Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πετσέτες,2 νυχτικές...και φόρμα εξόδου!από ρούχα....εσύ;

πετσέτες, 3 νυχτικιές, 1 ρομπίτσα, 2 μπυτζαμάκια το κάτω μόνο από πάνω ραντάκια, ένα fleece ζακετάκι, παντοφλες, σαγιονάρες, εσώρουχα, και τα απαραίτητα είδη καλλωπισμού, όχι μακιγιάζ. Από ρούχα θα πάρω μία φόρμα.

Για την μπέμπα 2 πάνες φανελένιες και 2 χασέ, 2 εσώρουχα και 2 φορμάκια εξόδου, καλτσάκια και το μπουφανάκι της, 3-4 πετσετάκια για τα σάλια της...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλα να σου βάλω ένα ποτάκι να πιώ και εγώ το υπόλοιπο μπουκάλι.... Φέρε και τσιγάρα καμία κουτίτσα, και αν δεν μας δείτε μέχρι αύριο το απόγευμα στο φόρουμ ας έρθει κάποιος να μας μαζέψει...:cool::cool::cool:

εμενα δεν θα με καλεσετε?φερνω κ ουισκι κ τσιγαρα!!!!:cool::cool::cool:

Νικολ, τον μαιντανο τον πλενω, τον κοβω, τον βαζω σε ταπερ κ στην καταψυξη!κ ετσι εχω παντα πλυμενο κ φρεσκο μαιντανο!μυστικα της γιαγιας ειναι αυτα!

Αρχισε η καινουργια σειρα του Κοκκινοπουλου στο μεγκα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

πετσέτες, 3 νυχτικιές, 1 ρομπίτσα, 2 μπυτζαμάκια το κάτω μόνο από πάνω ραντάκια, ένα fleece ζακετάκι, παντοφλες, σαγιονάρες, εσώρουχα, και τα απαραίτητα είδη καλλωπισμού, όχι μακιγιάζ. Από ρούχα θα πάρω μία φόρμα.

Για την μπέμπα 2 πάνες φανελένιες και 2 χασέ, 2 εσώρουχα και 2 φορμάκια εξόδου, καλτσάκια και το μπουφανάκι της, 3-4 πετσετάκια για τα σάλια της...

γιατι οχι μακιγιαζ καλε κυρια???λιγο ρουζακι- κραγιονακι δεν θελτε???εγω μεχρι κ μανο σκεφτομαι να παρω!:tongue:

και τι φορμες ακουω για την εξοδο???

εδω η Αντζυ μου λεει να παρουμε γοβες!!!!

παρεπιπτοντως η Αντζυ λυποθυμαει!!!αλλος γενναει..αλλος....χαχαα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι η Δήμητρα!!! :rolleyes:

Την προηγούμενη Τρίτη δεν ήρθα αλλά αύριο θα έρθω. Και πηγαίνω και στο τμήμα της Τετάρτης που είναι η Μαρία και η Βίκυ.

Γεια σου Δήμητρα! θα σε δω αύριο στο μάθημα!!!

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

ΑΓΧΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΠΟΤΟ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ DOPPLER//ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!

ΒΙΚΥ ΦΕΡΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑ-ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ???- ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΠΟΤΑ,ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΤΟ ΓΛΥΚΟ Ε!!!!!! ΤΟΣΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΚΑΝΩ!

Έλα να σε ταϊσω μερέντα....Προτίμηση δεν έχω, και ξεραμένο γκαζόν τυλιγμένο σε εφημερίδα έκανα τώρα..:cool::cool:

Ουισκάκι, τεκίλα, βοτκίτσα ... όλα έτοιμα έιναι...

GaiGp3.png

γιατι οχι μακιγιαζ καλε κυρια???λιγο ρουζακι- κραγιονακι δεν θελτε???εγω μεχρι κ μανο σκεφτομαι να παρω!:tongue:

και τι φορμες ακουω για την εξοδο???

εδω η Αντζυ μου λεει να παρουμε γοβες!!!!

παρεπιπτοντως η Αντζυ λυποθυμαει!!!αλλος γενναει..αλλος....χαχαα

Άμα με δουν να βάφομαι θα καλέσουν ψυχίατρο....

Γόβες? Σαν τον Σαραβάκο με γόβες θα είμαι αμα κάνω τέτοιο πράγμα στο μαιευτήριο....Κάτσε να περάσει κανένας μήνας να ξεπρηστώ λιγάκι για αρχή.

Μην κοιτάς την Άντζυ που είναι 24/24 στην πένα (την ζηλεύω, εγώ είμαι χυμόπουλος...).

GaiGp3.png

Γεια σου! Εϊπες νωρίτερα ότι το μάθημα είναι 12-2. Νόμιζα ότι είναι 12-3....

κανονικά είναι 12-2 αλλά μπορεί να πιάσουμε ένα θέμα και να καθυστερήσουμε. την προηγούμενη φορά, τελειώσαμε όντως 3!

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Διαφημίσεις

ρε παιδιά δεν μπορώ με το ουίσκι...εντομεταξύ μάλλον το ουίσκι μου λείπει πιο πολύ....και ο Χρήστος μιλάει για ουίσκι:confused::confused:ααααααααααααααααα.....μήπως δεν έχω βάλει τίποτα στη βαλίτσα;πάω να πάρω και άλλη πιτζάμα αύριο!

Grya.jpgGryap3.png

κανονικά είναι 12-2 αλλά μπορεί να πιάσουμε ένα θέμα και να καθυστερήσουμε. την προηγούμενη φορά, τελειώσαμε όντως 3!

Τι συζητήσατε την προηγούμενη φορά; Και αύριο ξέρεις τι θέμα συζήτησης θα έχουμε;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...