή μου τη βαλιτσούλα μην τρέχεις τελευταία ώρα! Και τώρα που το θυμήθηκα... Σε τί χρησιμεύει αυτό το μακάβριο σαβανο-σέντονο? :confused:

Και σε όλες σας που τα μωράκια σας είναι μικρότερα, μην ανησυχείτε... Την επόμενη φορά που θα πάτε μπορεί να έχουν πάρει τα πάνω τους όπως έγινε και με τον δικό μας μπέμπη στην τελευταία επίσκεψη. Κι όπως μου είχε πει η γιατρός που αννησυχούσα "Δεν πειράζει, ας βγει εύκολα και μεγαλώνει μετά!" Αν δεν είναι μεγάλη η απόκλιση να σκέφτεστε το θετικό του πράγματος πως θα γεννήσετε ευκολότερα! ;)

Άντζυ, σου στέλνω με πμ το τηλέφωνό μου να το το έχεις στη λίστα σου... Απλώς όταν συμπληρωθεί θα μπεις στον κόπο να μου τη στείλεις κι εμένα να την έχω; Φυσικά, αν δεν έχουν αντίρρηση τα κορίτσια να μοιραστεί ο αριθμός τους... (Σε μένα εννοώ, δε θα βγω να το κάνω βούκινο!!! :tongue:)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Χριστινάκι επιτέλους!!! Αντε να σταματήσεις κορίτσι μου!!!

Νιkole, elisavet, Τανια, Θάλεια, neraidoula, Δέσποινα τι κάνετε μανούλες; (Εσάς βλέπω on line...)

bubbles καλως ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου!!!

Εγώ γύρισα από την φίλη μου την οποία την άγχωσε η μικροβιολόγος και δεν είναι πολύ καλά... Τελευταία περίοδο είχε 28 Ιανουαρίου και χτες που έκανε την χοριακή της βγήκε 409. Και η βλαμένη η μκροβιολόγος της είπε να την επαναλάβει γιατί δεν είναι πολύ υψηλή και μπορεί να δηλώνει αποβολή ή εξωμήτριο... Και τσαντίστηκα γιατί κάθονται και λένε ότι βλακείες θέλουν... Μια χαρά τιμή μου φαίνεται εμένα...

Σε λίγο θα πάω κι εγώ να φάω πατατούλες με μοσχάρι στο φούρνο!!!

409 einai ligo xamili xoriaki....

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Διαφημίσεις

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΟΚ,ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΑ!!ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!! ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Χριστίνα, καλή ξεκούραση! Χαίρομαι πολύ που θα ξεκουραστείς από βδομάδα!!! Μπράβο, μπράβο να έχεις δυνάμεις για το μπέμπη!

Βάσω, καλή ξεκούραση, να απολαύσεις το μπεμπάκι και να είναι όλα άψογα!

Άννη, μου τί έπαθες βρε πουλάκι μου;! Είναι κάτι σοβαρό ή από αυτά που μας πιάνουν τα χαζά; Αν είναι από τα χαζά μην ασχολείσαι καθόλου... Κι εμένα με έπιασε χθες μια βλακεία που δε στρώναν οι κουρτίνες (άκου, ηλίθιος λόγος!) και παραλίγο να βάλω τα κλάμματα και πήρα τηλ. τη μαμά μου να της τα πω και τελικά μου πέρασε η στενοχώρια και συγχύστηκα γιατί δεν καταλάβαινε το πρόβλημα και μου έλεγε άλλ' άντ' άλλων! Στο τέλος μου ανέβηκε η πίεση, ίδρωσα, ξεϊδρωσα, κλείσαμε και μετά από 10 λεπτά είχα ηρεμήσει από μόνη μου και ήμουν μια χαρά! Ελπίζω να είναι ορμονικό και να σου περάσει! Πάντως εδώ είμαστε αν θέλεις να πεις να ξεσκάσεις!

Irev, φτιάξε βρε καλή μου τη βαλιτσούλα μην τρέχεις τελευταία ώρα! Και τώρα που το θυμήθηκα... Σε τί χρησιμεύει αυτό το μακάβριο σαβανο-σέντονο? :confused:

Και σε όλες σας που τα μωράκια σας είναι μικρότερα, μην ανησυχείτε... Την επόμενη φορά που θα πάτε μπορεί να έχουν πάρει τα πάνω τους όπως έγινε και με τον δικό μας μπέμπη στην τελευταία επίσκεψη. Κι όπως μου είχε πει η γιατρός που αννησυχούσα "Δεν πειράζει, ας βγει εύκολα και μεγαλώνει μετά!" Αν δεν είναι μεγάλη η απόκλιση να σκέφτεστε το θετικό του πράγματος πως θα γεννήσετε ευκολότερα! ;)

Άντζυ, σου στέλνω με πμ το τηλέφωνό μου να το το έχεις στη λίστα σου... Απλώς όταν συμπληρωθεί θα μπεις στον κόπο να μου τη στείλεις κι εμένα να την έχω; Φυσικά, αν δεν έχουν αντίρρηση τα κορίτσια να μοιραστεί ο αριθμός τους... (Σε μένα εννοώ, δε θα βγω να το κάνω βούκινο!!! :tongue:)

καλε δεν ξερω..ετσι αυτα τα χαζα εχω..βασικα στραβωνω πολυ ευκολα κ χωρις λογο!!!!νευριαζω με το παραμικρο κ πως να ξεσπασω..?ξεσπαω με κλαματα..εχει ακουσει κ αυτος ο καημενος ο Κωστας...ασε....

αυτο το σαβανοσεντονο κ εγω την εχω την απορεια σε τι χρησιμευει????

Ιωαννα εσυ εκανες βαλιτσα?λεω να ξεκινησω σιγα σιγα αφου πηγα κ τα αγορασα ολα εις διπλουν!

pSC1p2.png

να μαι και εγώ...δεν κοιμήθηκα τελικα ,είχα υπερένταση!!!!Άντζυ τελικά θα πας γιατρό σήμερα;;;;;;Άννυυυυυυυυυυυ τι έχεις καλέ;έλα και εγώ κλαίω χωρίς λόγο.......:cool::cool::cool:έχω ξεφύγει.......

Grya.jpgGryap3.png

ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΚΛΑΙΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!!ΧΑ ΧΑ!!ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ :-)

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑΙ,ΘΑ ΠΑΩ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ!ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΡΓΑ ΒΡΑΔΥ...9,30 ΚΑΠΟΥ..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΚΛΑΙΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!!ΧΑ ΧΑ!!ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ :-)

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑΙ,ΘΑ ΠΑΩ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ!ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΡΓΑ ΒΡΑΔΥ...9,30 ΚΑΠΟΥ..

περιμένουμε νέα έστω και αργά......να μας φιλήσεις τη μικρή σου:tongue::tongue:α και εσύ κλαίς;σούπερ!!!!πολύ κλάμα όμως...ο Χρήστος έχει απελπιστεί!!!!

Grya.jpgGryap3.png

κ εγω παω να μαζεψω κανα καλυντικο να βαλω στην βαλιτσα!

να σας πω......

κουβερτουλα για το μωρο για οταν βγειτε απο το μαιευτηριο πηρατε????:confused:

pSC1p2.png

Άντζυ μου, δεν το έχω το τηλέφωνό σου! Στείλτο αν θέλεις να το αποθηκεύσω!

Κοριτσάκια μου, κι εγώ μια από τα ίδια... Ευτυχώς δεν μου κρατάει πολύ! Αλλά όσο κρατά είναι τραγικό... Σαν γάλα που φουσκώνει ξαφνικά και μόλις το τραβάς από τη φωτιά ξεφουσκώνει...

Είναι και που έχουμε πολλά στο κεφάλι μας... Ένα βράδυ που καθόμασταν με το Στέλιο και ήμουν να σκάσω, του είπα όλα όσα είχα σαν εκκρεμότητες στο κεφάλι μου και τα κλωθογύριζα για μέεεερες... Ήτάν ΠΑΡΑ πολλά! Μετά ηρέμησα λίγο. Μήπως να δοκιμάζαμε να τα γράφαμε κάπου; Το βρήκα! Στα παλιά μας τα παπούτσια...

Άννη, βαλίτσα δεν ετοίμασα... Ούτε καν είμαι κοντά! Μάλλον πρέπει, γιατί το Σάββατο μπάινω στον 9ο. ΜΑ τί αναισθησία έχω... Τα πράγματα υπάρχουν αλλά δεν θα μπουν μόνα τους, φαντάζομαι!

Μόλις με πήραν από το mothercare να μου θυμίσουν για το σεμινάριο. Μου είπε πως υπάρχουν προγραμματισμένες απεργίες και ίσως κάνει κι ο ΟΑΣΘ, να το έχω υπόψην... Τα ταξί θα κάνουν; Ξέρει καμιά; Έκλεισα και ραντεβού στο κομμωτήριο και θέλω επιτέλους να πάω!

Ααα, και το άλλο που με εξέπληξε... Έκανα χθες αίτηση στα ΚΕΠ να μου δώσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και ληξιαρχική πράξη γάμου και ενώ μου είπαν σε 2-3 μέρες και να τους πάρω τηλ. για σιγουριά, μου ήρθε μηνυμα το πρωί πως μπορώ να πάω να τα παρω! Μα τί ταχύτητα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Alohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε κοιλούμπες?????????????

Κορίτσια μου συγνώμη αλλά έπεσςα σε χειμερία νάρκη από τις 1 το μεσημέρι που γύρισα μέχρι τώρα κοιμόμουν σαν την αρκούδα...

Πήρε άδεια ο καλός μου σήμερα για να παρακολουθήσει το μάθημα ανώδυνου τοκετού στο Έλενα προκειμένου να πάρει την πιστοποίηση και να μου κάνει παρεούλα στις ωδίνες. Τον έβαλα σε μετρό και λεωφορεία και τον πήγα από το πρωί (φρίκαρε τελείως...) και γυρνώντας πήγαμε και ένα σούπερ μάρκετ τα φτύσαμε και οι 2 (τα γεροντάκια). Εδώ και μισή ώρα σας διαβάζω να σας προλάβω γιατί θα ξαναφύγουμε για γιατρούς και κάτι ψώνια. Θα μπω να σας πω διάφορα το βραδάκι, καθώς το μεσημέρι μου είχε απαγάγει το λάπτοπ ο σύζυγος.

Και μία ανακοίνωση άσχετη αλλά ίσως να είχαν σκοπό κάποιοι να πάνε:

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ.

Κατά τ'αλλα καλή επιτυχία Αντζούλα μου απόψε, δεν έχω να προσθέσω τπτ η λίστα της Ιωάννας με κάλυψε , bubbles καλωσήρθες και με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου, Χριστίνα επιτέλους σταμάτα να δουλεύεις!!!!!, IREV καλή επιτυχία και για εσένα αύριο,

Βάλια μου εύχομαι να είναι καθυστερημένη σύλληψη και όλα να πάνε καλά!!

Αννυ μου ΣΥΝΕΛΘΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Εσένα σε έχω για δυναμικό κορίτσι!!

Αντζουλίνο μην αγχώνεσαι, όοολλλλααααα θα πάνε καλά, θα γεννήσεις και θα βγεις με τις ανοιξιάτικες γοβίτσες σου αγκαλιά με το ποιό μωράκι από το μαιευτήριο!!!!!!!

Το Μαράκι κάνει test drive στο νέο της πλυντήριο?

Ξέχασα διάφορα, θα τα πούμε αργότερα!!! Νικολίτσα Δημητρούλα μου φιλάκιαααααα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...