Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ Andria. Έχω κοριτσάκι και σήμερα ήταν 2850 ενώ θα έπρεπε να έχει περάσει τα 3 κιλά με βάσει το βάρος που έπαιρνε μέχρι πριν 2 εβδομάδες.αλλά αντί να πάρει γύρω στα 600 γρ πήρε μόνο 250 γιατί δεν ετρωγα πολύ.

Μας την εσκασες τη βομβα εεε

Μ Ε Τ Ο Κ Α Λ Ο !!!!!!!!!!!!!!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντως στην πρώτη γέννα εκτός από την πρώτη μέρα που ήμουν σαν κοτόπουλο και το μαλλακι μου εφτιαχνα και την πουδριτσα μου εβαζα και το ρουζ μου και την μάσκαρα μου και την κρεμανυκτος μου μαζί με την άλλη κοπέλα που ήμασταν μαζί στο δωμάτιο. Όταν γύρισα σπίτι με το μωρό τα ξέχασα όλα.Που χρόνος για τέτοια. Αngie μου τα βασικά πάρε, γιατί όχι!

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Κοριτσάρες, τι ακούω? Θα'χουμε τα πρώτα μας γεννητούρια? Άντε, με το καλό Mariong. Όλα καλά να πάνε κοριτσάκι.

Οι υπόλοιπες (βλ. Αντζυ) μην αγχωνομαστε, ε? Όλα θα πάνε τέλεια για όλες μας κα σύντομα θα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλιά.

Παω να δω χαζοκούτι με τον άντρα μου και επανέρχομαι αργότερα για καληνύχτα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μην μιλάτε για ποτά και για τσιγάρα. Όλα τα θέλω αλλά θα αργησω να τα ξαναβαλω στο στόμα μου και τρελλαινομαι....?&@«»

Δεν μπορούμε να τα κάνουμε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα φανταζόμαστε....αααχχχχχχχχχχχ

Εγώ που δεν πρόκειται να ξανακαπνίσω τί να κάνω ?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου όλες για τις ευχές σας! Ναι βρε Nikole μην ανησυχείς, γιατί κι εγώ επαθα μια φρίκη σήμερα κι εκλαιγα γιατί η μικρή θα βγει γύρω στα 3 κιλά κι ο γιος μου 3600 στις ίδιες μέρες και μου βάλε τις φωνες ο άνδρας μου. Δεν είναι όλα τα μωραχτο ίδιο. Μην μου αγχωνεσαι!

Αngie τι λες, θα ρθεις να μου κρατάς το χέρι στο χειρουργείο; Χι χι χι

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ??????????? ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ,ΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΜΑ ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ααααααααχ το ιδιο αγχος εχουμε!

Να δω ποσο θα ειναι την Τεταρτη---------τρελλο αγχος!

περιμένω νέα ε!εγώ μάλλον την άλλη Δευτέρα θα ανέβω μάλλον:(και εσένα μικρή στη βγάζει;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Στις 19/2 ηταν 1920 33+2

αλλα ημερολογιακα θα επρεπε να ηταν33+6

Υπαρχει περιπτωση μεθαυριο να εχει ξεπερασει τα 2500???

Ποτε θα γεννησω??????? Παλι στη 41 βδομαδα? Δεν αντεχω!

Standar θα τα έχεις ξεπεράσει τα 2500 kg ήθελα να 'ξερα γιατί αγχώνεσαι!!!!

Τώρα θα σε βλέπει κάθε βδομάδα έτσι δεν είναι?

GaiGp3.png

περιμένω νέα ε!εγώ μάλλον την άλλη Δευτέρα θα ανέβω μάλλον:(και εσένα μικρή στη βγάζει;

Τα έχει φτύσει το μηχάνημα στο Έλενα μάλλον... πάντως υπάρχει και η απόκλιση της τάξεως του 10% ας μην το ξεχνάμε!!!

Άμα όμως τρώτε κανονικά και το παιδάκι το ίδιο, δεν υπάρχει λόγος σε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη να μην παίρνει βάρος το μωρό!!

GaiGp3.png

κοριτσάρες πάω για νάνι....η μικρή διαμαρτύρεται!!!!φιλιά πολλά μανούλες...Άντζυ ηρέμησε κορίτσαρε...μην μας πάθεις και τίποτα...καλό βράδυ σε όλες.....

Όνειρα γλυκά Νικολίτσα μου!!!!

Καλή ξεκούραση..

GaiGp3.png

Καλησπερα κοριτσακια! Ειδαμε και μεις τον μπεμπη αποψε! Ειναι 1570γρ μια χαρα μας ειπε ο γιατρος. Η περιδεση αντεχει και παμε καλα! Αλλα ρε κοριτσια νοιωθω οτι δεν περναει ο καιρος! Προσπαθει ο γιατρος να με πεισει για φυσιολογικο τοκετο αλλα δεν αλλαζω γνωμη! Μου αρκει η εμπειρια που ειχα τον περασμενο Μαιο!

opGup3.png

gKjZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...