Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Ακριβώς! Όχι δεν έκαναν υπέρηχο πριν το χειρουργείο. Την επόμενη φορά θα το απαιτήσω!

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

πρίν από 14 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Δεν μπορώ να βάλω δύο γιατί έχω γεννηθεί με δύο μήτρες και έκανα πλαστική ώστε να γίνει μια και λόγω του χειρουργείου ο γιατρός είπε ένα κάθε φορά . Σε ευχαριστώ πάντως🤍 δεν ξέρετε πόσο με βοηθήσατε όλες σήμερα 

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΒΑΣΟΥΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ............

ΚΑΙ Κ Α Μ Ι Α ΔΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ :-( :-( :-(

Κάποιες ερωτήσεις που θα κάνω εγώ την Παρασκευή (είμαι όμως σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη) είναι:

1. Εχει εμπεδωθεί το μωρό???

2. Είναι όλα οκ για φυσιολογικο τοκετο (θέση μωρού κ.λ.π.)

3. Τι μπορώ να κάνω για να γεννησω πιο γρήγορα?

4. ΠΗΤ έχω στις 3/4 Μ. Σαββατο, αν δεν έχω γεννησει έως τοτε, πότε θα μπω για πρόκληση???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΣΤΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ,ΤΗ ΦΑΙΔΡΑ.ΠΑΕΙ Η ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Κάποιες ερωτήσεις που θα κάνω εγώ την Παρασκευή (είμαι όμως σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη) είναι:

1. Εχει εμπεδωθεί το μωρό???

2. Είναι όλα οκ για φυσιολογικο τοκετο (θέση μωρού κ.λ.π.)

3. Τι μπορώ να κάνω για να γεννησω πιο γρήγορα?

4. ΠΗΤ έχω στις 3/4 Μ. Σαββατο, αν δεν έχω γεννησει έως τοτε, πότε θα μπω για πρόκληση???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΝΥ ΜΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ???(η άσχετη!)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ??????????? ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ,ΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΜΑ ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΥΡΙΣΩ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χριστινάκη άντε να σταματήσεις να ξεκουραστείς βρε.....έφτασε ο καιρός!!!Βάλια μου να μην ανησυχεί η φίλη σου.....τι ζώα που είναι ορισμένοι...εγώ όταν πήγα στο ΙΚΑ να μου γράψει ο ηλίθιος τις εξετάσεις προγεννετικού ελέγχου μου είπε οτι έπρεπε να τις έχω κάνει και μπορεί να χρειαστεί να διακόψουμε την κύηση αν βγεί η εξέταση της ερυθράς -αν δεν κάνω λάθος-θετική!!!και κλάμα εγώ.....μα τι ζώα που είναι ρε παιδί μου!!!!όλα καλά θα πάνε στην κοπέλα....συγχήστικα!!!!πάω να κάνω παρέα στην Τάνια που πάει να κάνει νανάκια...φιλιά σε όλες σας:Dη Βίκυ που είναι ρε παιδιά;

ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΝΙΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑΝΙΑ....ΖΗΛΕΥΩ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ ΤΩΡΑ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΝΥ ΜΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ???(η άσχετη!)

Αν έχει κατεβει στην λεκάνη! Την Παρασκευή που θα πάω θα είμαι 36+6 και ξερω οτι καπου στην 36 με 37 συμβαίνει αυτό όποτε θα τον ρωτήσω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σα μπαμπουσκίτσες μου!

Τί κάνετε; Εγώ χθες δεν μπήκα γιατί έκανα δουλειές και ήθελα να τελειώσω! όποτε μπαίνω κάθομαι με τις ώρες και χαζςύω οπότε δεν άνοιξα καθόλου υπολογιστή!

Έχω βαρύνει ξαφνικά πάρα πολύ... Ζορίζομαι για το παραμικρό, με πιάνουν καούρες και δυσπεψία (από το μεσημέρι που τρώω και μετά χάλια το στομάχι!) και πλέον το πήρα απόφαση πως δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα... Δέχτηκα μέχρι και να μου στείλει η πεθερά μου γυναίκα από βδομάδα για τις χοντρές δουλειές! Ήρθε σήμερα, φτίαξαμε τις κουρτίνες του μπέμπη και τώρα θέλουν λίγο σιδέρωμα και κράμασμα! Τα είπαμε κιόλας, μου εκμυστηρεύτηκε διάφορα και με συγκίνησε... Είναι εξαίρεση απ' ό,τι διαβάζω από αυτά που γράφετε! Βάλια, μην είσαι αχάριστη, εμένα κανείς δεν μου πήρα σωβρακάκια για τον μπέμπη και το φέρω βαρέως! :tongue:;):tongue::D:tongue:

Mariong, μπράβο! Με το καλό το μωράκι! Να μη σκέφτεσαι τα διαδικαστικά, όλα καλά θα πάνε, να σκέφτεσαι πως επιτέλους θα φτάσει το μωράκι σου και θα έχεις αγκαλιά!!! Με υγεία και ευκολία εύχομαι! Έχεις και την πρωτιά της παρέας! Εκτός απροόπτων βέβαια! ;)

Άντζυ, κι εμένα μου περνούν διάφορες απορίες από το μυαλό για να ρωτήσω αλλά δεν τις έχω γράψει και όλο τις ξεχνάω!

Βάρος, θέση και κατάσταση μωρού, πλακούντα, αμνιακού υγρού, τραχήλου, εμπέδωση στη λεκάνη.

Εξετάσεις που πρέπει να κάνεις.

Πότε πιθανολογεί για τοκετό. Τί κάνεις σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά, δεις αίμα, σε πιάσουν πόνοι και πώς ξεχωρίζεις τις Braxton-hicks από τους πόνους τοκετού.

Αν απαγορεύεται κάποια δραστηριότητα από εδώ και πέρα, τί επιτρέπεται πλέον (σεξ πχ?!)

Πρόταση για παιδίατρο (αν δεν έχεις κάποιον)

Επιθυμίες για τον τοκετό πχ φυσιολογικός και φυσικός ή επισκληρίδιος, να σου δώσουν αμέσως το μωρό να το θηλάσεις, να αποφευχθεί η περινεοτομή

Απορίες για τον τοκετό.

Απορίες για την κλινική. Τί συνηθίζεται ως προς το θηλασμό, το rooming in κλπ

Αυτά μπορώ να σκεφτώ...

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

μπραβο Ιωαννουλα,κατσε ξεκουρασου τωρα κι ασε τις δουλειες,βαρυναμε πια!!!

τις σημειωσα ολες τις ερωτησεις να δω ποιες δε μου χει απαντησει κ θα ρωτησω κ τις υπολοιπες.ΒΑΣΩ ΣΗΜΕΙΩΝΕ!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...