Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!

Καταρχήν έχω πάθει κι εγώ σοκ!!! MARIONG μου με το καλό να γεννήσεις και να κρατήσεις το κοριτσάκι σου αγκαλία!!!

Μαράκι μου... συγνώμη... σε έκανα ροζ τώρα.

Αντζυ μου ηρέμησε γιατί εσύ με αγχώνεις.

Οι υπόλοιπες μανούλες όλες καλά;;;

Εγώ πάω σε μια φίλη μου για καφεδάκι που μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της!!!

Θα μιλήσουμε αργότερα!!! Φιλάκιααααααα

Καλημέρα Βάλια! Συγχαρητήρια στη φιλενάδα σου! :)

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μ αυτό τον καιρό.δεν μπορώ να πάω πουθενά, όλα είναι χιονισμένα οπότε και σήμερα πάλι μεσα!

Αντε να δω πως θα περάσω την μέρα μου μέχρι τις 5 που θα σχολάσει ο Γιώργος!

Ξυπνήστε καλε, έχει κρουασάν για πρωινό!!!

cebdceb5cebf-cebacf81cebfcf85ceb1cf83ceb1cebd-cebcceb5-cf83cebfcebacebfcebbceb1cf84ceb1_resize.jpg

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα mothers to be παλι χιονισμενη η Καβαλα σημερα, πω πω δεν το πιστευω οτι εφτασε ο καιρος για καποιες κοπελες (εγω ειμαι απο τις τελευταιες του Απριλη μαλλον). Παντως αγχωνεσαι οταν τ'ακους, πρεπει οπωσδηποτε να κατεβω να παρω νυχτικιες ολο το λεω και ολο το αναβαλλω..και οχι τιποτα αλλο ποιος την ακουει τη μανα μου μετα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα και σε σενα Δεσποινάκι, σιγά σιγά να ετοιμάζεσαι!

Θα έβγαινα βολτούλα στο χιόνι αλλά είμαι πολύ επηρρεπης στις τούμπες και τώρα δεν είμαστε για τέτοια!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες....Βάλια μου ψυχραιμία και εσύ γιατί δεν μπορώ....Συγχαρητήρια στη φίλη σου και με το καλό!Δήμητρα υπομονή....όσο για την υπερκινητηκότητα εμένα μου είχε πεί πως είναι πολύ καλό...και η δικιά μου τα ίδια κάνει και ιδίως όταν βρέχει:rolleyes:τι να πείς....Η Άντζυ δεν ξύπνησε ακόμη;Αρχηγέ κοίτα μη γεννήσεις...τι άγχος και αυτό το κορίτσι!!!Άννυ,Βίκυ,Χριστίνα ξυπνήστε οεο!!!!έχει ωραία μέρα σήμερα άντε....

Grya.jpgGryap3.png

Καλώς τη Νικόλ! Καλημέρα! Και εγώ την υπερκινητικότητα για καλό την έχω απλά μου κάνει αντύπωση γιατί δεν ξεκουράζεται καθόλου. Εχει από χτες το απόγευμα που γυρνάει ασταμάτητα.

Δέσποινα γιατί δουλεύεις ακόμα; Δεν κουράστηκες;

X4pTp3.png

Δουλευω ακομα γιατι ειμαι με συμβαση εργου οποτε τυπικα δε δικαιουμαι αδεια. Θα μου δωσουν μονο τον ενατο μηνα και μετα 40 μερες απο την ΠΗΤ μου. Απο τη μια λεω δεν πειραζει τουλαχιστον βγαινω απο το σπιτι μου και δεν εχω συνεχεια το νου μου στο φαγητο.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!! ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΧΑΛΙΑ,ΕΒΛΕΠΑ ΚΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ....ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.ΠΑΩ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΠ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??- ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ....

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα μανουλιτσες!!!!!

Καλε εγινε σεισμος και δεν τον καταλαβα??Ποτε που???

Ααα εχω αρχισει και χαλαω, εγω που ειμαι σαν τον σεισμογραφο

και καταλαβαινω και την παραμικρη κινηση.......

Καλε τι διαβαζω?Αρχιζουν τα γεννητουρια??

Αντε MARIONG μου με το καλο η μπεμπουλα!Να πανε ολα τελεια!!!

Επιτελους κι εγω σημερα το απογευμα θα δω τον μπεμπακο μου!!

Να δω ποσο εφτασε επιτελους και να κανω και τις ερωτησουλες μου

στον γιατρο γιατι κοντευουμε πλεον!!!!!!!!Εχθες τοσα πραγματα ειχα στο μυαλο μου να τον ρωτησω και σημερα δεν θυμαμαι τιποτα!!!Και δεν τις

εγραψα κιολας....λες και δεν ξερω οτι το μυαλο μου δεν δουλευει!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια κι από εμένα! τι διαβάζω, αλλού χιονίσει κι εδώ στην Αθηνα έχει λιακάδα μετά τη λασποβροχή. Βρε Αντζυ γιατί αγχώθηκες κοριτσάκι μου; Εγώ φταίω μήπως που σας ενημέρωσα πως γενναω νωρίς; Δεν είναι για όλες το ίδιο. Δεν είδες την Irev, γέννησε το πρώτο της στην 41 εβδομ.Συμβαίνουν αυτά Be cool....

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

εχω ηδη ενα προαισθημα οτι θα γεννησω νωριτερα και τωρα που γεννας εσυ Μαρία αγχωθηκα περισσοτερο!σκεφτομαι ειμαι ετοιμη να παω ή θα τα κανω θαλασσα???!!!!!!

Βασουλα κι εγω σημερα λεω να παω γιατι αν δε δω αν πηρε η μπεμπα κανα γραμμαριο κ τι γινεται μπορει και να σκασω!

που ειστε οι υπολοιπες μανουλες???ΑΝΝΥ???

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ γιατι το μυαλο μου δεν πολυ-λειτουργει :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...