Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγώ με τις καούρες, το γάλα θα προτείνω για γιατρικό, αν και εγώ πλέον προσπαθώ το βράδυ να τη βγάλω με φρούτα που δεν μου φέρνουν καούρες. Κατά τη διάρκεια της μέρας δεν με πιάνουν καούρες αλλά φουσκώματα και δυσπεψία αλλά φταίω εγώ γιατί δεν τρώω μικρά γεύματα.

Bubbles καλά έκανες και μας έγραψες έτσι και αλλιώς και εμείς στο καφέ μας θα έχουμε μανούλες Μαρτίου, μήπως να σκεφτούμε να τα ενώσουμε? Με το καλό πάντως να έρθει και το δικό σου μπεμπάκι. Αλήθεια αγοράκι ή κοριτσάκι περιμένεις?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικολ είναι κοριτσάκι! Μένω Κύπρο και θα γεννήσω εδώ.

Εμένα η γιατρός μου θέλει να πάρουμε όλες τις μέρες γιατί είναι και λίγο μικρούλα η μπουμπού (2.300 στις 36+5).

σε ιδιωτική κλινική;φυσιολογικά φαντάζομαι ε;και εμένα μικρή είναι...2100(35+3)γερά να είναι και θα μεγαλώσουν:D....Καλημέρα Χριστινάκη.....και εσύ ξενύχτι;αχ.....λίγο έμεινε!!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα κι από εμένα μανούλες απριλίου! εγώ ανήκω στον Μάρτιο αλλά σας διαβάζω γιατί η ΠΗΤ είναι 27/03/2010 οπότε με τις πρώτες από εσάς είμαστε πολύ κοντά. Βλέπω ότι κι η δική σας ανυπομονησία μεγαλώνει μέρα με την μέρα και συμπάσχω όσο δεν φαντάζεστε!!!

Έκανα κ αίτηση στην ομάδα σας στο facebook! Ελπίζω να με δεχτείτε! Άλλωστε απ' ότι είδα κάποιες από εσάς θα γεννήσουν πριν από μένα! Με το καλό σε όλες!

ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ.....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!

καλώς το κορίτσι μας......με το καλό.....τι περιμένεις και που γεννάς;δεν ξέρω αν θα περιμένουν τον Απρίλιο όλα τα μπεμπάκια.....;)οπότε είμαστε πολύ κοντά στις ημερομηνίες.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΟΜΑΝΟΥΛΑ....ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΞΕΝΥΧΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΛΑ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ....ΓΙΟΥΠΙ.......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...ΤΕΛΟΣ...ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!;);););)

Διαφημίσεις

σε ιδιωτική κλινική;φυσιολογικά φαντάζομαι ε;και εμένα μικρή είναι...2100(35+3)γερά να είναι και θα μεγαλώσουν:D....Καλημέρα Χριστινάκη.....και εσύ ξενύχτι;αχ.....λίγο έμεινε!!!!!!!

Ναι σε ιδιωτική κλινική και λογικά φυσιολογικά! Η μικρή είναι από την αρχή με το κεφαλάκι προς τα κάτω και λόγω μεγέθους ευελπιστώ να βγεί εύκολα:tongue::tongue:

mWsZp3.png

Καλώς ήρθες bubbles! Με το καλό το μωράκι σου, είσαι πολυ΄κοντα!!!

Τα χιόνια έλιωσαν και έκαναν την βεράντα χάλια!! Βγήκα και τη συμμάζεψα όσο μπόρεσα γιατι πάγωσα!!

Νικόλ στείλε λίγο κατσικάκι κι απο δω.... ωραίο μου ακούστηκε!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Νικολ είναι κοριτσάκι! Μένω Κύπρο και θα γεννήσω εδώ.

Εμένα η γιατρός μου θέλει να πάρουμε όλες τις μέρες γιατί είναι και λίγο μικρούλα η μπουμπού (2.300 στις 36+5).

ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ???8)8)8):cool:

Καλημέρα γλυκειές μανούλες!!!!!!!!

Πότε περνάνε επιτέλους οι καούρες;;;;;

ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑ....Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΞΥΠΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΣΕ.....:P:p:p:p

Καλώς ήρθες bubbles! Με το καλό το μωράκι σου, είσαι πολυ΄κοντα!!!

Τα χιόνια έλιωσαν και έκαναν την βεράντα χάλια!! Βγήκα και τη συμμάζεψα όσο μπόρεσα γιατι πάγωσα!!

Νικόλ στείλε λίγο κατσικάκι κι απο δω.... ωραίο μου ακούστηκε!

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΝΟΝΗΣΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ.....!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Χριστινάκι επιτέλους!!! Αντε να σταματήσεις κορίτσι μου!!!

Νιkole, elisavet, Τανια, Θάλεια, neraidoula, Δέσποινα τι κάνετε μανούλες; (Εσάς βλέπω on line...)

bubbles καλως ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου!!!

Εγώ γύρισα από την φίλη μου την οποία την άγχωσε η μικροβιολόγος και δεν είναι πολύ καλά... Τελευταία περίοδο είχε 28 Ιανουαρίου και χτες που έκανε την χοριακή της βγήκε 409. Και η βλαμένη η μκροβιολόγος της είπε να την επαναλάβει γιατί δεν είναι πολύ υψηλή και μπορεί να δηλώνει αποβολή ή εξωμήτριο... Και τσαντίστηκα γιατί κάθονται και λένε ότι βλακείες θέλουν... Μια χαρά τιμή μου φαίνεται εμένα...

Σε λίγο θα πάω κι εγώ να φάω πατατούλες με μοσχάρι στο φούρνο!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

απο δω και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα΄, προβλήματα στον υπνο, με την αναπνοή κτλ, όμως αυτο σημαίνει πως κοντεύουμε!!

Και γω μακαρόνια με κιμά λέω να κάνω!

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΑΣΩ ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΩΦΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ......ΜΙΑΜ-ΜΙΑΜΙ!!!:tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...

ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΕΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ.....:(:(:(

Έτσι κι εγώ! Κοιμήθηκα κατά τις 12 με όρθιο το μαξιλάρι και κατά τις 3 ξύπνησα γιατί είχα πιαστεί! Μετά δεν κοιμήθηκα μέχρι τις 6 παρά!

Απο ότι είδα έισαι 27/3 και έχεις κοριτσάκι!

Συνχαρητήρια!! το μώρο σου θα είναι πανέμορφο,πανέξυπνο και πολύ μετριόφρων! Στα λέω και αυτά γιατί και εγώ 27/3 γεννήθηκα:tongue:

Οπως βλέπεις οι μανούλες Απριλίου είμαστε και ψωνάρες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...