Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανουλίτσες γεια σας.Καλά έχω πάθει με τα σωβρακακια της valias.Ενταξει να πω η πεθερά Πως δεν της «κόβει» και πολύ.Η κόρη της δεν μπορούσε να της πει τίποτα; Του γιου της είναι το παιδί,βασικά μάλλον θέμα γούστου και μυαλού είναι. Λοιπόν έχω να σας ανακοινώσω πως ΓΕΝΝΑΩ.Ναι ναι. .... ή την Πεμπτη ή την Δευτέρα.Είναι νωρίς το ξέρω,αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα.σήμερα έκανα καρδιοτοκογραφημα στη μικρή,για να δούμε αν αντέχει η καρδούλα της γιατί τυλιχτηκε με τον λώρο,αλλά ελλατωθηκαν και τα υγρά.Σημαντικό αυτό πολύ ! Έκανα διπλή δόση κορτιζονης σήμερα και θα επαναλάβω την ιδια εξέταση την Τεταρτη, οπότε απο εκεί θα κριθεί το πότε μπαίνω στο Μητέρα.Κορίτσια κερνάω καφέ στο Mητέρα......

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανουλίτσες γεια σας.Καλά έχω πάθει με τα σωβρακακια της valias.Ενταξει να πω η πεθερά Πως δεν της «κόβει» και πολύ.Η κόρη της δεν μπορούσε να της πει τίποτα; Του γιου της είναι το παιδί,βασικά μάλλον θέμα γούστου και μυαλού είναι. Λοιπόν έχω να σας ανακοινώσω πως ΓΕΝΝΑΩ.Ναι ναι. .... ή την Πεμπτη ή την Δευτέρα.Είναι νωρίς το ξέρω,αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα.σήμερα έκανα καρδιοτοκογραφημα στη μικρή,για να δούμε αν αντέχει η καρδούλα της γιατί τυλιχτηκε με τον λώρο,αλλά ελλατωθηκαν και τα υγρά.Σημαντικό αυτό πολύ ! Έκανα διπλή δόση κορτιζονης σήμερα και θα επαναλάβω την ιδια εξέταση την Τεταρτη, οπότε απο εκεί θα κριθεί το πότε μπαίνω στο Μητέρα.Κορίτσια κερνάω καφέ στο Mητέρα......

ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ??Ή ΣΕ 7??ΑΧΧΧΧΧΧ.........ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΚΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ??ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕ,ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!! ΤΑ ΧΕΙΣ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ?? ΚΑΛΕ ΕΣΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕΣ :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Τσα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα μανούλια !!!!

Την ετοίμασα το ορκίζομαι! Μόνο μία κρέμα σώματος θέλω και την έκλεισα.... ουφ ξαλάφρωσα, βέβαια υπάρχει μία μικρή απώλεια. Το δεξί μου πόδι δεν λειτουργεί...

GaiGp3.png

Καλώς το κορίτσι - αουτσάϊντερ!!!!!!

Δηλαδή μετράς το πολύ μία βδομαδούλα ε? ΠΩ-ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Πόσες περιτυλίξεις έχει και σε ποιό σημείο και ζορίστηκε τόσο πολύ το μωράκι?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ουάου.......να η πρώτη μανούλα!!!!!με το καλό κοριτσάρα μου....αρχίσαμεεεεεε.....

Βίκυ μπράβο για τη βαλίτσα.όπως βλέπεις ξεκινάμε γεννητούρια....ααχ!!

Grya.jpgGryap3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΟΣΩΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ Κ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΩ.Ή ΝΑ ΤΑ ΧΟΥΜΕ 2 ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ!ΑΝΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ....ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ!:confused:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ουάου.......να η πρώτη μανούλα!!!!!με το καλό κοριτσάρα μου....αρχίσαμεεεεεε.....

Βίκυ μπράβο για τη βαλίτσα.όπως βλέπεις ξεκινάμε γεννητούρια....ααχ!!

ΕΣΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛ?????????????????:mrgreen::mrgreen:

GaiGp3.png

Αngie μου στο facebook έχω προλάβει κι έχω δει μόνο εσένα αν θυμάμαι καλά.Είχα ζητήσει να μπω στην ομάδα μας,πίστεψε με μπαίνω σπάνια στο facebook.Tα έχω όλα έτοιμα,εδώ και 2 βδομάδες. Καταλήγει να γινει προγραμματισμένο,βάσει αυτών που προκύπτουν στα ραντεβού μου με τον γιατρό μου.Αλλά ψυχολογικά ακόμα δεν είμαι έτοιμη και του το είπα σήμερα.Μου είπε «Να ετοιμαστείς» δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Τώρα ξέρω κιόλας τι με περιμένει στο μαιευτήριο,δεν θα χω και πολύ βοήθεια γιατί η μάνα μου ως επι το πλείστον θα κρατάει τον γιο μου στο σπίτι, οπότε θα ναι αλλιώς. Την Πεμπτη 11/3 ή την Δευτερα 15/3 θα μπω.

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

ΒΙΚΑΚΙ ΚΑΟΥΡΕΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΧΝΑ,ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΜΕΤΟ...ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΗ MARIONG ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Κ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ!

MARIONG ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK?ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΑ??Α... :-(

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ??ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΛΩΡΟ??ΣΤΟ DOPPLER ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ?ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Ε?ΑΧ ΕΛΑ ΘΑ ΣΕ ΕΜΨΥΧΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!!!ΕΛΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ!!!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Πάντως από ένα γρήγορο check που έκανα σήμερα το Μητερα δεν νομίζω να έχει free wi fi για να σας ενημερώσω.Να μου πείτε σιγά μην είχαν ακτινοβολία,μαιευτηριο είναι όχι Internet cafe! Και κάτι άσχετο τώρα.Σκέπτομαι εδώ και καιρό κάποια κορίτσια που είχαμε ξεκινήσει αυτό το forum. Την Dimidana και την teacher το κορίτσι που έχασε τον άντρα της. Τι να κάνουν άραγε, χάθηκαν τελείως.

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...