Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανούλες θέλω να πιστεύω ότι από την πεθερά θα έχουμε και αλλα δώρα... Τουλάχιστον η κουνιάδα μου το ξέρουμε ότι θα μας δώσει λεφτά... Για τα πεθερικά δεν ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ.

Ακομα και τώρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ;;;

Πάω να φάω και επιστρέφω!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γύρισα κι εγώ από τις δουλειές μου και σε λίγο θα πάω να φάω τα γεμιστά μου!!!

Πάντως κορίτσια λέω να οργανωθούμε με τα τηλέφωνα γιατί βλέπω μια μια να εξαφανιζόμαστε επειδή θα γεννάμε!!!

Οσο για το θέμα ΠΕΘΕΡΑ... καλύτερα να μην το ανοίξουμε καθόλου... Μάνα και κορή μου κάνανε δώρο για το μωρό από ένα σλιπάκι...

Πλάκα κάνεις!!! Πολύ γέλιο! :mrgreen:

X4pTp3.png

Μανούλες θέλω να πιστεύω ότι από την πεθερά θα έχουμε και αλλα δώρα... Τουλάχιστον η κουνιάδα μου το ξέρουμε ότι θα μας δώσει λεφτά... Για τα πεθερικά δεν ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ.

Ακομα και τώρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ;;;

Πάω να φάω και επιστρέφω!!!

EΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΛΕ Ή ΕΚΕΙΝΟΙ??ΑΑΑ!!!ΠΟΤΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ??ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΚΑΣ!ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ :-) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλη ορεξη Βαλια! κ δεν εισαι καθολου παραξενη. ο καθενας βεβαια δινει οτι μπορει αλλα οι παππουδες συνηθως σκοτωνονται τι να πρωτοπαρουν. εμενα ειναι υπερβολικη η πεθερα μου με τα δωρα αλλα επειδη το κανει με πολλη χαρα για το πρωτο της εγγονι δεν την παρεξηγω.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΠΕΘΕΡΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΛΟΥΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΚΑΚΙΑ ΝΥΦΗ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΗ ΠΕΘΕΡΑ !!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΖΕΙ,ΚΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΑΚΟΜΑ,ΕΙΝΑΙ 46 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ!!ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ή ΡΩΤΑΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΦΟΡΑΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΤΗΝ ΚΟΒΩ!ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ Κ ΜΕ ΠΡΗΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΤΛ,ΤΟ ΑΦΗΝΩ,ΤΑ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ Κ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

μπραβο Αντζουλα! σε παραδεχομαι! κι εμενα δεν ειναι πολυ μεγαλη, 54 χρονων, αλλα το γουστο της ειναι λιγο ασχετο με το δικο μου κ καποια απο αυτα που μου εχει παρει δεν προκειται να κυκλοφορησουν εκτος σπιτιου!

κ το αλλο που μου ειπε οτι το κοκκινο ειναι για κοριτσια! πηρα ενα φορμακι εσωτερικο με τον γουινι που εχει κ κοκκινο σε καποια σημεια κ οταν το ειδε ξερετε τι ειπε? αχ, αν ηταν κοριτσακι τι ωραιο που θα του ηταν! θα τρελλαθω κ θα πηδηχτω κ εγω απο το παραθυρο!!!!!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

μπραβο Αντζουλα! σε παραδεχομαι! κι εμενα δεν ειναι πολυ μεγαλη, 54 χρονων, αλλα το γουστο της ειναι λιγο ασχετο με το δικο μου κ καποια απο αυτα που μου εχει παρει δεν προκειται να κυκλοφορησουν εκτος σπιτιου!

κ το αλλο που μου ειπε οτι το κοκκινο ειναι για κοριτσια! πηρα ενα φορμακι εσωτερικο με τον γουινι που εχει κ κοκκινο σε καποια σημεια κ οταν το ειδε ξερετε τι ειπε? αχ, αν ηταν κοριτσακι τι ωραιο που θα του ηταν! θα τρελλαθω κ θα πηδηχτω κ εγω απο το παραθυρο!!!!!

ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!Ε,ΡΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ!!!ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ>???ΧΑΧΑ,ΚΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ gay??? χα χα χα χα!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!Ε,ΡΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ!!!ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ>???ΧΑΧΑ,ΚΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ gay??? χα χα χα χα!!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

χα χα! κι εμενα ακριβως το ιδιο!:tongue: δεν ειναι κακια αλλα λεει πολλες χαζομαρες. κ οι χαζομαρες ειναι που σου τη δινουν πιο πολυ γιατι κ ο γιος της τις καταλαβαινει κ τι να κανει ο ανθρωπος! να φανταστειτε της ειπα οτι ο γιατρος μου ειπε να παρω ενα εσωρουχο για να στηριζει την κοιλια μου κ με ρωταει, για ποιον για το μωρο? καλα τι κοιλιτσα εχει το μωρο που να χρειαζεται στηριξη?

Βαλια σλιπακι,ε? φανταζομαι το small μην φτασει κ στο δημοτικο για να το φορεσει!:mrgreen:

a%3E

εχω γ@μ..ει στα γελια!!!!ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!!!!:D:D:D:D

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μα αυτη η χαζομαρα τους δεν εχει ορια!κ εγω της εδειχνα το δωματιο ετοιμο κ τα απειρα ρουχαλακια που εχουμε παρει κ αυτη κοιτουσε την κουβερτα της που εφτιαξε με τα χαρια της!

καλα κ μενα ενα καροτσι μου πηραν κ αυτο γιατι το ζητησα απο τον πεθερο μου!κατα τα αλλα μουγκα!:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

πεθεροσυζήτηση βλέπω!!! εμείς ειμαστε μακρία οπότε και αγαπημένες, οπότε όλα καλά! Και για να λέμε και το κάλό δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε η να έρθουν και να μην έχε γεμίσει ένα αυτοκίνητο με πράγματα είτε για μας, είτε για το μωρό ε΄΄ιτε για το σπίτι.

Σλιπάκι για νεογέννητο?Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ για δώρο, καλά που υπάρχει αυτό το forum και παίρνουμε ιδεες!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...