Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΒΑΛΙΑΑΑ...sorry ρε κοριτσαρα μου αλλα ακομη γελαω...δεν μου λες..ΜΙΝΕΡΒΑ ειναι?με εκεινο το ανοιγμα μπροστα για να κατουρανε???

το ξεφτυλισα ε?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραία κουβέντα έχετε ανοίξει...όταν λέμε σλιπάκια τι εννοούμε;ρε πάνε καλά;δεν την παλευουμε μου φαίνεται....πήραν 1 και οι 2...ή από 1 η κάθε μια;και να ναι καλά η πεθερά που μας ενημερώνει για τα χρώματα.....:mrgreen::mrgreen:η δικιά μου εχθές είχαμε μαζευτεί σε ένα σπίτι καμιά 10ρια άτομα,μπήκε μέσα και ενώ με κοίταγε ρώτησε που είμαι....αρχίζω και τη φοβάμαι....:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

ΒΑΛΙΑΑΑ...sorry ρε κοριτσαρα μου αλλα ακομη γελαω...δεν μου λες..ΜΙΝΕΡΒΑ ειναι?με εκεινο το ανοιγμα μπροστα για να κατουρανε???

το ξεφτυλισα ε?

Α ρε Αννυ με τα ωραία σου. Καλά θα κατουρήσω πάνω μου απο τα γέλια:D

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ωραία κουβέντα έχετε ανοίξει...όταν λέμε σλιπάκια τι εννοούμε;ρε πάνε καλά;δεν την παλευουμε μου φαίνεται....πήραν 1 και οι 2...ή από 1 η κάθε μια;και να ναι καλά η πεθερά που μας ενημερώνει για τα χρώματα.....:mrgreen::mrgreen:η δικιά μου εχθές είχαμε μαζευτεί σε ένα σπίτι καμιά 10ρια άτομα,μπήκε μέσα και ενώ με κοίταγε ρώτησε που είμαι....αρχίζω και τη φοβάμαι....:rolleyes:

Βρε την παρεξήγησες την γυναίκα, ήθελε να σου δείξει ότι τελευταία έχεις αδυνατίσει και δεν φαίνεσαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Αnnie μου να εισαι καλά... Κάθομαι και γελάω μόνη μου με αυτα που γράφετε!!!

Βρε κορίτσια από ένα σλιπάκι η καθεμία... Τι μας περάσατε;;; χαχαχαχαχαχα

Δεν έχουν λεφτά τα πεθερικά μου από ότι λένε... αλλά από την άλλη ρε π@@@στη μου πρώτο τους εγγόνι θα είναι!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

το ξεφτυλισα ε?

καλε θα γεννησω!!!!!!!! πλακα εχετε!!!!!!!!

δειτε αυτο! http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Δεν έχουν λεφτά τα πεθερικά μου από ότι λένε... αλλά από την άλλη ρε π@@@στη μου πρώτο τους εγγόνι θα είναι!!!

ε εντάξει τότε....αμάν η γκρίνια σου....αχάριστη νύφη....ξέρεις τι χρήσιμα θα φανούν τα σλιπάκια στο μωρό;αχ δεν αντέχω με τις πειραγμένες...

Grya.jpgGryap3.png

Βρε την παρεξήγησες την γυναίκα, ήθελε να σου δείξει ότι τελευταία έχεις αδυνατίσει και δεν φαίνεσαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοίτα μεταξύ μας έχω ρέψει....20κιλά έχω πάρει μόνο και δεν πολύ φαίνομαι.... :mrgreen:

Grya.jpgGryap3.png

κοίτα μεταξύ μας έχω ρέψει....20κιλά έχω πάρει μόνο και δεν πολύ φαίνομαι.... :mrgreen:

είδες λοιπόν?την παρεξήγησες την γλυκιά σου πεθερούλα!!:tongue:

πάντως το αποφάσισα σεόσες έχετε αγόρια μόλις γεννήσετε θα στείλω απο ένα σλιπάκι:P

Καλά με όλα αυτά που ακούω θα πηδηχτώ απο το παραθυρο!!!!!!!!1

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΓΕΛΙΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!!!

ΑΝΝΥ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΛΙΠΑΚΙΑ ΜΙΝΕΡΒΑ ΤΗΣ ΒΑΛΙΑΣ!!

ΝΙΚΟΛ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕ??ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ??ΑΧ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΟΙ ΑΜΟΙΡΕΣ!!!!!

ΒΑΣΟΥΛΙΝΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ!

ΕΧΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΤΗΣ ΑΝΝΥΣ (ANDRIA27)

ΤΗΣ ΒΑΛΙΑΣ

ΤΗΣ ΝΙΚΟΛ

ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΑΣ

ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ (ΜΑΡΑΚΙ)

ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑΣ

ΑΥΤΑ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ε ενταξει!φτανουν 2!το ενα θα πλενεις το αλλο θα το φορας!!!!:mrgreen:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

είδες λοιπόν?την παρεξήγησες την γλυκιά σου πεθερούλα!!:tongue:

πάντως το αποφάσισα σεόσες έχετε αγόρια μόλις γεννήσετε θα στείλω απο ένα σλιπάκι:P

Καλά με όλα αυτά που ακούω θα πηδηχτώ απο το παραθυρο!!!!!!!!1

στείλε και κανένα σουτιέν στις υπόλοιπες με τα κοριτσάκια όμως ε!!!!κάτσε ρε....μόλις γεννήσουμε θα είναι το σόου...κρατήσου λίγο!!!Βάλια έχεις πάρει κόκκινη μπλούζα στον μπέμπη κάπου είδα,τι κρίμα!!δεν είναι κορίτσι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:....πόση μ@λ@κία θα αντέξω πείτε μου πόση;

Grya.jpgGryap3.png

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΓΕΛΙΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!!!

ΑΝΝΥ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΛΙΠΑΚΙΑ ΜΙΝΕΡΒΑ ΤΗΣ ΒΑΛΙΑΣ!!

ΝΙΚΟΛ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕ??ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ??ΑΧ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΟΙ ΑΜΟΙΡΕΣ!!!!!

ΒΑΣΟΥΛΙΝΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ!

ΕΧΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΤΗΣ ΑΝΝΥΣ (ANDRIA27)

ΤΗΣ ΒΑΛΙΑΣ

ΤΗΣ ΝΙΚΟΛ

ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΑΣ

ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ (ΜΑΡΑΚΙ)

ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΝΙΑΣ

ΑΥΤΑ!!!

κοίτα ,καθόμουν πάνω στον καναπέ και με κοίταγε...αλλά ρώτησε αν ήρθα!!!τι να σου πω και εγώ....ποιάς δεν έχουμε δηλαδή να τα συγκεντρώσουμε όλα.....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...