Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!!!!!:tongue:

Είμαι και γω στην Αθήνα εδώ και καμιά εβδομάδα.....

Πήγαμε στον γιατρό κάναμε και κάτι τελευταίες αγορές και είμαστε πανέτοιμοι............. (λέμε τώρα....:rolleyes:) τρέμει η ψυχή μου και μόνο που το σκέφτομαι....

Ακούω για πολύυυυυυυυυυυυυ πρωτότυπα δώρα.... να τα σοβρακάκια δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να ξεχάσετε ποιος τα έφερε..... :mrgreen:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mary73, αν πηγαινεις Τρίτες θα γνωρίσεις και την Δήμητρα (dim_angel). Χαίρομαι που σου αρέσει. Αν σε βολεύει, μπορεις να πεις στην Μαρία να έρχεσαι και Τετάρτη απογευμα που είμαστε εμείς. Έτσι θα κάνει και η Δήμητρα, γιατί μπορεί να μην προλάβετε τα τελευταια μαθήματα αφου μπηκατε στον μήνα σας. Σκέψου το κι αυτό μηπως σε βολευει να παρακολουθεις και τα δυο.

Βάλια μου, γιατί με έκανες γαλαζια:(

Βικάκι πως τα κατάφερες βρε θηρίο? Μπράβο κορίτσι μου!

Κικη όλα καλα γλυκια μου?

Ταττι καλως ήλθατε! Με γεια τα πραγματάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Mary73, αν πηγαινεις Τρίτες θα γνωρίσεις και την Δήμητρα (dim_angel). Χαίρομαι που σου αρέσει. Αν σε βολεύει, μπορεις να πεις στην Μαρία να έρχεσαι και Τετάρτη απογευμα που είμαστε εμείς. Έτσι θα κάνει και η Δήμητρα, γιατί μπορεί να μην προλάβετε τα τελευταια μαθήματα αφου μπηκατε στον μήνα σας. Σκέψου το κι αυτό μηπως σε βολευει να παρακολουθεις και τα δυο.

Βάλια μου, γιατί με έκανες γαλαζια:(

Βικάκι πως τα κατάφερες βρε θηρίο? Μπράβο κορίτσι μου!

Κικη όλα καλα γλυκια μου?

Ταττι καλως ήλθατε! Με γεια τα πραγματάκια!

Μαράκι, ποιά είναι η Δήμητρα? εγώ πάω τρίτη 12-2. αυριο που θα πάω θα δω.

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Καλησπερα κι απο μενα μανουλακια

Θαλεια μου υπομονη!!Και εγω το βραδυ ποναω και το σκεφτομαι πολυ

να γυρισω πλευρο!Εχθες ενιωθα τον μικρο να σπρωχνει και νομιζα πως θα

γεννησω!Χεστικα επανω μου μιλαμε:tongue:

Απο την μια λεω να γεννησω να κοιμηθω σαν ανθρωπος και απο την αλλη λεω "εισαι τρελλη??? που να κοιμηθεις αμα εχεις τον μπεμπη ταισμα

και αλλαγμα καθε λιγο και λιγακι?" αλλα τουλαχιστον θα μπορω να

ξαπλωνω μπρουμητα που τρελλενομαι!!!!!

Irev μου και εγω που νομιζα οτι οι μανουλες που εχουν ηδη γεννησει θα

εχουν λιγοτερο αγχος για τον τοκετο αλλα απο οτι καταλαβα μια απο τα ιδια.

Ξερεις, κι εγω στη θεση σας σκεφτομουν διαφορα..........ποσο θα πονεσω, πως ετσι, πως αλλιως... Τωρα ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ και το μεγαλο προβλημα μου ειναι η αναισθησια...Ειμαι κλειστοφοβικη βασικα... Ασ'τα να πανε

Σημερα τα περιεγραφα παλι ολα στον αντρα μου κι εκλαιγα με μαυρο δακρυ... Ουφ!!!

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ ΣΛΙΠΑΚΙ????????????Ε,ΟΧΙ!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!

Ρε συ μην το παιρνεις στραβα... Θα σκεφτηκε η γυναικα οτι ειστε τοοοσο large που για τα επομενα 2 χρονια δεν προκειται να σας λειψει τποτα...οποτε σου λεει ας τους παρω κατι χρησιμο για μετα απο 2 χρονια που θα εχει κοψει κ τα pampers....χαχαχα

Ακουστε το κορυφαιο που μου ειπε η αδερφη μου! Δουλευει σε λευκα ειδη και παει μια κοπελα με την τσαντουλα δωρου για να κανει μια αλαλγη και τι εχει μεσα? Οχι, οχι μαντεψτε!!!!!!!!!!!!

ΣΑΒΑΝΟ-ΣΕΝΤΟΝΟ!!!!!!!!!!

Το διανοηστε?????? Της το εκανε δωρο η πεθερα της!!!!!!! Η αδερφη μου εμεινε ΚΑΓΚΕΛΟ!

Και μιλαμε οτι κοστιζει 50ευρω...δεν το εκανε για να παρει κατι οικονομικο...

Καλα, αν ημουν στη θεση της κοπελας...θα την τυλιγα και θα την πετουσα εξω με τις κλωτσιες! Εχω λιωσει στο γελιο...

Σας αφηνω να απολαυσετε μια ακομα ιστορια βγαλμενη μεσα απο τη ζωη (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) και παω να σιδερωσω της κορουλας μου.

Ελπιζω να σας προλαβω για καληνυχτα!

QuW0p3.png

ΜΗΤΕΡΑ:

touki - 06/04/2010 (κοριτσάκι)

alikys - 07/04/2010 (αγορακι)

Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)

Marakious -10/04/2010(κοριτσακι)

neraidoula-20/04/2010 (αγορακι)

angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)ΓΑΙΑ

maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)

mary73 - 07/04/2010 (αγοράκι)

valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)

βασ32 - 17/04/2010 (κοριτσάκι)

Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 (αγοράκι)

island - 25/04/2010 (αγοράκι)

ΛΗΤΩ:

tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

vatraxaki- 13/04/2010 (αγοράκι)

Joanna30 - 27/04/2010 (αγοράκι)

ΕΛΕΝΑ:

angel_ - 31/03/10 (κοριτσάκι)

irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

nikole - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

anna_22 - 26/04/2010 (κοριτσάκι)

sfkr - 01/05/2010 (αγοράκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

ELISAVET-08/04/2010(αγορακι)

ΜARYLIN-08/04/2010(κοριτσακι)ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

taniabell -11/04/2010(κοριτσακι)Αγ.Δημητριος Ξανθη

Iwanna-13/04/2010(αγορακι)Βιοκλινικη Γαληνος

atlantis-17/04/2010(κοριτσακι)Ολυμπιον Πατρας

annie-24/04/2010(κοριτσακι)Γενεσσις Θεσσαλονικη

thalia81-27/04/2010(κοριτσακι)

Tania 84 25/04/2010(αγορακι)Ιπποκρατειο Θεσσαλονικη

despoina82 12/04/2010(αγορακι)Ελευθω Καβαλα

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Μαράκι, ποιά είναι η Δήμητρα? εγώ πάω τρίτη 12-2. αυριο που θα πάω θα δω.

Εγώ είμαι η Δήμητρα!!! :rolleyes:

Την προηγούμενη Τρίτη δεν ήρθα αλλά αύριο θα έρθω. Και πηγαίνω και στο τμήμα της Τετάρτης που είναι η Μαρία και η Βίκυ.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

αγαπουλες εδω ειμαι!σαν γαλλικο οκτω εχω γινει,ποναει ολο μου το σωμα...πολυ εχω βαρυνει γμτ.

Βαλια μου εχω πεθανειιιιιιιιιι στα γελια με τη φωτο!!!!!!!!ρε συ ειναι απιστευτη η γυναικα!αντε βρε κ με το καλο οταν γεννησεις να σου φερουν και καλτσες σαν του παππου ως το γονατο μαλλινες!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

τιποτα το κακο Νικολιτσα μου :-( ΕΙΧΑ ΚΑΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ..ΕΙΧΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΦΑΓΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,ΔΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΕ..Α,ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ 1 ΠΙΑΤΑΚΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ! ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

τιποτα το κακο Νικολιτσα μου :-( ΕΙΧΑ ΚΑΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ..ΕΙΧΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΦΑΓΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,ΔΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΕ..Α,ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ 1 ΠΙΑΤΑΚΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ! ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ :-(

αχ βρε μικρή μου ....υπομονή...και εγώ μες την ταλαιπωρία είμαι 2 μέρες τώρα..όσο πλησιάζει ο καιρός......ααααααααααααααχ

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...