Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Ακριβώς! Όχι δεν έκαναν υπέρηχο πριν το χειρουργείο. Την επόμενη φορά θα το απαιτήσω!

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

πρίν από 14 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Δεν μπορώ να βάλω δύο γιατί έχω γεννηθεί με δύο μήτρες και έκανα πλαστική ώστε να γίνει μια και λόγω του χειρουργείου ο γιατρός είπε ένα κάθε φορά . Σε ευχαριστώ πάντως🤍 δεν ξέρετε πόσο με βοηθήσατε όλες σήμερα 

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλώς την και την Άννυ, πρωινή πρωινή. Ελπίζω τουλάχιστον μετά τις 7 να κοιμηθηκες σερί και να ξεκουράστηκες, αν και σαν τον βραδινό ύπνο δεν έχει.

Εγώ σήμερα λέω να κάνω φακές αν και δεν μου κάνουν καθόλου όρεξη.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Kαλώς την και την Άννυ, πρωινή πρωινή. Ελπίζω τουλάχιστον μετά τις 7 να κοιμηθηκες σερί και να ξεκουράστηκες, αν και σαν τον βραδινό ύπνο δεν έχει.

Εγώ σήμερα λέω να κάνω φακές αν και δεν μου κάνουν καθόλου όρεξη.

χτυπησαν κανα 2 τηλεφωνα(το ενα ηταν η πεθερα)αλλα δεν κουνισα ουτε δαχτυλο!

σαν ζομπι ειμαι!τα ματια μου ειναι πρησμενα κ σερνομαι!

εγω λεω να κανω μια μακαροναδα να τελειωνω...παω λιγο σουπερ κοριτσια κ ξαναρχομαι!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσια απο καουρες πως πατε;Εγω εχω αρχισει να εχω αρκετες και σε ολη τη διαρκεια της ημερας. Βεβαια αυτο δε με πτοει καθολου στο φαγητο, ο,τι βρισκω το τρωω, ενω θυμαμαι το πρωτο τριμηνο που ειχα παλι τοτε δεν ηθελα να βλεπω φαγητο μπροστα μου.

Διαφημίσεις

Κοριτσια απο καουρες πως πατε;Εγω εχω αρχισει να εχω αρκετες και σε ολη τη διαρκεια της ημερας. Βεβαια αυτο δε με πτοει καθολου στο φαγητο, ο,τι βρισκω το τρωω, ενω θυμαμαι το πρωτο τριμηνο που ειχα παλι τοτε δεν ηθελα να βλεπω φαγητο μπροστα μου.

Καλημέρα μανούλες!

Τι κάνετε? Φτάνουν τα πρώτα μωρά ε???? Τι ωραία!!!!! Θέλω κι εγώ!

Από καούρες Δεσποινάκι κι εγώ τα ίδια! Περισσότερο το βράδυ όμως!

Δεν τις αντέχω!

καλημέρα κι από εμένα μανούλες απριλίου! εγώ ανήκω στον Μάρτιο αλλά σας διαβάζω γιατί η ΠΗΤ είναι 27/03/2010 οπότε με τις πρώτες από εσάς είμαστε πολύ κοντά. Βλέπω ότι κι η δική σας ανυπομονησία μεγαλώνει μέρα με την μέρα και συμπάσχω όσο δεν φαντάζεστε!!!

Έκανα κ αίτηση στην ομάδα σας στο facebook! Ελπίζω να με δεχτείτε! Άλλωστε απ' ότι είδα κάποιες από εσάς θα γεννήσουν πριν από μένα! Με το καλό σε όλες!

mWsZp3.png

Δεσποινάκι μικρά γεύματα να τρώς για τις καούρες....εμένα μου περνάνε ή με γάλα κρύο ή με κοκα κολα!έχουν πεί και για ξινόμηλα ότι κάνουν δουλειά...Η Βίκυ που είναι σήμερα βρε κορίτσια;Άντζυ εσύ γιατρό σήμερα τελικά θα πας;Άννυ εγώ έβαλα αρνάκι στο φούρνο με πατάτες...πάω να κόψω και μαρουλάκι σαλάτα και είμαι έτοιμη!;)

Grya.jpgGryap3.png

Τα χω δοκιμασει ολα Nikole δε γινεται τιποτα ουσιαστικο. Αλλα ρε κοριτσια μη μιλατε για φαγητο πλησιαζει το μεσημερι και μου τρεχουν τα σαλια...μα τι πεινα ειναι αυτη, ολη μερα να τρωω οχι δε θα πω.

καλημέρα κι από εμένα μανούλες απριλίου! εγώ ανήκω στον Μάρτιο αλλά σας διαβάζω γιατί η ΠΗΤ είναι 27/03/2010 οπότε με τις πρώτες από εσάς είμαστε πολύ κοντά. Βλέπω ότι κι η δική σας ανυπομονησία μεγαλώνει μέρα με την μέρα και συμπάσχω όσο δεν φαντάζεστε!!!

Έκανα κ αίτηση στην ομάδα σας στο facebook! Ελπίζω να με δεχτείτε! Άλλωστε απ' ότι είδα κάποιες από εσάς θα γεννήσουν πριν από μένα! Με το καλό σε όλες!

καλώς το κορίτσι μας......με το καλό.....τι περιμένεις και που γεννάς;δεν ξέρω αν θα περιμένουν τον Απρίλιο όλα τα μπεμπάκια.....;)οπότε είμαστε πολύ κοντά στις ημερομηνίες.....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Τα χω δοκιμασει ολα Nikole δε γινεται τιποτα ουσιαστικο. Αλλα ρε κοριτσια μη μιλατε για φαγητο πλησιαζει το μεσημερι και μου τρεχουν τα σαλια...μα τι πεινα ειναι αυτη, ολη μερα να τρωω οχι δε θα πω.

με ultrex λούστηκες;:tongue::tongue:αστειεύομαι!!!!υπομονή τότε.....σου πιέζει το στομάχι το μπεμπέ.....πάντως το προτιμώ απ το να μου πιέζει την κύστη.....δεν υποφέρεται εκεί χαμηλά!!!:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημερα bubbles!!!Με το καλο και το δικο σου μωρακι!!Εισαι στην τελικη ευθεια και εσυ ε?????Αστα απο αγχος τιποτα αλλο!!!!Τι να κανουμε ομως?

Θα περασουν οι μερες να γεννησουμε και θα μας φυγει το αγχος του τοκετου!

Μετα θα εχουμε το αγχος του μωρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γι αυτο υπομονη!;)

Καλημέρα μανούλες!

Τι κάνετε? Φτάνουν τα πρώτα μωρά ε???? Τι ωραία!!!!! Θέλω κι εγώ!

Από καούρες Δεσποινάκι κι εγώ τα ίδια! Περισσότερο το βράδυ όμως!

Δεν τις αντέχω!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...

ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΕΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ.....:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...