Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!!!

Συγχαρητήρια σε όλες όσες κάνατε την β΄επιπέδου και είδατε οτι τα μωράκια σας είναι υγιή. Πολλά αγοράκια ε? Με το καλό και οι υπόλοιπες. Εμείς πάμε την άλλη παρασκευή. Άντε να περάσει και αυτή η εβδόμαδα!

maraki το βρήκα το group στο facebook, έκανα αίτημα αλλά ακόμα δεν μου απαντήσατε. Μάλλον η angie το διαχειρίζετε ε?

Όσο για τα βλαστοκύτταρα και εγώ σκέφτομαι να κρατήσω αλλά δεν το έψαξα ακόμα. Από τα λίγα που ξέρω πάντως, όσον αφορά το οικονομικό, νομίζω οτι μπορείς να πληρώσεις το κόστος σε δόσεις μετά τη γέννα, οποτε δεν θα πέσουν όλα μαζεμένα.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

thalia81 ναι, η αντζυ το διαχειριζεται. Μολις μπει θα σε κανει accept. Καλες ακουγονται οι δοσεις για τα βλαστοκυταρρα. Θα αρχισω να το ψαχνω σιγα σιγα (αφου τελειωσω και με β επιπεδου και ξερω οτι ολα καλα).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Island, καλή επιτυχια με τη β'επιπεδου. Σίγουρα όλα θα πάνε καλά.

Εμάς δε μας έχουν πει τίποτα ακόμα για τα βλαστοκύτταρα και δε το έχουμε ψάξει καθόλου.

Ελάχιστα που είδα σε ένα site έλεγε ότι κάνουν καλύτερα για κάποιον συγγενή γιατί τα ίδια τα κύτταρα αν όντως υπάρχει κάποια σημαντική αρρώστια μπορεί πάλι να την αναπαράγουν. Οπότε έλεγε είναι πιο κατάλληλα όταν είναι από υγιή οργανισμό να χρησιμοποιηθούν σε αδερφάκι κλπ.

Αλλά όπως είπα δε το έχω ψάξει σχεδόν καθόλου και δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό που διάβασα είναι και έγκυρο.

Μάλλον την επόμενη φορά θα το συζητήσω με τη γιατρό να δω τη γνώμη της.

Anna-22 πραγματικά μάνω αναυδη με τη προσωπικη σου ιστορία. Δεν ξερω τι ακριβώς σας συμβαινει και εξαλλου ειναι προσωπικο σας αυτο . Τι θα έλεγες να επισκεπτόσουν ένα ή μια Ψυχολόγο Συμβουλο οικογένειας για να δεις λίγο πως θα χειριστειτε τα πράγματα. ???

Για μένα κάνε κ λίγο προσευχουλα να σου δειξει κ ο Θεος ποιο ειανι το καλύτερο για εσας

Σε φιλώ

Κορίτσια ξεμπερδεψα και εγώ με τη Β επιπέδου Όλα καλά -μονο υπάρχει στίγμα στην καρδιά κάτι το οποιο ειανι πολύ συνηθισμένο απο οτι μας ειπε ο γιατρος (Μια κοπέλα το ενέφερε ως ηχογενής εστία--κατι τεοιο ειανι ) Ελπίζω να μη σημαινει κατι για το μέλλον εξάλλου πσιτευω θα μας το λέγανε.

Στη λίστα βάλτε και σε μένα Κοριτσάκι σιγουρα!!!

Σήμερα στολισα το σπίτι και μαρεσει να το βλέπω με ανεβάζει ψυχολογικά

Σας φιλώ

Διαφημίσεις

Όσες γεννήσετε Ιασω ξέρετε τι τιμή παιζει για εξάκλινο???? Μπας και πέσουν καθολου οι τιμές με το νέο ετος τώρα που ανοιξε κ το κινουριο στο Ντυνάν0Αν δεν κανω λάθος)

Πολύ μου τι δίνει που πρειπει να πληρώσουμε τοσα λεφτα στο πολυτελές ξενοδοχέιο τους αλλά τι να κάνω που έχω κολλήσει με το γιατρο και δεν θέλω να αλλάξω !!!!!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

γεια σας γλυκες μανουλες! ελπιζω να ειστε ολες καλα! συγχαρητηρια σε οσες εκαναν τη β επιπεδου αυτες τις μερες! ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας μεχρι το τελος κ ο καιρος να περασει γρηγορα! εγω περιμενω με ανυπομονησια να μπει ο καινουργιος χρονος κ εγω στον 7ο κ να ετοιμασουμε το δωματιακι του μπεμπουλη! σημερα εκανα εξετασεις αιματος κ ουρων. ολα καλα, μονο ο αιματοκριτης κατρακυλησε. απο 41 επεσε στο 36,1! την αλλη βδομαδα που θα παω στο γιατρο αναμενω αυξηση στο σιδηρο κ ποιος ξερει κ τι αλλο θα μου δωσει!

α! κοριτσια σας παρακαλω να σβησετε το μαλλον αγορακι κ να προσθεσετε την κλινικη Ελευθω στην Καβαλα.

φιλακια κ καλο σκ :P

a%3E

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Συμφορουμίτισσες συγχαρητήρια για τα καλά νέα......μπράβο!!!Μόνο τέτοια ν'ακούμε....άντε και στα δικά μας.

maraki παρέα θα το κάνουμε την Τετάρτη το β' επιπέδου...νοερά γιατί εγώ έχω κλείσει αλλού ραντεβού...

φιλιά σε όλες και καλό σ/κ!!!!!

Εγώ ευτυχώς με τη δουλειά δεν έχω προβλήματα. Κανονίζουμε από τώρα πως θα γίνει, που θα μοιραστούν οι δουλειές μου, ώστε όταν με το καλό γυρίσω ή να με περιμένει η θέση να βρω καινούριο πόστο.

Οπως και να'χει δε με νοιάζει πια. Κανονικά θα πρέπει γύρω στις 16/2 να σταματήσω, αλλά λέμε να τελειώσω το Φλεβάρη. Επίσης έχουμε συμφωνήσει επειδή μου έχουν μείενι 12 μέρες άδεια απο το 2009 να πάρω μόνο 2 και τις άλλες να τις πάρω με την άδεια κύησης/λοχείας.

Τώρα με τον άντρα μου, δύσκολο να δηλώσει άδεια από πριν. Τις άδειες εκέι τις ζητάνε ένα μήνα πριν για να βγουν οι βάρδιες. Κι έτσι μάλλον τελευταία στιγμή θα ζητήσει κι ελπίζουμε να δείξουν κατανόηση και να του δώσουν.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια..να ρωτησω κατι...οσες πηγαινετε στην δουλεια κ δουλευετε σε μεγαλες εταιριες με πολλα ατομα γυρω σας...δεν φοβαστε που ολοι ειναι αρρωστοι αυτη την περιοδο????μην κολησετε κ εσεις?

εμενα ειναι ενας πολυ βασικος λογος που δεν πηγαινω στην δουλεια κ παιρνω αναρωτικες γιατι ειχαν κ κατι κρουσματα της γριπης...:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσια..να ρωτησω κατι...οσες πηγαινετε στην δουλεια κ δουλευετε σε μεγαλες εταιριες με πολλα ατομα γυρω σας...δεν φοβαστε που ολοι ειναι αρρωστοι αυτη την περιοδο????μην κολησετε κ εσεις?

εμενα ειναι ενας πολυ βασικος λογος που δεν πηγαινω στην δουλεια κ παιρνω αναρωτικες γιατι ειχαν κ κατι κρουσματα της γριπης...:(

Η αλήθεια είναι ότι έχω ανησυχήσει κατά καιρούς κι έχω συμφωνήσει με τον προϊστάμενό μου ότι σε περίπτωση κρούσματος θα δουλέψω από το σπίτι.

Απ΄την άλλη δεν νομίζω ότι αν κλειστώ στο σπίτι θα με βοηθήσει και πολύ. Προσπαθώ να προσέχω όσο μπορώ. Στην εταιρία, δίπλα σε κάθε πόρτα, χερούλι, κουμπί έχουν βάλει αντισηπτικά γεγονός που εκμεταλλεύομαι στο έπακρο. ;)

X4pTp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!Τι κανετε?Διαβαζω πολυ ωραια νεα!!!

tatti μου μπραβο για τον μπεμπακο σου!!Χαιρομαι που ολα ειναι καλα!:P

Βας32 με το καλο η κορουλα σου, μπραβο και σε σενα για τα καλα αποτελεσματα!!!:P

Island sfkr και Μαρακι κοριτσακια μου καλη επιτυχια!Οοοοολα θα ειναι μια χαρα!!!

Πολλα φιλακια σε ολες τις εγκυουλες:P:p:p:p

Επεξεργάστηκαν by neraidoula

tatti και Βασιλική, συγχαρητήρια!!! Πολύ χαίρομαι που όλα βαίνουν καλά για όλα τα μωράκια παρά τα μικρά προβληματάκια που θα διορθωθούν!

island, καλά αποτελέσματα και σε σένα! Είσαι η επόμενη!

Εγώ πήρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έκανα για το θυρεοειδή (η αρρυθμιολόγος μου σύστησε να κάνω) και είναι μια χαρά! Πάει κι αυτό!

annie, παρόλο που το είχα ξαναδεί, ανατρίχιασα... Είναι ένα συγκεκριμένο σημείο -εκεί λίγο πριν βγει το μωρό- που με φρίκαρε... Αααχ... άντε να δούμε πως θα τα πάμε... :confused:

Ήρθε το Σάββατο επιτέλους! Αύριο θα στολίσουμε!!!

Καλά να περάσετε όλες σας!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...