Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπραβο Ιωαννα μου!!!!!Με το καλο το αγορακι σου:P!!Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη για ολες μας!!!!!:D:D:D:D:D:D

Μαρακι υπομονη, που θα παει θα περασουν οι μερες!!!

Πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!!!

Καληνυχτα!!!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια! Συγχαρητηρια για τα καλα αποτελεσματα. Αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θα το ψαξω και στο ιντερνετ αν τελικα δεν με παρουν μεχρι Τριτη. Εγω θα πηγαινα στο EmbryoCare στην Λεωφ. Αλεξανδρας. Γιατρος Ελευθεριαδης. Ειχα διαβασει τα καλυτερα στο parents και μου το συστησε και η ξαδερφη μου. Ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενη με την αυχενικη, αλλα τωρα δεν θελω να περιμενω πολυ μεχρι να γινει καλα και να με ξαναπρογραμματισουν. Θα το σκεφτω.

Αννουλα γιατι χαθηκες? Πες μας κανα νεο!

Καληνυχτα κοριτσακια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μανουλες

μάλλον δεν σας πρόλαβα, αλλά πριν λίγο γυρίσαμε (στο τσακ προλάβαμε τη βροχή). Είχαμε πάει με το Στέλιο να στολίσει και το δέντρο της νονάς του!!!!

Θα συμφωνησω και με την Annie k to Maraki περι 6μήνου...

Το θεμα ειναι πως «δεν τους πιανεις» πουθενα». Κι εγω τοτε εκανα υποτιθεται οτι συμφωνησαμε κι ομως οταν επεστρεψα......σπασιμο νευρων για να φυγω (να γλιτωσει ι τα λεφτα για την απολυση) . Κι επειδη ειδε οτι ¨δεν μασαω» τον Αυγουστο που γυρισα απο τις διακοπες με απελυσε........ασχετα που δεν του εκατσε—γιατι ημουν ξανα έγκυος.

Χριστινα, Ιωαννα & neraidoula συγχαρητηρια.........ευχομαι να συνεχισετε ετσι ως το τελος! (ολες μας δηλαδή)

Maraki ελπιζω να την κανεις συντομα και να ειναι ολα τελεια....ξερω, αυτη η αναμονή σε τρελλαίνει...

Καλό μας βράδυ!

QuW0p3.png

Ιωάννα ,Χριστινα και neraidoula συνχαρητήρια!!!!!:P:p:p

ετσι να ναι παντα ολα τελεια!!!

Iwanna μου για πες μου που εκανες την β' επιπεδου?αν πηγες στην Ιατρικη εμβρυου θελω ολες τις λεπτομεριες!!(Στειλε μου μυνημα αν θες)!!:tongue::tongue:

irev μου σοβαρα μιλας?γυρησες απο διακοπες κ σε απελυσε?και τι του ειπες?:

''χα, στην εσκασα!ειμαι εγκυος !!δεν μπορεις παλι να με κανεις τιποτα για 2 χρονια!''

???:tongue::tongue:

γιατι εγω ετσι του ειπα..θα με φας στην μαπα λεω για 2 ακομη χρονια θες δεν θες!:wink:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Αnnie, σου έστειλα μήνυμα!

Μια φίλη μου που ήταν 7 ή 8 μηνών έγκυος και δούλευε στο κλασσικό στυλ των εκπαιδευτικών, δλδ το καλοκαίρι απόλυση και το Σεπτέμβρη ξανά σύμβαση για 9 μήνες, είναι στα δικαστήρια -και όπως δείχνουν τα πράγματα θα δικαιωθεί- γιατί δεν της ανανέωσαν την σύμβαση... Ευτυχώς είχε όλα τα αποδεικτικά στα οποία φαίνεται καθαρά ποιός ήταν ο λόγος...

Θέλουν γερό τρίξιμο δόντιών κάποιοι για να κάνουν τα νόμιμα...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Kαλημέρα!!!

Τί έγινε πού είστε όλες σήμερα?!?

Σκέφτομαι και τα κορίτσια που έχουμε έτσι κι αλλιώς καιρό να τα ακούσουμε...

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ??? :D

Εγώ ακόμη χαζεύω τη φωτογραφία από χθες... :roll::D

Γι' αυτό που έγραφα τις προάλλες, την άδεια του συζύγου όταν γεννήσετε, έχει σκεφτεί καμιά;

Καλημέρα μανουλίτσες!!:tongue:

Εξαφανηστκα για λίγο γιατι ήμουν στην Αθήνα ... β΄επιπέδου...

ολα τέλεια!!!! ουφφ..... πάλι καλά γιατί μετά από αυτά που μας βρήκαν τον τελευταίο καιρό ... το είχα πάρει από φόβο.

Ο μπέμπακος είναι 442 gr !!:tongue:

ολα μια χαρούλα τον είδαμε και 3d.:rolleyes:

Χάρικά πολύ για όλες ... διάβασα τα κάλα νεα σας ..

irev μπραβο κοπέλα μου !!! οσον αφοράτην αννούλα μας .. εδώ και πόσες εβδομάδες την ακούω πιεσμένη με τον καλό της....μα καλά υπάρχουν τοοοοοσο ανόρημα άτομα τί να πω:mad:..? Αννούλα μου πρόσεχε τον εαυτο σου και το νινάκι μας και ΄μην δίνεις συμασία σε τίποτα άλλο .. κάθε εμπόδιο για καλό..!!!!!!!!

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Καλημέρα κορίτσια

συγχαρητήρια Χριστίνα, Ιωάννα, νεραϊδούλα,

μαράκι υπομονή, αλλά κι εγώ μάλλον δε θα περίμενα θα πήγαινα κάπου άλλου να την κάνω.

Εγώ έχω πάρα πολύ δουλειά τελευταία, τρέχω και δεν προλαβαίνω. Μαράκι στη Φαινάρετη κάνουν και γυμναστική? Δε θυμάμαι τι είχες απαντήσει. Θα μπορούσα ενδεχομένως να πάω 2-3 φορές τώρα στις διακοπές των χριστουγέννων?

Αννα, πρόσεχε τον εαυτό σου και το μωράκι σου. ελπίζω να βρείτε μια λύση και να έρθει ο άντρας σου τουλάχιστον να τα συζητήσετε από κοντά.

καλημέρα !

συγχαρητήρια Χριστίνα,iwanna&neraidoula!

τώρα σκεφτόμουν την elisavet,χάθηκε.εύχομαι όλα να είναι καλά...

σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί χθές ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάναμε γενικό το σπίτι(δηλ.ο καλός μου ο αντρούλης,εγώ πολύ λίγα πράγματα),στρώσαμε χαλιά και στολίσαμε!καλά,δεν έχουν ιδέα τι κόπος χρειάζεται για να είναι καθαρό ένα σπίτι...το έκανε όμως κορίτσια καλύτερα κι από μένα:-P.μέχρι και κουρτίνες κατέβασε!

όσο για την άδεια του,σκέφτομαι οτι σίγουρα θα τον χρειάζομαι μαζί μου μετά τη γέννηση του μωρού,όσο πιο πολύ γίνεται.από την άλλη δεν ξέρουμε πότε θα έρθει το μωρό..καλά τα υπολογίζουμε εμείς να έρθουν τον τελευταίο μήνα,τις τελευταίες δυο εβδομάδες,το ξέρουμε όμως???θα δείξει μέχρι τότε,όπως έρθουν τα πράγματα,μόνο να είναι όλα καλά!

θα ξαναθέσω το θέμα με τα βλαστοκύτταρα,(ο καθένας με τον πόνο του!)πείτε μου τη γνώμη σας!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

μπράβο και σε σένα tatti για τα καλά σου νέα!

maraki υπομονή,τα καλά πράγματα θέλουν το χρόνο τους!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Να είστε καλά όλες! Καλή συνέχεια να έχουμε!

Atlantis, εμείς έχουμε πάρει όλα τα φυλλάδια από τη γυναικολόγο, τα κοιτάξαμε αλλά δεν καταλήξαμε κάπου, ούτε συζητήσαμε μαζί της.

Λέμε πως έχουμε καιρό...

Πάντως σκέφτομαι πως καλό είναι να επιλέξουμε μια διεθνή εταιρία που έχει και μια ιστορία χρόνων και όχι ελληνική... Δεν εμπιστεύομαι ότι θα υπάρχει μετά από 15 χρόνια, ότι πληροί τις προδιαγραφές, ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει κτλ. Ελλάδα εδώ! Με όσα ακούγονται... :confused: Βέβαια οποιαδήποτε μπορεί να κλείσει, δεν είναι απόλυτο, αλλά όσο να 'ναι μια εταιρία που λειτουργεί χρόνια με αξιοπιστία έχει άλλο κύρος...

Πάντως στο φόρουμ έχει εκτενή θέματα που μπορείς να κοιτάξεις.

Ο άντρας σου μπορεί να πάρει μια μέρα στη δουλειά του και να τους πει: "Γεννήσαμε και δεν έρχομαι ως την άλλη εβδομάδα!"? Εντάξει, σίγουρα θα τους έχει προειδοποιήσει αλλά χωρίς ακριβή ημερομηνία... Αυτό αναρωτιέμαι... Πώς μπορούμε να το χειριστούμε... :confused: Οι μαμάδες που έχουν κι άλλο παιδάκι τί έκαναν? Τους χρειαστήκατε από την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο?

Εκτύπωσα και κότσαρα τη χθεσινή φωτό σε κορνίζα! Έχω ξεφύγει, το ξέρω!!!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

Καλημέρα κι από μένα σε όλες τις μανούλες!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!!!!

Εγώ περιμένω με αγωνία τη Δευτέρα για να κάνω την Β-επιπέδου!!!!

Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημερα (ή μαλλον καλησπερα) κοριτσακια!

mel_ στην Φαιναρετη κανουν και γυμναστικη. Εχουν εναν γυμναστη ο οποιος κανει ξεχωριστα στην καθεμια (οχι σε γκρουπ) οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αν θες μονο για λιγες μερες. Παρε τους να ρωτησεις.

Τελικα δεν μπορουσα να περιμενω κα εκλεισα ραντεβου στο Μητερα που ειναι η γιατρος μου. Θα παμε Τεταρτη μεσημερι για β' επιπεδου.

island καλα αποτελεσματα και σε σενα.

Ταττι συγχαρητηρια! Με το καλο κι εσυ το μωρακι σου!

ατλαντις, εγω το σκεφτομαι σοβαρα για τα βλαστοκυταρα. Το μονο που μενει ειναι να μαζεψουμε τα χρηματα γιατι δεν ειναι και λιγα...

Κοριτσια, μπειτε στο facebook να βρειτε το καινουριο γκρουπακι που εφτιαξε η angie!. Ειναι μονο για εμας αυτη τη φορα. Οσες εχετε ηδη μπει, εχω ανοιξει θεματακι στο wall να γραφουμε ολες το ψευδωνυμο μας για να ξερουμε ποια ειναι ποια. Αν μπορειτε, μπειτε να βαλετε και τα δικα σας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...