Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Ακριβώς! Όχι δεν έκαναν υπέρηχο πριν το χειρουργείο. Την επόμενη φορά θα το απαιτήσω!

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

πρίν από 14 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Δεν μπορώ να βάλω δύο γιατί έχω γεννηθεί με δύο μήτρες και έκανα πλαστική ώστε να γίνει μια και λόγω του χειρουργείου ο γιατρός είπε ένα κάθε φορά . Σε ευχαριστώ πάντως🤍 δεν ξέρετε πόσο με βοηθήσατε όλες σήμερα 

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΑΣΩ ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΩΦΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ......ΜΙΑΜ-ΜΙΑΜΙ!!!:tongue::tongue::tongue:

Αααααααα, θέλω κι εγώ!!! Τρελένομαι για λαχανοντολμάδες!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινάκι επιτέλους!!! Αντε να σταματήσεις κορίτσι μου!!!

Νιkole, elisavet, Τανια, Θάλεια, neraidoula, Δέσποινα τι κάνετε μανούλες; (Εσάς βλέπω on line...)

bubbles καλως ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου!!!

Εγώ γύρισα από την φίλη μου την οποία την άγχωσε η μικροβιολόγος και δεν είναι πολύ καλά... Τελευταία περίοδο είχε 28 Ιανουαρίου και χτες που έκανε την χοριακή της βγήκε 409. Και η βλαμένη η μκροβιολόγος της είπε να την επαναλάβει γιατί δεν είναι πολύ υψηλή και μπορεί να δηλώνει αποβολή ή εξωμήτριο... Και τσαντίστηκα γιατί κάθονται και λένε ότι βλακείες θέλουν... Μια χαρά τιμή μου φαίνεται εμένα...

Σε λίγο θα πάω κι εγώ να φάω πατατούλες με μοσχάρι στο φούρνο!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ....ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ...ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΕΚΕΙ!!!

ΚΑΛΑ ΒΡΕ VALIA ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ??? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Ε???ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΑΙΝΑΚΗΣ ΒΓΑΙΝΑΚΗΣ;);)

Χριστινάκι επιτέλους!!! Αντε να σταματήσεις κορίτσι μου!!!

Νιkole, elisavet, Τανια, Θάλεια, neraidoula, Δέσποινα τι κάνετε μανούλες; (Εσάς βλέπω on line...)

bubbles καλως ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου!!!

Εγώ γύρισα από την φίλη μου την οποία την άγχωσε η μικροβιολόγος και δεν είναι πολύ καλά... Τελευταία περίοδο είχε 28 Ιανουαρίου και χτες που έκανε την χοριακή της βγήκε 409. Και η βλαμένη η μκροβιολόγος της είπε να την επαναλάβει γιατί δεν είναι πολύ υψηλή και μπορεί να δηλώνει αποβολή ή εξωμήτριο... Και τσαντίστηκα γιατί κάθονται και λένε ότι βλακείες θέλουν... Μια χαρά τιμή μου φαίνεται εμένα...

Σε λίγο θα πάω κι εγώ να φάω πατατούλες με μοσχάρι στο φούρνο!!!

Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν έχω ιδέα απο τιμές χοριακής γιατί δεν έχω κα΄νει ποτέ, ομώς γιατι δεν μιλάει με το γιατρό της ώστε να ηρεμήσει??

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Αααααααα, θέλω κι εγώ!!! Τρελένομαι για λαχανοντολμάδες!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΑ!!!

Η ΜΑΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.....

Απο ότι είδα έισαι 27/3 και έχεις κοριτσάκι!

Συνχαρητήρια!! το μώρο σου θα είναι πανέμορφο,πανέξυπνο και πολύ μετριόφρων! Στα λέω και αυτά γιατί και εγώ 27/3 γεννήθηκα:tongue:

Οπως βλέπεις οι μανούλες Απριλίου είμαστε και ψωνάρες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τώρα σιγουρεύτηκα! Γιατί και μια από τις κολλητές μου που γεννήθηκε 27/03 είναι πανέμορφη, πανέξυπνη και μετριόφρων! Άρα δεν είναι τυχαίο!:P:p:p

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα σιγουρεύτηκα! Γιατί και μια από τις κολλητές μου που γεννήθηκε 27/03 είναι πανέμορφη, πανέξυπνη και μετριόφρων! Άρα δεν είναι τυχαίο!:P:p:p

Έτσι είναι! Κι εγώ κοντά είμαι! 1/04 έχω γεννηθεί και είναι πανέμορφη, πανέξυπνη αλλά επειδή έπιασα Απρίλιο δεν είναι καθόλου μετριόφρων! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε??? Εγώ είχα βγει για ψώνια στο Χαλάνδρι και μόλις μαζεύτηκα! Θα φτιάξω και μια κοτόσουπα τώρα... Σλουρπ σλουρπ! Χριστίνα αντε επιτέλους να σταματήσεις να ησυχάσεις λίγο βρε παιδί μου!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

καλώς την και την Βάλια. Πες την φιλενάδα σου να μην ανησυχεί, στο κάτω -κάτω μπορεί η σύλληψη να έγινε πιο αργά και για αυτό να μην ανέβηκαν ακόμα πολύ οι τιμές, ας πάει να κάνει τον υπέρηχο της για να της φύγει η αγωνία, εκέι θα φανούν όλα.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Χριστινάκη άντε να σταματήσεις να ξεκουραστείς βρε.....έφτασε ο καιρός!!!Βάλια μου να μην ανησυχεί η φίλη σου.....τι ζώα που είναι ορισμένοι...εγώ όταν πήγα στο ΙΚΑ να μου γράψει ο ηλίθιος τις εξετάσεις προγεννετικού ελέγχου μου είπε οτι έπρεπε να τις έχω κάνει και μπορεί να χρειαστεί να διακόψουμε την κύηση αν βγεί η εξέταση της ερυθράς -αν δεν κάνω λάθος-θετική!!!και κλάμα εγώ.....μα τι ζώα που είναι ρε παιδί μου!!!!όλα καλά θα πάνε στην κοπέλα....συγχήστικα!!!!πάω να κάνω παρέα στην Τάνια που πάει να κάνει νανάκια...φιλιά σε όλες σας:Dη Βίκυ που είναι ρε παιδιά;

Grya.jpgGryap3.png

ΓΥΡΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ,ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ!!ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :-)

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!

ΒΙΚΥ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ??????

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ BUBBLES!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ,ΣΕ ΕΚΑΝΑ μελος ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Kαλημερα Βαλια!!!!Πες κοριτσακι μου στη φιλη σου να μην

δινει σημασια σε αυτα που λεει ο καθε βλαμμενος!!!Να παει στον

γιατρο της η κοπελα να της φυγει και το αγχος και να χαρει κιολας!

Αντε με τον καθε βλακα που λεει οτι του ερθει!Ελεος δηλαδη!!!!

Πωπω βρε κοριτσια λαχανοντολαμδες ε?????Τρωω ΑΝΕΤΑ μια κατσαρολα

μονη μου!!Ειναι το αγαπημενο μου φαγητο!Εγω εδωσα παραγγελια στην

γιαγια μου να μου κανει ντολμαδακια με αμπελοφυλλα που τρελλενομαι!!!!

Angie που εισαι κουκλαρα???Τι εγινε τελικα?Τι κανονισες?Θα πας σημερα στον γιατρο?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...