Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

φανταζομαι θα ειναι περισσοτερο.την προηγούμενη δευτέρα ο δικος μας ήταν 2800 γρ και ημουν 34w kai 4d.σημερα θα ξανακανω υπέρηχο οποτε θα δω ποσο εχει βάλει

Μακαρι να ειναι παραπανω!!Αντε να παω να τον δω να μου φυγει και

αυτο το αγχος!!!!!

Καλημερα angie!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες....έχω κάτι βεράντες.....μούργια!!!!λες και είναι πασπαλισμένες με κακάο:D:D:D:DΒίκυ με πικραίνεις......το μαγαζί στο κέντρο δεν το βρήκε ο Χρήστος με τα ντόνατς οπότε όπως καταλαβαίνεις έχω πρόβλημα...ΘΕΛΩ ΝΤΟΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ.......

ανεβάζω τις φώτο που χρωστάω και πάω να κάνω καμία δουλειά......:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ Κ ΠΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!ΑΚΟΥΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2,800 ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ!!ΧΑΧΑ!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΊΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΝΑΤΣ ΣΟΥ!!!

ΕΓΩ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΓΑΛΛΙΚΟ!Ε,ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα μανουλιτσες

Τι μου κανετε? Βλεπω οι λιχουδιες πανε κι ερχονται...χαχα

Εγω ειμαι ΣΚΑΤΑ!!! Δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ. Ενιωθα μια πλακωση στο στηθος και δεν μπορουσα να παρω ανασα! Παω μεθαυριο στη γιατρο, πλησιαζουν οι μερες και ολη νυχτα με το που εκλεινα τα ματια μου ερχονταν στο μυαλο οι εικονες της πρωτης καισαρικης... Οι οροι, ο καθετηρας, η δυσφορια της αναισθησιας, το σοκ οταν ξυπνησα και προσπαθουσα να μιλησω αλλα δεν μπορουσα, ο εμετος μετα..........ΟΛΑ ΜΑΖΙ! Ουφ! Νομιζω πως θα σκασω!

Μανουλες να ρωτησω κατι εσας που ειστε πιο προχωρημενες; Κατω χαμηλα νιωθω ενα ρυθμικο κτυπο δεν ειναι κλωτσια ουτε μπουνια αυτα κανουν μπαμ! Αυτος ο κτυπος ειναι πολυ ελαφρυς και ρυθμικος και διαρκει λιγα δευτερολεπτα μεχρι 1 λεπτο. Μηπως ειναι ο λοξυγκας απο τον μπεμπη; Το εχετε νιωσει ή δεν παω καλα;:)

Ξερετε οτι αυτος ο ρυθμικος χτυπος εκτος πο λοξυγγα μπορει και να ειναι το παιχνιδι που κανουν με το λωρο? Μερικα μωρακια τον τραβανε σαν καμπανακι...χιχι

η φίλη μου γέννησε στη δικιά μας και έπεσε πολύ χέρι...τα έσκασε όμως!!!!εκτός αυτού είχε και κοινό-ειδικευόμενοι μάλλον-που έβλεπαν στον τοκετό....αν και σκοπεύω να κάνω περικοπές στα χρήματα.....πότε πας πάλι;μπας και σε πετύχω;

Κοριτσακι αυτο ειπα κ προχτες...τα ακουμπαω που τα ακουμπαω... αν μη τι αλλο εχω την απαιτηση να μου φερθουν σαν ανθρωπο---οχι σαν ζωο

Τεταρτη παω, μεθαυριο

Ιωάννα αυτο με την πανινη ηκη για τα ρουχα τους ακουγεται πρακτικο...Στο προηγουμενο σπιτι ειχα ντουλαπακι στο μπανιο που εβαζα του Στελιου και κλασικο καλαθι απλυτων για τα δικα μας. Εδω δεν υπαρχει αυτη η πολυτελεια και ισως ακολουθησω το παραδειγμα σου!

taniabell ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως καμια γυναικα στον κοσμο δεν αξιζει να περασει αυτο που περασε η κουμπαρουλα σου κι ευχομαι αυτη τη φορα (παρα την τρελλη ταλαιπωρια που περναει παλι) να κρατησει στα χερια της το υγιεστατο παιδακι της!

Σχετικα με μανικιουρ-πεντικιουρ...καποιοι λενε ούτε Γαλλικό...Αλλα δεν βρισκω το λογο. Αν ειναι διαφανο κ λευκο τι προβλημα να υπαρχει? Απλα και στο γαλλικο μερικες βαζουν ενα ροζ που μπερδευει... Εγω παντως οπως κ στην πρωτη γεννα στα χερια δεν θα τα βαψω (μονο περιποηση) αλλα στα ποδια ενα γαλλικο...οπωσδηποτε!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα irev μου.....εγώ για Παρασκευή λέω να πάω στη γιατρό!αν και η μικρή μου από χθές πολύ κούνημα.....μάλλον ετοιμάζεται γιατί και τις συσπάσεις μου είχα και την ένοιωθα χαμηλά:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

έτοιμες οι φώτο....πάω να πλύνω κανένα ποτήρι.....η μικρή πίεση φτάνει τα 6 με το ζόρυ σήμερα..καλό είναι αυτό;μια ζαλάδα την έχω πάντως:rolleyes:

Καλημέρα!!! Μπράβο Νικόλ μου! Πολύ ωραίες κι οι δικές σου οι φωτογραφίες!

X4pTp3.png

Δεν κοιμάσαι κανένα μισαωράκι και μετά συνεχίζεις? μην μας γίνεις και ράκος...;);)

Φιλάκια κοριτσάρα!!

Περπάτησα κανα μισαωράκι και είπ αν ακάτσω λίγο πριν το σιδέρωμα αλλά τα βλέφαρα μου πεφτουν. Νυστάζω όπως νύσταζα στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Πάω λοιπόν να την πεσω λίγο γιατί δε με βλέπω καλά.

X4pTp3.png

Καλημέρα!!! Μπράβο Νικόλ μου! Πολύ ωραίες κι οι δικές σου οι φωτογραφίες!

με 400 € που έχω σκάσει για τη φωτογραφική αυτό θα έλλειπε να μην ήταν ωραίες:-D:mrgreen:....είσαι καλά σήμερα;το μικρούλη τι σχέδια έχει σήμερα;:-D

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα και στις υπόλοιπες μανούλες που δεν ήταν εδώ το πρωί!!!

με 400 ? που έχω σκάσει για τη φωτογραφική αυτό θα έλλειπε να μην ήταν ωραίες:-D:mrgreen:....είσαι καλά σήμερα;το μικρούλη τι σχέδια έχει σήμερα;:-D

Καλά είμαι! Λίγη ταχυκαρδία που και που αλλά όλα καλά. Φαντάζομαι πως σχεδόν ό,τι και να νιώθουμε τώρα είναι φυσιολογικό. Ελεγα να παώ κομμωτήριο αλλά άκυρο λόγω καιρού, μίλησα με τον άντρα μου πριν λίγο και άκυρο και το σινεμά απόψε λόγω καιρού.

Αρα σπιτάκι χαιδεύοντας κοιλίτσα σήμερα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και στις υπόλοιπες μανούλες που δεν ήταν εδώ το πρωί!!!

Καλά είμαι! Λίγη ταχυκαρδία που και που αλλά όλα καλά. Φαντάζομαι πως σχεδόν ό,τι και να νιώθουμε τώρα είναι φυσιολογικό. Ελεγα να παώ κομμωτήριο αλλά άκυρο λόγω καιρού, μίλησα με τον άντρα μου πριν λίγο και άκυρο και το σινεμά απόψε λόγω καιρού.

Αρα σπιτάκι χαιδεύοντας κοιλίτσα σήμερα.

μια χαρά είναι και αυτό γιατί έχει πολύ κρύο όντως....τώρα στο τέλος μάλλον όλα συμβαίνουν...υπομονήήήή και ξεκουράσου!το λέω μπάς και το ακούσω και εγώ:cool:

Grya.jpgGryap3.png

καλημερα μανουλες κ μωρακια!

χαλια ο καιρος παντου,ε? εδω το εχει στρωσει το χιονακι αλλα ειναι κιτρινο κ βρωμερο κ ευτυχως σιγα σιγα λιωνει.

χθες στον υπνο μου επαθα κατι πολυ παραξενο. αρχισα να φωναζω οτι ποναω κ μου λεει ο αντρας μου που πονας κ του λεω κατω απ'την κοιλια. μετα γυρισα πλευρο κ κοιμηθηκα. το θεμα ειναι οτι το θυμαμαι σαν ονειρο κ αν πονουσα στ'αληθεια δεν θα ξυπνουσα? το λεω γιατι ξυπναω με το παραμικρο, οχι με πονους κ φωνες! τι να πω!:confused:

χθες με νευριασε η πεθερουλα μου:mad: ειχε ανεβει να μας δει κ σε καποια φαση το μωρο μου πιεζε το διαφραγμα κ δεν μπορουσα να αναπνευσω καλα κ τι μου λεει?! σηκω να κανεις καμια βολτα γιατι το πιεζεις το μωρο! ακους εκει! γενικα μου εχει πει πολλα κουλα κ φανταζομαι τι θα ακουσω μετα τη γεννα :?

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα και από εμενα μανούλες!

Τι χάλια καιρός σήμερα...Και εγώ ασορτί με τον καιρό πάω. Το βράδυ μου ήταν απαίσιο, κοιμήθηκα ελάχιστα, είχα πόνους χαμηλά και κάθε φορά που γύρναγα πλευρό μπας και βολευτώ και κοιμηθώ, βογγούσα. Σήμερα λίγο καλύτερα αν και έχω κατι ψιλοενοχλήσεις αλλά το χειρότερο είναι η διάθεση μου. Βέβαια εγώ φταίω γιατί χθες με έπιασε η προκοπή και ήθελα εκτός όλων των άλλων μέχρι και μπαλκόνια να πλύνω, είχα και κόσμο το απόγευμα, οπότε δεν χαλάρωσα καθόλου. Σήμερα λοιπόν μόνο καναπέ.

Άννυ και Ιωάννα και εγώ μάλλον θα έρθω στο σεμινάριο, εκτός αν έχει κωλόκαιρο οπότε δεν με βλέπω να κατεβαίνω κέντρο. Μακάρι να στρώσει ο καιρός για να μπορέσουμε να κάνουμε και τη βόλτα μας στα μαγαζιά να πιούμε και το καφεδάκι μας!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλημέρα κι από μένα μανούλες και μωράκια!!

καλή εβδομάδα να έχουμε!

καταρχήν φιλενάδες θέλω κι εγώ ντόνατς,κανονίστε να φτάσουν για όλες!!!!!!

annie το βιντεάκι με τον μικρό πολύ γέλιο!

Τάνια μου εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη της κουμπάρας σου,ο Θεός να της δώσει δύναμη να αντέξει αυτή την τρελή ταλαιπωρία με τους εμετούς και να της χαρίσει ένα υγειές μωράκι. τρελάθηκα με τη φράση''καθαρά ιατρικό λάθος''.............

irev δεν το έχω ξανακούσει αυτό το παιχνιδάκι τους με το λώρο!!α,τα σκατούτσικα!

όσο για τα νύχια,κι εγώ ξέρω οτι δεν πρέπει να είναι βαμμένα.μήπως να ρωτούσατε γιατρό ή μαία?

υπομονή με τις ψιλοενοχλήσεις,σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα!

α!χθες είδα στον ύπνο μου τη μικρή μου!!!μόλις είχε γεννηθεί λέει και έφυγαν όλοι από το δωμάτιο και τη βάλαμε με τον άντρα μου στο στήθος και θήλαζε πολύ καλά!!είδα το προσωπάκι της,αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες.ή μάλλον την είδα όπως φαντάζομαι οτι θα είναι:P

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

χθες με νευριασε η πεθερουλα μου:mad: ειχε ανεβει να μας δει κ σε καποια φαση το μωρο μου πιεζε το διαφραγμα κ δεν μπορουσα να αναπνευσω καλα κ τι μου λεει?! σηκω να κανεις καμια βολτα γιατι το πιεζεις το μωρο! ακους εκει! γενικα μου εχει πει πολλα κουλα κ φανταζομαι τι θα ακουσω μετα τη γεννα :?

a%3E

α,καλά,δεν παίζεται το τι έχουμε να ακούσουμε!χρειάζεται πολύ υπομονή!

το πρωί έβλεπα αντ1 που έφτιαχνε η Αργυρώ ένα κέικ και έλεγαν ευκαιρία να το κάνουν οι πεθερές σε εγκυμονούσες ή γυναίκες στη λοχεία!χα,χα,χα,καλό,ε?σε πόσες από εσάς έχουν στείλει γλυκά οι πεθερούλες?ακούω!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...