Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω ηδη ενα προαισθημα οτι θα γεννησω νωριτερα και τωρα που γεννας εσυ Μαρία αγχωθηκα περισσοτερο!σκεφτομαι ειμαι ετοιμη να παω ή θα τα κανω θαλασσα???!!!!!!

Βασουλα κι εγω σημερα λεω να παω γιατι αν δε δω αν πηρε η μπεμπα κανα γραμμαριο κ τι γινεται μπορει και να σκασω!

που ειστε οι υπολοιπες μανουλες???ΑΝΝΥ???

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ γιατι το μυαλο μου δεν πολυ-λειτουργει :-(

Συμφωνω με την προεδρο!!!Κοριτσια ελατε να δουμε τι ερωτησεις εχουμε

να κανουμε!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον θα κανουμε ερωτηματολογιο....αλλα που ειστε ολες για να το φτιαξουμε????

1. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΩΡΟ?

2. ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ?

3. ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΩ?ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ?

ΒΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΑΚΟΜΗ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Άντζυ αρχίζεις και με αγχώνεις.....σταμάτα πια....έχεις 1 ολόκληρο μήνα μέχρι να γεννήσεις εσύ ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ......Νεραιδούλα μου άντε να δείς το μπεμπάκι σου και περιμένουμε νέα.....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα μανούλες!

Τι βλέπω σε λίγο θα έχουμε το πρώτο μας μπεμπάκι!!! Με το καλό Mariong εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε λίγες μέρες να έχεις στην αγκαλιά σου το δεύτερο παιδάκι σου υγιές και δυνατό!

Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά για να πέρνουμε σειρά και εμείς που είμαστε προς το τέλος.

Άντζυ τι άγχος είναι αυτό καλέ εμείς έχουμε ακόμα καιρό.

Με το καλό να δείτε τα μπεμπάκια σας σήμερα.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από μένα μανουλίτσες. Με το καλό να δείτε τα μωράκια σας όσες πάτε σήμερα. Δήμητρα, πες μου τι σου είπε για την υπερκινητικότητα γιατί κι εμένα με ταράζει τελευταία.

Τελικά εξελίχθηκε σε πολύ όμορφη μέρα στην Αθήνα που έλεγαν για βροχές και οι ηλίθιοι οι εργάτες μας δεν ήρθαν με την πρόφαση ότι θα βρέχει. Τουλάχιστον θα μας έρθει το πλυντήριο πιάτων σήμερα (υποτίθεται).

Καλημέρα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Kαλημερα κ απο μενα...τι καλημερα..καλησπερα...ειχα ενα χαλι υπνο!την εβγαλα στον καναπε ολη νυχτα,μια κοιμομουν ,μια εβλεπα εφιαλτες, μια φρικη!τελικα καταφερα να κοιμηθω κατα της 7 που εφυγε ο Κωστας για δουλεια κ απλωθηκα στο κρεβατι!

τωρα πειναωωωω!!!

τι μαγειρευετε σημερα????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γειά σας κι από μένα μανουλίτσες. Με το καλό να δείτε τα μωράκια σας όσες πάτε σήμερα. Δήμητρα, πες μου τι σου είπε για την υπερκινητικότητα γιατί κι εμένα με ταράζει τελευταία.

Τελικά εξελίχθηκε σε πολύ όμορφη μέρα στην Αθήνα που έλεγαν για βροχές και οι ηλίθιοι οι εργάτες μας δεν ήρθαν με την πρόφαση ότι θα βρέχει. Τουλάχιστον θα μας έρθει το πλυντήριο πιάτων σήμερα (υποτίθεται).

Καλημέρα σε όλες!

α εχετε λιακαδες?εμας χαλια ειναι ακομη εδω!κ χθες πρεπει να εβρεχε χωμα!τα μπαλκονια ειναι πορτοκαλοκαφε!!!!

τουλαχιστον να σου φερουν το πλυντηριο να τελειωνεις με αυτο!!!!!!

κ αυτοι οι εργατες ρε παιδι μου...τα ζωα μου αργα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...