Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολύ ωραία τα είπες Ιωάννα, Καλές ερωτήσεις. Εγώ το μόνο που προλαβαινα να ρωτήσω και στις 2 εγκυμοσυνες είναι για την υγεία του μωρού αν αναπτυσεται σωστά, για το αμνιακό υγρό, γιατί και στις 2 με πρόλαβαν τα γεγονότα και μπήκα και θα μπω εσπευσμένα για να γεννήσω.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σα μπαμπουσκίτσες μου!

Τί κάνετε; Εγώ χθες δεν μπήκα γιατί έκανα δουλειές και ήθελα να τελειώσω! όποτε μπαίνω κάθομαι με τις ώρες και χαζςύω οπότε δεν άνοιξα καθόλου υπολογιστή!

Έχω βαρύνει ξαφνικά πάρα πολύ... Ζορίζομαι για το παραμικρό, με πιάνουν καούρες και δυσπεψία (από το μεσημέρι που τρώω και μετά χάλια το στομάχι!) και πλέον το πήρα απόφαση πως δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα... Δέχτηκα μέχρι και να μου στείλει η πεθερά μου γυναίκα από βδομάδα για τις χοντρές δουλειές! Ήρθε σήμερα, φτίαξαμε τις κουρτίνες του μπέμπη και τώρα θέλουν λίγο σιδέρωμα και κράμασμα! Τα είπαμε κιόλας, μου εκμυστηρεύτηκε διάφορα και με συγκίνησε... Είναι εξαίρεση απ' ό,τι διαβάζω από αυτά που γράφετε! Βάλια, μην είσαι αχάριστη, εμένα κανείς δεν μου πήρα σωβρακάκια για τον μπέμπη και το φέρω βαρέως! :tongue:;):tongue::D:tongue:

Mariong, μπράβο! Με το καλό το μωράκι! Να μη σκέφτεσαι τα διαδικαστικά, όλα καλά θα πάνε, να σκέφτεσαι πως επιτέλους θα φτάσει το μωράκι σου και θα έχεις αγκαλιά!!! Με υγεία και ευκολία εύχομαι! Έχεις και την πρωτιά της παρέας! Εκτός απροόπτων βέβαια! ;)

Άντζυ, κι εμένα μου περνούν διάφορες απορίες από το μυαλό για να ρωτήσω αλλά δεν τις έχω γράψει και όλο τις ξεχνάω!

Βάρος, θέση και κατάσταση μωρού, πλακούντα, αμνιακού υγρού, τραχήλου, εμπέδωση στη λεκάνη.

Εξετάσεις που πρέπει να κάνεις.

Πότε πιθανολογεί για τοκετό. Τί κάνεις σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά, δεις αίμα, σε πιάσουν πόνοι και πώς ξεχωρίζεις τις Braxton-hicks από τους πόνους τοκετού.

Αν απαγορεύεται κάποια δραστηριότητα από εδώ και πέρα, τί επιτρέπεται πλέον (σεξ πχ?!)

Πρόταση για παιδίατρο (αν δεν έχεις κάποιον)

Επιθυμίες για τον τοκετό πχ φυσιολογικός και φυσικός ή επισκληρίδιος, να σου δώσουν αμέσως το μωρό να το θηλάσεις, να αποφευχθεί η περινεοτομή

Απορίες για τον τοκετό.

Απορίες για την κλινική. Τί συνηθίζεται ως προς το θηλασμό, το rooming in κλπ

Αυτά μπορώ να σκεφτώ...

Καλησπέρα Ιωαννίτσα μου,

Καλά θα κάνεις να πάρεις μια γυναίκα γα τις χοντρες δουλειές γιατί ειδικά τώρα όλες νομίζω έχουμε βαρύνει...δεν βγαίνει με τίποτα, το μόνο που μας βγαίνει είναι η μέση μας!!!

Οσο για τις απορίες σιγά σιγά θα πρέπει να τις συζητάμε με το γιατρό μας γιατί ο καιρός περνάει....

αντε με το καλό να κρεμάσεις και τις κουρτίνες σου και καλό απόγευμα μανούλα...φιλάκια!!!

Επεξεργάστηκαν by Χριστίνα Τουχα...

Πολύ ωραία τα είπες Ιωάννα, Καλές ερωτήσεις. Εγώ το μόνο που προλαβαινα να ρωτήσω και στις 2 εγκυμοσυνες είναι για την υγεία του μωρού αν αναπτυσεται σωστά, για το αμνιακό υγρό, γιατί και στις 2 με πρόλαβαν τα γεγονότα και μπήκα και θα μπω εσπευσμένα για να γεννήσω.

όλα καλά θα πάνε μανουλίτσα.....δεν επιλέγουμε εμείς την μεγάλη ώρα αλλά τα μπεμπάκια μας.....ευχομαι με το καλό και να μην ξεχάσεις να μας ειδοποιήσεις....αχ πλησιάζει η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας ε???:tongue::tongue::tongue:

μπραβο Ιωαννουλα,κατσε ξεκουρασου τωρα κι ασε τις δουλειες,βαρυναμε πια!!!

τις σημειωσα ολες τις ερωτησεις να δω ποιες δε μου χει απαντησει κ θα ρωτησω κ τις υπολοιπες.ΒΑΣΩ ΣΗΜΕΙΩΝΕ!!!!

τι να σημειώσει βρε όργιο που θα πας πάλι στον φουκαρά το γιατρό και δεν θα τον αφήσεις να πάρει ανάσα....!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τι να σημειώσει βρε όργιο που θα πας πάλι στον φουκαρά το γιατρό και δεν θα τον αφήσεις να πάρει ανάσα....!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΔΥΣΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΓΧΩΜΕΜΗ ΜΑΝΑ??????ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩ!!!!!! ΓΡΑΦΩ,ΓΡΑΦΩ...ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Kοριτσακια μου γλυκα εγω σας αφηνω σιγα σιγα!!Παω σπιτακι να κανω

μπανακι να κανω κουρα ομορφιας για να παω να δω τον γιοκα μου 6:00!!

Σας φιλω!!!!Θα τα πουμε το βραδυ!!!

ΣΜΟΥΤΣ!!!!!!!!!!!!!!

Και που τα γράφεις ...... Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα η μεγάλη θα τα έχεις ξεχάσει όλα.το μωρακι σου να είναι καλά κΑι να αναπτύσσεται σωστά κι όλα τα αλλα θα ρθουν μόνα τους.Εκείνη την ώρα ότι σου λένε θα κάνεις.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

εφαγα κ εγω κ εσκασα...

Ιωαννα μου κ εγω τεκη του μηνα θα παρω γυναικα για τα πολυ χοντρα κ τα μεσα θα μου τα κανει η μαμα..(να ειμαστε ετοιμες)...

κατι με εχει πιασει απο χθες...τα ψυχολογικα μου...στο πατωμα ειναι...Μολις μπηκε ο Κωστας σπιτι κ τον ειδα αρχισα να κλαιω!σοκ επαθε!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Kοριτσακια μου γλυκα εγω σας αφηνω σιγα σιγα!!Παω σπιτακι να κανω

μπανακι να κανω κουρα ομορφιας για να παω να δω τον γιοκα μου 6:00!!

Σας φιλω!!!!Θα τα πουμε το βραδυ!!!

ΣΜΟΥΤΣ!!!!!!!!!!!!!!

φιλάκια και χαιρετισμους στο μπέμπεροοοοο!!!:tongue:

εφαγα κ εγω κ εσκασα...

Ιωαννα μου κ εγω τεκη του μηνα θα παρω γυναικα για τα πολυ χοντρα κ τα μεσα θα μου τα κανει η μαμα..(να ειμαστε ετοιμες)...

κατι με εχει πιασει απο χθες...τα ψυχολογικα μου...στο πατωμα ειναι...Μολις μπηκε ο Κωστας σπιτι κ τον ειδα αρχισα να κλαιω!σοκ επαθε!

Annie μου δεν θέλουμε τέτοια τώρα...προσπάθησε να καταπολεμήσεις τα πάνω κάτω της ψυχολογία σου,,,φτάνει ο καιρός για αγκαλίτσες με τα μπεμπεκάκια μας...πόσο καιρό περιμένουμε γι αυτό ε....θα είναι μαγικό γι αυτο θέλουμε ψυχολογία την καλυτερότερη μας ε???:tongue::tongue::tongue::tongue: σε φιλώ και εύχομαι να είσαι καλά!!!;);););)

Διαφημίσεις

Τι κανουν οι μανουλες?

Εγω προσπαθω να κοιμησω το Στελιο μπας και βρω λιγο χρονο για τον εαυτο μου να "καλλοπιστω"...Θα 'θελα βεβαια πολυ να κοιμηθω γιατι σημερα ειχαμε εμβολιο και ξυπνησαμε απο τις 8...και αυριο πρεπει να σηκωθω 7μιση η αμοιρη να παω στο Ελενα...

Αλλα τι να κανω και μ αυτες τις τριχες πια...σαν δασος εγιναν (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΒΑΛΙΤΣΑ... )

bubbles με το καλο και η δικια σου κορουλα! Κι εσενα μικρουλα ε? (2.300 στις 36+5).Αυτο το αγχος εχουμε κι εγω με τη Νικολ... Ευχομαι ολα να πανε καλα!

Περιμενουμε νεα απο οσες τυχερες δειτε τα μωρακια σας αποψε... Εγω αγωνια ως αυριο!

QuW0p3.png

ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑΝΙ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ....!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι κανουν οι μανουλες?

Εγω προσπαθω να κοιμησω το Στελιο μπας και βρω λιγο χρονο για τον εαυτο μου να "καλλοπιστω"...Θα 'θελα βεβαια πολυ να κοιμηθω γιατι σημερα ειχαμε εμβολιο και ξυπνησαμε απο τις 8...και αυριο πρεπει να σηκωθω 7μιση η αμοιρη να παω στο Ελενα...

Αλλα τι να κανω και μ αυτες τις τριχες πια...σαν δασος εγιναν (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΒΑΛΙΤΣΑ... )

bubbles με το καλο και η δικια σου κορουλα! Κι εσενα μικρουλα ε? (2.300 στις 36+5).Αυτο το αγχος εχουμε κι εγω με τη Νικολ... Ευχομαι ολα να πανε καλα!

Περιμενουμε νεα απο οσες τυχερες δειτε τα μωρακια σας αποψε... Εγω αγωνια ως αυριο!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ...ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ.....Ο ΣΤΕΛΑΚΗΣ ΚΑΛΑ Ε???ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ!!!

ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ .....ΟΛΟ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ!!!;););)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΗ!!!!!!!ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΦΑΓΗΤΑΚΙ!!!ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!! :-) ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...